Review
Mar 4, 2019, 10:57am

Promosi Baju Melayu Kanak-Kanak Berkualiti Dan Selesa Untuk Raya 2019


Shares518

“Handsome bergaya anak ibu! ” Ini antara ungkapan yang semua mama dan papa sering luahkan setelah memakaikan anak lelaki sepasang baju melayu di pagi Hari Raya. Namun, hakikatnya ungkapan tersebut hanya bertahan untuk beberapa jam sahaja kerana belum sampai waktu tengahari anak sudah rimas dan tidak selesa dengan pakaian mereka. Dengan keadaan terpaksa, si ibu terpaksa menukarkan baju anak kepada baju biasa iaitu jeans dan t-shirt. Bila bergambar, pasti sudah tidak nampak meriah dengan pakaian Hari Raya.

kurta baju melayu kanak-kanak sedondon

Pasti setiap mama dan papa mahu anak berpakaian lengkap di Hari Raya. Risau pula nanti ada yang menegur, “tahun ni tak sempat jahit baju raya ke?” atau pertanyaan seperti “Mama awak tak belikan baju raya ke?”. Pada ketika itu, mungkin anda mampu tersenyum sahaja atau memberi alasan anak yang lasak dan tidak selesa dengan baju melayu mereka.

koleksi baju melayu kanak kanak

Berita baik untuk anda yang sedang mencari baju melayu untuk anak lelaki! Adakah anda inginkan baju melayu yang selesa dan berkualiti? Adakah anda mahu lihat anak lelaki anda segak berpakaian kemas ketika bertandang di rumah keluarga pada hari raya nanti? Kalau anda nak, anda harus mengikuti perkongsian artikel kami ini kerana artikel ini akan berkongsi tentang promosi baju melayu kanak – kanak yang berkualiti dan selesa bagi persediaan raya 2019.

Darwish Rich Design Perkenalkan Koleksi Pakaian Selesa dan Berkualiti Untuk Kanak – Kanak

baju melayu kanak kanak 8

Darwish Rich Design merupakan pengeluar dan penjual kurta, jubah, baju melayu dan juga top casual bayi dan kanak – kanak. Setiap design keluaran Darwish Rich Design dijahit oleh pasukan tukang jahit yang mahir dan terlatih. Material setiap koleksi pula adalah diimport daripada pengilang yang berkualiti dan terbaik. Oleh yang demikian, anda akan memperolehi produk yang bermutu tinggi daripada Darwish Rich Design untuk anak – anak anda. Ia terbukti apabila koleksi pakaian keluaran Darwish Rich Design mempunyai material yang tahan lasak, warna yang kekal serta kualiti jahitan yang kemas.

kurta dan baju melayu kanak kanak

Darwish Rich Design sangat mementingkan kepuasan pelanggan mereka dengan mengeluarkan pelbagai pilihan warna bagi setiap koleksi baru. Tidak seperti jenama lain, Darwish Rich Design akan memastikan mereka akan sentiasa mengeluarkan design koleksi terbaru bagi setiap tempoh 3 hingga 4 bulan. Ini menjadikan koleksi pakaian Darwish Rich Design sangat ‘up to date‘ mengikut peredaran fesyen semasa.

Darwish Rich Design Keluarkan Koleksi Baju Melayu Kanak-Kanak Untuk Raya 2019

baju melayu budak murah

Perhatian utama Darwish Rich Design adalah mengeluarkan koleksi pakaian yang selesa dan berkualiti untuk kanak – kanak. Oleh yang demikian, bersempena Raya 2019 yang bakal menjelma lagi beberapa bulan ini, Darwish Rich Design akan melangsungkan promosi baju melayu kanak – kanak untuk anda. Kini, anak – anak kecil pun tiada masalah untuk berbaju melayu di sepanjang hari. Untuk memberi keselesaan pada anak kecil, perkara paling penting adalah pakaian yang selesa untuk mereka. Pakaian itu haruslah tidak panas, tidak terlalu besar, tidak terlalu sendat dan juga memberi keselesaan untuk mereka bergerak aktif.

Jom Lihat Koleksi Baju Melayu Kanak – Kanak Untuk Raya 2019 Keluaran Darwish Rich Design

  • Al-Fateh by DRD

alfateh baju melayu drd

Gayakan anak anda dengan koleksi baju melayu Al-Fateh by DRD? yang merupakan koleksi baju  kurta dan dipadankan sekali dengan seluar. Anak – anak seawal usia bayi 6 bulan sudah boleh memiliki koleksi Al-Fateh by DRD? Size paling besar adalah untuk kanak – kanak yang berusia 12 tahun. Pasti bergaya sekiranya dipakaikan sedondon adik – beradik lelaki dengan koleksi Al-Fateh by DRD?. Untuk anda yang mahu memiliki koleksi Al-Fateh by DRD? ini, ada lebih 8 warna pilihan untuk anda pilih.

  • Baju Melayu Adam

baju melayu adam

Baju Melayu Adam terdiri daripada sepasang baju melayu beserta sampin yang bercorak istimewa. Namun, sampin adalah diberikan berdasarkan stok sampin yang sedia ada. Pasti kelihatan segak anak lelaki di pagi Hari Raya apabila menggayakan sepasang baju melayu yang lengkap beserta sampin. Malah, material Baju Melayu Adam yang sangat selesa langsung tidak membataskan pergerakan anak – anak kecil. Baju Melayu Adam mempunyai lebih 10 warna pilihan untuk anda. Anda boleh suai padan dengan baju mama dan anak perempuan juga nanti.

Lagi Koleksi Baju Raya Kanak – Kanak Dari Darwish Rich Design

Darwish Rich Design bukan sahaja mengeluarkan koleksi pakaian baju melayu untuk kanak – kanak lelaki sahaja malah anda boleh pelbagaikan gaya si kecil anda dengan rangkaian koleksi pakaian yang lain dari Darwish Rich Design. Jom lihat lagi koleksi baju raya kanak – kanak keluaran Darwish Rich Design.

  • Firdaus Limited Edition

koleksi baju melayu firdaus

Sesekali, si papa nak juga bergaya sedondon bersama hero mereka. Anda boleh gayakan kurta Firdaus Limited Edition ini bersama anak – anak semasa Hari Raya atau boleh juga dipakai ketika menghadiri majlis akikah, cukur jambul dan majlis perkahwinan. Rekaan kurta Firdaus Limited Edition ini menggunakan material yang cukup selesa dengan kolar baju teluk belanga. Anda boleh suai padankan kurta Firdaus Limited Edition dengan pelbagai jenis seluar panjang.

  • Kurta Dani

kurta dani untuk bayi

Kurta Dani antara koleksi kurta yang sangat selesa kerana materialnya adalah diperbuat daripada 100% German Cotton yang berkualiti tinggi. Set baju dan seluar Kurta Dani mempunyai butang istimewa DRD? pada baju kurta. Anak anda pasti selesa dengan baju kurta yang berlengan pendek ini.

  • Kurta Walid Printed

kurta walid printed

Anak anda akan kelihatan santai bergaya dengan memakai baju Kurta Walid Printed ini. Anda boleh suai padankan dengan seluar jeans yang panjang atau seluar jenis yang lain juga. Anak anda pasti selesa walaupun bergerak aktif kerana material Kurta Walid Printed tidak panas dan potongan kurta yang sepadan mengikut ukuran saiz yang diberikan.

  • Kurta Ian

kurta ian

Set baju dan seluar Kurta Ian antara koleksi keluaran Darwish Rich Design yang paling digemari. Baju Kurta Ian sangat selesa dipakai oleh kanak – kanak dengan reka bentuk leher yang bulat dan juga zip di hadapan baju. Anda boleh gayakan anak dengan koleksi Kurta Ian bagi menghadiri majlis formal atau ketika Hari Raya juga.

  • Jubah Basic

jubah kanak kanak murah

Sesekali mahu juga menggayakan anak kecil dengan fesyen jubah bukan? Koleksi Jubah Basic daripada Darwish Rich Design pasti buatkan anak anda selesa sepanjang hari. Material Jubah Basic adalah 100% cotton sangat selesa dipakai walau ketika cuaca yang panas.

Kenapa Koleksi Pakaian Kanak – Kanak Darwish Rich Design Menjadi Pilihan Ramai?

#1 – Material Kain Adalah Berkualiti Premium

jubah untuk kanak kanak

Apa yang paling penting untuk menggayakan anak adalah keselesaan pakaian itu pada mereka. Anak – anak kecil sentiasa bergerak aktif maka pemilihan material haruslah serap peluh dan sejuk dipakai. Koleksi pakaian kanak – kanak Darwish Rich Design hanya menggunakan material berkualiti premium supaya anak – anak tidak rimas dan selesa sepanjang hari walaupun berpakaian baju melayu lengkap.

#2 – Mudah Untuk Mencari Warna Tema

pilihan warna kurta dan baju melayu kanak kanak

Sesi bergambar di pagi Hari Raya pasti kelihatan cantik apabila tema warna pakaian sedondon dan daripada tona warna yang sama. Darwish Rich Design menyediakan pelbagai variasi pilihan warna bagi setiap koleksi pakaian yang dikeluarkan. Anda pasti suka akan pilihan warna yang trendy dan menarik dari setiap koleksi ini. Ada warna yang lembut, pastel, terang dan juga bercorak.

#3 – Kualiti Jahitan Yang Kemas

warna jubah yang cun

Tukang jahit daripada Darwish Rich Design sangat mahir dan berpengalaman untuk menjahit pakaian kanak – kanak. Jahitan yang kemas akan memberi kepuasan kepada pelanggan kerana baju tahan lama untuk dipakai. Ia disesuaikan dengan kanak – kanak yang sentiasa aktif bergerak maka sangat memerlukan baju yang tahan koyak.

#4 – Mempunyai Pilihan Size Yang Banyak

kurta ian yang terbaik untuk kanak kanak

Variasi pilihan size sangat penting kerana setiap kanak – kanak mempunyai size yang berbeza walaupun berada di dalam usia yang sama. Ukuran size yang tepat akan memberikan kepuasan dan keselesaan maksima pada si pemakai. Size yang tidak sepadan akan membataskan pergerakan anak – anak pula nanti. Oleh yang demikian, setiap koleksi pakaian kanak – kanak Darwish Rich Design mempunyai pelbagai size bermula bayi baru lahir sehinggalah umur kanak – kanak 12 tahun.

#5 – Harga Yang Berpatutan

baju melayu harga murah

Walaupun material yang digunakan diimport dari luar negara dan berkualiti premium, Darwish Rich Design masih menawarkan tawaran harga yang berpatutan. Anda pasti berpuas hati dengan koleksi pakaian Darwish Rich Design yang trendy dan mampu beli ini.

Lihat Testimoni Anak – Anak Bergaya Dengan Koleksi Darwish Rich Design

baju melayu baby testimoni baju melayu kanak kanak testimoni sedondon baju melayu

Jom Gayakan Baju Melayu Selesa Untuk Anak Nanti!!

Koleksi pakaian kanak – kanak Darwish Rich Design bukan sahaja sesuai digayakan pada Hari Raya sahaja, malah anda juga boleh gayakan di majlis perkahwinan, majlis keraian, majlis formal dan sebagainya. Untuk melihat lagi banyak pilihan koleksi atau inginkan maklumat lanjut, anda boleh hubungi info di bawah ini.

beli baju melayu dan kurta murah

KOLEKSI BAJU MELAYU KANAK – KANAK UNTUK RAYA | DARWISH RICH DESIGN
Hubungi: Tekan untuk telefon (014-6515672)Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Kids Wear by Darwish Rich Design
Instagram: @darwishrichdesign
Website: https://www.darwishrichdesign.com

Dapatkan Baju Melayu Kanak-Kanak Sekarang!

Hubungi talian +60146515672 atau tekan butang untuk WhatsApp

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Dapatkan Baju Melayu Kanak-Kanak Sekarang!

Hubungi talian +60146515672 atau tekan butang untuk WhatsApp

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Baju Melayu Kanak-Kanak Sekarang!

Hubungi talian +60146515672 atau tekan butang untuk WhatsApp