Review
Jun 2, 2018, 3:55pm

Produk Kesihatan Untuk Hilangkan Kesan Jerawat, Jeragat dan Kulit Kusam


Ramai wanita diluar sana sering mengalami masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam. Rupa memainkan peranan yang penting dalam meningkatkan keyakinan dalam diri seseorang wanita.Bayangkan jika terpaksa hadapi masalah jeragat, masalah jerawat, kulit kusam, kulit kering dan apa sahaja masalah yang berkaitan dengan kulit muka ni, memang beri masalah agak besar. Sebab confident level nak berhadapan dengan orang tu akan jadi menurun.Semua orang nak kulit yang cantik, mulus dan berseri. Bukan setakat cantik bila tepek BB Cream atau Foundation tapi cantik tanpa mekap juga.Ramai yang impikan kulit sihat dan cantik tanpa pakai sebarang make up. Senang cakap natural beauty.

Hilangkan Kesan Jerawat Model

Ramai di antara wanita di luar sana kebanyakannya menggunakan make up yang tebal bagi menutup cela-cela di wajah. Tetapi,pernah tak terfikir dan terasa malu bila nak solat di tempat awam, muka yang asalnya sangat lah flawess, takdek parut, takde jerawat, bila tiba masa nak solat terpaksa cuci muka bersih dan tanggalkan mekap, maka terserlah muka yang asal. Muka pucat, kulit kusam, parut jerawat dan jeragat semuanya terdedah.Ye dak? Mesti rasa rendah diri sangat dan tidak sanggup mahu pandang muka orang sekeliling.Jum kenali 3 masalah utama wanita.

Apa Itu Kulit Kusam, Jeragat Dan Jerawat

1. Kulit Kusam

Kulit kusam adalah salah satu masalah yang sering dihadapi oleh setiap orang. Kulit yang kusam ini adalah kulit yang tidak mempunya seri wajah ataupun istilah yang popular digunakan iaitu ‘flawless’ atau ‘glowing’. Kebiasaannya tona kulit kusam ini mempunyai tekstur atau tona kulit yang tidak sekata (uneven skin and tone).

Hilangkan Kesan Jerawat Jeragat

2. Jerawat

Penyakit atau gangguan pada kulit akibat minyak dan sel kulit mati menyumbat pori-pori Boleh menjadi kritikal sehingga bengkak dan bernanah.

Hilangkan Kesan Jerawat dipipi

3. Jeragat

Sejenis penyakit kulit yang memberikan kesan, tanda atau tompok gelap pada kulit terutamanya kulit wajah.

Hilangkan Kesan Jerawat dan Jeragat

Tengok pada gambar mesti rasa teruknya masalah ni. Meh sini nak bisik-bisik dan cakap sikit. Kalau rasa nak cantik original, cantik yang sebenar, tiada jerawat, tiada blackhead, tiada parut dan tiada jeragat, anda harus pertimbangkan untuk mengambil dan mencuba Produk SellaVita Gold.

Apa Itu SellaVita Gold?

Tips Hilangkan Kesan Jerawat

SellaVita Gold merupakan produk kesihatan yang membantu menghilang kesan jerawat, jeragat, kulit kusam serta baik untuk kesihatan dalaman.SellaVita Gold,mengandungi 30sachets dalam sekotak. Salah satu food supplement yang mengandungi pelbagai extracts buah buahan yg terpilih , seperti campuran pelbagai jenis Beri , Apple stemcell, Grape stemcell, Buah Delima, Kurma, Collagen, VIT C, Blackcurrant, Madu, Pueraria Mirifica , dan SAKURA Extract. Ianya sangat bagus diamalkan pada setiap hari bagi penjagaan kulit anda dan sangat baik untuk kesihatan dalaman

Cara Hilangkan Kesan Jerawat

Jum Kenali Apa Bahan Semulajadi Yang Terkandung Di Dalam Sellavita Gold

1. Sakura Extract

Siapa yang tidak mengenal bunga sakura? Pasti setiap orang mengenal bunga yang memiliki warna dan bentuk yang cantik ini. Bunga sakura mempunyai antioksidan dan anti peradangan yg baik untuk perawatan kulit.Selain antioksidan, bunga sakura memiliki isoflavin yang berfungsi untuk mencegah enzim tirosin dan protein yang digunakan untuk membuat pigmen mengganti kulit.

Hilangkan Kesan Jerawat Bunga

Bila anda kerap menggunakan ekstrak bunga ni maka ia mengurangkan proses melanin serta akan membuat penampilan kulit lebih putih berseri. Pada bunga sakura juga terdapat kandungan minyak jojoba yang dapat hapuskan sel kulit mati, dan menggantikan kulit jadi warna putih dan cera. Selain itu bunga sakura juga memiliki khasiat untuk melembabkan kulit serta mengatasi kulit wajah yang kusam

2. Mixed Berries

Di antara semua jenis buah berry yang ada, lima buah ini dianggap yang paling memiliki khasiat lebih. Mereka adalah cranberry, blackberry, strawberry, blueberry, dan raspberry. Kandungan anti-oksidannya termasuk yang paling tinggi. Begitu juga dengan kandungan vitamin C di dalamnya. Mixed berries bertindak sebagai anti-oksidan, sebagai pencerah kulit, pelembap kulit yang kering serta berminya dan mixed berries juga bertindak sebagai penyihat rambut,

Hilangkan Kesan Jerawat Berry

3. Pueraria Mirifica

Pueraria Mirifica juga dikenal sebagai ‘Kwao Krua Putih’ adalah herbal akar berbonggol alami dan mengandung phytoestrogen alami tingkat tinggi, termasuk miroestrol, deoxymiroestrol, daidzein, genistin, B-sitosterol, stigmasterol, coumestrol, Pueraria, campestrol, mirificoumestan, kwakhurin, dan mirificine. Ia sangat sesuai bagi kulit dan payudara serta punggung.

Hilangkan Kesan Jerawat Herba

Kebaikan Pueraria Mirifica Terhadap Kulit Wajah

  •  Menganjalkan kulit yang telah melendut
  • Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit
  • Mengurangkan garis-garis halus
  • Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan warna kulit
  • Menyihatkan kulit yang tidak bermaya agar kembali berseri
  • Menghaluskan liang roma dan mengurangkan minyak
  • Melembutkan kulit – kulit kurang kasar dan kering
  • Merawat jerawat dari dalam
  • Mencegah pertumbuhan jerawat muka dan badan
  • Mencerahkan dan menghilangkan lebam bawah mata
  • Melambatkan proses penuaan secara berkesan

besarkan saiz breast wanita

Kebaikan Pueraria Mirifica Terhadap Payudara Dan Punggung

  • Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur
  • Memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat
  • Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut
  • Menegangkan dan menstabilkan kedudukan payudara
  • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara
  • Mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
  • Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

4. Grape Stem Cell

Grape Stem Cell berupaya memberikan perlindungan UV serta kaya dengan kolagen untuk membantu serta mengekalkan kesihatan kulit dari luar dan dalam. Selain itu ia turut merangsangkan pembaruan sel yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dan gebu. 

Hilangkan Kesan Jerawat Anggur

5. Apple Stem Cell

Percayakah anda, hanya dengan sebiji epal mampu mengatasi masalah penuaan.  Mungkin agak sukar untuk kita mempercayainya tetapi itulah realitinya kerana buah itu mengandungi bahan anti oksidan yang tinggi.Di mana Apple Steam Cell berkesan menjadikan seseorang individu itu kembali merasai nikmat keremajaan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit.

Hilangkan Kesan Jerawat Apple

6. Honey

Semua sedia maklum mengenai khasiat yang ada di dalam madu. Madu mengandungi antioksidan yang baik untuk kulit. Madu mampu membunuh bakteria yang ada di dalam liang pori yang menjadi punca jerawat. Selain itu madu juga mampu membersihkan liang pori, menghilangkan sel kulit mati, menyembuhkan bekas luka di wajah serta mampu mengatasi masalah bibir kering dan pecah-pecah.

Hilangkan Kesan Jerawat Madu

Siapa Yang Patut Dan Wajib Membeli Produk Sellavita Gold Adalah Mereka Yang Mempunyai Masalah Seperti Berikut :

  • Tak suka make up
  • Tapi risau bila tak make up
  • Takda keyakinan diri bila tak make up
  • Nak kulit glowing flawless secara semulajadi 
  • Nak nampak muda dari umur anda
  • Period tak teratur. Sakit senggugut yg teruk
  • Keputihan yang sering menyerang
  • Ada masalah kulit kusam
  • Jerawat
  • Jeragat
  • Pori pori terbuka
  • Payudara kendur
  • Mengalami ekzema atau gatal gatal kulit
  • Resdung
  • Kurang susu badan bagi yg masih menyusu
  • Sukar membuang air besar
  • Masalah badan berangin
  • Letih tidak bermaya setelah seharian bekerja
  • Masalah berat badan
  • Kulit muka berminyak
  • Kulit muka berjerawat
  • Muka nampak tua dari usia
  • Payudara dan punggung tak cantik

Jika anda mempunyai tanda-tanda di atas, apa lagi jum lah order SellaVita Gold kerana anda sangat-sangat wajib memcubanya kerana SellaVita Gold akan memberikan anda kelebihan yang banyk. Nak tahu apa kelebihannya?? Jum tengok di bawah.

Hilangkan Kesan Jerawat Semulajadi

Antara Kelebihan Menggunakan SellaVita Gold

  • Mengurangkan kulit berminyak & menghaluskan kulit wajah.
  • Menghaluskan pori-pori & memutihkan kulit wajah.
  • Anti penuaan serta mengurangkan kedutan.
  • Menghilangkan jerawat, parut & pigmentasi.
  • Menurunkan berat badan.
  • Menegangkan & membesarkan payudara.
  • Milk booster untuk ibu menyusu badan baby
  • Mengecutkan rahim dengan cepat & melancarkan kitaran haid.
  • Menyelesaikan masalah angin & migraine.
  • Mengurangkan masalah keputihan & masalah seksual.

Hilangkan Kesan Jerawat organik

Mudah Je Nak Guna Sellavita Gold

  • Rasanya yang sangat sedap! Ianya didalam bentuk sachet, tidak perlu bancuh pun! Koyak dan minum dalam sehari sekali atau dua kali pada setiap pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.
  • Untuk kesan yang menakjubkan disarankan minum air kosong banyak bagi melancarkan proses detox.

Hilangkan Kesan Jerawat Sempurna

Masih Ragu-Ragu? Mari Lihat Testimoni Ini…

Hilangkan Kesan Jerawat Wanita

Ini adalah pengalaman-pengalaman pelanggan yang sudah jatuh cinta dengan Produk SellaVita Gold. Ia bukan sekadar bersandarkan testimoni semata-mata.

Kesan Hilangkan Kesan Jerawat

Hilangkan Kesan Jerawat Pantas

Hilangkan Kesan Jerawat Cepat

Bagaimana Mahukan Produk Sellavita Gold Dengan Segera?

Senang je,anda tidak perlu bersusah-payah keluar rumah dan mencarinya di kedai-kedai farmasi untuk dapakan SellaVita Gold kerana anda boleh menempahnya dari laman ini sahaja. Biar saja kami yang menghantar produk ini terus kepada anda.

Hilangkan Kesan Jerawat SellaVita

Apa yang penting sekarang kita perlu pastikan yang kulit wajah kita ini cantik berseri. Bukan untuk menunjuk-nunjuk tetapi yang penting untuk menaikkan keyakinan diri. Kena ingat rawatan luaran tidak mencukupi dan rawatan dalaman lebih diutamakan. Mulakan tindakan anda dengan pm atau layari Facebook dan Instagram untuk lakukan tempahan anda sekarang!!!

SELLAVITA GOLD | CANTIKKAN KULIT MUKA DENGAN BERKESAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (013-3008006) | Tekan untuk WhatsApp
FacebookMamina Official
Instagram @maminaofficialhq
Website : www.mamina.com.my

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: