Review
Sep 19, 2017, 5:45pm

Produk Penjagaan Muka Organik 100% Murah Dan Berkualiti Tinggi


Untuk mendapatkan produk penjagaan muka organik yang 100% murah dan berkualiti tinggi pasti menjadi cabaran bagi sesiapa sahaja yang inginkan produk penjagaan muka yang efektif, berkesan, selamat dan yang paling penting ianya mampu milik. Telah wujud beribu-ribu produk penjagaan muka organik yang anda boleh dapati dipasaran. Kebiasaaanya anda perlu mengeluarkan belanja yang besar iaitu dari RM200 atau RM300 untuk mendapatkan satu set produk penjagaan muka organik yang berkesan. Tahukan anda anda boleh mendapatkan produk penjagaan muka organik yang 100% murah? Serta produk ini dijamin berkualiti tinggi, selamat untuk digunakan dan berkesan? Mari kita kenali apakah produk penjagaan muka organik ini.

set-produk-muka-organik

ARKAY ESSENTIALS Skincare merupakan produk penjagaan muka organik yang dimaksudkan yang boleh didapati dan mampu milik. Ianya merupakan produk penjagaan muka organik yang 100% murah dan berkualiti tinggi. Produk ARKAY ESSENTIALS Skincare adalah hasil daripada penyelidikan yang telah memakan masa bertahun-tahun demi menghasilkan satu produk penjagaan muka organik yang benar-benar terbukti berkesan.

Ia mengandungi bahan-bahan yang terdiri dari 100% ekstrak semulajadi dan bukan sintentik. Antara kandungannya termasuklah ekstrak lemon, tomato, grapefruit, almond oil, stemcell magnolia, aloe vera, yam beans, madu, rosehips oil, witch hazel water, rose water, bilberry, jojoba oil dan lain-lain. Kesemua bahan-bahan ini merupakan asas bagi produk ARKAY ESSENTIALS Skincare yang menggunakan 100% dari ekstrak bahan tumbuhan asli.

Fungsi-Fungsi ARKAY ESSENTIALS Skincare 

Kita sudah pun mengetahui bahawa produk ARKAY ESSENTIALS Skincare merupakan produk penjagaan muka organik yang 100% murah dan berkualiti tinggi. Produk ARKAY ESSENTIALS Skincare terbukti berkesan untuk penjagaan dan kesihatan muka anda dengan tidak menggunakan bahan-bahan sintetik seperti SLES, pareban, silicon, mineral oil, hydroquinion mahupun mercury yang boleh menjadi racun kepada badan anda.

set-kecantikan-organik

Antara fungsi-fungsi yang boleh diperolehi daripada produk penjagaan muka organik ARKAY ESSENTIALS Skincare yang 100% murah dan berkualiti tinggi termasuklah yang berikut:

  • Ia dapat menghilangkan jerawat daripada kulit wajah anda
  • Ia juga dapat menghaluskan kulit anda
  • Fungsi anti-penuaan dan anti-oksidan yang mampu mengubati serta menghilangkan parut pada kulit anda
  • Fungsi anti-penuaan juga bertujuan untuk mengurangkan kedutan dan membersihkan sel-sel yang mati pada wajah anda
  • Ia dapat melicinkan kulit serta mencerahkan kulit secara semulajadi
  • Melembutkan kulit dan mengekalkan kulit supaya senantiasa lembap
  • Membersihkan kulit dengan sempurna

Pakej Produk Penjagaan Muka Organik Dari ARKAY ESSENTIALS Skincare

Dalam set ARKAY ESSENTIALS Skincare anda akan mendapat empat produk yang berbeza. Gabungan keempat-empat produk dalam ARKAY ESSENTIALS Skincare inilah yang menjadikan ia salah satu produk penjagaan muka organik yang 100% murah dan berkualiti tinggi. Apa kata kita mengenali secara terperinci setiap produk yang terkandung dalam kandungan ARKAY ESSENTIALS Skincare ini.

1. ARKAY Essentials Skincare Moisturise Cleanser

arkay-essentials-skincare-moisturise-cleanser

Produk ini berfungsi untuk mencuci sambil melembabkan kulit anda. Ia diperkaya dengan ekstrak lemon asli dan bahan semula jadi yang lain seperti buah berry yang juga mampu untuk mengecutkan jerawat dengan cepat.

2. ARKAY Essentials Skincare Glowing Serumarkay-essentials-skincare-glowing-serum

Dikenali sebagai Magic Serum With Tomato Extract, seperti nama yang dinyatakan ia diperkaya dengan khasiat dari ekstrak tomato asli di samping tambahan ekstrak-ekstrak bahan-bahan lain seperti aloe vera, yam beans, madu dan lain-lain. Ia bertujuan untuk menyeegarkan kulit dan membuatkan kulit kelihatan putih dan bersih serta tampak muda.

3. ARKAY Skincare Magic Cream Treatment

arkay-skincare-magic-cream-treatment

Ia diperkaya dengan kandungan ekstrak dari buah grapefrut asli dan bahan-bahan lain seperti stemcell magnolia yang bertujuan untuk mempercepatkan tindakbalas merawat kulit yang rosak, kulit gelap, kulit kasar, kulit berparut, kulit matang dan juga kedutan-kedutan pada kulit.

4. ARKAY Skincare Sun Block

arkay-skincare-sun-block

Ia bukan sahaja sebagai sun block, malah ia diperkayakan dengna khasiat dari minyak almond dan witch hazel water, yang mana ia mampu untuk melindungi dan mengekalkan kelembapan kulit yang kering dan kusam.

Kesemua bahan-bahan semulajadi yang terdapat dalam produk penjagaan muka organik ARKAY ESSENTIALS Skincare yang 100% murah dan berkualiti tinggi telahpun menjalani proses penyelidikan atau research and development (R&D) dan ia terbukti memberikan kesan yang sangat mengujakan kepada kulit anda. Tanpa menggunakan bahan-bahan tiruan dan bahan-bahan yang memudaratkan, kandungan bahan-bahan dalam produk-produk ARKAY ESSENTIALS Skincare dijamin 100% dari sumber-sumber semulajadi.

Testimoni Pengguna Produk Penjagaan Muka Organik ARKAY

Ramai daripapda pelanggan-pelanggan pengguna ARKAY ESSENTIALS Skincare, produk penjagaan muka organik yang 100% murah dan berkualiti tinggi, telah memberikan feedback dan testimoni yang amat memberangsangkan apabila mereka mengamalkan penggunaan produk ARKAY ESSENTIALS Skincare ini. Begitu nyata bahawa produk ini amat berkesan, selamat dan efektif dalam penjagaan kulit muka secara organik. Tidak disangkal lagi bahawa produk-produk ARKAY ESSENTIALS Skincare amat berkesan kerana ia drumus khas dan diteknologikan untuk bertindakbalas dengan baik pada tekstur kulit wajah anda.

rawat-kulit-dengan-produk-organik

Marilah kita lihat antara beberapa testimoni pelanggan-pelanggan yang berpuas hati dengan produk ARKAY ESSENTIALS Skincare ini yang tentunya merupakan produk penjagaan muka organik yang 100% murah dan berkualiti tinggi.
testimoni-pengguna-arkay-skincare-1

testimoni-pengguna-arkay-skincare-2

testimoni-pengguna-arkay-skincare-4

testimoni-pengguna-arkay-skincare-5

testimoni-pengguna-arkay-skincare-3

Dapatkan Produk Penjagaan Muka Organik ARKAY ESSENTIALS Skincare SEKARANG! 

Anda boleh mendapatkan produk ARKAY ESSENTIALS Skincare, produk penjagaan muka organik yang 100% murah dan berkualiti tinggi pada harga RM182 untuk satu set yang mengandungi Moisture Clean, Magic Clean with Grapefruit Extract, Magic Serum with Tomato Extract dan tidak lupa juga produk Sunblock SP45 UV/UVB with Almond Oil. Harga ini memang berbaloi dan amat berpatutan daripada produk-produk penjagaan muka organik yang lain di pasaran yang mungkin mencecah harga RM200 atau RM300 ke atas.  

ARKAY ESSENTIALS Skincare

Anda akan pasti untuk mendapatkan produk yang bebas dari mineral oil, bebas dari parabens, bebas dari silikon dan juga bebas dari SLES. Dapatkan produk ARKAY ESSENTIALS Skincare anda dengan segera sebelum tawaran tamat atau stok habis!

Dapatkan Produk Penjagaan Muka Organik ARKAY ESSENTIALS Skincare SEKARANG! 

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Produk Penjagaan Muka Organik ARKAY ESSENTIALS Skincare SEKARANG! 

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Produk Penjagaan Muka Organik ARKAY ESSENTIALS Skincare SEKARANG! 

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: