Review
Aug 28, 2018, 1:09pm

Produk Kesihatan Dan Makanan Minda Terbaik Untuk Kanak-Kanak


Ramai ibu bapa sudah melahirkan rasa risau tentang prestasi pembelajaran anak – anak setelah mendaftar mereka ke darjah 1. Kanak – kanak seawal usia 7 tahun pada hari ini sudah maju  dan terlalu banyak pendedahan awal maka disebabkan itu lahirlah ramai anak – anak pintar di sekolah. Ramai sudah sedia maklum didikan terbaik adalah didikan dari rumah. Namun, apabila didikan di rumah serta sekolah seiring maka ia akan memberikan kesan yang lebih baik kepada pembelajaran anak – anak.

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak rajin

Kerisauan ibu bapa berpunca apabila anak – anak menghadapi masalah penerimaan pembelajaran yang perlahan, kurang fokus dan mengambil mudah untuk belajar dengan bersungguh – sungguh. Ia bukan satu masalah yang kekal selamanya kerana ibu bapa masih berpeluang untuk memperbaiki dan sentiasa berusaha untuk memberikan yang terbaik untuk anak – anak. Jom kita semak adakah anak – anak kita sudah bersedia atau tidak untuk bersaing secara sihat di sekolah mereka?

7 Masalah Yang Memberi Kesan Buruk Terhadap Prestasi Pembelajaran Anak Di Sekolah

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak atasi malas

 1. Tidak melibatkan diri dalam apa jua bentuk aktiviti yang diadakan di dalam kelas serta di luar kelas.
 1. Malas untuk menyiapkan kerja sekolah dengan memberi pelbagai alasan atau mendiamkan diri.
 1. Tubuh badan anak – anak kelihatan lesu dan tidak bermaya.
 1. Hilang fokus ketika bercakap serta tidak memberi perhatian pada setiap arahan yang diberikan.
 1. Hilang minat untuk pergi ke sekolah.
 1. Sentiasa mendapat markah yang rendah bagi setiap mata pelajaran yang diambil.
 1. Lahirnya sikap degil, tidak menghormati ibu bapa serta menjadi seorang yang pemalas.   

Memperkenalkan INT3TREE Produk Kesihatan Dan Makanan Minda Terbaik Untuk Kanak-Kanak

makanan minda terbaik untuk anak-anak

Setiap anak mempunyai keistimewaan dan keunikan yang tersendiri. Ramai ibu bapa terlalu mencuba dengan penyediakan pelbagai kemudahan kepada anak – anak dengan bertujuan untuk meningkatkan prestasi mereka di sekolah seperti mendaftar ke tuisyen yang mahal, mengupah guru mengajar di rumah serta menyediakan tablet untuk kemudahan anak – anak.

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak diyakini ramai

Adakah semua percubaan tersebut berjaya? Apa kata anda cuba sesuatu yang boleh meningkatkan titik fokus mereka serta memberikan kesan yang baik untuk kecerdasan minda. Ramai yang telah memberikan reaksi positif setelah mencuba Int3Tree. Int3Tree merupakan suplimen  minda yang pertama di dalam sachet di Malaysia.

Ramuan Utama Serbuk Int3Tree

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak elak lupa

Pemakanan anak – anak sangat penting dan mempengaruhi dalam perkembangan otak serta membantu anak menjadi lebih pintar. Anda boleh lihat sekiranya anak diberikan makanan yang mengandungi paras gula yang berlebihan seperti kek dan minuman bergas, anak – anak akan menjadi terlalu aktif dan sukar tidur malam.

Anda tidak perlu risau dengan mengamalkan Int3Tree, pemakanan anak anda berada di tahap yang optima. Bahan – bahan utama di dalam Int3Tree sangat bagus untuk perkembangan otak dan kecergasan minda anak – anak. Antara bahan utama yang memainkan peranan yang penting untuk kercergasan anak – anak adalah :

** ACAI BERRY dapat meningkatkan daya pemikiran anak – anak.

** DAUN PUDINA sangat membantu untuk proses penghadaman.

** STEVIA pengganti gula putih yang membantu menurunkan kadar gula dalam darah.

** OMEGA 3 sangat penting bagi perkembangan otak anak – anak.

** VITAMIN B KOMPLEKS mampu memberi tenaga segera kepada anak – anak sepanjang hari.

** SUSU SKIM merupakan sumber kalsium yang penting untuk tumbesaran dan menguatkan tulang dan gigi anak – anak.

** SERBUK KOKO dapat menghilangkan tekanan anak – anak dan memberikan rasa gembira walaupun seharian penat di sekolah.

Kenapa Anda Perlu Memilih Int3Tree?

kebaikan makanan minda int3tree

 1. Size setiap sachet adalah bersize kecil dan mudah untuk disimpan di dalam poket baju sekolah anak – anak. Anak – anak boleh makan di sekolah, di tempat tuisyen atau boleh di bawa ke rumah rakan.

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak saiz kecil

 1. Cara yang mudah untuk mengamalkannya cuma perlu kemam sahaja. Anak – anak boleh makan sendiri tanpa memerlukan bantuan ibu bapa kerana cara penggunaan yang sangat mudah. Mereka hanya perlu mengoyakkan sachet, tuang di bawah lidah dan terus kemam sehingga habis.

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak mudah hadam

 1. Anak – anak akan susah untuk menerima apa jua suplimen dan vitamin sekiranya mereka tidak suka akan perisanya. Namun, serbuk Int3Tree adalah serbuk berperisa coklat yang sedap dan digemari oleh anak – anak. Ramai yang suka rasa coklat dan sedikit rasa mint apabila di kemam.

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak rasa coklat

 1. Antara ramuan utama yang terkandung di dalam supliment Int3Tree ini adalah coklat hitam. Coklat hitam ini mampu berfungsi sebagai memberikan ketenangan dan meredakan stress. Dengan pengamalan Int3Tree, mood anak – anak akan menjadi lebih baik dan dapat memberi fokus sepenuhnya di dalam kelas atau setiap kali membuat kerja sekolah.

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak tenang

 1. Ramuan utama yang terpilih merupakan ramuan yang terbaik untuk perkembangan minda anak – anak. Ini dapat membantu anak – anak mencapai prestasi yang cemerlang di dalam pelajaran serta menjadi anak yang fokus dalam apa jua perkara yang mereka lakukan.

makanan minda terbaik untuk kanak-kanak moden

 1. Fungsi lutein yang terkandung di dalam Int3Tree juga dapat membantu melindungi mata anak – anak. Anak – anak yang sentiasa menghabiskan masa bersama buku serta penggunaan komputer lebih terdedah kepada masalah rabun serta mata yang cepat letih. Oleh yang demikian, fungsi lutein ini akan memberi kesegaran dan menguatkan mata anak – anak.

Testimonial Mereka Yang Sudah Mengamalkan Int3Tree

testimoni makanan minda terbaik untuk kanak-kanak int3tree testimoni makanan minda terbaik untuk kanak-kanak int3tree testimoni makanan minda terbaik untuk kanak-kanak int3tree testimoni makanan minda terbaik untuk kanak-kanak int3tree testimoni makanan minda terbaik untuk kanak-kanak int3tree

Int3Tree – Makanan Minda Terbaik Untuk Kanak-Kanak. Cubalah Sekarang!

produk supliment minda untuk anak

Anda masih belum terlambat sekiranya anak anda gagal pada harini. Apa yang penting usaha ibu bapa untuk mencari penyelesaian terhadap masalah anak yang kurang fokus dah tidak bertenaga untuk memberi tumpuan sepenuhnya di sekolah dan di rumah. Anda boleh mencuba Int3Tree sekarang dengan menghubungi info yang dinyatakan di bawah.

INT3TREE | MAKANAN MINDA TERBAIK UNTUK KANAK – KANAK
Hotline: Tekan untuk telefon (013-9345667)Tekan untuk WhatsApp
Facebook: https://web.facebook.com/mazlihana.ibrahim

Nak order int3Tree?

Sila telefon ke +60139345667 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Nak order int3Tree?

Sila telefon ke +60139345667 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Nak order int3Tree?

Sila telefon ke +60139345667 atau WhatsApp SEKARANG!