Review
Jun 6, 2014, 10:51pm

Produk B’Vite Untuk Kulit Menjadi Pilihan Mama


  •  
  •  
  •  
  •  
Alhamdulillah saya diberi peluang oleh rakan blogger untuk mencuba Produk B’Vite dan oleh kerana Produk B’Vite mempunyai kandungan karbohidrat yang agak tinggi iaitu tidak sesuai untuk PenDIET ATKINS Phase 1. Maka saya berikan Produk B’Vite kepada mama tercinta dengan harapan Kekal Muda Dan Jelita Dengan B’Vite.Pada mula mama agak susah nak cuba produk yang pelik-pelik ni. Banyak soalan yang diajukan olehnya.Apa produk B’Vite ini? Keluaran mana B’Vite ? Untuk apa produk B’Vite ni?Lalu saya pun terangkanlah 1 per 1.

ProfHariz : Produk B’Vite ini sesuai untuk mama yang kulit kering. Kerja bangun awal-awal pagi. Kemudian memasak dan duduk dapur je. Jadi mama cubalah produk B’Vite mana tahu sesuai dengan mama boleh kekal mudan dan cantik jelita (InshaAllah).  Lagipun produk B’Vite ini keluaran Legacy Secret. Takkan mama tak tau?

Mama  : Ohhh, harum malam tu ka?ProfHariz : Haaa. Pandai pun. Mama cubalah produk ni.(Sambil hulur 2 botol) Lepas dah habis 2 botol ni mama habaq kat angah naa. OK ka dak.
Selepas 1 Bulan guna produk B’Vite
Mama : Angah tolong beli produk B’Vite untuk mama 2 botol boleh tak? Tak pakai sebulan dah habis 2 botol.ProfHariz : Bagus ke produk tu mama?Mama : Alhamdulillah. Mama pakai sesuai sangat. Kulit jadi segar lembut dan bertenaga je. Kalau tak rasa lemau tapi sekarang rasa sesuai sangat. Alhamdulillah. Tolong beli untuk mama lagi 2 botol yaProfHariz : InshaAllah
Lalu saya pun masuk ke Fan Page Produk B’Vite Official HQ :
ASSALAMUALAIKUM SEMUA selamat tengah hariada sesiapa yang nak order bvite?untuk order …1. click pada link di bawah CLICK DI SINI DEAR —-> https://www.facebook.com/messages/bvitehq2. mulakan conversation dengan ‘PM BVITE‘ dan SENT ..P/S : admin tak boleh pm anda semua dahulu kecuali anda pm admin dulu okayy3. admin akaN balas chat anda semuaokaayyy semuaa.. cepat pm akak untuk maklumat lanjut tentang produk BVITE yang banyak kelebihan nii!! tak rugi kalau cubaa!PM SEKARANG UNTUK HARGA ISTIMEWA DAN SEMENTARA STOK MASIH ADE… HOT SELLING PRODUK!! —-> BVITE !
Dan alhamdulillah. Produk B’Vite pun sampai ke rumah…Dan ini adalah 2 botol yang sudah habis diminum oleh Mama dan 3 botol lagi baru sampai…

Belum cukup dengan bukti di atas? InshaAllah jom tengok result buat mama selepas menggunakan Produk B’Vite.

Ya ini testimoni Mama Tercinta saya selepas menggunakan Produk B’Vite memang terbaik untuk kulit mama ! Bagi anda yang berminat jangan fikir panjang. Terus order yaTerus order dengan cara berikut :
1. click pada link di bawah CLICK DI SINI DEAR —-> https://www.facebook.com/messages/bvitehq2. mulakan conversation dengan ‘PM BVITE’ dan SENT ..
InshaAllah biar semua orang kekal cantik dan muda dengan produk B’Vite. Ehem-ehem taknak bagi mama,ibu dan bonda anda pula mencuba ke?