Review
Jun 1, 2018, 3:53pm

Pewangi Kereta Murah dan Terbaik di Pasaran


Shares435

Kebanyakan kita sangat mementingkan penjagaan kereta baik dari luar mahupun dari dalam termasuklah bau dalam kereta lebih-lebih lagi sekiranya pemilik kereta adalah seorang lelaki. Bagi penjagaan bau dalam kereta sememangnya sudah banyak produk-produk pewangi khusus untuk kereta. Namun pewangi-pewangi kereta tersebut bukanlah akan menghasilkan bau asal sesebuah kereta. Penyegar udara yang sering diletakkan di dalam kereta kita ataupun di rumah mungkin berbau nyaman tetapi ia boleh mendatangkan kemudaratan tanpa kita sedari. Persoalannya, ada ke pewangi kereta yang bebas bahan kimia?

Pewangi Kereta Murah dan Mudah

Pewangi Kereta Fleur Menjadi Pilihan Rakyat Malaysia Kerana Bebas Bahan Merbahaya

Pernah dengar minyak wangi Fleur? Inilah minyak wangi yang tengah hangat di pasaran sekarang. Pewangi Fleur berbeza dengan yang lain kerana menggunakan sepenuhnya kepekatan pewangi tulen tanpa campuran bahan kimia merbahaya. Pewangi yang mengandungi bahan kimia, diketahui boleh menyebabkan kanser terutama kanser hidung kerana bau yang kerap dihidu. Oleh sebab itulah, ramai beralih kepada minyak wangi Fleur yang selamat untuk digunakan tanpa kesan sampingan

Pewangi Kereta Murah Tiga

Pewangi Kereta Fleur Bebas Bahan Kimia Dan Diuji Makmal

Pewangi Fleur menggunakan 100 peratus cecair pewangi yang diimport khas dari Perancis memandangkan negara berkenaan merupakan antara pengeluar produk pewangi kenderaan ternama di serata dunia. Ujian makmal yang dilakukan juga membuktikan pewangi Fleur juga bebas daripada bahan lain yang mengandungi unsur sebatian organik meruap. Justeru, pengguna tidak perlu bimbang sekiranya pewangi Fleur mempunyai risiko terhadap kesihatan mereka kerana menggunakan cecair pewangi tulen pada kadar 100 peratus.

Pewangi Kereta Murah Akhbar

Pewangi Kereta Fleur Untuk Kereta, Rumah Dan Tandas

Saya  memang suka wangi. Apa-apa yang berkaitan dengan wangi-wangian akan membuatkan deria hidung saya menjadi lebih peka dan sensitif. Pada saya, wangian itu memberi satu terapi yang baik untuk otak dan minda. Sebab itu, bila ada bau yang kurang menyenangkan, secara automatic kita akan memberi respond dan mimic muka yang lain macam. Tidak disangka Minyak Wangi Fleur boleh digunakan untuk 3 lokasi ini iaitu kereta, rumah dan juga tandas

Pewangi Kereta Murah Tiga Fungsi

1. Minyak Wangi Fleur Sebagai Minyak Wangi Di Dalam Kereta

Telah menjadi kegilaan masa kini permintaan pewangi kereta adalah amat tinggi. Berbeza dengan jenama lain, Fleur sentiasa memastikan haruman yang dibekalkan adalah bebas dari campuran kimia merbahaya. Perkara ini sangat penting kerana hampir setiap hari kita banyak meluangkan masa berada di dalam kereta jadi, suasana dan bauan di dalam kereta juga haruslah dijaga. Di samping itu, haruman Fleur juga begitu menyenangkan dan memberikan ketenangan sepanjang pemanduan. Sudah pasti, pemandu dan juga penumpang berasa selesa sepanjang perjalanan.

Pewangi Kereta Murah Terbaik

2. Minyak Wangi Fleur Sebagai Aromaterapi Terbaik Di Dalam Rumah

Siapa sangka minyak wangi Fleur ini juga boleh dijadikan sebagai aromaterapi terbaik di dalam rumah. Rumah yang bersih, segar dan diserikan dengan haruman seperti aromaterapi Fleur secara tidak langsung menambahkan keselesaan buat penghuni dan tetamu. Sekurang-kurangnya bau-bauan dari bahagian dapur atau bilik air dapat dihindari dengan haruman segar yang anda pilih. Malah kita juga maklum bahawa persekitaran segar juga mampu memberikan kesan positif kepada mood seseorang. Bau yang harum turut dikatakan boleh menghidupkan suasana ceria di samping memberikan ketenangan sepanjang masa.

Pewangi Kereta Murah Bau Bnga

3. Minyak Wangi Fleur Menjadikan Bilik Air Berbau Segar Dan Bersih

Bilik air yang bersih akan membuatkan seluruh isi rumah sihat kerana jika bilik mandi anda bersih dan berbau segar, ia akan mewujudkan suasana selesa dan nyaman. Memang stres kalau bilik air berbau. Mulalah tercari-cari mana datangnya sumber bau yang kurang menyenangkan. Antara semua bilik dalam rumah, bilik air memang jadi perhatian kerana selalu digunakan. Bukan sahaja seisi rumah, malah tetamu yang datang berkunjung juga pastinya akan mengguna bilik air. Kalau bilik air kotor atau berbau, memang terasa malu. Nanti dianggap pengotor pula.

Pewangi Kereta Murah Nyaman

Fleur Kekalkan Haruman Yang Berpanjangan Di Rumah, Kereta Dan Bilik Mandi

Fungsi pewangi Fleur bukan hanya mewangikan kenderaan, rumah dan bilik mandi malah turut memberikan keselesaan pada orang sekeliling. Bau hapak dan busuk dalam kereta, rumah atau bilik mandi akan memberi gambaran yang kurang enak tentang diri anda pabila kawan-kawan anda menaiki atau menumpang kereta atau rumah anda. Jadi, dengan adanya pewangi Fleur serba sedikit dapat mengurangkan bau yang tidak enak di samping memberikan keselesaan pada para tetamu. Anda boleh pilih jenis haruman minyak wangi Fleur untuk diletakkan pada tempat yang diperlukan tersebut.

Pewangi Kereta Murah Ejen

Macam Mana Nak Kekalkan Bau Pewangi Fleur Jadi Tahan Lama?

Bagi mengekalkan ketahanan aroma wangian Fleur, terdapat beberapa teknik yang boleh diamalkan. Sebaiknya, jika di kereta letakkan Fleur di bahagian cermin pandang belakang agar bau haruman Fleur dapat dihidu oleh semua penumpang malah, cara ini juga dapat membuatkan Fleur lebih tahan lama dari biasa. Bila dirumah, letakkan Fleur di ruang tamu agar wangiannya merebak ke seluruh isi rumah. Manakala di bilik mandi pula, letakkan Fleur di tempat yang agak tinggi dan kering agar Fleur berada dalam keadaan yang elok. Elakkan dari meletakkan Fleur di tempat basah kerana akan menyebabkan kotak menjadi basah dan hilang bau.

Pewangi Kereta Murah Kereta

Minyak Wangi Fleur Bersifat Anti-bakteria Dan Anti Bau Rokok

Selain daripada memberi suasana selesa sesetengah wangian juga mampu memberi ketenangan kepada pemandu dan penumpang. Wangian kereta Fleur ada berbagai fungsi seperti anti bau rokok, anti-bakteria dan tahan lama. Jenama Fleur adalah jenama wangian kereta paling popular di Malaysia. Wangian kereta yang jenis aromaterapi seperti Fleur telah menjadi alternatif kepada jenama yang sedia ada popular ini. Maka, tidak hairanlah jika ramai menggunakan Fleur untuk kereta dan rumah.

Pewangi Kereta Murah Pantas

Haruman Fleur Bersifat Aromaterapi

Fleur menggunakan pati asli berkualiti tinggi dari Perancis. Selain mempunyai keharuman tersendiri, Fleur boleh bertahan sehingga 45 hari penggunaan, jimat wang, bersifat aromaterapi dan mengelakkan alahan. Kebanyakan minyak wangi di luar sana boleh didapati pada harga lebih rendah tetapi mengandungi bahan kimia yang bahaya untuk kesihatan. Tetapi Fleur, harganya sangat berpatutan dan tanpa campuran bahan lain.

Pewangi Kereta Murah Sedap Bau

Tidak semua pewangi mempunyai sifat aromaterapi. Fleur adalah satu-satunya pewangi serba boleh yang bersifat aromaterapi. Penggunaan aroma yang dimaksudkan adalah dapat memberikan effect well-being pada body-mind-spirit, atau disebut juga sebagai Essential Oil. Aromaterapi Fleur bertujuan untuk membantu mengatasi pelbagai masalah kesihatan tanpa menggunakan ubat. Selain itu manfaat paling popular dari Fleur adalah untuk menghilangkan tekanan. Bayangkan jika ada Fleur ada di dalam kereta dan rumah? Pasti membuatkan hati dan minda berasa tenang.

Bungkusan Kotak Yang Menarik Dan Boleh Pakai Terus Tanpa Perlu Dibuka

Keunikan Fleur juga dapat dilihat menerusi kotak pembungkusan yang unik dan menarik.Reka bentuknya serta baunya diselarikan dengan ciri-ciri exclusive agar dapat menambat hati penggunanya. Kotak pembungkusan yang didatangkan dengan wangian itu juga, boleh terus digantung pada kereta tanpa perlu mengeluarkan botol daripada kotak Fleur yang disediakan. Hanya buka penutup minyak wangi, terbalikkan sekejap agar pati meresap di penutup gabus kemudian masukkan kembali ke dalam kotak dan gantung pada tempat yang diinginkan

Pewangi Kereta Murah Digantung

Jangka hayat Minyak Wangi Fleur Sehingga 45 Hari Penggunaan

Seperti saya katakan diatas, minyak wangi Fleur ini mampu bertahan sehingga 45 hari penggunaan dan begitu menjimatkan. Jika kebiasaan minyak wangi hanya bertahan 2 hingga ke 3 minggu tapi Fleur mampu bertahan selama 45 hari. Bayangkan anda boleh berjimat dengan menggunakan Fleur tanpa perlu pening kepala nak ganti minyak wangi setiap bulan!

Pewangi Kereta Murah Traffik

15 Jenis Variasi Pilihan Pewangi Fleur Terbaik Dan Menepati Citarasa Pengguna

Haruman memang subjektif dan mengikut cita rasa masing-masing, namun bau paling ‘selamat’ untuk lelaki atau wanita adalah yang berasaskan bunga-bungaan ataupun buah-buahan. Bagaimanapun bagi yang berjiwa ‘kental’ atau lebih berkeyakinan biasanya memilih bauan yang kuat dan bersifat kayuan. Terdapat 15 jenis haruman aromaterapi, buah-buahan, citrus, lembut dan manis. Dan untuk setiap edisi terhad, mereka datangkan dengan haruman baharu. Lihat 15 jenis haruman Fleur di bawah

Pewangi Kereta Murah Bundle

15 jenis variasi pewangi Fleur

 1. Honey Paris
 2. Lille Vanilla
 3. Colombes Tobacco
 4. Caen Lemon
 5. La Rochelle
 6. Le Havre
 7. Le Mans
 8. Brest Garden
 9. Lorraine Lime
 10. Lyanne Reims
 11. Lyon Air
 12. Marseille Lavendar
 13. Nancy Strawberry
 14. Orly Orange
 15. Toulouse Apple

Pewangi Kereta No 1 Pilihan Malaysia

Kelahirannya membawa misi demi menyenangkan pemandu serta penumpang kereta dengan aroma yang lembut manis memenuhi ruangan di dalam kereta anda. Pemilihan wangian kereta jenama Fleur pastinya tepat untuk kereta anda kerana apabila keadaan didalam kereta anda kemas dan bersih serta berbau wangi menjadikan anda lebih tenang dan fokus semasa memandu tanpa gangguan. Ribuan testimoni mengatakan Jenama Fleur terbaik dan menepati haruman citarasa pelanggan.

Pewangi Kereta Murah Promosi

Hanya RM10 Harga Pasaran mampu mewangikan kediaman dan kereta anda. Tak perlu percaya tapi anda PATUT cuba dulu.. InshaAllah.. Anda akan rasai perbezaannya.

Ya! Dengan hanya RM10 sahaja anda boleh menikmati haruman Fleur yang memikat ini. Dengan harga ini juga ianya mampu bertahan selama 45 hari dan anda juga boleh menikmati haruman Fleur yang bersifat aromaterapi. Sangat menjimatkan dan pasti membuatkan anda ingin mencuba sendiri pewangi Fleur ini.

Pewangi Kereta Murah Cepat

Lihat Antara Testimoni Pengguna Fleur Berpuas Hati Dengan Jenama Ini

Pewangi Kereta Murah Testimoni

Pewangi Kereta Murah Facebook

Pewangi Kereta Murah Review

Berminat Dengan Fleur Pewangi Kereta Murah? Jom, Dapatkan Sekarang!

Jom wangikan kediaman dan kenderaan anda bersama Fleur. Pasti tidak akan menyesal dan akan repeat order lagi. Berminat untuk beli, hubungi mereka di talian di bawah sekarang.

PEWANGI KERETA FLEUR | PEWANGI PILIHAN UNTUK KERETA DAN KEDIAMAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-9207400) | Tekan untuk WhatsApp

Jom order perfume Fleur SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom order perfume Fleur SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom order perfume Fleur SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: