Review
Aug 10, 2018, 11:11am

Pinjaman Segera untuk Blacklist di KLCC, Kuala Lumpur


pinjaman peribadi untuk blacklist

“Tipulah kalau boleh buat pinjaman segera untuk orang yang blacklist! Dari dulu aku cari memang tak jumpa! Semua loan tak nak terima kita yang blacklist ni. Stress giler!”

Pinjaman Segera untuk Blacklist di KLCC

Betulkah tiada pinjaman segera yang boleh anda mohon sekiranya anda digelar blacklist? Status kewangan blacklist sememangnya menyukarkan anda untuk membuat pinjaman di mana-mana agensi atau syarikat pinjaman wang, apatah lagi pinjaman melalui bank-bank tempatan.  Kuala Lumpur yang penuh dengan perkhidmatan pinjaman wang berlesen juga memerlukan anda mempunyai status kewangan yang baik untuk memohon.

Pinjaman Segera untuk Blacklist di KLCC, Kuala Lumpur

pinjaman peribadi untuk blacklist loan

Tahukah anda di KLCC, Kuala Lumpur, anda boleh mendapatkan pinjaman segera dengan mudah dan cepat daripada syarikat wang berlesen yang berdaftar dan sah di Malaysia? Walaupun status anda blacklist dan mempunyai rekod CCRIS yang teruk, anda boleh memohon pinjaman wang dan mendapatkannya sepantas 1 hari sahaja untuk lulus.  Bagi anda yang menetap di kawasan KLCC atau sekitar Kuala Lumpur, anda boleh memohon pinjaman daripada syarikat wang berlesen Innoribu Resources Sdn Bhd.

Innoribu Resources Sdn Bhd –  Pinjaman Wang Berlesen KLCC, Kuala Lumpur

pinjaman peribadi untuk blacklist 30 minit lulus

Innoribu Resources merupakan syarikat pinjaman wang berlesen yang berdaftar dan sah di Malaysia yang menawarkan pinjaman wang kepada anda yang mempunyai masalah blacklist dan mempunyai rekod CCRIS yang teruk.  Innoribu Resources Sdn Bhd beroperasi di sekitar kawasan KLCC, Lembah Klang dan Kuala Lumpur. Mereka menjalankan perkhidmatan pinjaman wang yang sah dibawah Akta Pemberi Pinjaman 1951 dan merupakan panel kewangan anda sekiranya anda menghadapi masalah kewangan dan memerlukan wang tunai segera.

Perkhidmatan Innoribu Resources Pinjaman Wang Segera

ezcash pinjaman peribadi untuk blacklist di klcc

Innoribu Resources menyediakan perkhidmatan pinjaman wang segera untuk peribadi, pembiayaan hutang seperti kad kredit, penyelesaian hutang dari syarikat lain dan sebagainya serta pinjaman perumahan, pinjaman koperasi dan juga pinjaman untuk perniagaan. Anda boleh memohon mana-mana pinjaman yang ditawarkan oleh mereka.

1. Pinjaman Peribadi

pinjaman peribadi untuk blacklist private

Pinjaman peribadi ditawarkan oleh Innoribu Resources bagi menampung keperluan anda dari segi pembiayaan hutang, pendidikan, perubatan dan sebagainya. Ia memenuhi keperluan anda dan menyelesaikan masalah kesempitan wang anda.  Anda yang blacklist juga layak memohon pinjaman segera daripada Innoribu Resources.

2. Pinjaman Perniagaan

business loan pinjaman peribadi untuk blacklist

Pinjaman perniagaan boleh dipohon oleh anda yang ingin meluaskan perniagaan atau memerlukan bantuan perniagaan dari segi kewangan.  Innoribu Resources sangat dipercayai dan mudah untuk memberikan pinjaman korporat kepada anda dengan segera.

3. Pinjaman Hartanah

pinjaman peribadi untuk blacklist hartanah

Pinjaman bagi hartanah yang sedia ada boleh dibuat oleh anda dengan mudah dan cepat bagi memudahkan anda mendapatkan wang tunai dengan segera. Dengan wang pinjaman berlesen ini, anda boleh memohon wang pinjaman hartanah sama ada untuk rumah, kedai, tanah, kilang dan sebagainya.

Siapa Yang Layak Memohon Pinjaman Wang Segera Innoribu Resources?

pinjaman peribadi untuk blacklist mudah

 • Kakitangan kerajaan dan swasta
 • Mereka yang blacklist
 • Mempunyai status AKPK
 • Mempunyai rekod CRIS atau hutang
 • Mempunyai komitmen yang tinggi
 • Mereka yang menetap di Selangor dan Kuala Lumpur
 • Mempunyai pendapatan kasar 3K dan ke atas
 • Berumur 25 sehingga 50 tahun
 • Mereka yang mempunyai pinjaman bank

Cara Memohon Pinjaman Wang Segera Innoribu Resources

cara pinjaman peribadi untuk blacklist

Memohon pinjaman wang segera tidaklah sukar yang anda sangkakan. Dengan Innoribu Resources, anda hanya perlu menyediakan beberapa dokumen ringkas sahaja bagi menyempurnakan proses pinjaman wang segera.  Terdapat dua kategori pemohon yang terlibat iaitu mereka yang bekerja seperti kakitangan swasta dan kerajaan yang bekerja serta mereka yang sudah pencen atau pemegang perkeso.

Permohonan Pinjaman Wang Segera Bagi Kakitangan Kerajaan Dan Swasta

pinjaman peribadi untuk blacklist goverment swasta

Pemohon yang terdiri daripada pekerja kerajaan dan swasta perlu menyediakan dokumen-dokumen ini dengan lengkap.  Ia akan memudahkan dan melancarkan proses permohonan pinjaman wang segera anda.

 • Slip gaji 3 bulan yang terbaru
 • Bil api & bil air terbaru
 • Penyata EPF
 • Buku bank dikemaskini atau 3 bulan penyata bank terbaru
 • Surat pengesahan kerja

Permohonan yang diperlukan (Untuk Pencen dan Pemegang Perkeso)

pinjaman peribadi untuk blacklist pesara

Khas buat anda yang tidak bekerja dan sudah pencen atau merupakan pemegang perkeso, anda boleh memohon pinjaman wang segera dengan mudah di Innoribu Resources Kuala Lumpur dengan menyediakan dokumen yang diperlukan dengan lengkap.

 • Bil api & bil air terbaru
 • Penyata Pencen / Perkeso
 • Buku bank dikemaskini atau 3 bulan penyata bank terbaru

Kelebihan Memohon Wang Pinjaman Segera Innoribu Resources

Cepat Dan Pantas

pinjaman peribadi untuk blacklist pantas

Pinjaman wang segera untuk anda mengambil masa 1 hari sahaja untuk lulus. Anda boleh mendapatkan wang anda sepantas 24 jam setelah ia berjaya diluluskan. Wang akan diberikan secara tunai ataupun melalui perbankan.

Terbuka Kepada Blacklist

pinjaman untuk blacklist

Anda yang blacklist boleh memohon pinjaman peribadi dari Innoribu Resources.  Anda yang mempunyai pinjaman blacklist yang tertunggak sebanyak 10K, 20K atau 30K layak memohon untuk pinjaman segara syarikat berdaftar ini.  

Terbuka Kepada High Komitment Dan Mempunyai Pinjaman Bank Lain

masalah blacklist di bank

Pasti ramai daripada anda yang mempunyai komitmen yang tinggi dari segi kewangan.  Ada juga yang mempunyai pinjaman bersama bank lain berjumlah RM50 sehingga RM300K. Jangan risau, anda layak memohon pinjaman wang segera daripad Innoribu Resources Sdn Bhd.

Pelbagai Pinjaman Disediakan

pelbagai pinjaman disediakan

Anda bukan sahaja boleh membuat pinjaman peribadi, tetapi anda juga dialu-alukan untuk membuat pinjaman perumahan, hartanah, perniagaan dan sebagainya lagi.  Innoribu Resources mempunyai pelbagai perkhidmatan yang mudah, pelbagai dan sesuai dengan anda semua sama ada anda mempunyai komitmen, hutang dan sebagainya.

Jom Dapatkan Pinjaman Segera Untuk Blacklist Di KLCC Dari Innoribu Resources!

hubungi pinjaman segera blacklist boleh

Kemudahan yang disediakan bagi anda yang blacklist, Ctos, CCRIS dan lain-lain status kewangan yang anda hadapi tidak harus disia-siakan.  Ramai yang sangat berpuas hati dengan Innoribu Resources kerana mereka merupakan syarikat pinjaman wang berlesen terkemuka dan dipercayai dalam membantu anda mendapatkan wang tunai segera dengan mudah, selamat dan cepat. Jom mohon pinjaman wang segera bersama Innoribu Resources!

INNORIBU RESOURCES SDN BHD | PINJAMAN SEGERA UNTUK BLACKLIST DI KLCC
Hotline: Tekan untuk telefon (010-2998523) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook:  amy boom boom
Instagram:  @Pinjamanblacklistcepatmudah

Lokasi:
Innoribu Resources Sdn Bhd
Lot 4.48 Tingkat 4 Wisma Central, Kuala Lumpur 50450 Jalan Ampang Kuala Lumpur

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: