Review
Sep 30, 2019, 9:00am

Perkhidmatan Cuci Karpet dan Sofa Murah di Selangor


Shares618

Karpet – karpet yang cantik serta lembut sudah tentu mencuri perhatian anda kerana ia boleh menaikkan lagi seri rumah anda. Jadi, pemilikan karpet di dalam rumah boleh menjadi satu tambahan perhiasan yang baik. Namun, karpet adalah salah satu perangkap habuk yang terbanyak berbanding peralatan dan perabot lain di dalam rumah anda. Malah, vakum sahaja tidak mencukupi kerana habuk tersebut masih berada di dalam karpet anda.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Gombak

Karpet yang anda miliki sekarang seharusnya dicuci sekurang – kurangnya 3 bulan sekali kerana ia boleh memerangkap habuk dan boleh menjadi berbahaya kepada penduduk di dalam rumah anda sekiranya mereka menghidapi penyakit – penyakit yang melibatkan pernafasan seperti asthma. Malah, karpet tersebut juga mempunyai pelbagai jenis bakteria – bakteria lain yang tersembunyi.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor 2020

Tips Untuk Menghilangkan Kotoran Dan Habuk Pada Karpet

Cepat – Cepat Tekupkan Kotoran Yang Terlekat

Sekiranya ada kotoran yang terlekat pada karpet anda, pastikan anda mencuci dengan segera kerana makin lama anda tinggalkan kotoran tersebut, maka ia akan menjadi semakin susah untuk ditanggalkan.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Murah dan Mudah

Cuka + Baking Soda

Cuka dan baking soda merupakan bahan pencuci yang amat berkesan dalam menanggalkan kotoran jadi gabungan kedua – dua bahan tersebut adalah sangat efektif untuk menanggalkan segala kotoran degil yang berada di karpet anda.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Murah

Gunakan Air

Air juga adalah salah satu cara yang terbaik untuk mencuci karpet anda dengan cepat dan berkesan. Jadi, anda boleh menggunakan air untuk mencuci karpet anda sekiranya anda mempunyai masa. Banyak juga orang yang menawarkan servis cuci karpet menggunakan air jadi anda boleh dapatkan servis mereka sekiranya anda tidak mempunyai masa untuk mencuci karpet anda.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Abdullah Hukum

Gunakan Steam Vacuum

Vakum adalah cara untuk menghilangkan habuk – habuk yang terlekat di karpet anda namun vakum sahaja adalah tidak mencukupi. Anda perlu menggunakan steam vacuum sekiranya anda ingin cucian yang lebih bersih. Masukkan bahan pencuci di dalam steam vacuum tersebut dan anda boleh mencuci karpet anda. Ia adalah dijamin lebih bersih.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor 2020 2019

Cuci Karpet Seri Kembangan – Servis Cuci Karpet Terbaik Di Selangor

Sekiranya anda sedang mencari servis cuci karpet terbaik di kawasan Selangor, maka anda perlu mendapatkan servis dari Cuci Karpet Seri Kembangan kerana mereka merupakan pakar mencuci segala jenis karpet office, rumah, surau, masjid . cuci tilam, sofa dan kusyen kereta dengan harga yang sangat berpatutan. Malah, mereka juga amat berpengalaman dalam memberikan servis jadi anda akan menerima karpet yang sangat bersih setelah menghantar karpet kepada mereka.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Sri Rampai

Anda juga tidak perlu risau kerana mereka akan mengambil karpet tersebut terus dari rumah anda menggunakan kenderaan mereka sendiri. Kemudian, setelah karpet anda dicuci dengan bersih, pihak Cuci Karpet Seri Kembangan akan menghantar kembali karpet ke rumah anda. Jadi, anda boleh meneruskan urusan seharian anda tanpa gangguan.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor 2019 dan 2020

Kadar Cucian Karpet Cuci Karpet Seri Kembangan

Berikut adalah harga yang ditawarkan oleh pihak Cuci Karpet Seri Kembangan yang dijamin murah berbanding servis cuci karpet yang lain.

Kiraan mengikut luas dan jenis karpet:

  • RM0.80 sekaki – Karpet Span
  • RM1.50 ekaki – Karpet Flat/Nipis
  • RM1.80 sekaki – Karpet Shaggy
  • Pickup and delivery RM20 ( tak kira berapa keping )

Anda juga boleh melihat flyers di bawah untuk harga cucian yang lain.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor 2019

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor 2019 2020

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Paling Padu

Kelebihan Mencuci Karpet Di Cuci Karpet Seri Kembangan

Anda akan menerima pelbagai jenis kelebihan sekiranya anda menggunakan perkhidmatan Cuci Karpet Seri Kembangan. Berikut adalah kelebihan – kelebihan yang anda akan nikmati sekiranya anda menggunakan servis dari Cuci Karpet Seri Kembangan.

Cucian Menggunakan Air

Cucian dari Cuci Karpet Seri Kembangan adalah dijamin menggunakan 100% air jadi anda tidak perlu risau lagi tentang kotoran serta habuk yang terperangkap di dalam karpet anda. Cara pencucian pula adalah amat teliti dan karpet tersebut dibasuh di bahagian depan dan juga belakang.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Petaling Jaya

Ambil Dan Hantar Karpet Ke Rumah Anda

Sibuk bekerja dan tiada masa untuk menghantar karpet anda ke tempat cucian? Cuci Karpet Seri Kembangan boleh membantu anda. Mereka akan mengambil karpet anda dan menghantar semula karpet tersebut ke rumah anda. Jadi, anda tidak perlu susah – susah untuk hantar ke kedai lagi.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Malaysia

Tempoh Cucian Yang Singkat

Tempoh cucian yang dijalankan oleh Cuci Karpet Seri Kembangan adalah amat pantas dan juga efisien. Ia hanya mengambil masa antara 7 hingga 14 hari. Anda tidak perlu lagi tunggu sehingga sebulan seperti kedai – kedai cuci karpet yang lain.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Mudah

Jaminan Karpet Yang Bersih

Karpet anda akan dijamin bersih, suci dan tidak berbau hapak. Anda akan menerima karpet yang kelihatan baru. Pekerja mereka akan memastikan karpet anda dicuci dengan teliti. Jadi, anda tidak perlu teragak – agak untuk menggunakan servis dari Cuci Karpet Seri Kembangan.

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Bangsar

Testimoni Pelanggan Cuci Karpet Seri Kembangan

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Tersangat Padu

Servis Cuci Karpet Murah di Selangor Malaysia Baru

Cuci Karpet Anda Hari Ini Dengan Cuci Karpet Seri Kembangan!

Jom cuci karpet murah dan cepat di Selangor SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

11-1, Jalan Bpp 5/1, Pusat Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom cuci karpet murah dan cepat di Selangor SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom cuci karpet murah dan cepat di Selangor SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: