Review
Jan 13, 2018, 8:41am

Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang | Bacaan Khusus Lelaki Sahaja


Jika anda telahpun berkahwin, anda pasti mahu memberikan yang terbaik untuk isteri anda dan ini termasuklah memberikan hubungan ranjang yang dapat memuaskan hati kedua – dua belah pihak. Namun begitu, kebanyakan lelaki sekarang tidak mampu memuaskan isteri mereka kerana mereka tewas dengan terlalu awal. Terdapat pelbagai faktor yang menyebabkan mereka tewas dengan awal seperti faktor pemakanan, faktor umur dan juga pelbagai lagi faktor yang boleh menyebabkan para suami tidak dapat memuaskan isteri mereka.

petua tahan lama 06

Hubungan seks yang baik boleh meningkatkan lagi hubungan dan memberikan kegembiraan untuk anda dan juga isteri. Oleh itu, adalah penting untuk anda memberikan yang terbaik agar hubungan anda dan juga isteri lebih terjaga. Terdapat pelbagai petua yang telah diwariskan oleh nenek moyang untuk memastikan anda tahan lebih lama dan anda hanya perlu mengikutiya. Oleh itu, saya akan kongsikan beberapa petua tahan lama warisan nenek moyang yang seri menjadi carian di laman web.

petua tahan lama 08

Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang

Petua – petua yang ditinggalkan oleh nenek moyang untuk tahan lebih lama adalah menggunakan bahan tradisional dan juga semulajadi. Jadi, anda tidak perlu membahayakan diri anda dengan bahan – bahan kimia yang boleh menyebabkan anda jatuh sakit. Anda boleh mengikuti tips – tips tersebut untuk mendapatkan hubungan seks yang lebih baik bersama pasangan anda.

1. Gambir Kudat Atau Gambir Sarawak | Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang

petua tahan lama 10

Untuk mendapatkan zakar yang tegang secara lebih lama, anda boleh menggunakan gambir kudat ataupun gambir sarawak yang asli sebelum anda memulakan hubungan seks. Ia akan membolehkan anda tahan lebih lama dan isteri anda juga akan berpuas hati dengan hubungan seks tersebut. Caranya ialah dengan dapatkan gambir kudat atau gambir sarawak dan campurkan dengan sedikit air. Sapukan di bahagian kepala zakar sahaja dan jangan letak terlalu banyak kerana ia akan menyebabkan zakar anda tegang dengan masa yang panjang.

Nota: Sapukan kira – kira 20 minit sebelum memulakan hubungan seks.

2. Biji Kapas Dan Minyak Jarak | Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang

petua tahan lama 09

Anda juga boleh menggunakan biji kapas dan minyak jarak sebagai salah satu petua untuk mendapatkan hubungan seks yang lebih mantap sekiranya anda tidak boleh mendapatkan gambir. Caranya ialah dengan menyediakan 10 biji kapas dan juga satu sudu minyak jarak. Tumbuk biji kapas sehingga lumat dan gaulkan biji kapas tersebut dengan minyak jarak sehingga sebati. Sapukan minyak ini ke zakar dan urutkan selama 5 – 8 minit sebelum melakukan hubungan seks.

3. Kacang Kulai Hitam | Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang

petua tahan lama 12

Kacang kulai hitam boleh memberikan anda tenaga yang luar biasa ketika anda melakukan hubungan seks. Kacang kulai hitam selalunya boleh ditemui di kedai – kedai jamu Cina jadi anda boleh mendapatkan kacang tersebut dari mereka. Ambil sedikit kacang kulai hitam dan tumbuk sehingga lumat. Campurkan kacang kulai hitam dengan sedikit air sehingga sebati dan sapukan sedikit pada zakar. Urut secara perlahan – lahan dan urut selama lima hingga lapan minit sebelum memulakan hubungan seks.

4. Bawang Merah Dan Kuning Telur | Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang

petua tahan lama 11

Bawang merah juga merupakan salah satu medium aphrosidiac di mana ia boleh membantu meningkatkan nafsu seks dan membolehkan anda tahan lebih lama. Anda pasti tidak akan tewas terlalu awal setelah meminum campuran ini. Caranya ialah dengan mengambil bawang merah secawan dan juga sebiji kuning telur. Hancurkan bawang tersebut di dalam blender dan campurkan kuning telur tersebut. Minum sebanyak tiga pagi berturut – turut. Petua ini juga boleh memekatkan air mani dan membolehkan ia lambat keluar.

5. Akar Pinang Muda | Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang

petua tahan lama 14

Anda boleh menggunakan akar pinang muda untuk memastikan anda tahan lebih lama di ranjang. Ambil segengam akar pinang muda (2 tahun ke bawah), rebuskan bersama segengam daun tapak gajah (bentuk seperti tapak gajah dan selalu dijumpai di pinggir hutan) sehingga air tinggal setengah daripada periuk. Tapis dengan kain dan embunkan semalaman. Anda boleh mengunyah asam keping sebelum diminum untuk mengelakkan rasa payau. Amalkan sehari sebelum melakukan hubungan seks.

6. Hempedu Kambing Atau Hempedu Ayam Jantan | Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang

petua tahan lama 13

Hempedu kambing dan juga ayam jantan merupakan petua tradisional yang boleh menegangkan zakar anda dengan lebih lama. Ia juga telah diwarisi sejak zaman dahulukala lagi untuk mendapatkan kepuasan seks suami dan isteri. Caranya ialah dengan mengambil hampedu kambing atau ayam jantan yang baharu disembelih. Pecahkan dan lumurkan pada zakar hingga rata lebih kurang 2 hingga 5 minit sebelum melakukan hubungan seks.

7. Teknik Menahan Nafas | Petua Tahan Lama Warisan Nenek Moyang

petua tahan lama 17

Jika anda tidak mahu bersusah payah mencari bahan – bahan tradisional ini, anda juga boleh menggunakan teknik menahan nafas agar anda dapat menikmati hubungan seks dengan lebih lama. Caranya ia apabila sahaja rasa air mani itu hendak keluar, tariklah nafas anda sepanjang yang anda mampu dan apabila ada rasa hendak keluar, tarik lagi nafas. Lakukan hingga seterusnya. Cara ini anda akan dapat menikmati hubungan seks yang lebih lama dan anda serta isteri juga akan berpuas hati.

Gigabite | Kapsul Herba Khas Untuk Tahan Lama

petua tahan lama 15

Gigabite adalah kapsul herba yang diformulasikan khas untuk membolehkan anda menikmati hubungan bersama isteri anda dengan lebih lama supaya anda dan isteri lebih gembira dengan hubungan yang memuaskan. Fungsi Gigabite adalah sebagai kapsul untuk membesarkan pembuluh darah senjata anda dan ia juga memberikan kesan untuk memanjangkan inci zakar anda supaya anda sentiasa kukuh dan juga tahan lama apabila anda bersama isteri anda. Ia boleh membuatkan anda dan juga isteri berpuas hati dengan hubungan seks yang dilakukan.

petua tahan lama 16

Ia mempunyai 60 Kapsul dan telah lulus ujian makmal, Expo Quality Award,  & Halal Muslim Produk, bertaraf GMP, HACCP. Kapsul ini adalah khas untuk orang dewasa sahaja dan anda boleh mengambil satu biji pada waktu pagi dan juga satu biji pada waktu malam. Jika anda mahukan kesan yang lebih baik, anda boleh mengambil 2 kapsul pada waktu pagi dan 2 kapsul pada waktu malam. Anda juga diwajibkan untuk meminum air secukupnya mengikut tubuh badan anda agar kapsul tersebut dapat dilarutkan.

petua tahan lama 18

Kapsul Gigabite diperbuat daripada lima herba yang unik dan berkesan untuk membantu masalah – masalah yang dihadapi oleh lelaki pada waktu sekarang. Mereka juga mengadunkan herba – herba khas seperti tengkuk biawak dan korean red ginseng yang terbukti keberksanannya di dalam satu kapsul. Ia mempunyai kesan yang lebih kuat daripada kapsul – kapsul lain dan tidak mempunyai kesan sampingan untuk anda yang mahu mengamalkan kapsul ini.

petua tahan lama 19

Antara herba – herba yang digunakan di dalam kapsul Gigabite termasuklah;

  • Radix Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali)
  • Fagraea Acuminastissima (Tengkuk Biawak)
  • Panax Ginseng (Korean Red Ginseng)
  • Fruit Tribulus Terrestris
  • Ginkgo Biloba

petua tahan lama 26

Kelebihan – Kelebihan Menggunakan Kapsul Gigabite

petua tahan lama 21

Anda boleh mendapat pelbagai manfaat sekiranya anda menggunakan kapsul Gigabite untuk menambahkan lagi kepuasan hubungan seks untuk anda dan juga isteri. Ia juga boleh memberikan pelbagai lagi kelebihan sekiranya anda memilih untuk menggunakan kapsul Gigabite. Antara kelebihan yang anda boleh dapati termasuklah;

1. Membesar & Mengembangkan Saluran Darah Zakar Anda Semaksima Mungkin

petua tahan lama 27

Kapsul Gigabite boleh membantu anda untuk membesarkan zakar anda agar anda dapat memuaskan hati anda dan juga isteri ketika di ranjang. Ia juga akan mengembangkan saluran darah zakar anda agar anda boleh tahan lebih lama ketika melakukan hubungan seks. Ini boleh membantu untuk memberikan kebahagiaan untuk anda dan juga isteri. Zakar yang besar dan saluran darah yang lebih kembang juga boleh meningkatkan nafsu anda untuk melakukan hubungan seks bersama pasangan.

2. Memanjangkan Senjata Anda Kepada 1-2 Inci Atau Lebih Jika Makan Dengan Konsisten

petua tahan lama 22

Untuk anda yang mahukan zakar yang lebih panjang dan juga besar, anda boleh menggunakan kapsul Gigabite secara konsisten untuk mendapatkan kesan dengan lebih cepat. Kapsul Gigabite boleh memberikan anda zakar yang panjang sehingga 1 – 2 inci ataupun lebih lagi bergantung kepada tubuh badan anda dan juga tahap konsistensi anda menggunakan kapsul Gigabite. Anda boleh menggunakan dua kapsul pagi dan juga dua kapsul pada waktu malam secara konsisten untuk mendapatkan kesan yang lebih baik.

3. Tahan Lama Bila Bersama & Tak Cepat Pancit

petua tahan lama 23

Kapsul Gigabite juga boleh membantu anda untuk mendapatkan kesan yang tahan lama untuk anda dan juga isteri apabila anda bersama. Anda juga tidak akan cepat pancit apabila anda mengamalkan kapsul Gigabite dan ini membolehkan anda dan juga pasangan untuk mendapatkan hubungan yang lebih erat dan juga bahagia. Anda tidak perlu lagi risau sekiranya anda akan tewas terlalu awal kerana kapsul Gigabite mempunyai herba – herba seperti tongkat ali yang mampu membuatkan anda tahan lama.

4. Merawat Masalah Ejakulasi Pramatang (Pancut Awal) & Mati Pucuk

petua tahan lama 24

Masalah mati pucuk seringkali membuatkan anda dan juga isteri tidak dapat menikmati hubungan seks yang baik dan ini dapat memberikan kesan kepada hubungan anda dan juga pasangan. Masalah ejakulasi pramatang dan juga mati pucuk seringkali dikaitkan dengan faktor umur dan juga faktor pemakanan, jadi anda boleh mengamalkan kapsul Gigabite dan ia akan dapat membantu anda untuk merawat masalah ejakulasi pramatang dan juga masalah mati pucuk. Anda akan kembali bertenaga seperti usia muda.

5. Memberi Tenaga Maksima & Badan Tak Cepat Letih Bila Workout Atau Bekerja

petua tahan lama 25

Anda bukan sahaja akan mendapatkan kembali tenaga anda untuk berasama dengan isteri, malah anda juga akan mendapat tenaga untuk bekerja dan juga work out sekiranya anda mengamalkan kapsul Gigabite sebagai supplemen harian anda. Anda tidak akan berasa lesu kerana herba – herba yang terdapat di dalam kapsul Gigabite seperti Ginkgo Biloba boleh memberikan anda tenaga yang diperlukan untuk anda menjalankan aktiviti harian anda.

Testimoni Pengguna Kapsul Gigabite | Kapsul Tahan Lama

Anda boleh melihat testimoni – testimoni pengguna kapsul Gigabite seperti di bawah:

petua tahan lama 01 petua tahan lama 02 petua tahan lama 03 petua tahan lama 04

Untuk testimoni lanjut boleh lihat di group telegram ini ye. -> Testimoni Gigabyte

Dapatkan Kapsul Gigabite Sekarang!

petua tahan lama 05

Jika anda mahukan hubungan yang lebih memuaskan untuk anda dan juga isteri, anda boleh mengamalkan kapsul Gigabite dengan menempah kapsul tersebut dengan menghubungi talian dan juga media sosial seperti di bawah;

Jom Dapatkan Kapsul Gigabite Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom Dapatkan Kapsul Gigabite Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Dapatkan Kapsul Gigabite Sekarang!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: