Review
Jul 30, 2018, 12:34pm

Perkhidmatan Baiki Peti Sejuk Dan Mesin Basuh


Zaman moden sekarang peti sejuk dan mesin basuh adalah dua barangan elektrik yang harus ada di dalam setiap kediaman tidak kira samada kediaman tersebut jenis mewah mahupun yang biasa saja. Tinggal di bandar atau kampung sekalipun rata-rata setiap rumah akan mempunyai dua barangan ini. Apa tidaknya, memang itu barangan utama yang harus ada untuk setiap rumah kediaman.

baiki peti sejuk dan mesin basuh ke rumah

Malangnya, sama seperti barangan elektrik yang lain, peti sejuk dan mesin basuh ini juga boleh rosak terutama jika sudah lama digunakan. Pada yang punya pendapatan lebih mungkin berasa tiada sebarang masalah, jika rosak boleh terus beli yang baru! Tetapi bagaimana pula bagi yang kurang berkemampuan dan tidak suka membazir?

adeep electrical service baiki mesin basuh

Jalan penyelesaian terbaik adalah untuk mencari seseorang yang ada menawarkan khidmat membaiki peti sejuk dan mesin basuh ini supaya dapat kembali berfungsi seperti sediakala. Bagi anda yang berada di Kuala Lumpur dan Selangor, anda boleh mendapatkan perkhidmatan baiki peti sejuk dan mesin basuh ini daripada ADEEP ELECTRICAL SERVICES.

Terus Baiki Di Lokasi Pelanggan Tanpa Perlu Bawa Pulang Ke Bengkel!

Inilah antara kelebihan yang ada pada Adeep Electrical Services. Jika anda dapatkan perkhidmatan daripada pihak pihak Adeep Electrical Services anda tidak perlu bersusah payah melepaskan peti sejuk dan mesin basuh anda untuk di bawa pulang oleh Encik Adeep ke bengkel sebaliknya Encik Adeep boleh terus membaikinya di tempat anda sendiri pada masa itu juga.

servis baiki mesin basuh ke rumah

Dengan cara ini anda bukan saja dapat melihat cara kerja Encik Adeep malah anda juga boleh bertanya soalan yang berkaitan tentang punca kerosakan, tips penjagaan dan lain-lain yang berkaitan. Secara tidak langsung peti sejuk dan mesin basuh anda juga boleh di baiki dengan lebih cepat dan tangkas berbanding dari perlu membawa dan menghantarnya ke mana-mana bengkel yang pastinya akan mengambil masa lebih lama untuk menunggu giliran supaya dapat di baiki.

Boleh Membaiki Pelbagai Jenis Peti Sejuk

Ya! Encik Adeep bukan saja mempunyai kemahiran dan kepakaran untuk membaiki peti sejuk dan mesin basuh yang sering digunakan di rumah kediaman sebaliknya beliau juga mempunyai kebolehan untuk membaiki peti sejuk jenis chiller dan freezer yang selalunya sering digunakan empunya restoran, kedai runcit dan pasaraya untuk menjual barangan yang perlu di dinginkan.

baiki mesin basuh on the spot

Sama juga dengan konsep tadi, Encik Adeep boleh terus membaikinya di premis perniagaan tersebut secara langsung di hadapan tuan empunya premis tanpa sebarang masalah.

Mengutamakan Konsep Jujur Terhadap Semua Pelanggan

Pihak Adeep Electrical Services amat memahami situasi para pelanggan yang pastinya amat bersusahati apabila peti sejuk dan mesin basuh mereka mengalami kerosakan secara tiba-tiba. Kerana itu pihak Encik Adeep daripada Adeep Electrical Services ini tidak akan menukar atau mengesyorkan supaya pelanggan bersetuju untuk di baiki bahagian yang tidak sepatutnya.

servis membaiki peti sejuk mesra pengguna

Dengan mengutamakan konsep jujur terhadap pelanggan ini, Encik Adeep hanya akan menukar bahagian yang benar-benar patut di tukar sahaja supaya mesin basuh dan peti sejuk pelanggan dapat beroperasi seperti sediakala semula.

Servis Yang Cepat Dengan Harga Yang Terlajak Murah!

Anda tidak perlu risau kerana harga yang akan dikenakan adalah bergantung kepada kerosakan peti sejuk dan mesin basuh tersebut. Jika ingin mengenalpasti punca kerosakan pula harga yang akan dikenakan hanyalah serendah RM50 sahaja.

baiki mesin basuh murah di kl

Maka jika anda sedang berkira-kira soal budget, anda boleh menghubungi Encik Adeep untuk tujuan pemeriksaan terlebih dahulu sebelum membuat temujanji berikutnya untuk sesi baikpulih yang sepenuhnya.

Testimoni Daripada Sebahagian Pelanggan

Jika masih was-was, anda boleh melihat sendiri maklumbalas daripada sebahagian pelanggan kepada Adeep Electrical Services ini yang rata-ratanya sangat gembira dan amat berpuashati dengan hasil kerja dan layanan yang diberikan oleh Encik Adeep terhadap mereka semua.

testimoni baiki peti sejuk ke rumah testimoni baiki peti sejuk ke rumah testimoni baiki peti sejuk ke rumah

Servis Terbaik Yang Sangat Mesra Pelanggan

Maka selepas ini khas bagi anda yang menetap di Kuala Lumpur dan Selangor, jika anda punya masalah yang berkaitan dengan peti sejuk dan mesin basuh, anda tidak perlu lagi bersedih hati dan bersusah payah untuk mencari pengangkutan demi untuk menghantar mesin basuh dan peti sejuk anda itu ke bengkel.

servis baiki peti sejuk terbaik di rumah

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah mendail dan menghubungi Encik Adeep di talian untuk meminta beliau datang bagi membaikpulih mesin basuh dan peti sejuk anda itu tanpa perlu anda bersusah payah menghabiskan masa, tenaga dan wang yang berlebihan.

Perlukan Servis Baiki Peti Sejuk Dan Mesin Basuh Ke Rumah? Hubungi En. Adeep Sekarang!

adeep elektrical pakar membaikpulih peti sejuk

Sekiranya anda menghadapi masalah kerosakan peti sejuk dan mesin basuh ini, cepat hubungi En. Adeep. Jika berminat dengan perkhidmatan ini, terus call atau WhatsApp untuk set temujanji mengikut waktu slot yang bersesuaian.

SERVIS MEMBAIKI MESIN BASUH DAN PETI SEJUK DI LEMBAH KLANG
Hotline: Tekan untuk telefon (014-2296369) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Membaiki Peti Sejuk Dan Mesin Basuh

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: