Review
Aug 29, 2018, 11:06am

Pinjaman Kakitangan Kerajaan Mudah Tanpa Pengesahan Majikan


pakar pinjaman peribadi terbaik di seremban

Amat sukar untuk mendapatkan pinjaman peribadi bagi kakitangan kerajaan yang mempunyai banyak komitmen, hutang, CCRIS, CTOS, blacklist atau apa sahaja masalah kewangan.  Bukan sahaja masalah hutang dan kewangan, tetapi anda mungkin memerlukan wang untuk dijadikan deposit rumah, membina perniagaan, menyambung belajar, berkahwin dan banyak lagi. Benarlah kata kiasan iaitu duit bukan segala-galanya tetapi segala-galanya memerlukan duit.

Pinjaman Kakitangan Kerajaan Mudah Tanpa Pengesahan Majikan di seremban

Paling tidak pun untuk anda memohon pinjaman peribadi untuk kakitangan kerajaan, sudah tentu syarat-syaratnya adalah untuk kakitangan kerajaan yang tidak mengalami rekod kewangan yang teruk seperti CCRIS, CTOS, Blacklist dan sebagainya.  Apatah lagi sekiranya anda baru sahaja bekerja bawah 6 bulan di jabatan kerajaan, peluang pinjaman kakitangan kerajaan juga amat tipis sekali untuk anda lulus dan berjaya. Sudah banyak kes staff kerajaan tidak lulus memohon pinjaman peribadi di bank atas sebab komitmen yang terlalu tinggi dan pekerjaan masih belum cukup stabil atau tetap, paling teruk lagi mereka sukar untuk mendapatkan pengesahan majikan bagi membuat permohonan pinjaman kakitangan kerajaan.

Pinjaman Kakitangan Kerajaan Mudah Tanpa Pengesahan Majikan

bantuan pakar pinjaman peribadi terbaik di seremban

Masalah kesukaran dalam mendapatkan pinjaman peribadi bagi kakitangan kerajaan yang mempunyai rekod kewangan yang tidak memberansangkan dan mempunyai banyak komitmen ini dapat diselesaikan dengan adanya Pinjaman Kakitangan Kerajaan Mudah Tanpa Pengesahan Majikan. Pinjaman kakitangan kerajaan mudah tanpa pengesahan majikan ini terbuka kepada seluruh Malaysia tidak kira apa sahaja status kewangan yang anda hadapi. Ia adalah pinjaman kakitangan kerajaan mudah, cepat dan senang untuk anda dapatkan.

Pinjaman Kakitangan Kerajaan Tanpa Pengesahan Majikan Dari Pakar Pinjaman Peribadi By Shuhada

pakar pinjaman peribadi di negeri sembilan

Pinjaman kakitangan kerajaan mudah tanpa pengesahan majikan By Shuhada merupakan perkhidmatan pembiayaan atau pinjaman peribadi terbaik yang menawarkan pinjaman dari Koperasi Pinjaman dan Bank tempatan di seluruh Malaysia dengan mudah, cepat dan selamat kepada semua kakitangan kerajaan. Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada ini adalah patuh shariah dalam memenuhi keperluan dan menyelesaikan masalah kewangan anda dengan baik.

Konsep Pinjaman Kakitangan Kerajaan Tanpa Pengesahan Majikan By Shuhada

pakar pinjaman peribadi di seremban konsep

Pakar Pinjaman Peribadi By Shuhada dari pinjaman koperasi dan bank mempunyai ciri-ciri yang tersendiri dari segi kelayakan memohon, pakej pinjaman, kesesuaian membuat pinjaman dan lain-lain lagi.

Memohon Pinjaman Peribadi

pakar pinjaman peribadi di seremban mudah

Pakar Pinjaman Peribadi merangkap pinjaman kakitangan kerajaan mudah ini sesuai untuk Kakitangan Kerajaan termasuklah anda yang mengalami masalah CTOS, CCRIS, Blacklist dari bank peribadi, komitmen luar dan lain-lain lagi. Anda tidak perlu mendapatkan pengesahan majikan untuk memohon pinjaman mudah ini.

Khidmat Nasihat Kewangan

rahsia pakar pinjaman peribadi di seremban

Anda boleh mendapatkan khidmat nasihat melalui Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada di mana anda akan mendapat pinjaman peribadi kakitangan kerajaan mudah yang lengkap dengan pakej Pinjaman Peribadi dan Pinjaman Koperasi yang sesuai dengan kelulusan dan kadar pinjaman terendah untuk anda.

Pinjaman Kakitangan Kerajaan Mudah Dari Koperasi Dan Bank

pakar pinjaman peribadi seremban bank

Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada terdiri daripada pinjaman peribadi koperasi dan bank tempatan yang mudah untuk anda lulus dengan cepat, selamat dan mudah. Antara bank yang menawarkan perkhidmatan pinjaman untuk Pakar Pinjaman Peribadi Shuhada adalah RHB Bank, Bank Rakyat, BSN, Bank Islam dan juga Public Bank. Kesemua bank ini adalah patuh syariah dan berkonsep Islamik. Servis dari pinjaman koperasi pula termasuklah Yayasan Ihsan, Koperasi SImpanan, Koperasi Petronesa, KOBETA, Yayasan PERLIS / RCE, KOWAMAS dan KOSPEM & KOMUJA.

Pinjaman Kakitangan Kerajaan Mudah Dari Bank

 • Kelayakan untuk staf tetap dan juga konrak, CTOS, CCRIS
 • Untuk pekerja GLC, berkanun dan awam diterima
 • Sekiranya mempunyai CTOS, anda cuma perlu beri resit bayaran sahaja
 • Mengambil masa proses selama 3 – 5 hari selepas dokumen lengkap diberikan
 • Pembayaran sehingga 98%
 • Bayaran semula atau potongan hanya menggunakan autodebit atau CDM sahaja
 • Perlu surat pengesahan dari majikan
 • Sekiranya ada CCRIS atau CTOS yang telah diselesaikan, sistem akan mengambil masa sebulan untuk bersihkan nama.
 • Sign agreement boleh dilakukan dimana sahaja atau boleh di tandatangan oleh wakil.

tips dari pakar pinjaman peribadi seremban

Pinjaman Kakitangan Kerajaan Mudah Dari Koperasi

 • Kelayakan untuk semua staf kerajaan tetapi tidak mengira komitmen luar
 • Layak untuk staf kerajaan yang berjawatan tetap sahaja
 • Blacklist, CTOS dan CCRIS layak memohon
 • Pembayaran dari 80%
 • Perlu pengesahan majikan dan tandatangan dari biro angkasa
 • Proses kelulusan mengambil masa 7 – 14 hari bekerja
 • Potongan atau pembiayaan semula adalah melalui payslip sahaja

Kelayakan Dan Syarat Permohonan Pinjaman Kakitangan Kerajaan Mudah By Shuhada

kelayakan pinjaman peribadi seremban bank

Pinjaman Kakitangan Kerajaan tanpa pengesahan majikan di Malaysia ini menawarkan pinjaman peribadi untuk golongan kerajaan sahaja namun istimewanya, golongan kerajaan yang mempunyai masalah kewangan, rekod CCRIS dan sebagainya juga layak memohon bersama Pakar Pinjaman Peribadi dari  Shuhada walaupun ia adalah pinjaman kakitangan kerajaan dari koperasi dan bank. Jom kita lihat siapakah yang layak memohon pinjaman kakitangan kerajaan dari Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada.

strategi pakar pinjaman peribadi lulus

 • Mempunyai komitmen AKPK
 • Baru bekerja selama 6 bulan sahaja
 • CCRIS dan CTOS berjumlah bawah Rm20k
 • Kakitangan kerajaan, GLC dan Badan Berkanun yang berstatus kontrak dan tetap termasuk Polis, Bomba dan Tentera di seluruh Malaysia
 • Pekerja kerajaan yang mempunyai masalah potongan lebih 60% dalam slip gaji
 • Mempunyai masalah blacklist, ctos dan ccris maksimum dalam masa 3 bulan
 • Pekerja kerajaan yang ingin penstrukturan semula tangga gaji bersih
 • Kakitangan kerajaan yang ingin membuat bayaran balik hutang tidak melalui payslip
 • Pekerja kerajaan yang mengalami masalah sukar mendapatkan pengesahan majikan
 • Staf kerajaan yang mengalami masalah komitmen tinggi luar slip gaji

Kelebihan Pinjaman Kakitangan Kerajaan Tanpa Pengesahan Majikan Dari Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada

pinjaman untuk kakitangan kerajaan

Pinjaman kakitangan kerajaan mudah tanpa perlu pengesahan majikan adalah salah satu kelebihan yang dapat memudahkan anda untuk terus memohon tanpa memikirkan jawapan terhadap bos serta tidak perlu memberitahu bos.

1. Tiada Upfront Charge

pakar pinjaman peribadi mudah lulus

Anda tidak perlu membayar apa-apa wang pendahuluan sekiranya ingin memohon atau membuat pinjaman bersama Pakar Pinjaman kakitangan kerajaan mudah ini tetapi sekiranya pinjaman anda lulus, 15% daripada loan adalah yuran proses pinjaman yang dikenakan kepada anda. Ia sangat mudah dan ringkas di mana tidak akan membebankan anda sedikit pun.

2. Kadar Interest Pinjaman Rendah

pakar pinjaman peribadi interest rendah

Anda akan menerima kadar pembiayaan berdasarkan pinjaman anda iaitu kadar interest pinjaman atau bunga serendah 3.99%. Ia adalah kadar yang paling murah sekali berbanding dengan kadar-kadar pinjaman yang dikenakan oleh seluruh syarikat pinjaman di Malaysia. Pembayaran semula yang dilakukan juga tidaklah membebankan anda malah ia memudahkan anda merancang kewangan bulanan anda.

3. Dokumen Permohonan Ringkas

pakar pinjaman peribadi dokumen ringkas

Sudah pasti memohon pinjaman memerlukan anda menyediakan dokumen kewangan seperti slip gaji, bank statement dan sebagainya, namun dengan Pinjaman Untuk Kakitangan Kerajaan dari Shuhada yang terkenal sebagai pinjaman kakitangan kerajaan tanpa pengesahan majikan, anda hanya perlu sediakan dokumen permohonan yang ringkas sahaja dan ia tidak sukar untuk didapatkan.

4. Cara Pembayaran Yang Mudah

pakar pinjaman peribadi bayaran CDM

Anda boleh membuat pembayaran semula dengan cara yang mudah, cepat dan senang iaitu melalui potongan daripada biro angkasa, Auto deduct dari akaun gaji anda ataupun membayar melalui mesin CDM di bank seperti biasa.  Untuk pembayaran melalui CDM, ia tertakluk kepada jenis agensi pinjaman. Kesemua cara pembayaran yang boleh anda lakukan ini sangat mudah, senang dan cepat. Anda tidak perlu mengambil masa yang lama untuk ke bank dan beratur bagi membuat pembayaran dengan adanya ketiga kaedah pembayaran ini.

5. Dijamin Lulus

pakar pinjaman peribadi jamin lulus

Pinjaman kakitangan kerajaan mudah daripada pakar pinjaman peribadi Shuhada menjamin kelulusan permohonan anda sekiranya anda mempunyai payslip yang layak dari segi pembiayaan bulanan. Oleh itu, anda tidak perlu bimbang, hanya hantar pay slip dan dokumen yang diperlukan sahaja, pakar pinjaman kakitangan kerajaan mudah ini akan membantu menyemak kelayakan anda dalam tempoh segera.

6. Proses Yang Mudah Dan Cepat

permohonan pinjaman mudah segera

Sekiranya anda ingin memohon dan mendapatkan kelulusan dengan pantas, anda boleh terus menghubungi Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada dengan cara save nombor yang diberikan dan hantar terus payslip di nombor tersebut untuk tujuan Pre Screening kelayakan bagi melihat kelayakan anda. Untuk pengetahuan anda, khidmat nasihat akan diberikan semasa proses semakan kelayakan dilakukan. Semuanya akan disiapkan dengan mudah dan cepat tetapi sekiranya perlu, penghantaran borang pinjaman untuk pinjaman kakitangan kerajaan ini, ia akan dilakukan.

Ingin Cash Advance Atau Duit Segera

Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada akan membantu anda untuk mendapatkan cash atau tunai segera sekiranya berlaku kecemasan atau apa sahaja masalah kewangan anda seperti perlu membayar hutang yang lain dan sebagainya. Cash advance boleh didapatkan sekiranya anda layak memohon pinjaman kakitangan kerajaan ini dan diberikan kelulusan oleh Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada.

Situasi Dan Kisah Kewangan Mereka Yang Telah Dibantu Oleh Pakar Pinjaman Peribadi Shuhada DoktorLoan

kisah pinjaman peribadi lulus segera

Kisah 1 – Cikgu Syaziah

Cikgu Syaziah berusia 35 tahun dan merupakan seorang guru di kawasan pendalaman Sabah.

Beliau mempunyai masalah komitmen tinggi dalam dan luar payslip. Lebih parah lagi, cikgu ini sudah tidak boleh untuk mendapatkan pengesahan majikan. Kesian. Nak buat apa-apa loan melalui potongan gaji memang tidak akan dibenarkan. Dan hampir-hampir terjebak untuk mengunakan khidmat pinjaman yang memberi payout hanya 50%! Sungguh gila! Kerana terdesak, itu yang dirasakan pilihan terbaik untuk selesaikan masalah beliau. Nasib masih lagi menyebelahi beliau kerana telah berjumpa dengan penyelesaian kepada masalah-masalah beliau iaitu dengan Pakar Pinjaman Peribadi. Bukan saja dapat bersihkan hutang yang bersepah diluar payslip, tetapi dapat disatukan semua hutang menjadi 1 hutang. Sebenarnya baki hutang-hutang beliau sebenarnya tidak lah banyak seperti yang disangka. Jadi peluang untuk satukan hutang lebih tinggi dan TERPAKSA dapat CASH juga dan Bayaran balik hanya melalui Autodeduct akaun sahaja.

selesaikan masalah hutang dengan pinjaman peribadi

Kisah 2 – Zalina

Zalina, 28 tahun dari Pulau Pinang, seorang pensyarah IPTA

Niat untuk buat loan untuk kegunaan raya ini saja, tapi dia terpaksa dapat STRUKTURKAN semula tangga gaji bersih. Jadi, dah tiada masalah dihantui gaji bersih yang dulu tinggal pun cukup-cukup makan sahaja. Pakar Pinjaman Peribadi benar-benar membantu!

selesaikan blacklist dengan pinjaman peribadi

Kisah 3 – Fikri

Fikri, 31 tahun dari Perak, Seorang Askar

Bersyukur katanya, sebelum ini dia sampai BUNTU cari jalan nak selamatkan hidup dia. Sekarang dia dah MAMPU selesaikan masalah hutang koperasi yang lama di dalam payslip dan juga TERPAKSA habis bayar hutang BLACKLIST dengan AEON. Siap dapat lupus terus hutang dalam dan luar payslip. Alhamdulillah dengan Pakar Pinjaman Peribadi, dia juga mampu belikan rantai emas dan keperluan raya untuk keluarga dia tahun ini.

Testimoni Pelanggan Pinjaman Kakitangan Kerajaan Dari Pakar Pinjaman Peribadi Terbaik CikPuan Shuhada

testimoni pinjaman peribadi dah lulus testimoni pinjaman peribadi dah lulus testimoni pinjaman peribadi dah lulus testimoni pinjaman peribadi dah lulus

Jom Mohon Pinjaman Kakitangan Kerajaan Bersama Pakar Pinjaman Peribadi By Shuhada

hubungi pakar pinjaman peribadi terbaik di seremban

Membantu anda dari segi kewangan merupakan matlamat utama Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada.  Kepuasan anda menjadi sebahagian daripada dedikasi dan tugas mereka dalam meluluskan pinjaman peribadi anda. Dengan cara dan proses yang mudah serta cepat, Pakar Pinjaman Peribadi dari Shuhada ini adalah pinjaman kakitangan kerajaan mudah dan terbaik di Malaysia yang wajib anda mohon untuk cash atau tunai segera anda.

CIK SHUHADA | PINJAMAN KAKITANGAN KERAJAAN DARI PAKAR PINJAMAN PERIBADI SHUHADA TERBAIK DI MALAYSIA
Hotline: Tekan untuk telefon (017-7102562) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook:Pakar Pinjaman Peribadi by Shuhada

Alamat:
Kompleks Perniagaan Pknns (D’s2 Mall), Jalan Persiaran S2/B1, SEREMBAN, Negeri Sembilan

Pinjaman High Commitment? Tanpa Pengesahan Majikan?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Pinjaman High Commitment? Tanpa Pengesahan Majikan?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Pinjaman High Commitment? Tanpa Pengesahan Majikan?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: