Review
Feb 26, 2018, 12:05pm

Perkhidmatan Printing Murah di Hafiz Anis Enterprise


Perkhidmatan Printing Murah

Tempahan printing adalah salah satu perkhidmatan yang digunakan bagi anda untuk mencari hadiah untuk seseorang atau untuk menempah barang-barang perniagaan seperti baju, mug, beg dan sebagainya.  Harga pasaran bagi sesebuah perkhidmatan tempahan printing adalah berdasarkan kuantiti barangan yang ditempah.  Selalunya, semakin banyak kuantiti barangan ditempah, semakin murah harga yang diberikan.  Terdapat perkhidmatan printing yang murah yang anda patut tahu.

Tempahan Printing Murah Di Hafiz Anis Enterprise

Perkhidmatan Printing Murah Baju

Hafiz Anis Enterprise adalah sebuah syarikat perniagaan yang menawarkan perkhidmatan tempahan printing murah dan berbaloi-baloi.  Hafiz Anis Enterprise atau lebih dikenali sebagai kedai H.A hadiah, souvenir dan kerja jahitan, mempunyai lokasi kedainya di Georgetown, Pulau Pinang.  Selain itu,Hafiz Anis Enterprise fokus kepada tempahan printing untuk pelbagai barang seperti baju, tuala, payung, mug, trofi dan medal,  beg, button badge dan lain-lain lagi.  Kehebatan Hafiz Anis Enterprise adalah perkhidmatan tempahan printingnya adalah sangat murah dan mampu milik.  Mereka sedia menerima tempahan secara online dan juga offline.  

Cetakan Yang Sering Digunakan Oleh Hafiz Anis Enterprise

Perkhidmatan Printing Murah Mug

Secara ringkasnya, setiap perkhidmatan printing diHafiz Anis Enterprise mempunyai jenis-jenis cetakannya yang sesuai dan cantik digunakan.

  • Embloidery – Tenunan benang untuk dijadikan corak-corak tertentu sepertu bunga, logo dan sebagainya.
  • Silk Screen – Cetakan ini mempunyai 5 proses iaitu mencipta gambar, menegangkan kain sutera pada blok kayu, pemindahan gambar, menyapu dye dan pengemasan.
  • Heat Press – Menggunakan mesin untuk mencetak corak

Produk Dan Perkhidmatan Hafiz Anis Enterprise

Perkhidmatan Printing Murah Cawan

Terdapat banyak produk barangan yang terlibat dalam perkhidmatan printing Hafiz Anis Enterprise.  Paling menyeronokkan, kesemua barang-barang ini sangat murah dan murah.

1.Corporate Shirt

Perkhidmatan Printing Murah Corporate

Terdapat ready made dan juga custom made untuk baju korporat.  Untuk tempahan baju korporat, jenis material yang boleh anda pilih adalah polysoft, viscose, comb cotton dan juga denimsoft.  Hafiz Anis Enterprise juga menggunakan beberapa jenis cetakan untuk baju korporat iaitu jenis embloidery, silk screen dan heat press.  Kesemua jenis cetakan ini sangat bersesuaian dengan baju korporat yang anda inginkan kerana Hafiz Anis Entreprise sangat pakar dalam rekaan dan tempahan printing.

2. T-shirt Atau Polo

Perkhidmatan Printing Murah Tshirt

T-shirt juga dibuka untuk tempahan sama ada ready made atau custom made.  Untuk ready made, anda boleh terus memilih yang mana anda inginkan manakala untuk custom made juga, anda boleh reka sendiri baju yang anda inginkan dan kemudian proses printing akan dilakukan mengikut rekaan anda.  Material atau bahan-bahan T-shirt atau Polo yang digunakan adalah 100% daripada Cotton, TC Cotton, Lacoster dan juga Microfibre.  Jenis cetakan atas baju t-shirt pula sama seperti jenis cetakan baju korporat iaitu embloidery, heat press dan juga silk screen.  Dengan perkhidmatan cetakan yang disediakan, anda mampu memiliki t-shirt design atau t-shirt kumpulan anda sendiri.

3. Mug

Perkhidmatan Printing Murah Pen

Selain baju korporat dan t-shirt, tempahan printing juga dibuka bagi mereka yang inginkan mug printed.  Terdapat 3 jenis mug yang telah dicetak iaitu white mug, colour mug dan juga magic mug.  Ketiga-tiga mug ini berbeza dari segi corak dan warna.  Mug yang ditempah akan dicetak dengan cetakan sublimation dan juga silk screen.

4.  Non-Woven Bag

Perkhidmatan Printing Murah Bag

Tempahan non-woven bag atau beg bukan tenunan mendapat permintaan ramai di Hafiz Anis Enterprise.  Walaupun tidak ditenun, tetapi beg ini dicetak dengan cara heat press dan juga silk screen.  Ia kelihatan lebih eksklusif dan mewah dengan cirinya yang licin, lembut dan menarik.  Untuk custom made, anda boleh memilih sama ada inginkan saiz A5, A3, A4 ataupun saiz apa sahaja yang anda inginkan, anda boleh memesannya.  Terdapat banyak warna beg yang semestinya menjadi pilihan anda.

5.  Button Badge

Perkhidmatan Printing Murah Button Badge

Hafiz Anis Enterprise juga menawarkan perkhidmatan tempahan printing button badge di mana button badge ini boleh ditempah secara custom made.  Anda boleh meletakkan gambar-gambar anda atau logo perniagaan anda sebagai rekaan button badge ini.  Selain itu, saiz button badge ini adalah 44mm dan juga 58mm.  Ia amat sesuai untuk pelbagai acara dan majlis.  Cetakan secara gloss dan matte digunakan dalam menyediakan button badge ini.

6.  Plaque

Perkhidmatan Printing Murah Plaque

Plaque sesuai dijadikan sebagai hadiah dalam sesebuah majlis atau acara, namun plaque juga boleh dijadikan sebagai hiasan di pejabat dan rumah.  Oleh itu, terdapat pelbagai jenis plaque yang ditawarkan oleh Hafiz Anis Enterprise mengikut kesesuaian anda iaitu Velvet Box, Songket Box dan juga Batik Box.  Bukan itu sahaja, saiznya juga boleh dijadikan pilihan anda kerana terdapat 3 jenis saiz iaitu 5”x7”, 6”x8″ dan saiz 7”x9″.  Disamping itu, plate sesebuah plaque juga menampakkan plaque tersebut kategori eksklusif atau tidak. Jenis plate yang boleh anda pilih adalah paper, acrylic dan metal.

7.  Medal dan Trofi

Perkhidmatan Printing Murah Medal

Medal dan trofi mendapat permintaan ramai tambah-tambah golongan sekolah dan universiti. Hafiz Anis Enterprise bersedia menerima tempahan medal dan trofi dalam kuantiti yang anda mahukan.  Trofi dan medal yang diperbuat daripada bahan plastik dan metal ini sangat original dan murah berpatutan.  Anda tidak perlu menghabiskan banyak wang untuk menempah trofi dan medal diluar sana, kerana Hafiz Anis Enterprise akan memastikan medal dan trofi anda dihasilkan dengan sangat berkualiti, berkilat dan cantik.  Plate yang digunakan adalah acrylic, metal dan juga paper.

8.  Beg

Perkhidmatan Printing Murah Beg

Terdapat banyak jenis beg yang disediakan bagi tempahan printing di Hafiz Anis Enterprise.  Antaranya ialah beg sekolah, beg kecil dan sebagainya.  Jenis tempahan printing yang dibuat adalah silk screen, embloidery dan juga heat press.  Tempahan printing beg ini dihasilkan mengikut seperti apa yang anda mahukan.

9.  Topi

Perkhidmatan Printing Murah Topi

Perkhidmatan printing lain yang ditawarkan oleh Hafiz Anis Enterprise juga adalah cetakan di topi secara custom made.  Anda boleh memberi rekaan anda untuk diaplikasikan pada topi anda.  Selain orang dewasa, topi kanak-kanak juga boleh dicetak disini.  Silk screen, embloidery dan heat press digunakan dalam menghasilkan cetakan topi ini.

Kelebihan Hafiz Anis Enterprise | Kedai H.A Gift, Souvenir Dan Kerja Jahitan

Perkhidmatan Printing Murah Souvenior

Terdapat banyak kelebihan Hafiz Anis Enterprise atau Kedai H.A gift, souvenir dan  needle work yang merupakan sebab kenapa anda perlu menempah dengan mereka.

1. Pelbagai Produk Untuk Tempahan

Perkhidmatan Printing Murah Terbaik

Anda bukan hanya boleh menempah barang-barang yang dinyatakan sahaja, malah banyak lagi baramg-barang lain yang anda boleh tempah untuk custom made seperti vest, jaket, jersey, pen, banner, flyer, keychain, kad nama dan banyak lagi.  Senang sahaja, anda boleh tempah semuanya di sini sahaja, tak perlu asingkan tempah barang lain di kedai lain pula.

2.  Barang-barang Berkualiti, Eksklusif Dan Terjamin

Perkhidmatan Printing Murah Cantik

 

Barang-barang yang ditempah dan dicetak adalah sangat berkualiti.  T-shirt, plaque, beg dan sebagainya sangat eksklusif dan dijamin ketahanannya.  Anda tidak perlu risau akan barang tidak tahan, takut rosak dan sebagainya kerana Hafiz Anis Enterprise sememangnya menggunakan bahan yang berkualiti untuk kepuasan para pelanggan dan memberi yang terbaik untuk anda.

3. Siap Dalam Tempoh Yang Ditetapkan

Tempoh masa siap merupakan kebimbangan para pelanggan dimana semua pelanggan akan memastikan barang tempahan cetakan akan disiapkan dalam tempoh yang diperlukan.  Dengan Hafiz Anis Enterprise, tidak ada masalah dengan tempoh masa kerana mereka akan sentiasa memastikan barang-barang anda siap dengan pantas dan cepat tanpa ada sebarang kekurangan.

4.  Murah Dan Berpatutan

Harga barang-barang yang anda tempah sangat murah dan berpatutan. Tambahan pula, kualiti dan keadaan barang yang nampak eksklusif, cantik dan menarik menjadikan ia sangat berbaloi dan wajib anda miliki.

5.  Pelbagai Jenis Style Dan Cetakan

Keistimewaan barang cetakan yang ditawarkan di Hafiz Anis Enterprise juga adalah ia mempunyai pelbagai jenis style barang dan cetakan.  Pelanggan juga boleh membuat pilihan untuk mendapatkan barang mengikut style yang anda inginkan. Terdapat banyak jenis cetakan yang digunakan seperti embloidery, sublimation, silk screen dan press heat.  Selain itu, plate digunakan pula adalah acrylic, paper dan metal.

6.  Sesuai Untuk Semua Orang

Hadiah, souvenir dan hasil jahitan yang disediakan di Hafiz Anis Enterprise beserta dengan cetakan yang anda mahukan sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan semua aktiviti yang ingin dijalankan.  Barang-barang eksklusif sesuai untuk majlis-majlis pejabat, politik dan sebagainya. Manakala baju atau botton badge sesuai untuk kenduri, perhimpunan bersama keluarga dan sebagainya.

Tempahan Cetakan Hafiz Anis Enterprise Sesuai Untuk Anda Semua

Tempahan cetakan di Hafiz Anis Enterprise ini sesuai untuk anda semua kerana terdapat pelbagai barang yang ditawarkan disini dan bersesuaiam dengan kemahuan atau keperluan anda untuk sesuatu majlis atau program. Produk dan perkhidmatan printing Hafiz Anis Enterprise ini sesuai untuk anda semua.

  • Plaque sesuai dijadikan hadiah untuk majlis formal di tempat kerja atau untuk hadiahkan kepada guru dan majikan.
  • Baju korporat boleh ditempah untuk kelas atau program di universiti atau sekolah dan juga pejabat anda.
  • Baju jersey atau t-shirt sesuai untuk dijadikan baju tema perhimpunan keluarga anda, pasukan bola sepak anda, kelas anda, dijadikan sebagai hadiah kelab anda dan.sebagainya.
  • Mug dan beg non woven pula boleh dijadikan sebagai saguhati atau hadiah untuk majlis pelancaran perniagaan atau restoran anda.  
  • Sekiranya anda berminat, keychain atau mug juga boleh dijadikan sebagai doorgift atau buah tangan di majlis perkahwinan anda.
  • Button badge pula boleh dipakai oleh sanak saudara atau keluarga anda pada hari kenduri kahwin atau untuk urusan event, ia boleh dipakai oleh kumpulan yang menguruskan sesuatu majlis.
  • Medal dan trofi boleh ditempah untuk kegunaan sekolah, kelab sukan ,kelab muzik dan juga kelab-kelab lain yang anda sertai. Ia bolej dijadikan sebagai hadiah dan tanda penghargaan untuk anda hadiahkan kepada orang lain.

Dapatkan Perkhidmatan Printing Murah

Selain yang disenaraikan, terdapat banyak lagi kegunaan barangan dan perkhidmatan cetakan yang anda boleh lakukan.  Dengan harga yang sangat murah dan berbaloi-baloi ini, lebih baik anda merebut peluang keemasan ini yang tidak ada dimana-mana kedai printing.

Jom Buat Tempahan Cenderahati SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Belakang 107, Jalan Maqbul, Sg. Pinang, 10150 Georgetown, Pulau Pinang.

   
Jom Buat Tempahan Cenderahati SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom Buat Tempahan Cenderahati SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: