Review
Jun 12, 2018, 1:20pm

Produk Penjimatan Minyak Bionas Tablet dan Superlube


Shares101

Masih ramai yang belum tahu akan adanya produk penjimatan minyak yang sangat berkesan dalam memelihara dan memulihara iklim serta pencemaran udara yang kian berlaku dalam negara kita. Masyarakat melihat keuntungan sekiranya dapat menjimatkan minyak secara konsisten sepanjang hari.

Produk Penjimatan Minyak Murah

Penjimatan minyak dapat dinikmati oleh semua dengan adanya teknologi efektif yang berjaya menghasilkan produk penjimatan minyak mesra alam tanpa memberikan kesan negatif kepada pengguna.  Siapa yang tak nak jimat minyak kan? Jimat minyak bererti anda sekaligus boleh menjimatkan wang, masa dan tenaga anda.

Produk Penjimatan Minyak Jimat

Produk Penjimatan Minyak Bionas Tablet dan Superlube

Produk Penjimatan Minyak Berkesan

Kini ia bukan angan-angan lagi, memang ada produk penjimatan minyak yang telah terbukti berkesan dalam menjimatkan minyak hanya dengan langkah mudah. Produk penjimatan minyak Bionas Tablet dan Superlube adalah produk mesra alam hasil daripada teknologi canggih teknik Nano-emulsion dan Nano-Scale Polarisasi yang telah dicipta oleh Jabatan Penyelidikan dan Pembangunan BIONAS.

Produk Penjimatan Minyak Terbaik

Bionas Tablet dan Superlobe dirumuskan dengan aditif “Drop in” yang diformulasikan daripada bahan asas dan bahan mentah yang mudah didapati.  Bagi anda yang sering mengeluh jika minyak naik, Bionas Tablet dan Superlobe adalah penyelesaian utama bagi masalah ini.

Produk Penjimatan Minyak Testimoni

Bio-Booster Tablets – Bio-Booster yang berbentuk seperti pil atau kapsul di mana ia digunakan dengan memasukkannya ke dalam isi minyak.

Bio-Booster Superlube – Bio-Booster yang berbentuk seperti minyak atau cair yang dituangkan ke dalam tangki minyak sebelum mengisi minyak.

Produk Penjimatan Minyak Langkah

Keistimewaan Bio-Booster Tablets dan Bio-Superlube

Petua Produk Penjimatan Minyak

Bionas Tablet dan Superlube adalah bahan tenaga yang digunakan untuk membantu anda menjimatkan bahan bakar secara semulajadi dan mesra alam.  Mari kita lihat keistimewaan Bionas tablet dan superlube yang anda belum tahu.

Produk Penjimatan Minyak Cara

 • Merupakan kaedah penyimpanan bahan api dengan cara meningkatkan keberkesanan pembakaran.
 • Dapat membuang sisa daripada pembakaran-pembakaran yang telah berlaku.
 • Melindungi dan mencegah kerosakan enjin daripada berkarat.
 • Merupakan bahan semulajadi dan mesra alam yang lengkap tanpa logam berat, bahan kimia dan toksid.
 • 100% terbaik untuk kenderaan lebih jimat minyak dan selamat daripada biasa.
 • Memberi kesan positif kepada aktiviti ekonomi hijau baharu.
 • Bionas Tablet dan Superlube diiktiraf oleh badan dunia ‘UNESCO’ sebagai sumber tenaga baharu produk Bio-Fuel yang berteknologi tinggi mesra alam.

Bionas Bio-Booster Tablet

Produk Penjimatan Minyak Tips

Bionas Bio-Booster Tablet menggunakan proses teknologi polarisasi yang membantu menjimatkan minyak kenderaan anda. Ia bukan sahaja berfungsi terhadap kenderaan biasa, tetapi juga berkesan terhadap bas, superbike dan lain-lain lagi.

Kelebihan Bionas Bio-Booster Tablet

Produk Penjimatan Minyak Cara

 • Mengalami penjimatan minyak sehingga 30%
 • Kenderaan menghasilkan asap yang kurang sehingga 80% – 97%
 • Mengalami kuasa prestij enjin
 • Mempunyai kuasa pecutan yang tinggi
 • Mudah digunakan dengan cara yang ringkas
 • Mesra alam, tidak bahaya digunakan oleh kenderaan

Cara Penggunaan Bionas Bio-Booster Tablet

Produk Penjimatan Minyak Pecah

Anda perlu menggunakan 1 tablet bagi setiap 13 gelen atau 50 Liter petrol atau diesel.  Cara yang amat mudah yang anda perlu lakukan adalah dengan meletakkan tablet di dalam tangki sebelum mengisi minyak.  Anda boleh memecahkan tablet pada saiz kecil mengikut anggaran liter minyak petrol atau diesel kenderaan anda.

Bionas Bio-Booster Superlube

Produk Penjimatan Minyak Lelaki

Bionas Bio-booster Superlube yang merupakan bahan tambahan bantuan penjimatan minyak yang berbentuk cecair ini memerlukan anda menuangkannya ke dalam tangki minyak untuk mendapatkan kesan efektif bagi penjimatan minyak dan peningkatan kuasa enjin.

Kelebihan Bionas Bio-Booster Superlube

Produk Penjimatan Minyak Lelaki

 • Menjimatkan minyak sehingga 30%
 • Penjagaan enjin yang selamat dan efektif
 • Kuasa prestasi enjin yang tinggi
 • Mengalami kuasa pecutan yang hebat
 • Bio-Booster Superlube ini sangat mudah digunakan
 • Diperbuat daripada bahan mesra alam dan semula jadi tanpa ada bahan larangan yang berbahaya
 • Menyingkirkan enapan yang lebih baik daripada minyak enjin sintetik biasa
 • Mengurangkan kos penyelenggaraan
 • Mengurangkan geseran kenderaan dan risiko kerosakan
 • Boleh digunakan pada pelbagai kenderaan seperti kereta, motorsikal, bas, kapal laut, kapal terbang dan lain-lain lagi.

Cara Penggunaan Bio-Booster Superlube

Bio-Booster Superlube mengandungi 125 Liter bagi superlube di dalam sebuah botol.  Untuk pengetahuan anda, 1 botol atau bersamaan 125 L ini adalah untuk setiap 4 atau 5 liter minyak enjin atau lubricant anda.  Anda perlu tuangkan satu botol cecair superlube ke dalam tangki minyak enjin. Penggunaan bagi satu botol superlube adalah untuk jarak perjalanan sehingga 20,000 km. Memang ia sangat menjimatkan!

Produk Penjimatan Minyak Wanita

Sebab Anda Perlu Gunakan Bionas Bio-Booster Tablet Dan Superlube | Berkesan Dan Terbukti  

Produk Penjimatan Minyak Kanak Kanak

Sama ada tablet ataupun superlube, kedua-dua Bio-Booster ini berkesan dan telah terbukti dalam menjimatkan minyak dan meningkatkan prestij enjin atau kualiti enjin kenderaan anda.

1. Jimat Minyak

Produk Penjimatan Minyak Motorsikal

Minyak bertahan lebih lama sehingga kualiti yang selalu diisi menjadi lebih lama dan lebih jimat.  Anda akan teruja merasai kesannya yang amat menjimatkan, selepas ini kalau ada isu minyak naik pun, pasti anda tidak akan risau lagi.

2. Kuasa Enjin Yang Tinggi

Produk Penjimatan Minyak Kereta

Salah satu kehebatan superluba dan table Bionas adalah menjadikan kuasa enjin anda lebih tinggi dimana kereta yang sukar untuk dibawa dalam keadaan laju sudah mula bergerak mengikut kelajuan enjin dengan selamat.

3. Tidak Perlu Penyelenggaraan Dan Kos Yang Banyak

Produk Penjimatan Minyak Motorsikal

Anda sudah mula menjimatkan kos kewangan anda dari segi penyelenggaraan. Sekiranya dahulu anda sentiasa perlu menyediakan kos kewangan bagi menyelenggara kenderaan, namun sekarang anda tidak perlu lagi risau kerana kenderaan anda jarang perlu diselenggarakan sejak adanya Bio-Booster Table dan Superlube.

4. Sesuai Untuk Pandu Jarak Jauh

Produk Penjimatan Minyak Van

Bagi anda yang menggunakan kenderaan untuk pulang ke kampung, ke tempat kerja dan lain-lain lagi, pasti jarak km telah banyak digunakan dan seakan-akan anda memandu untuk jarak jauh.  Kenderaan anda akan lebih pecutan tetapi ia tidak menggunakan tenaga yang banyak sehingga menyebabkan masalah kereta semput, panas yang teruk dan sebagainya dengan penggunaan Superlube dan Tablet Bionas ini.

5. Sesuai Untuk Semua Kenderaan

Produk Penjimatan Minyak Bas

Anda bukan sahaja boleh gunakan produk Bionas ini pada kereta sahaja tetapi juga untuk motorsikal, van, bas, kapal terbang dan lain-lain lagi.  Ia amat sesuai untuk semua kenderaan dalam menjana penjimatan tenaga yang berkesan.

6. Jimat Duit

Produk Penjimatan Minyak Bot

Apabila minyak kenderaan anda dapat dijimatkan, sudah tentulah duit pun jimat. Anda tak perlu menghabiskan wang untuk itu ini, tetapi anda boleh jimat wang anda kerana minyak tidak perlu diisi dengan banyak, kos penyelenggaraan tidak perlu dikeluarkan lagi dan lain-lain lagi.

Jom Gunakan Bionas Tablet Dan Superlube Bagi Penjimatan Minyak Yang Berkesan!

Produk Penjimatan Minyak Keretapi

Rugilah kalau tidak mahu jimat minyak sedangkan sudah ada cara yang mudah dan selamat.  Hanya dengan superlube dan tablet Bionas sahaja, anda mampu untuk jimat segala-galanya. Kualiti kereta sememangnya dijamin lebih baik dari segi sistem, minyak, penjagaan, enjin dan sebagainya. Jom gunakan Bionas Tablet dan Superlube segera!

 

Produk Penjimatan Minyak cantik

Produk Penjimatan Minyak Hubungi

BIONAS TABLET DAN SUPERLUBE |  PRODUK PENJIMATAN MINYAK
Hotline:
Tekan untuk telefon (019-2523230) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: