Review
Oct 30, 2019, 9:00am

Pinjaman Peribadi Kerajaan Yang Mudah, Cepat dan Dijamin Lulus


Shares127

Adakah anda kakitangan kerajaan dan sedang mengalami kesukaran untuk mendapatkan pinjaman? Anda mempunyai banyak pinjaman-pinjaman yang berbeza dan hendak satukan pinjaman supaya mudah untuk diurus? Atau anda mengalami masalah blacklist dengan CTOS / CCRIS dan sukar untuk mendapatkan pinjaman di mana-mana?

Pinjaman Peribadi Kerajaan 2019 2020

Jika anda berada didalam situasi kecemasan di mana anda memerlukan wang dengan kadar yang pantas dan segera seperti untuk membayar bil perubatan, membaik pulih kereta atau untuk menampung keperluan harian disebabkan kehilangan pendapatan secara tiba-tiba, pinjaman peribadi atau pinjaman koperasi yang sesuai dengan kemampuan anda boleh menjadi sumber sokongan kewangan yang utama.

Walau bagaiimanapun, sejak dua menjak ini untuk mendapatkan pinjaman bukanlah sesautu perkara yang mudah. Pelbagai syarat hendaklah dipenuhi dan kebanyakan kalinya permohonan pinjaman anda tidak akan diluluskan. Jadi bagaimana anda boleh mendapatkan pinjaman peribadi kerajaan yang mudah, cepat dan confirm lulus? Nak tau bagaimana caranya? Teruskan membaca artikel ini.

PANTAS SOLUTION – Pinjaman Peribadi Kerajaan Dengan Mudah, Cepat Dan Confirm Lulus

Kami dari PANTAS SOLUTION menawarkan pinjaman peribadi kerajaan dari bank-bank tempatan khususnya untuk kakitangan kerajaan, GLC, badan berkanun serta panel-panel bank yang terpilih. Kami akan membantu anda untuk mempermudahkan urusan pinjaman peribadi kerajaan anda dengan mudah, cepat dan confirm lulus. Antara punca kenapa permohonan pinjaman anda tidak lepas apabila membuat permohonan di agensi pinjaman yang lain adalah disebabkan nama anda disenarai hitamkan kerana ada tunggakan, blacklist serta komitmen yang tinggi / high committment yang di luar kemampuan slip gaji / payslip anda. Secara asasnya sekiranya komitmen anda sudah melebihi 60% daripada gaji anda, anda tidak boleh membuat pinjaman.

Pinjaman Peribadi Kerajaan 2019 dan 2020

Antara punca lain yang menyukarkan anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi anda untuk diluluskan oleh pihak agensi peminjam yang lain termasuklah majikan anda sendiri yang tidak mahu bekerjasama untuk menandatangani surat pengesahan untuk anda. Sebab lain juga berpunca daripada pasangan anda (bagi mereka yang berkahwin) yang tidak bekerja. Ini adalah antara punca-punca yang menyukarkan anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi kerajaan.

Pinjaman peribadi kerajaan mungkin memberi manfaat kepada anda dengan mengurangkan beban hutang anda. Sekiranya anda mempunyai hutang kad kredit yang belum dibayar dengan faedah sebanyak 18% setahun, anda boleh menggunakan pinjaman yang lebih murah untuk mengabungkan dan membayar hutang yang mahal ini. Selain itu, ramai orang memohon pinjaman untuk membayar hutang tertunggak bagi menghapuskan rekod negatif CCRIS/CTOS dan seterusnya mempunyai taraf kewangan yang fleksibel.

Pinjaman Peribadi Kerajaan Power

Jangan risau dan jangan putus asa. Kami di PANTAS SOLUTION sedia membantu anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi kerajaan dengan pantas, cekap, mudah, cepat dan confirm lulus! Tidak kira sama ada anda mempunyai komitmen yang tinggi, sekiranya anda mempunyai gaji bersih sebanyak RM1,500 anda layak untuk memohon. Sekiranya anda mempunyai rekod di CTOS, CCRIS, blacklist, SAA, AKPK dan sebagainya, kami boleh bantu anda. Sekiranya gaji anda adalah terus ke bank dan boleh buat autodebit, ataupun sekiranya anda mempunyai potongan dari Biro Angkasa, anda boleh memohon dengan kami. Anda tidak mendapat pengesahan majikan? Jangan risau, kami sedia membantu.

Bagaimana Untuk Memohon Pinjaman Peribadi Kerajaan – Mudah, Cepat dan Confirm Lulus

Kami di PANTAS SOLUTION sentiasa bersedia untuk membantu anda dalam permohonan peribadi kerajaan anda yang sememangnya mudah, cepat dan confirm atau gerenti lulus. Mungkin anda tidak percaya yang kami mampu dan dapat bantu anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi kerajaan anda.

Pinjaman Peribadi Kerajaan 2020

Dengan PANTAS SOLUTION, Kami Dengan Bangga Dapat Menyatakan Bahawa:

 • Ramai pelanggan kami telah dapat kelulusan pinjaman peribadi kerajaan
 • Ramai pelanggan kami yang sudahpun menerima wang pinjaman yang diminta
 • Nama pelanggan pun cantik dan dah clear
 • Bayaran bulanan yang rendah
 • Proses tandatangan di bank sendiri bersama pegawai kami
 • Tempoh pinjaman selama 10 tahun
 • Pembayaran balik melalui potongan gaji melalui autodebit atau biro angkasa
 • Gaji kasar serendah RM3,000 / Gaji bersih serendah RM1,500 layak untuk memohon
 • Golongan Polis kini dapat menikmati servis pinjaman peribadi kerajaan dari kami

Fakta Yang Anda Mesti Tahu Tentang Pinjaman Peribadi Kerajaan

Pinjaman peribadi kerajaan dari bank dan koperasi kredit adalah di antara kemudahan dan kelebihan yang diberikan kepada kakitangan kerajaan, GLC serta badan berkanun di Malaysia pada ketika ini. Ini kerana institusi kewangan seperti bank dan koperasi kredit di Malaysia telah memberi keutamaan untuk tawarkan pinjaman peribadi kepada kakitangan kerajaan dengan ansuran pinjaman dibayar melalui Biro Angkasa atau potongan gaji melalui autodebit.

Pinjaman Peribadi Kerajaan Hebat

Dengan kadar keuntungan pinjaman peribadi yang sentiasa memenuhi kehendak pasaran, kakitangan kerajaan dan penjawat awam yang berjawatan tetap dapat menikmati dan memanfaatkan kemudahan yang diberikan kepada mereka melalui produk pinjaman peribadi bank dan juga koperasi kredit yang terkemuka di Malaysia. Akhir-akhir ini, produk pinjaman peribadi kakitangan kerajaan dari bank terkemuka telah kurang mendapat sambutan dari penjawat awam di Malaysia. Hal ini kerana Bank Negara Malaysia telah mengeluarkan garis panduan yang ketat dalam proses kelulusan pinjaman peribadi dari pihak bank kredit.

Pinjaman Peribadi Kerajaan Padu

Di antara garis panduan utama tersebut ialah :

 • Mengambil kira komitmen luar pemohon
 • Mengambil kira rekod sejarah pembayaran kredit pemohon (CCRIS)
 • Mengambil kira rekod CCRIS Perbadanan Tabungan Pengajian Tinggi Pemohon
 • Mengambil kira rekod CTOS dan AKPK pemohon

Jadi, adakah ini bermakna anda tidak layak untuk memohon pinjaman peribadi kerajaan? Hubungi kami di PANTAS SOLUTION, satu-satunya syarikat pinjaman yang dapat membantu anda dalam merealisasikan impian anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi kerajaan dengan mudah, cepat dan confirm lulus.

Mengapa anda harus berurusan dengan PANTAS SOLUTION – Pinjaman Peribadi Kerajaan yang Mudah, Cepat dan Confirm Lulus

Apakah kelebihan yang anda boleh perolehi sekiranya anda berurusan dengan PANTAS SOLUTION untuk permohonan pinjaman peribadi anda? Antara kelebihan-kelebihan syarikat PANTAS SOLUTION berbanding syarikat atau agensi yang lain adalah:

Pinjaman Peribadi Kerajaan Terhebat

 • Pegawai kami akan terus jumpa anda di lokasi anda. Anda tidak perlu bersusah payah untuk datang berjumpa dengan kami, tak perlu bersusah payah habiskan minyak kereta, menghadap traffic jam dan sebagainya. Kami akan memastikan bahawa kami akan berurusan dengan anda sebaik mungkin. Kami boleh datang terus ke rumah anda atau di pejabat anda, terpulang kepada kehendak atau keselesaan anda.
 • Tiada caj pendahuluan semasa membuat permohonan pinjaman peribadi kerajaan anda. Tiada istilah “upfront” dari kami di PANTAS SOLUTION.
 • Pegawai kami akan memastikan bahawa segala urusan permohonan pinjaman peribadi anda dilaksanakan secara ekspress, cepat dan profesional. Kami akan uruskan segala proses pinjaman anda.

Yakinlah bahawa kami di PANTAS SOLUTION akan memberikan yang terbaik dalam menguruskan pinjaman peribadi kerajaan anda dengam mudah, cepat dan confirm lulus. Anda tentu akan berpuashati dengan layanan dan servis yang diberikan oleh pegawai-pegawai kami.

Tawaran Hebat, Jangan Lepaskan Sekarang! Pinjaman Peribadi Kerajaan – Mudah, Cepat dan Confirm Lulus

Buat masa sekarang ini terdapat promosi yang hebat dari Bank Simpanan Nasional serta Bank Islam dengan kadar bunga yang cukup menarik, tapi hanya untuk masa yang terhad sahaja! Sekiranya anda menetap di Kuala Lumpur, Selangor, Melaka atau Negeri Sembilan, janganlah teragak-agak untuk mendapatkan promosi yang hebat ini dengan kadar bunga yang cukup rendah. Ini bukan main-main ya!

Pinjaman Peribadi Kerajaan Terbaik

Masih ramai yang tidak mengetahui bahawa mereka sebenarnya masih layak untuk membuat pinjaman. Sungguhpun anda disenarai hitamkan oleh CTOS, CCRIS atau lain-lain, kami akan membantu anda untuk mengurusak pinjaman peribadi kerajaan anda sehingga confirm lulus. Tiada tandatangan dari majikan diperlukan. Tidak perlu berurusan dengan Bank Negara atau mana-mana syarikat untuk menghilangkan rekod CTOS atau CCRIS anda. Tidak perlu lagi anda bertanya dengan syarikat agensi peminjam yang lain. Datanglah ke PANTAS SOLUTION, kami akan merealisasikan impian anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi kerajaan anda sehingga berjaya.

Segeralah Hubungi PANTAS SOLUTION Untuk Dapatkan Pinjaman Peribadi Kerajaan – Mudah, Cepat dan Confirm Lulus!

Sekiranya anda dibelenggu oleh pengutip hutang atau debt colllector yang sedang memburu anda kerana anda mempunyai tunggakan, ataupun anda memerlukan duit atas alasan kecemasan atau darurat, atau anda ingin meminjam wang untuk membantu dalam memulakan perniagaan, anda bolehlah berhubung dengan PANTAS SOLUTION. Anda hanya perlu menghantar dokumen rringas untuk kami membuat proses pengiraan melalui sistem bank dan akan memaklumkan kelayakan anda sepantas yang mungkin. Bagi kakitangan kerajaan, GLC, atau badan berkanun, ini merupakan salah satu cara yang terbaik untuk anda sekiranya anda ingin membuat pinjaman peribadi kerajaan dengan mudah, cepat dan confirm lulus.

Pinjaman Peribadi Kerajaan 2020

Sebelum membuat permohonan untuk mendapatkan pinjaman peribadi kerajaan, antara perkara-perkara penting yang anda harus lakukan adalah untuk memilih jumlah pinjaman yang cukup serta memudahkan anda untuk membuat pembayaran semula, dan juga ketahui syarat-syarat pinjaman peribadi kerajaan anda seperti tempoh masa serta fleksibiliti pembayaran balik.

Kami di PANTAS SOLUTION dapat membantu anda untuk mendapatkan pinjaman peribadi kerajaan yang mudah, cepat dan confirm lulus. Sekiranya anda mempunyai gaji bersih dari RM1,500 dan gaji dimasukkan ke bank yang mana boleh dibuat pemotongan gaji atau pemotongan dari Biro Angkasa, anda sudah layak untuk memohon. Tidak perlu pengesahan dari majikan. Kami akan menjanjikan kadar faedah yang rendah dan tempoh pinjaman sehingga 10 tahun supaya anda tidak begitu dibebankan dengan pembayaran bulanan balik.

Pinjaman Peribadi Kerajaan Malaysia

Dapatkan pinjaman peribadi kerajaan anda sekarang! Mudah, cepat dan confirm lulus! Jika anda adalah kakitangan kerajaan dan memerlukan pinjaman pinjaman peribadi kerajaan yang cepat dengan terma yang paling menarik dan kadar yang berpatutan, semak kelayakan anda sekarang! Promosi terhad, siapa cepat dia dapat!

Dapatkan Pinjaman Peribadi Kerajaan Anda Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Pinjaman Peribadi Kerajaan Anda Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Pinjaman Peribadi Kerajaan Anda Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: