Review
Apr 24, 2012, 7:28am

Peraduan “iPunya! Beli & Menang” P1


Packet One Networks (Malaysia) Sdn Bhd atau lebih dikenali dengan P1 pembekal jalur lebar 4G di Malaysia ada menawarkan hadiah sejumlah RM180 ribu untuk dimenangi oleh para pelanggan baru bagi mana-mana pelan internet P1 sepanjang tempoh peraduan.

Peraduan “iPunya! Beli & Menang” P1 ini berlangsung pada 20 April hingga 17 Jun 2012 iaitu selama 2 bulan. Kalau kerja 2 tahun pun belum tentu boleh beli sebuah Volkswagen Golf TSI. Jadi apa lagi. Bagi pelanggan P1 jom sertai Peraduan “iPunya! Beli & Menang” P1.

Para pelanggan boleh memilih pakej P1 ForHome™, ToGo™, atau OnePlan™ yang didatangkan sepenuhnya dengan jalur lebar talian tetap dan sedia guna serta servis suara pada satu harga rendah.

Syarat-syarat Sertai Peraduan “iPunya! Beli & Menang”

  1. Jadi pelanggan baru P1 dengan melanggan mana-mana pelan P1 iaitu ForHome™, ToGo™, atau OnePlan™.
  2. Daftar akaun di laman web P1.com.my dan log masuk ke akaun ‘P1 Self Care’.
  3. Kemudian, jawab 2 soalan mudah.

Itu saja syarat dan cara untuk sertai peraduan ni. Pemenang akan dihubungi oleh pihak P1 melalui SMS, email dan melalui laman web P1 pada akhir Jun 2012.

Hadiah “iPunya! Beli & Menang”

Hadiah utama “iPunya! Beli & Menang” P1 ialah sebuah Volkswagen Golf TSI untuk dimenangi. Selain itu P1 ada menyediakan juga hadiah-hadiah menarik yang lain merupakan

  • 5 x Samsung Galaxy Note
  • 10 x Kamera WiFi Samsung
  • 20 x Pembesar SUara X-mini

Andai Peraduan “iPunya! Beli & Menang” P1 menjadi milik PH. Seharusnya PH akan buat kenduri kesyukuran. Kerana bersyukur sangat mendapat kereta impian iaitu Volkswagen Golf TSI. Siapa nak bagi ? Kalau bukan P1. Jadi jangan lepaskan peluang untuk menyertai Peraduan “iPunya! Beli & Menang” P1. Impian anda akan menjadi kenyataan untuk memenangi sebuah kereta impian iaitu Volkswagen Golf TSI

Untuk maklumat lanjut tentang peraduan dan juga perancangan P1, boleh layari website www.p1.com.my/ipunyacontest (P1 – Built For More)

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: