Review
May 27, 2019, 3:08pm

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan dan Selesai Potongan Lebih 60%


Zaman sekarang dengan harga barang yang serba mahal, bohonglah jika ada yang mengatakan tak terkesan langsung dengan keadaan ekonomi semasa. Tapi apakan daya, walau harga barangan melambung tahap mana sekalipun sebagai seorang pengguna tetap perlu membeli barangan yang diperlukan. Itu baru bercerita tentang barangan keperluan harian.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan 2020

Bagaimana pula dengan perkara yang lebih besar seperti pemilikan rumah, kenderaan dan yang sewaktu dengannya. Ada gaji besar tahap mana sekalipun tapi jika tahap tanggungan ramai dengan tolakan hutang yang sudah membukit, sudah tentu susah untuk buat pinjaman lagi. Mahu pening kepala mana nak pusing duit untuk bayar itu bayar ini.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Disegani Ramai

Norfatihah Pantas Solution Menawarkan Pinjaman Mudah Lulus Dalam Bentuk Pakej Menarik

Nak pinjam lagi? Apa kata jika dapatkan pinjaman peribadi dengan bantuan pihak Norfatihah Pantas Solution. Pinjaman peribadi yang dikendalikan oleh pihak Puan Norfatihah ini adalah cara yang paling mudah untuk mendapatkan wang tunai tambahan untuk bantu anda keluar dari keadaan tersepit.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Potongan 60%

Dengan pinjaman peribadi yang baru anda boleh gunakan wang tersebut untuk selesaikan hutang lama supaya diri anda dapat kembali bernafas semula.

Apakah Pinjaman Peribadi Sebegini Daripada Pinjaman Berlesan (Ahlong)?

Sebut pinjaman mudah lulus segera tanpa banyak prosedur, tidak lain dan tidak bukan akan diberi andaian yang ini adalah pinjaman berlesan yang akan melibatkan pihak Ahlong. Dapat duit pinjaman mudah tapi bunga tinggi dan jika tak bayar akan mula melibatkan kekerasan.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Senang Diselesaikan

Tidak!! Ini bukan satu pinjaman berlesen yang ada sebarang kaitan dengan pihak Ahlong. Pihak Norfatihah Pantas Solution sebaliknya akan bertindak sebagai pengantara antara pihak anda dan juga pihak pemberi pinjaman.

Dan pihak pemberi pinjaman yang dimaksudkan ini bukanlah si pemberi pinjaman berlesen yang sering dikenali sebagai Ahlong tersebut sebaliknya semua pakej pinjaman yang disediakan oleh pihak Norfatihah Pantas Solution ini adalah daripada koperasi, yayasan dan jugga bank..

5 Manfaat Utama Pakej Ini Untuk Bakal Para Peminjam Seperti Anda

#1 – Baikpulih slip gaji

Semua sudah sedia maklum, apabila ingin membuat pinjaman bank maka suka ataupun tidak slip gaji akan di minta sebagai salah satu rujukan. Paling tak sedap hati apabila slip gaji tersebut boleh memberi bayangan tentang kehidupan sendiri kerana di situ turut tertera jumlah angka gaji yang diterima dan dalam masa yang sama rekod hutang juga ada. Maka bagaimana mungkin bank boleh meluluskan pinjaman jika gaji yang diterima itu puna hanya cukup-cukup makan.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Dipercayai

Tak mengapa, jangan risau dan jangan susah hati. Jika anda benar merasakan anda mampu untuk mengawal perbelanjaan supaya dapat bayar kembali jumlah wang yang di pinjam maka apalah salahnya. Soal pay slip anda boleh serahkan pada pihak Puan Norfatihah kerana beliau boleh bantu strukturkan semula hutang dan baikpulih slip gaji.

#2 -Tak Perlu Sain Majikan Dan Tidak Nampak Di Slip Gaji

Antara part yang sering di minta untuk urusan pinjaman terutama daripada pihak bank, koperasi dan sebagainya adalah sign ataupun tandatangan majikan dan perkara ini bukan satu perkara yg mudah untuk dilakukan.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Potongan Besar

Apapun dengan bantuan pakej yang disediakan oleh pihak Puan Norfatihah ruangan tandatangan daripada majikan tidak ada pada slip gaji dan dalam erti kata lain tidak perlu sain majikan untuk urusan permohonan pinjaman ini.

#3 – Kadar Interest Yang Sangat Rendah

Apa yang lebih menariknya lagi, kadar interest yang ditawarkan adalah sangat rendah. Percaya ataupun tidak kadar interest yang di beri hanyalah Serendah 3.40% sahaja bersamaan dengan (10 tahun 3.96%). Kadar interest yang rendah begini adalah sangat sesuai untuk overlap hutang interest tinggi.

#4 -Dapat Amaun Lebih Daripada Yang Dijangkakan

Anda juga pasti akan terkejut kerana jumlah amaun pinjaman yang akan di beri adalah jauh lebih tinggi daripada apa yang dijangkakan. Ini kerana payslip (penyata gaji) milik pasangan juga boleh digunakan untuk menyokong permohonan. Dengan cara begini jumlah amaun pinjaman yang layak di beri untuk anda dapat ditingkatkan lagi daripada kadar biasa yang sebenar. Lebih mudah lulus dan layak lebih banyak.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Telus

#5 – Akan Berjaya Keluar Dari Senarai Blacklist

Boleh overlap hutang tertunggak maka dengan secara tidak langsungnya nama anda akan keluar dari senarai backlist. Apabila nama telah keluar dari senarai backlist maka anda akan kembali bersih rekod daripada sejarah hutang lama yang agak menganggu.

Pinjaman Di Luar Slip Gaji Tanpa Tandatangan Majikan Ternyata Sangat Menyenangkan

Tidak perlu tandatangan majikan bukan bererti anda perlu bersuhabat untuk sembunyikan daripada majikan atau sebagainya. Untuk proses bayaran balik pinjaman, anda akan di beri dua pilihan untuk bayaran balik. Dua cara bayar ansuran (1) biro angkasa dan (2) bayar luar slip gaji melalui arahan Autodebit. Cuma, maksud tidak perlukan tandatangan majikan ini adalah kerana pembayaran bayar balik pinjaman secara ansuran akan berlaku di luar slip gaji.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Terbaik

Pakej luar slip gaji tidak perlu tandatangan majikan kerana ia tidak perlu melibatkan pihak majikan untuk tolak wang buat bayaran pinjaman tersebut secara direct dari jumlah gaji setiap bulan. Dalam erti kata lain, nanti selepas selesai terima gaji anda boleh buat bayaran sendiri secara transfer online dan sebagainya terus kepada pihak peminjam. Tapi jangan lupa juga untuk berikan bukti pembayaran setiap kali selesai membuat pembayaran. Mereka yang mempunyai gaji pokok RM3,000 atau sekurang-kurangnya gaji bersih sebanyak RM1,500 dibenarkan untuk memohon pinjaman tersebut tanpa memerlukan persetujuan daripada majikan.

Inilah Cara Mudah Untuk Lulus Pinjaman Wang Segera

Anda rasa buntu bila permohonan di tolak? Usah sedih lagi sebab pakej yang telah disediakan oleh pihak Norfatihah Fast Solution ini dapat menjadi sebagai salah satu cara mudah terbaru untuk anda lulus pinjaman wang dengan baik walaupun ada masalah dokumen, disenaraikan hitam atau sebab-sebab yang lain. Dalam masa yang sama anda juga tidak perlu susah payah buang masa, buang tenaga dan pening kepala bagai nak rak untuk pergi ke merata bank hanya untuk bertanyakan soal pinjaman. Sebanyak 15% caj perkhidmatan dikenakan kepada peminjam yang lulus dan lebih murah daripada agensi lain! Caj itu dikenakan kepada peminjam setelah lulus sebagai caj servis perkhidmatan yang disediakan untuk membuatkan proses pinjaman wang segera dengan lebih lancar.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Padu

Tak perlu dah untuk hantar dokumen, tunggu nombor giliran yang panjang dan pusing sana pusing sini cari parking kereta yang terdekat tapi tetap tak ada. Apa yang perlu anda buat sekarang hanyalah perlu hubungi team Puan Norfatihah di talian. Anda juga tidak perlu sediakan penjamin. Dokumen-dokumen yang diperlukan oleh syarikat peminjam adalah minimum untuk proses pinjaman. Mudah kan?

Hanya Pekerja Dalam Sektor Kerajaan, Badan Berkanun Dan GLC Terpilih Saja Layak Memohon

Harus di ingatkan, hanya mereka yang bekerja kerajaan, GLC dan Swasta layak memohon pinjaman wang segera dengan mudah. Mereka yang disenarai hitam, CTOS, CCRIS, SAA, PTPTN, bankrupt, AKPK dan kakitangan kontrak boleh juga memohon dengan syarat gaji mesti adalah lebih daripada 60%. Mereka yang mempunyai rekod seperti CCRIS , CTOS , SAA dan sebagainya juga dapat memohon pinjaman setelah rekod mereka diuruskan oleh Noorfatihah Pantas Solution. 

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Penuh Ketelusan

Pilihan pakej yang lengkap dari pelbagai koperasi, bank dan yayasan termasuk pakej pinjaman tentera, GLC dan swasta terpilih boleh anda mohon bagi mereka yang layak dengan senang hati. Semua pakej pembiayaan kami berlandaskan prinsip syariah.

Jangka Masa Proses Pinjaman Wang Adalah Di Tahap Yang Paling Minima

Pihak Puan Norfatihah tidak menjamin pinjaman akan lulus serta merta kerana ini bukannya pinjaman dengan pihak pinjaman berlesan yang akan approve serta merta tak kira siapa yang mahu meminjam. Ini adalah pinjaman daripada pihak bank, koperasi dan sebagainya maka masih ada sedikit tempoh had masa yang diperlukan.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Potongan Lumayan

Apapun tidaklah terlalu lama juga kerana ini selalunya proses pinjaman ini hanya akan mengambil masa lebih kurang 3 ke 5 hari untuk diselesaikan kes-kes peminjam. Sesuai untuk pinjaman bagi tujuan kecemasan juga.

Tempoh Bayaran Balik Pinjaman Wang Tidaklah Terlalu Membebankan

Seperti yang telah dimaklumkan, tempoh membayar semula pinjaman wang segera adalah singkat. Paling tidak pun dalam masa 30 hari atau bergantung pada syarikat yang memberi pinjam. Jika di lanjutkan tempoh pinjaman, kadar faedah tambahan akan dikenakan. Untuk mengelakkan dari membayar faedah bayaran tambahan, adalah lebih baik bayar semula pada tempoh yang ditetapkan.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Bermutu tinggi

Kadar Faedah Bayaran Pinjaman Wang Segera

Kadar faedah bayaran tanpa cagaran yang dikenakan kepada seseorang peminjam tidak boleh melebihi 18% setahun. Manakala pinjaman bercagar 12% setahun.Tidak dinafikan ramai yang kurang yakin dengan pinjaman wang segera ini kerana di khuatiri tidak selamat.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Peribadi

Tapi bila sudah terdesak dan kesempitan wang, tiada lagi jalan mudah untuk mendapatkan wang melainkan membuat pinjaman wang segera. Apatah lagi jika keluarga ataupun kawan-kawan tidak mampu untuk membantu. Kini sudah ada cara yang selamat untuk membuat pinjaman wang segera.

Khidmat Nasihat Percuma Turut Disediakan Untuk Semua

Khidmat nasihat melalui telefon. Dapat maklumat promosi terkini dengan mudah. Jika ada sebarang pertanyaan dan sebagainya anda boleh terus hubungi pihak Puan Norfatihah melalui panggilan handphone mahupun whatsapp untuk kemukakan sebarang soalan yang berkaitan.

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Terhebat

Khidmat nasihat yang ditawarkan ini 100% tanpa fi atau caj. Respon juga cepat cuma pastikan anda hanya menghubungi mengikut masa berkerja iaitu Isnin hingga Jumaat dari jam 9am sehingga 6pm untuk respon yang sepatutnya.

Sebahagian Daripada Testimoni Mereka Yang Telah Dibantu

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Tanpa Penjamin

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Potongan 60 peratus

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Hebat

Pinjaman Bank Mudah Tanpa Sign Majikan Dikenali Ramai

Cara Pinjaman Peribadi Melalui Puan Norfatihah Tanpa Sign Majikan Ternyata Sangat Mudah Dan Menguntungkan!

Sebelum memproses pinjaman peribadi, Puan Norfatihah akan menyemak kelayakan anda dahulu. Sila personal mesej atau whatsapp slip gaji ke talian hotline milik Puan Norfatihah untuk semakan kelayakan. Dan jangan ingat pihak bank dengan sukarela ingin beri wang pada bakal peminjam tanpa banyak soal.

Hakikat yang pihak bank telah menetapkan banyak syarat memang  tak boleh disangkal. Nak segera dapatkan pinjaman daripada pihak dan saluran yang betul? Lekas hubungi pihak Norfatihah Fast Solution sekarang untuk bantuan lanjut!

NORFATIHAH PANTAS SOLUTION | AGEN PERUNDING PINJAMAN BANK TERPANTAS
Hotline : Tekan untuk telefon (019-3946064) | Tekan Untuk Whatsapp
Facebook : Siti Norfatihah

Jom dapatkan pinjaman bank terpantas SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan pinjaman bank terpantas SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan pinjaman bank terpantas SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: