Review
Jul 27, 2018, 5:51pm

Petua Traditional Terbukti Berkesan Rawat Penyakit Kronik 3 Serangkai


Penduduk Malaysia merupakan penduduk yang mudah terkena penyakit kronik seperti darah tinggi dan kencing manis. Hal ini kerana, Malaysia merupakan syurga makanan dan ramai penduduk Malaysia tidak dapat mengawal pengambilan makanan dan seterusnya menyebabkan negara kita sebagai salah satu negara yang mempunyai peratus obesiti yang tinggi dan mudah terkena pelbagai penyakit.

Petua Traditional Terbukti Berkesan Rawat Penyakit Kronik 3 Serangkai

Kesihatan adalah anugerah yang tidak ternilai kerana jika ia ditarik, anda akan berasa sukar untuk menjalani aktiviti harian anda dan tidak akan berasa selesa. Penyakit – penyakit terutamanya penyakit kronik boleh membahayakan nyawa anda. Diet yang baik dan aktif bergerak boleh membantu anda untuk mengurangkan masalah ini tetapi anda perlu mengambil alternatif lain untuk membantu anda mencegah penyakit kronik dengan baik.

masalah penyakit kronik yang membimbangkan

Minuman Kesihatan Se7en  – Petua Traditional Terbukti Berkesan Rawat Penyakit Kronik 3 Serangkai

Makanan – makanan yang berada di negara kita mempunyai tahap kemanisan dan lemak yang amat banyak. Justeru, anda perlu mengetahui cara untuk memastikan bahawa penyakit – penyakit yang disebabkan oleh perkara ini boleh diatasi. Selain bergantung kepada ubat – ubatan, anda juga perlu mengambil minuman kesihatan yang diperbuat daripada bahan – bahan yang menggunakan bahan semulajadi.

minuman kesihatan tanpa makan ubat

Sekiranya anda masih mencari minuman kesihatan yang boleh membantu anda mencegah penyakit ini, anda boleh mencuba minuman kesihatan Se7en. Minuman ini merupakan minuman kesihatan botanikal dan jus asli yang diperbuat oleh bahan – bahan asli dan selamat tanpa sebarang bahan kimia ataupun tambahan air.

jus se7en minuman kesihatan untuk penyakit kronik

Antara bahan – bahan yang digunakan di dalam minuman Se7en termasuklah;

Halia

halia minuman kesihatan

Salah satu ramuan yang digunakan di dalam minuman Se7en adalah halia. Halia mempunyai pelbagai kelebihan terutamanya untuk pembuangan angin di dalam badan. Selain itu, halia juga boleh mengawal pengaliran darah yang boleh mengurangkan masalah darah tinggi. Kebaikan halia yang lain termasuklah pengubat mual, membantu untuk mengatasi masalah pernafasan dan sebagainya.

Lemon

lemon minuman kesihatan

Lemon yang mempunyai kadar asiditi yang tinggi dan juga menghasilkan alkali di mana ia boleh membantu untuk menstabilkan ph badan anda. Selain itu, sistem pencernaan anda juga akan menjadi semakin lancar dan boleh menurunkan berat badan anda dalam masa yang sama. Ia juga berkesan untuk merawat darah tinggi, memperbaiki pernafasan dan detox hati anda.

Bawang Putih

bawang putih minuman kesihatan

Bawang putih merupakan penawar bagi pelbagai penyakit kronik termasuklah diabetis, darah tinggi dan juga kanser. Ia merupakan salah satu makanan wajib bagi masyarakat Cina disebabkan oleh pelbagai kebaikan untuk kesihatan. Selain itu, bawang putih merupakan bahan yang amat berkesan untuk mengurangkan kolestrol di dalam tubuh badan anda. Masalah lemah syahwat juga boleh diselesaikan dengan bawang putih.

Cuka Epal

kebaikan cuka epal untuk penyakit kronik

Kebaikan utama untuk cuka epal adalah ia merupakan penawar kepada dua penyakit utama iaitu diabetis dan gout. Asid asetik adalah bahan aktif yang berada di dalam cuka epal boleh mengurangkan penghadaman kanji dan mengimbangkan gula di dalam darah. Ia juga boleh menyelesaikan masalah – masalah lain seperti menghapuskan kelemumur, menguatkan rambut dan lain – lain.

Madu

khasiat madu rawat penyakit kronik

Madu boleh meningkatkan jumlah sel darah merah di mana ia boleh meningkatkan tahap tenaga anda untuk melakukan aktiviti harian. Selain itu, ia merupakan pengganti gula yang sihat dan tidak berbahaya kepada pesakit kencing manis. Anda juga boleh memiliki kulit yang cantik dengan madu lebah asli serta tidak mudah terkena demam.

minuman botani kesihatan

Penggunaan minuman Se7en juga boleh membantu untuk mengatasi masalah – masalah berikut;

  • Kolestrol tinggi
  • Darah tinggi
  • Kencing manis
  • Gout
  • Sakit/ lenguh tubuh
  • Lemah syahwat

Mengapa Anda Perlu Mengambil Minuman Kesihatan Se7en?

Terdapat pelbagai sebab dan kelebihan yang anda boleh perolehi sekiranya anda mengamalkan se7en sebagai minuman kesihatan harian anda. Antara kebaikan minuman kesihatan se7en untuk anda termasuklah;

Harga Yang Berpatutan

minuman kesihatan se7en atasi kolesterol

Harga minuman kesihatan Se7en adalah amat berpatutan dimana harganya ialah RM 137 untuk semenanjung dan RM 155 untuk Sabah dan Sarawak. Satu kotak Se7en mengandungi 3 botol berjumlah isian 900ml, untuk 30x minum. Anda boleh menggunakan minuman ini dalam masa yang lama.

Diperbuat Dari Bahan Asli

minuman kesihatan dari bahan asli

Bahan – bahan yang digunakan untuk membuat minuman kesihatan Se7en adalah bahan – bahan asli. Bahan – bahan tersebut pula mempunyai pelbagai kebaikan untuk penyakit – penyakit kronik. Setiap botol adalah dijamin untuk mempunyai jus yang asli dan tidak ditambah dengan air atau bahan tiruan.

Dijamin Selamat Untuk Diminum

minuman kesihatan tanpa perasa dan pengawet

Minuman kesihatan Se7en adalah dijamin selamat untuk diminum bagi orang yang mempunyai penyakit kronik. Ia tidak mempunyai sebarang bahan kimia yang boleh membahayakan kesihatan malah ia dipenuhi dengan bahan yang boleh merawat penyakit – penyakit yang boleh membahayakan nyawa seperti darah tinggi, gout dan kencing manis.

Halal

produk minuman kesihatan halal tempatan

Produk ini dihasilkan dan diperbuat dari bahan – bahan yang mematuhi syariah Islam. Jadi, anda tidak perlu ragu – ragu untuk mengamalkan minuman kesihatan Se7en sebagai minuman harian anda. Gunakan minuman ini untuk kesihatan seisi keluarga.

Terbukti Berkesan

minuman kesihatan terbukti berkesan

Ia telah terbukti berkesan untuk membantu merawat masalah – masalah penyakit kronik dan anda boleh melihat sendiri testimoni – testimoni yang bakal dikongsikan di bawah. Anda juga boleh mencubanya sendiri untuk melihat keberkesanan minuman kesihatan Se7en dalam merawat penyakit – penyakit ini.

Testimoni Minuman Kesihatan Se7en

testimoni minuman jus se7en testimoni minuman jus se7en testimoni minuman jus se7en testimoni minuman jus se7en testimoni minuman jus se7en

Dapatkan Minuman Kesihatan Se7en Sekarang!

minuman terbaik untuk penyakit kronik

Jus Se7en ini sangat sedap untuk diminum. Gabungan pelbagai bahan yang merawat masalah kronik ini, bukan sahaja bagus untuk membantu mengatasi masalah tersebut malah juga memudahkan. Dan ianya terbukti berjaya membantu ribuan pengguna jus Se7en sehingga hari ini. Cubalah untuk rawat diri sendiri mahupun untuk ahli keluarga yang disayangi. Picit butang WhatsApp di bawah SEKARANG!

JUS SE7EN | MINUMAN PENAWAR KOLESTEROL, DIABETES, GOUT & DARAH TINGGI
Hotline: Tekan untuk telefon (012-4185966) | Tekan untuk WhatsApp
Website: http://www.jusse7en.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: