Review
Oct 4, 2019, 3:00pm

Promosi Backpack Mira Filzah Dijamin Murah Dan Berkualiti Tinggi


Selalunya apabila kita ingin membawa barangan yang banyak, backpack adalah perkara pertama kita fikirkan betul tak? Yelah kita nak letak barang kita kat mana lagi kan. Mungkin sesetengah orang lebih suka untuk gunakan tote bag, tapi ianya bergantung juga kemana dan jenis aktiviti apa kita nak lakukan. Jadi senang cerita backpack ni adalah keperluan paling penting untuk kita gunakan.

Backpack Mira Filzah Terbaik

Backpack Viral ‘Halal Bag’ Mirah Filzah Mendapat Sambutan Tinggi

Backpack Mira Filzah Ohsem

Drama romantis adaptasi novel oleh Michael Ang berjudul ‘Sweet Dreams’ nampaknya semakin melekat di hati penonton. Bukan sahaja imej baru Ben Amir (Qash Adam) menjadi tarikan utama, malahan watak gadis bisu yang dibawa oleh Mira Filzah (Puteri) seolah-olah membawa sebuah kelainan dan menjadi kekuatan drama ini. Terbaru, babak ‘halal bag‘ yang dipaparkan dalam episod 5 semalam juga telah berjaya mencuri perhatian ramai.

Beli Backpack ‘Halal Bag’ Mira Filzah di CarLunna LUXE

Backpack Mira Filzah Selangor

Tak sangka ramai juga yang mencari halal bag ini. Kalau nak ikutkan memang banyak kedai jual backpack yang Mira Filzah pakai semasa shooting drama Sweet Dream. Antara alternatif yang lebih mudah untuk membeli backpack murah ini ataupun mencari kedai backpack murah ini adalah di CarLunna LUXE. Lebih menjimatkan masa dan lebih berbaloi. Selain menawarkan pelbagai jenis variasi backpack viral Mira Filzah, CarLunna LUXE juga ada menyediakan pelbagai jenis beg lain seperti sling bag dan kasut. Di sinilah satu-satunya backpack online Malaysia yang mana anda boleh beli beg tangan wanita berkualiti dan murah.

Backpack Viral Mira Filzah Sesuai Dibawa Kemana Sahaja

Backpack Mira Filzah Padu

Backpack ni berkualiti dan murah. Ia sesuai untuk dibawa dan sangat sesuai untuk keperluan aktiviti luaran seperti mendaki, beriadah, berbasikal, atau hanya untuk berjalan-jalan di sekitar bandar. Backpack ini boleh membawa barang seberat 20 liter ke bawah dan mempunyai pelbagai tali strap dan aksesori lain. Jika anda mencari backpacks untuk memuatkan makanan, air, pakaian sehari atau dua, boleh la dapatkan backpack viral dari CarLunna LUXE.

Boleh Dijadikan sebagai Bag Travel

Backpack Mira Filzah 2019 2020

Siapa sangka Backpack ini juga sesuai dibawa semasa melancong atau pengembara yang solo. Backpack ini mempunyai ciri-ciri keselamatan untuk memastikan barang-barang bernilai disimpan dengan baik. Backpack yang tahan lasak dan berkualiti boleh menjanjikan penggunaan yang lebih lama.

Backpack Dari CarLunna LUXE Djamin Murah Dan Berkualiti Tinggi

Backpack Mira Filzah 2019

Sekali imbas jika dilihat backpack ini nampak stylo kan? Mempunyai ruangan poket di hadapan menyerlahkan lagi seri bag ini. Mengenai bahagian bag pula, ia mempunyai rangka yang kukuh, tali strap yang tebal, dan kompartmen yang banyak. Ia boleh memuatkan barang sehingga 10 ke 20 liter. Kualiti bag ini memang tip top! Kalau tak percaya boleh tengok page CarLunna LUXE untuk lihat banyak feedback positif. Aspek harga pula di CarLunna LUXE mereka menawarkan harga backpack mampu milik yang berkualiti tinggi.

Tampil Bergaya Dengan Backpack Viral Mira Filzah

Backpack Mira Filzah KL

Backpack kini bukan sekadar menjadi tempat untuk membawa barang-barang.
Tapi juga merupakan fashion item wajib yang melengkapi penampilan. Ketika Anda menggunakan backpack viral ini, maka anda pasti akan semakin percaya diri dan tampil mempersona.

Terdapat Lebih 15 Pilihan Warna Backpack

Backpack Mira Filzah Malaysia

Dengan reka bentuk, warna, tekstur dan corak yang ada dalam beg tangan sekarang, mencari padanan beg yang sesuai untuk pakaian anda merupakan satu cabaran yang bukan mudah. Apa bermain difikiran anda sebelum anda membeli beg tangan atau backpack? Backpack ini boleh ditemui dalam pelbagai warna dan anda boleh memilih yang sesuai dengan pilihan dan keperluan anda sendiri. Jadi anda tidak perlu bimbang pastinya salah satu warna diatas ada warna kegemaran anda.

Kasut, Sling Bang, Dan Jam Tangan Juga Ada di CarLunna LUXE

Tampil cantik dan menawan dengan kasut dari CarLunna LUXE

Backpack Mira Filzah 2020

Dari sudut fesyen dan kecantikan, lagi tinggi tumit kasut, lagi cantik bukan? Kasut tumit tinggi juga sudah diketahui umum boleh mencantikkan lagi penampilan seseorang. Pilihan kasut di CarLunna LUXE sangat berlainan dari yang dijual di pasaran. Kasut yang dijual bukan sahaja selesa dan berkualiti tinggi malah tidak akan menyakitkan kaki. Designnya pula begitu menepati citarasa wanita modern zaman sekarang yang suka memakai kasut tidak terlalu tinggi dan selesa di pakai.

Tampil bergaya dengan sling bag dari CarLunna LUXE

Backpack Mira Filzah Wangi

Kehadiran sling bag yang didominasi dengan ukuran kecil dan sedang, yang praktis tentu jadi pilihan bergaya yang ideal. Kalau anda nak tahu, sling bag merupakan salah satu top bag terkini kerana ia mudah dibawa dan sangat sesuai untuk berfesyen. Sling bag ini sesuai untuk mereka yang tidak memerlukan terlalu banyak barang di dalam beg. Anda boleh simpan barangan penting dan terus keluar seharian. Beg ringan, bahu pun tak sakit.

Trusted Seller Online! Lihat Feedback Pelanggan CarLunna LUXE

Backpack Mira Filzah 2019 dan 2020

Backpack Mira Filzah Hebat

Backpack Mira Filzah Wangsa Maju

Tampil Bergaya Dengan Backpack Viral Mira Filzah Dari CarLunna LUXE Sekarang!

Ternyata CarLunna LUXE menawrkan seleksi warna dan gaya beg tangan untuk wanita yang memang cantik, anggun dan menarik. Pelbagai warna boleh didapati sesuai dengan citarasa dan naluri wanita. Dapatkan bagpack cantik ini sekarang!

Dapatkan backpack Mira Filzah yang menarik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan backpack Mira Filzah yang menarik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan backpack Mira Filzah yang menarik SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: