Umum
Apr 24, 2012, 3:19pm

Permohonan Praktikal Dan Latihan Industri Di Pulau Pinang


Permohonan Praktikal dan Latihan Industri Di Pulau Pinang bermula dengan menghantar hampir 20 Resume dan Surat Setuju Terima bagi melayakkan diri menjalani praktikal selama 6 bulan. Bermula pada 16 Julai 2012 hingga 28 Disember 2012. Antara 20 salinan Resume dan Surat Setuju Terima yang dihantar oleh Hariz adalah sekitar Seberang Perai, Penang.

Latihan Industri

Antara 20 Salinan Resume dan Surat Setuju Terima yang mendapat maklumbalas hanyalah 3 tempat. Itu sangat menyedihkan bukan? Elaun yang ditawarkan paling tinggi pun RM300. Kalau boleh Hariz nak juga elaun sebanyak RM500. Ada tak Tempat Praktikal Di Pulau Pinang yang menawarkan elaun sebanyak RM500 untuk pelajar Teknologi Komputer Sistem ?

Pasti ramai yang sedia maklum Hariz merupakan PELAJAR ILP SELANDAR. Kalau sebut ILP pasti orang tak kenal kan? Macam itu juga Hariz. Memang tak kenal pada mulanya. Tapi setelah 1 tahun 5 bulan berada di sini baru tahu apa itu ILP. Sekarang bukannya waktu nak cerita ILP tetapi Waktu Cari Tempat Praktikal Di Pulau Pinang.

Harapan dengan hasilnya Entri Permohonan Praktikal Dan Latihan Industri Di Pulau Pinang ada syarikat-syarikatt yang sudi menawarkan Tempat Praktikal untuk Hariz. Antara kebolehan yang serba kekurangan Hariz adalah seperti berikut :

COMPUTER SKILL

Windows Xp, Windows NT, Microsoft Office Xp, Excel, Access,  MS Visio, Internet Explorer, PowerPoint, Adobe Photoshop CS5, DreamWeaver, HTML, Basic Networking, CSS, TroubleShooting, Gateway, Addtron Hubs, Intel Network Adapters, TCP/IP, Routers, Switches / Hubs, Raid / Mirror, HP Printers.

ProfHariz : Jika ada syarikat yang berminat untuk menerima saya menjalani Latihan Industri di Syarikat anda, bolehlah Hubungi Hariz atau emailkan ke s_r1z@yahoo.com

Jom pasarkan produk bersama ProfHariz SEKARANG!

Sila telefon ke +60125336713 atau WhatsApp SEKARANG!

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom pasarkan produk bersama ProfHariz SEKARANG!

Sila telefon ke +60125336713 atau WhatsApp SEKARANG!

Call Whatsapp Layari Website

Jom pasarkan produk bersama ProfHariz SEKARANG!

Sila telefon ke +60125336713 atau WhatsApp SEKARANG!