Review
Oct 31, 2019, 9:00am

Permohonan Pinjaman Kerajaan Mudah Tanpa Sign Majikan


Adakah anda merupakan seorang penjawat awam? Jika jawapan anda adalah ya, maksudnya anda pasti telah terbiasa dengan pinjaman kerajaan yang disediakan khas untuk pejawat awam. Malah, ia merupakan sejenis pinjaman yang sememangnya digemari ramai kerana kadar faedah yang dikenakan cuma 4%. Kadar faedah ini adalah amat sedikit berbanding dengan interest yang dikenakan oleh bank. Jadi, ia merupakan salah satu kebaikan menjadi seorang penjawat awam yang anda boleh manfaatkan.

Pinjaman Kerajaan Padu

Namun, pengambilan dan permohonan pinjaman kerajaan juga mempunyai had tersendiri. Sekiranya slip gaji anda telah melebihi 60%, peluang anda untuk mendapatkan pinjaman adalah agak nipis, jadi anda perlu mendapatkan bantuan daripada ejen – ejen yang boleh membantu anda untuk menyatukan hutang anda sebelum anda dapat memohon pinjaman kerajaan yang lain.

Pinjaman Kerajaan Tanpa Sign

Dapatkan Pinjaman Kerajaan Mudah Lulus Dengan Pantas Solution

Sekiranya anda mempunyai kesukaran untuk mendapatkan pinjaman kerajaan disebabkan oleh pelbagai kekangan, anda boleh mendapatkan perkhidmatan dari Pantas Solution. Mereka memberikan servis untuk anda yang ingin mendapatkan pinjaman kerajaan tanpa tandatangan majikan. Mereka menawarkan pinjaman dari bank – bank tempatan untuk kakitangan kerajaan, GLC, badan berkanun serta panel – panel bank yang terpilih.

Pinjaman Kerajaan Power

Program Pinjaman Kerajaan Dari Pantas Solution

Anda boleh mengikuti program yang disediakan oleh Pantas Solution sekiranya anda merupakan kakitangan kerajaan yang ingin mendapatkan pinjaman kerajaan tersendiri. Program ini amat sesuai untuk;

 • Pengurangan Komitmen Bulanan (Penstrukturan Semula Hutang Asal)
 • Pemulihan Rekod Kewangan Semasa (CTOS/CCRIS/BLACKLIST Layak Memohon)
 • Kegunaan Peribadi
 • Penjawat Awam
 • Pesara (JPA/JHEV)

Pinjaman Kerajaan 2020

Berikut adalah ciri – ciri program yang disediakan oleh Pantas Solution;

 • Menghentikan pengumpulan hutang.
 • “Penyatuan hutang” biasanya mengenakan interest rate yang lebih rendah berbanding dengan kredit yang paling tradisional.
 • “Penyatuan hutang” yang selamat boleh memberi pengguna sejumlah wang yang banyak.
 • Ia membantu untuk memudahkan kehidupan pengguna.

Pinjaman Kerajaan KL

Kelayakan Untuk Mengambil Pinjaman Kerajaan – Pantas Solution

Berikut adalah kelayakan yang Pantas Solution sediakan untuk anda sekiranya anda berminat untuk mendapatkan loan kerajaan yang mudah lulus dengan Pantas Solution;

 • Gaji pokok anda adalah RM3001 dan gaji bersih adalah RM1300
 • Potongan tidak lebih daripada 85% di dalam slip gaji
 • Potongan melalui auto debit dan ANGKASA

Pinjaman Kerajaan 2019 2020

Kelebihan Mengambil Pinjaman Kerajaan Dengan Pantas Solution

Pantas Solution boleh membantu anda untuk mendapatkan pinjaman kerajaan kakitangan kerajaan dan mereka mempunyai pelbagai kelebihan yang anda boleh dapat sekiranya anda menggunakan servis mereka. Berikut adalah kelebihan – kelebihan jika anda menggunakan servis dari Pantas Solution;

CCRIS dan CTOS Boleh Ambil Loan

Adakah anda risau dengan kadar CCRIS dan CTOS anda yang semakin meninggi? Kalau dengan pinjaman kerajaan lain, anda pasti rasa peluang anda untuk lulus permohonan adalah tipis. Namun, dengan Pantas Solution, mereka boleh memberikan kelulusan pinjaman kerajaan untuk anda dengan pantas dan efisien. Jadi, anda boleh menunjukkan kadar CCRIS dan CTOS anda kepada Pantas Solution dan mereka boleh membantu anda untuk mendapatkan loan yang diingini.

Pinjaman Kerajaan Tanpa Majikan

Loan Lepas Walaupun Potongan Lebih 60%

Selalunya orang yang mempunyai potongan gaji yang melebihi 60% tidak boleh lagi mengambil sebarang pinjaman kerajaan kerana kebanyakan bank akan menolak permohonan anda. Pantas Solution boleh membantu anda untuk mendapatkan pinjaman kerajaan walaupun kadar potongan gaji anda telah melebihi 60%.

Pinjaman Kerajaan 2019 dan 2020

Blacklist Boleh Lulus Loan

Walaupun anda telah disenarai hitam oleh pihak bank, Pantas Solution masih boleh membantu anda untuk mendapatkan pinjaman kerajaan. Anda tidak perlu lagi risau nama anda sudah disenarai hitam oleh pihak bank kerana mereka boleh membantu untuk mendapatkan kelulusan pinjaman peribadi yang anda perlukan.

Pinjaman Kerajaan 2019

Tak Perlu Sign Majikan

Berita baik untuk kakitangan kerajaan yang ingin mendapatkan pinjaman kerajaan dengan menggunakan khidmat Pantas Solution, anda tidak perlu mendapatkan tandatangan majikan. Jadi, anda boleh membuat permohonan pada bila – bila masa sahaja dengan mudah. Kadang – kadang, sign majikan ini agak susah untuk didapati jadi sekiranya anda menggunakan perkhidmatan Pantas Solution, sign majikan anda tidak diperlukan lagi.

Pinjaman Kerajaan Hebat

Hanya Perlu Dokumen Ringkas

Tiada lagi dokumen – dokumen tebal yang membuatkan anda pening kepala untuk membuat permohonan pinjaman kerajaan, tiada lagi mengisi borang yang rumit dan menyusahkan. Kini, anda hanya perlu menyediakan dokumen yang mudah dan ringkas agar Pantas Solution boleh membuat pengiraan menggunakan sistem bank. Segala pengiraan akan dilakukan di bank sahaja.

Pinjaman Kerajaan Mudah Lulus

Perkhidmatan Depan Rumah Atau Office

Sekiranya anda ingin mendapatkan perkhidmatan dari Pantas Solution mengenai pinjaman kerajaan yang anda ingin mohon, mereka menyediakan servis terus ke depan rumah atau office anda. Jadi, anda tidak perlu lagi membazir wang dan minyak kereta anda semata – mata untuk mendapatkan servis mereka.

Pinjaman Kerajaan Cepat

Semakan Kelayakan Percuma

Anda juga akan menerima semakan kelayakan secara percuma dari Pantas Solution. Jadi, anda tidak akan dikenakan sebarang cas sekiranya anda ingin mengetahui kelayakan serta jumlah pinjaman yang anda boleh dapati. Dapatkan semakan kelayakan anda hari ini dengan Pantas Solution.

Pinjaman Kerajaan Tanpa Sign Majikan

Dapatkan Perkhidmatan Dari Pantas Solution Hari Ini!

Dapatkan Perkhidmatan Dari Pantas Solution Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Perkhidmatan Dari Pantas Solution Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Perkhidmatan Dari Pantas Solution Hari Ini!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: