Review
Feb 4, 2019, 12:03pm

Plan Jimatkan Prepaid Minit Call Dan Data Anda Selama 2 Tahun


Saban minggu mesti kakak di asrama minta topupkan. Isteri pun sama, kredit belum habis nilai tetapi tempoh sah luput pula. Ibu dan ayah di kampung yang jarang – jarang membuat panggilan pun nak kena topup selalu kerana tamat tempoh sah kredit walhal nilai kredit masih banyak lagi. Jangan runsing, jangan kusut kerana terdapat servis telekomunikasi yang menawarkan hanya perlu topup RM10 dan tempoh kredit akan sah selama sebulan.

Plan Jimatkan Prepaid

Topup RM10 untuk tempoh kredit selama sebulan? Ya! Satu – satunya telco yang menawarkan dengan hanya komitmen RM10 sebulan, anda memperolehi tempoh sah sehingga 30 hari. Bukan itu sahaja, malah pengguna juga dapat menikmati data percuma 1Gb dan 20 minit masa berbual ke semua rangkaian telefon. Menarik bukan? Jom ketahui dengan lebih lanjut lagi pelan apakah yang sangat menjimatkan ini!

Memperkenalkan Plan B10 Black Onexox

Plan Jimatkan Prepaid reload

Onexox merupakan jenama kepada pelan dan perkhidmatan telekomunikasi mudah alih di bawah syarikat One Xox Sdn Bhd. Onexox berperanan agar membantu anda dapat menikmati lebih penjimatan bagi perbelanjaan bil telefon bulanan anda. Plan B10 Black daripada Onexox ini sangat memudahkan dan menjimatkan anda kerana anda tidak perlu risau baki kredit anda akan hangus dan tempoh kredit bakal luput setelah seminggu anda topup.

onexox simkad murah

Onexox Black ini pula merupakan salah satu pelan yang ditawarkan oleh Onexox. Pelan ini bukanlah pelan postpaid mahupun prepaid, malah ia merupakan sebuah pelan kategori baru sebagai pelan mudah alih di dalam industri telekomunikasi. Dengan memiliki Pelan Onexox B10 Black ini, kesemua data, minit panggilan dan SMS yang masih belum digunakan akan dibawa ke bulan hadapan selama – lamanya.

Ketahui Perbezaan  Pelan B10 Black Onexox Dengan Pelan Mudah Alih Yang Lain

  • Tiada Pembaziran

Menariknya Pelan B10 Black Onexox ini, anda tidak perlu risau untuk baki yang masih banyak dalam akaun kredit anda. Ini kerana kesemua data, minit panggilan dan SMS yang belum digunakan tidak akan terhapus malah dibawa ke hadapan selama-lamanya selagi akaun anda masih aktif.

Jimatkan Prepaid anda sekarang

  • Tiada Kontrak

Seringkali pengguna telco mengalami masalah kontrak yang terlalu lama dengan syarikat telco. Ini akan menyebabkan pengguna akan sentiasa bertukar-tukar nombor telefon. Pelan B10 Black Onexox tidak mempunyai sebarang kontrak. Anda tidak terikat dengan Onexox untuk sesuatu tempoh.

Jimatkan Prepaid tanpa kontrak

  • Nikmati 24 Jam Internet Berkelajuan Tinggi

Sesetengah pelan menawarkan kelajuan internet pada malam hari berbanding siang hari. Namun, dengan Pelan B10 Black Onexox ini, anda dapat menikmati internet berkelajuan tinggi pada bila – bila masa dan di mana jua anda berada.

Plan Jimatkan Prepaid dan internet laju

Kenapa Anda Perlu Memiliki Plan B10 Black Onexox

Pelan Yang Murah

pelan prepaid murah

Anda hanya perlu membayar RM10 untuk menikmati pelbagai manfaat yang disediakan oleh Onexox. Sekiranya anda mahu upgrade, ia bergantung pada bajet yang anda peruntukkan setiap bulan. Dengan ini, anda tidak terikat untuk membayar perbelanjaan bil yang tinggi bagi setiap bulan.

Tempoh Sah Selama 30 Hari

Plan Jimatkan Prepaid terbaik di malaysia

Sudah menjadi kebiasaan kita mendengar keluhan orang tua di kampung yang tempoh kredit sudah luput namun baki kredit masa banyak lagi di dalam akaun. Hal ini tidak akan terjadi dengan Pelan B10 Black Onexox kerana dengan hanya RM10 nilai tambah kredit anda, tempoh sah diberikan selama sebulan atau 30 hari untuk anda.

Nikmati Data 1Gb Percuma dan 20 Minit Masa Berbual

 

Plan Jimatkan Prepaid terbaik di malaysia

Anda akan diberikan secara percuma 1Gb data internet yang mempunyai kelajuan yang tinggi. Manakala 20 minit masa berbual yang diberikan pula, anda bebas untuk membuat panggilan ke rangkaian telco jenis lain.

Bawa Ke Bulan Hadapan Data dan Minit Panggilan Yang Berbaki

Plan Jimatkan Prepaid murah

Ini merupakan pelan yang paling memudahkan dan menjimatkan kerana baki kredit anda tidak akan lupus begitu sahaja. Malah, baki kuota data, minit panggilan dan SMS yang tidak digunakan akan di bawa ke bulan hadapan secara automatik.

Pembayaran Bil Yang Mudah

Pelan hebat dalam Jimatkan Prepaid

Anda hanya perlu dapatkan topup RM10 daripada mana – mana kedai  atau platform topup sama ada secara online atau offline. Antara kaedah belian topup yang sering digunakan adalah melalui online banking, auto debit, atau pembayaran kepada pengedar sah Onexox.

Dapat Berkongsi Data

Plan Jimatkan Prepaid

Ini pasti memberi lebih manfaat bukan sahaja untuk anda, malah pasangan anda juga. Dengan memiliki Pelan B10 Black Onexox, anda dapat berkongsi data, minit panggilan dan SMS dengan semua pengguna Black Onexox.

Pelan B10 Black Dapat Ditukarkan Kepada Pelan Black Yang Lain

Jimatkan Prepaid anda sekarang

Untuk pengetahuan anda, Pelan Black Onexox mempunyai pelbagai pakej. Pelan B10 ini merupakan salah satu daripadanya. Perbezaan bagi setiap pelan adalah data internet, minit panggilan dan SMS yang diperuntukkan. Sekiranya anda ingin upgrade ke mana – mana pakej Pelan Black yang lain, anda boleh berbuat demikian bila – bila masa sahaja. Antara Pelan Black Onexox yang ada adalah Pelan B10, Pelan B39, Pelan B39 Plus 20, Pelan B89 dan Pelan 149.

Kelebihan ONE XOX Dengan Adanya Happy Hour

Plan Jimatkan Prepaid Terbaik

Happy hour adalah belian data & minit call bagi mereka yang memerlukan data & minit yang lebih banyak. Happy hour memberikan 2/3 hari sekali dan kadar data & minitnya berbeza-beza setiap kali promosi. Lebih jimat dan menguntungkan.

ONEXOX PLAN BLACK

Plan Jimatkan Prepaid Terbaik

  • Sesuai untuk orang muda gunakannya
  • Speedtest internet laju giler
  • Boleh simpan hingga 100GB
  • All data & talkable are BURNPROOF dan banyak lagi
  • Telco patuh syariah

Jom Langgan Pelan B10 Black Onexox Untuk Nikmati Lebih Penjimatan!!

Jimatkan Prepaid anda sekarang

Jom langgan Pelan B10 Black Onexox untuk seluruh ahli keluarga anda! Bayaran topup serendah RM10 untuk tempoh sebulan sangatlah jimat dan berbaloi – baloi. Had kredit pula tidak akan lupus malah akan dibawah ke bulan hadapan buat selama – lamanya. Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut, anda boleh hubungi info di bawah ini.

Testimoni Pengguna ONEXOX BLACK

Plan Jimatkan Prepaid 3 1

Plan Jimatkan Prepaid 3 3

Plan Jimatkan Prepaid 3 2

PELAN B10 BLACK ONEXOX – MURAH DAN JIMAT
Hotline : Tekan untuk telefon (019-9839021)Tekan Untuk WhatsApp 
Website :www.onexoxplan.com

Berminat dengan simkad OneXOX Black?

Sila hubungi +60199839021 atau tekan butang untuk WhatsApp

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Berminat dengan simkad OneXOX Black?

Sila hubungi +60199839021 atau tekan butang untuk WhatsApp

Call Whatsapp Layari Website

Berminat dengan simkad OneXOX Black?

Sila hubungi +60199839021 atau tekan butang untuk WhatsApp