Review
Sep 24, 2014, 9:39am

The Perfume Story : Air Freshener dan Body Perfume Wangian Hebat Memikat Hati


Setiap apa yang ada disekeliling kita, pasti akan ada cerita disebaliknya. Kadang-kadang bauan sesuatu wangian itu juga boleh membuatkan kita teringat tentang sesuatu, kenangan diwaktu dolu-dolu, haha… Kali ni saya nak cerita pasal ‘Perfume’. ‘Perfume’menurut Kamus Inggeris-Melayu Dewan adalah fragrant smell , bau /harum, wangi/: the ~ of jasmine, bau harum bunga melur; 2. sweet smelling liquid, /minyak, air/ wangi: a very expensive ~, minyak wangi yg sangat mahal (https://prpm.dbp.gov.my/Search.aspx?k=perfume)

Saya nak memperkenalkan kepada sikacak dan sijelita wangian ‘Body Perfume for Men & Woman’ dan wangian ‘Air Freshener’ dari ‘The Perfume Story’. ‘The Perfume Story’ adalah produk yang dikeluarkan oleh syarikat Storytseller Sdn. Bhd, yang beroperasi di 15-2, Jalan Dwitasik 2, Bandar Sri Permaisuri, 56000, Cheras, Kuala Lumpur.

Terdapat 4 jenis wangian ‘Body Perfume for Men & Woman’ 2 wangian untuk lelaki adalah inspired by 1 Million Paco Rabanne dan inspired by Legend Mont Blanc, sementara untuk Wanita pula adalah inspired by Victoria Secret Bombshell dan inspired by Britney’s Midnight Fantasy.

Saya dah try ‘Body Perfume For Men’ inspired by Legend Mont Blanc.

Memang wangi dan baunya tahan lama. Maksu saya pula dah mencuba wangian ‘Body Perfume For Woman’ inspired by Britney’s Midnight Fantasy, komen beliau juga sama dengan saya, tahan lama dan kekal baunya sampai ke petang, jika disembur pada waktu pagi sebelum ke tempat kerja. Bagi anda yang tak mampu nak beli ‘perfume’ mahal, beli je ‘perfume’ ‘The Perfume Story’ ni, harga rendah dengan wangian yang sama.

‘Body Perfume for Men & Woman’ terdapat dalam 2 saiz 10ml dan 30ml. Wangian minyak wangi dalam botol kaca yang menarik dengan harga mampu milik. RM15 (10ml) dan RM30 (30ml).

Air Freshener Keluaran The Perfume Story

‘Air Freshener’ keluaran ‘The Perfume Story’ pula terdapat 22 jenis bauan untuk dijadikan pilihan mengikut kesukaan anda.Diisi di dalam botol yang sangat menarik berbentuk buah epal dengan pelbagai pilihan warna mengikut bauan, beserta tali agar mudah untuk digantung. ‘Air Freshner’ ini sangat sesuai untuk kereta, bilik tidur, ruang tamu, bilik air, tandas, pejabat dan almari.

Jenis haruman:
1. Vanilla
2. Lavender
3. Apple Blossom
4. Lemon Lime
5. Sparkling Lemon
6. Burberies
7. Pandan
8. Tea Rose
9. Power Floral
10.Love Spell
11.Sakura
12.Grape
13.Tokyo Orange
14.Strawberry
15.CK Air
16.Country Garden
17.Island
18.Midnight
19.Tutti Frutti
20.Escalade
21.Herbal Essence
22.Honey Dew

Tuuu… dia baq ang, punyalah banyak jenis bauan, semuanya wangi-wangi belaka. 8ml dijual dengan harga yang sangat berpatutan RM10 sahaja dan tahan selama 1 bulan. Berbaloi-baloi dengan hanya RM10 anda hanya membelanjakan RM0.333 sehari (dalam kiraan sebulan 30 hari).

Saya amat tertarik dengan produk ‘The Perfume Story’ kerana produk ini dijamin 100% berkualiti dan halal. Wangian yang ditawarkan kepada anda, tidak akan memeningkan kepala kerana baunya yang tidak keras dan sangat lembut.

“Mari, mari, mari” Bermula dari 1 Oktober 2014 sehingga 15 Oktober 2014 ‘The Perfume Story’ akan mengadakan 1 promosi hebat iaitu dengan setiap pembelian 1 botol ‘Body Perfume For Men’ 30ml dan 1 botol ‘Body Perfume For Woman’ 30ml = RM60 anda akan dapat 2 botol ‘Air Freshner’ wangian pilihan anda (22 jenis bauan) secara PERCUMA (tidak termasuk kos penghantaran) Harga biasa adalah RM80 untuk keseluruhan, untuk promosi ini anda jimat RM20, banyak tu… boleh buat benda lain dengan duit tu.

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian anda boleh layari laman Facebook ‘The Perfume Story‘ , like dan mulakan pembelian anda.

Laman Sosial :

Instagram : The Perfume Stoy
Twitter : The Perfume Story

Anda juga boleh menghubungi (Telefon/ Sms/ Whatsapp) pihak Storyseller Sdn. Bhd. dengan menghubungi

Tel/Fax: 03-91743569 (Pejabat)
Pejabat Urusan : 011-32544510
Bella : 017-2049259
Thaaqhib : 018-3163846
Email: storysellersb@yahoo.com
Laman Webwww.theperfumestory.com

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: