Review
Mar 6, 2018, 3:44pm

Pinjaman Peribadi Senang Lulus Sehingga RM150,000 Sepantas 24 Jam


Shares183

Susahnya nak cari pinjaman peribadi yang boleh dimohon oleh kakitangan swasta! Selalunya syarat-syarat pinjaman mestilah yang bekerja disektor kerajaan sahaja. Pekerja swasta pula terpaksa mencari semua bank-bank untuk memohon, itu belum lagi dikira dengan komitment bulanan dan juga kelayakan seseorang yang bekerja swasta.

pinjaman peribadi senang lulus

Sekiranya tidak berjaya, dimana pula yang boleh dimohon oleh mereka untuk luluskan pinjaman? Setiap satu permohonan akan mengambil masa paling awal 3 hari dan paling lewat seminggu lebih untuk mengetahui status permohonan sama ada layak ataupun tidak. Namun, bagaimana jika berlaku kecemasan yang mengharuskan kita mendapatkan duit dengan segera? Takkan nak tunggu bank yang akan berikan pinjaman setelah seminggu memohon. Tambah-tambah sekiranya kita mempunyai bad record seperti CCRIS, CTOS dan lain-lain lagi.

pinjaman peribadi senang lulus mohon segera

Anda tidak perlu biarkan minda bercelaru lagi dengan memikirkan hal-hal sebegitu kerana sudah tentu ianya dapat diatasi. Khas untuk anda pekerja swasta yang juga inginkan pinjaman peribadi dalam tempoh yang segera iaitu sepantas 24 jam, terdapat sebuah syarikat consultancy yang akan membantu anda dalam meluluskan pinjaman peribadi anda sepantas 24 jam serta amaun jumlah pinjaman sebanyak RM150,000. Wah, banyaknya! Cepat pula tu.

Pinjaman Peribadi Mudah Lulus Dan Cepat Dengan Fithri Shukor Consultancy

Fithri Shukor Consultancy adalah syarikat consultancy yang sangat berpengalaman dalam membantu anda untuk membuat pinjaman wang serta mendapat kelulusan dengan mudah dan cepat sepantas 24 jam bersama institusi perbankan yang terpilih dan jumlahnya pula adalah semaksimum RM150,000. Mereka adalah pakar pinjaman peribadi anda di mana merupakan proses pertengahan anda untuk mendapatkan pinjaman secara mudah kerana anda tidak pergi ke bank langsung dan hanya memerlukan dokumen ringkas sahaja serta tidak menyusahkan anda untuk memohonnya. Peratus kelulusan pinjaman melalui Fithri Shukor Consultancy ini juga sangat tinggi dan mudah untuk lulus.

pinjaman peribadi senang lulus fithri shukor

Antara bank-bank yang bekerjasama dengan Fithri Shukor Consultancy ini adalah Cimb, Alliance Bank, Hong Leong, Standard Chartered, Ambank, Aeon dan juga City Bank. Anda tidak perlu risau sekiranya anda pernah memohon dimana-mana bank tersebut tetapi tidak diluluskan kerana pihak Fithri Shukor Consultancy akan membantu anda sehabis baik dengan perkhidmatan mereka. Selain itu, dengan Fithri Shukor Consultancy, anda juga layak memohon sehingga RM150,000 dalam masa sepantas 24 jam.

Kelayakan Memohon Pinjaman Peribadi Dengan Fithri Shukor Consultancy

pinjaman peribadi senang lulus dari bank

Siapa yang taknak kalau perkhidmatan permohonan berjalan lancar tanpa sebarang gangguan, malah sepantas 24 jam pula! Mudahnya kerana ia khusus untuk pekerja swasta dan tidak perlukan pengesahan daripada majikan! Mari kita lihat kelayakan memohon pinjaman peribadi bersama Fithri Shukor Consultancy.

Syarat-Syarat Kelayakan Untuk Permohonan Pinjaman Peribadi

 • Warganegara Malaysia. Warganegara asing tidak dibenarkan.
 • Mempunyai gaji kasar minima sebanyak RM2200. Gaji kasar termasuk elaun, overtime, komisen dan lain-lain meliputi keseluruhan dalam bulan tersebut.
 • Mempunyai slip gaji selama 3 bulan yang terkini.
 • Mempunyai potongan KWSP atau EPF yang wajib ada sewaktu bekerja dengan majikan.
 • CCRIS dan PTPTN juga layak memohon.
 • Sekiranya anda mempunyai hutang kad kredit, anda juga layak memohon.
 • Komitmen yang tinggi juga boleh cuba memohon.

syarat lulus memohon pinjaman peribadi

Anda yang mempunyai ciri-ciri seperti yang dinyatakan ini boleh cuba memohon terlebih dahulu dan dalam masa 24 jam sahaja anda boleh mengetahui status sama ada lulus ataupun tidak. Memohon pinjaman peribadi dengan Fithri Shukor Consultancy sangatlah mudah dan tidak susah kerana anda hanya perlu sediakan apa yang penting sahaja dan mereka akan sentiasa mengemaskini maklumat dan memaklumkan setiap perkembangan kepada anda selepas itu. Daripada anda membazirkan minyak kereta atau tambang ke mana-mana bank dan tidak tahu dokumen apa diperlukan, Fithri Shukor Consultancy akan terus membantu anda dalam memohon serta meluluskan pinjaman anda. Untuk segala pertanyaan dan masalah anda, anda juga boleh dapatkan khimat nasihat daripada Fithri Shukor Consultancy.

Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan Pinjaman Peribadi Dari Fithri Shukor Consultancy

Apakah perbezaan memohon pinjaman peribadi dengan syarikat konsultansi Fithri Shukor berbanding terus memohon ke semua bank-bank yang lain dan dikenali di Malaysia? Terdapat banyak kelebihan yang anda tidak tahu dan tidak sangka. Pastinya Fithri Shukor Consultancy adalah organisasi yang meletakkan dirinya di tengah bagi membantu anda untuk mendapatkan kemudahan yang lebih banyak lagi berbanding mereka yang terus pergi memohon ke bank-bank yang lain.

pernohonan atas talian pinjaman peribadi

 • Tidak perlu wang cagaran ataupun deposit sebelum mendapatkan wang yang ingin dipinjam
 • Memerlukan dokumen ringkas sahaja dan tidak banyak seperti bank-bank lain
 • Tidak perlu pengesahan majikan atau surat-surat yang memerlukan majikan tahu mengenai pinjaman ini
 • 100% proses adalah secara online sahaja dan anda boleh terus memohon sekarang juga tanpa perlu pergi terus ke bank-bank
 • Tidak perlukan anda membayar deposit. Jadi, ia lebih selamat kerana anda tidak terdedah dengan scam dan penipuan.
 • Mempunyai 8 bank yang terpilih yang boleh anda mohon dengan mudah dan pantas
 • Konsepnya akan lulus segera berbanding dengan permohonan walk in yang perlu mengisi borang, mengepilkan dokumen, menghantar dan sebagainya. Anda juga boleh bayangkan permohonan secara manual akan memakan masa yang lama berbanding secara online.
 • Peratusan kelulusan adalah sangat tinggi dan telah terbukti membantu ramai orang untuk lulus pinjaman.
 • Pinjaman serendah RM10k dan sehingga RM150,000
 • Mendapat tahu status kelulusan dalam masa 24 jam sahaja dan mengambil masa untuk proses permohonan ini dengan sangat pantas dan segera.
 • Tidak perlu meredah trafik sesak dan sukar mencari parking untuk ke bank-bank yang anda inginkan. Semuanya boleh diatasi secara teknologi di hujung jari anda sahaja.

pinjaman peribadi lulus cepat

Mudahnya membuat permohonan pinjaman peribadi bersama Fithri Shukor Consultancy. Dengan adanya kemudahan ini, gaji serendah RM2200 pun boleh memohon, kalau mohon sendiri di bank, paling rendah pun perlu RM2500 ke atas. Tapi dengan Fithri Shukor Consultancy, semua layak memohon dan juga bakal lulus dengan segera. Paling dapat memudahkan anda adalah kerana permohonan ini tidak perlukan pengesahan majikan dan anda yang baru sahaja bekerja juga boleh memohon. Ia tidak terhad kepada pekerja swasta yang sudah lama bekerja atau sudah berstatus permanent. Pekerja swasta yang berstatus kontrak juga boleh memohon dan layak.

Masalah Kredit Berbeza Yang Telah Diuruskan Oleh Fithri Shukor Consultancy

pelanggan yang telah berjaya buat pinjaman peribadi

Fithri Shukor Consultancy telah lama bertapak dalam bidang banking sebagai konsultan. Mereka telah berjaya dalam membantu ramai orang dan menyelesaikan pelbagai masalah mereka yang mempunyai latar belakang kredit yang berbeza. Terdapat banyak jenis latar belakang kredit pelanggan yang berbeza dan juga mungkin ada pada anda.

Latar Belakang Kredit Yang Telah Diselesaikan oleh Fithri Shukor Concultancy

 • High Komitmen atau mempunyai komitment atau hutang yang tinggi dan banyak
 • CCRIS PTPTN atau tunggakan PTPTN sejak dari dahulu lagi
 • CTOS non-bank adalah komitmen seperti pinjaman motorsikal yang perlu dibayar bulan-bulan, bil telefon dan sebagainya.
 • Mereka yang baru sahaja memulakan perniagaan atau baru sahaja bekerja
 • Mereka yang menerima bayaran gaji secara cash atau tunai serta tiada bank statement atau penyata bank yang menunjukkan kemasukan duit ke dalam akaun mereka.

latar belakang peminjam peribadi cepat lulus

Semua latar belakang kredit yang berbeza ini adalah masalah yang telah dialami oleh pelanggan sebelum ini dan telah mendapat kelulusan pinjaman yang mereka mohon. Sekiranya anda juga merupakan mereka yang mempunyai masalah kredit seperti ini, anda boleh cuba untuk memohon supaya pihak Fithri Shukor Consultancy mendapatkan kelulusan bagi pihak anda. Paling penting sekali adalah anda dapat mengetahui status permohonan anda sepantas 24 jam sahaja dan anda boleh meminta berapa jumlah pinjaman yang anda inginkan maksimum sehingga RM150,000.

3 Langkah Mudah Untuk Mendapatkan Wang Pinjaman Anda Dengan Segera

Banyak tempat-tempat pinjaman peribadi yang lain mengambil masa yang sangat lama dalam memposes permohonan pinjaman peribadi anda, namun dengan Fithri Shukor Consultancy, semuanya berjalan dengan lancar, mudah dan cepat. Anda akan dapat menjimatkan masa kerana tidak perlu ke mana-mana seperti bank dan mana-mana tempat untuk isi borang.

dokumen untuk mohon pinjaman peribadi lulus cepat

Anda cuma perlu ada fon sahaja. Hanya semudah 3 langkah iaitu hanya wasap pihak Fithri Shukor Consultancy untuk membuat permohonan serta submit dokumen ringkas yang diperlukan. Kedua, pada esok hari anda akan menerima status permohonan anda sama ada lulus atau tidak. Dan seterusnya anda boleh mendapatkan wang pinjaman anda terus masuk ke dalam akaun bank anda. Mudah sangat kan? Dengan secara online sahaja, anda boleh memohon, mengetahui status dan menyemak wang anda yang telah dibiayai. Kemudahan pantas dan cekap ini tidak terdapat pada mana-mana syarikat konsultansi pinjaman kewangan yang lain selain dari Fithri Shukor Consultancy.

Jom Memohon Pinjaman Peribadi Bersama Fithri Shukor Consultancy

Walau apa pun tujuan pinjaman peribadi anda, mungkin untuk kegunaan peribadi, sebagai modal perniagaan, untuk membiayai kos perubatan atau perawatan anak, juga untuk menyambung pelajaran dan sebagainya, Fithri Shukor Consultancy membuka peluang kepada anda semua khususnya pekerja swasta untuk membuat pinjaman peribadi yang mudah lulus sehingga RM150,000 dan cepat sepantas 24 jam. Banyakkan!

cara nak dapat pinjaman peribadi cepat lulus

Dengan jumlah sebanyak itu, apapun anda boleh lakukan dan masalah anda akan selesai dengan segera. Malah, sekiranya anda benar-benar terdesak untuk menyelesaikan hutang anda atau membiayai pinjaman anda yang lain, pinjaman peribadi ini sangat sesuai untuk anda manfaatkan. Jangan lengah-lengahkan lagi, tindakan anda mengubah segalanya. Jom memohon pinjaman peribadi bersama Fithri Shukor Consultancy dengan hubungi mereka dan terus semak kelayakan anda segera.

Testimoni Mereka Yang Telah Memohon Pinjaman Peribadi Dari Fithri Shukor Consultancy

testimoni pinjaman peribadi lulus cepat fithri shukor testimoni pinjaman peribadi lulus cepat fithri shukor testimoni pinjaman peribadi lulus cepat fithri shukor

Ramai yang telah memohon pinjaman peribadi daripada syarikat konsultant Fithri Shukor dan mereka telah berjaya mendapat pinjaman yang mereka inginkan. Apa yang mengujakan mereka adalah kerana pinjaman boleh diluluskan dengan mudah, senang dan amaun sehingga RM150,000 serta sepantas 24 jam. Bukan itu sahaja, bagi mereka yang mempunyai banyak komitment juga telah berjaya lulus pinjaman peribadi yang ditawarkan ini. Inilah satu-satunya pinjaman paling terbaik untuk mereka yang bekerja dalam sektor swasta.

Jom Mohon Pinjaman Peribadi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Mohon Pinjaman Peribadi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Mohon Pinjaman Peribadi SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: