Review
Feb 29, 2020, 10:44pm

Perkhidmatan Jururawat Peribadi Ke Rumah/ Private Home Nursing


Zaman sekarang kita sering dihidangkan dengan pelbagai masalah penyakit-penyakit yang sukar yang kita hindar. Jika dahulu, yang kita selalu takut penyakit 3 serangkai iaitu kencing manis, darah tinggi dan penyakit jantung. Tetapi kini sudah berubah 360 darjah apabila penyakit-penyakit seperti corona virus, covid-19 dan influenza A telah ditemui dan  sukar untuk diubat. Malah, sampai sekarang, doktor-doktor masih belum menemui penawarnya.

Oleh itu, kesihatan perlu dijaga rapi. Anda perlu lebih berhati-hati jika di luar agar tidak dijangkiti virus yang lebih bahaya. Jadi, anda perlu mengambil langkah yang lebih produktif untuk mengekalkan kesihatan yang dijaga. Jadi, jangan risau setiap masalah pasti akan ada penyelesaiannya. Jadi, di sini akan disertakan perkhidmatan jururawat peribadi di rumah.

Perkhidmatan Terbaik Jururawat Peribadi Di Rumah 

Perkhidmatan jururawat peribadi di rumah ini amat di perlukan jika anda lebih selesa berada di rumah. Hal ini demikian dapat memberikan anda kebebasan yang lebih selesa dan bebas bergerak di mana-mana sahaja jika rawatan yang diberikan kepada anda ialah di rumah. Jadi, lebih baik anda mendapatkan rawatan anda di rumah secara peribadi dan lebih teratur dan teliti. 

Kebaikan-Kebaikan Jururawat Peribadi

Jika anda memilih jururawat peribadi di rumah, anda pasti akan memiliki pelbagai kelebihan yang anda kecapi. Selain itu, perawatan anda akan dijaga rapi tanpa perlu menunggu giliran seperti di hospital, rumah rawat dan sebagainya. Seterusnya, antara kelebihan lain ialah:

  • Dijaga Rapi Segala Keperluan

Jika anda menggunakan perkhidmatan perawatan jururawat peribadi, kesihatan anda akan di jaga lebih rapi dari segi ubat-ubatan, tekanan darah dan segala jenis makanan yang diambil oleh anda sama mencukupi zat protein atau tidak. Jadi, di sini faktor kesihatan anda akan lebih terjamin dan dijaga rapi oleh jururawat peribadi anda.

  • Tidak Perlu Lagi Berulang-Alik Ke Hospital

Seterusnya, anda juga tidak perlu lagi bersusah-payah berulang-alik ke hospital lagi bagi mendapatkan rawatan. Anda hanya perlu duduk di rumah dan jururawat peribadi anda akan datang ke rumah dan menguruskan segala keperluan anda. Mudah bukan? Anda tidak perlu lagi bersusah-payah untuk mengingati tarikh-tarikh untuk ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Jadi, ini sangat mudah, cepat dan sangat meringankan beban anda dalam menguruskan hal kesihatan anda dengan lebih baik.

  • Harga Berpatutan Dan Dijamin Berkualiti

Selain itu, jika anda menggunakan perkhidmatan jururawat peribadi, anda tidak perlu risau dengan harga yang mahal. Hal ini demikian kerana, pakej yang di tetapkan harga ini sangat berbaloi dan boleh dikatakan harga yang sangat murah serta menyediakan perkhidmatan yang dijamin berkualiti. Seterusnya juga, jururawat yang disediakan juga sangat baik dan bersifat mesra akan membuatkan anda lebih selesa dan tidak akan membuatkan anda malu untuk berhadapan dengan jururawat peribadi anda.

Pakej Yang Disediakan Oleh Perkhidmatan Jururawat Peribadi Ke Rumah

Perkhidmatan jururawat peribadi ke rumah ini menyediakan pelbagai pakej kepada anda. Jadi, anda tidak perlu risau tentang bajet anda lagi. Anda boleh memilih pakej mengikut bajet dan kesesuaian yang dimahukan oleh anda. Pakej jururawat peribadi ke rumah terdiri daripada pelbagai pakej antaranya:

  • RM15-RM16 SEJAM UNTUK MINIMUM 10 JAM SEHARI PENJAGAAN & RM165-RM200 UNTUK PENJAGAAN LIVE IN DI RUMAH

Antara pakej yang pertama ditawarkan perkhidmatan jururawat peribadi ke rumah ialah pakej minimum 10 jam sehari penjagaan dengan harga yang ditawarkan ialah RM 15.00 hingga RM 16.00 per jam. Ini sangat berbaloi dengan pulangan kesihatan anda di jaga rapi. Selain itu, pakej lain terdiri dari penjagaan live in di rumah dengan tawaran harga RM 166.00 hingga RM 200.00.

  • RM 65- RM100 UNTUK DAILY DRESSING & RM110 -RM180 UNTUK FISIOTERAPI

Seterusnya, pakej perkhidmatan jururawat peribadi ke rumah juga menyediakan pakej daily dressing. Hal ini akan memudahkan segala kerja anda dan anda tidak perlu lagi berfikir untuk bagaimana cara untuk daily dressing setiap hari. Pakej ini ditawarkan dengan harga RM 65.00 hingga RM 100.00. Sangat murah dan berbaloi! Selain itu, pakej lain terdiri daripada fisioterapi. Jika anda memerlukan fisioterapi, anda juga tidak perlu lagi bersusah-payah untuk pergi ke hospital untuk mendapatkan rawatan fisioterapi lagi. Pakej ini ditawarkan dengan harga RM 110.00 hingga RM 180.00.

  • RM90-RM250 UNTUK PERTUKARAN TIUB

Pakej yang terakhir ialah pakej pertukaran tiub. Jika anda mengalami masalah kesihatan yang teruk tetapi masih lagi tidak selesa untuk tinggal di hospital, jangan risau pakej jururawat peribadi menawarkan perkhidmatan pertukaran tiub di rumah dengan tawaran harga RM 90.00 hingga RM 250.00. Sangat berbaloi harganya! 

Seterusnya, antara perkara lain yang anda perlu tahu tentang jururawat peribadi ke rumah ini ialah pejabat operasinya terletak di Bangi, dan beroperasi di seluruh Malaysia serta target sasaran pesakit yang memerlukan penjagaan jururawat secara peribadi di rumah.

Testimoni Pelanggan Bersama Jururawat Peribadi

Anda boleh nilai sendiri bagaimana pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan yang di tawarkan oleh jururawat peribadi ke rumah. Mereka sangat tertib dalam menjalankan tugas mereka dan amanah serta bertanggungjawab.

Selain itu, anda juga boleh lihat bagaimana keadaan pesakit yang dijaga rapi dan telah hampir sembuh apabila penjagaan dikawal rapi oleh jururawat peribadi.

Info Lanjut :

Facebook : AITAL HOME Nursing CARE

Instagram : aital_homenursing

Talian Hubungi : 018-8748565 – EN MUHD

                            011-33017565 – EN KAMAL

                            018-8747565 – CIK AMAL

Alamat : NO 51B, JALAN 3/69, SEKSYEN 3,

BANDAR BARU BANGI, SELANGOR 43650

Malaysia

Map It

Perkhidmatan Jururawat Peribadi Ke Rumah/ Private Home Nursing

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

NO 51B, JALAN 3/69, SEKSYEN 3, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR 43650, MALAYSIA

   
Perkhidmatan Jururawat Peribadi Ke Rumah/ Private Home Nursing

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Perkhidmatan Jururawat Peribadi Ke Rumah/ Private Home Nursing

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: