Review
Jul 18, 2018, 10:52am

Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak Sepantas 36 Jam


pencuci muka terbaik

Kulit muka berminyak seringkali terjadi dek kerana kesibukan anda yang tidak sempat membelai wajah dan mendapatkan penjagaan wajah yang sempurna. Paling teruk lagi, masalah asas kulit wajah iaitu kulit muka berminyak juga berlaku setelah sepanjang hari terdedah dengan cahaya matahari dan radikal bebas.

pencuci muka untuk kulit kering

Kulit muka berminyak memerlukan anda mencuci muka dengan berkesan supaya wajah tidak berminyak berterusan sepanjang hari. Namun, kebanyakan pencuci muka untuk kulit berminyak tidak tahan lama sehingga 24 jam atau lebih lama. Cuci muka pada pagi hari, petangnya pula kulit sudah terlampau berminyak! Masih adakah pencuci muka bagi kulit berminyak yang tahan untuk tempoh masa yang lama?

Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak Sepantas 36 Jam

pencuci muka organik

Pencuci muka untuk kulit berminyak sepantas 36 jam paling berkesan telah menjadi fenomena terkini di Malaysia. Ramai wanita telah mencuba dan pelbagai testimoni kulit berminyak telah terkumpul. Dengan Yanko Skincare Malaysia, kulit wajah tidak lagi berminyak untuk jangka masa yang lama sehingga 36 jam! Anda akan tampil lebih yakin dan bebas sepanjang hari tanpa risaukan kulit wajah anda.

Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening – Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak

facial cleanser terbaik untuk wanita

Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening adalah pencuci muka untuk kulit berminyak sepantas 36 jam yang diperbuat daripada bahan semulajadi yang diyakini berkesan dalam memutihkan wajah, membersihkan kulit muka dan pori-pori wajah dari kotoran secara mendalam serta menghapuskan masalah kulit wajah yang berminyak. Secara fizikal, setelah mencuci muka dengan menggunakan Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening, muka akan lebih cerah, lembab dan glowing tanpa berminyak. Pencuci muka keluaran set Yanko Skincare Malaysia ini adalah satu-satunya pencuci muka untuk kulit berminyak yang terbaik di Asia.

Yanko Skincare Malaysia

yanko pencuci muka dan skincare

Yanko Skincare Malaysia adalah rawatan kecantikan kulit wajah yang dihasilkan menggunakan teknologi German di Taiwan berasaskan kandungan natural dan diperkaya dengan vitamin serta mineral yang diperlukan oleh kulit wajah berminyak. Yanko Skincare Malaysia juga terdiri daripada beberapa jenis produk iaitu facial cleanser Yanko Skincare Whitening atau pencuci muka, krim malam, krim siang, toner dan juga serum. Set Yanko Skincare Malaysia sesuai digunakan untuk wanita yang menghadapi pelbagai jenis masalah kulit wajah terutamanya kulit muka berminyak, berjerawat dan berjeragat. Untuk mencuci muka bagi kulit berminyak, Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening memberi kesan dan impak yang jelas terhadap wajah anda!

Fungsi Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening

fungsi pencuci muka untuk kulit

Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening yang merupakan pencuci muka terbaik untuk kulit berminyak berfungsi dalam melindungi kulit wajah sekaligus merawat masalah kulit secara semulajadi tanpa memerlukan anda menjalani rawatan wajah, pembedahan, botox dan sebagainya.

1. Menghilangkan Minyak Berlebihan

pencuci muka pilihan wanita

Kulit muka yang berminyak akan lembab tanpa minyak setelah anda menggunakan pencuci muka Yanko skincare Whitening. Minyak muka akan ditapis keluar sepenuhnya dan kulit tidak lagi menghasilkan minyak berlebihan di wajah.

2. Membersihkan Kulit Muka Secara Mendalam

kenapa pencuci muka tak bagus

Kulit muka yang dicuci dengan Facial Cleanser Yanko akan bertindak mengeluarkan segala kekotoran di atas dan bawah lapisan epidermis kulit dengan cara mengangkat sel-sel mati serta membina sel-sel kulit yang baru. Ia juga membersihkan liang pori-pori wajah anda dengan mendalam tanpa minyak.

3. Melembab Dan Menyegarkan Kulit Wajah

pencuci muka lembapkan wajah

Adakah pencuci muka untuk kulit berminyak ini tidak mengeringkan kulit muka? Tidak. Kulit muka tidak kering dan berminyak lagi kerana pencuci muka Yanko menghasilkan kulit wajah yang lembab, segar dan selesa sepanjang hari. Itulah rahsia khasiat bahan semulajadi daripada Yanko Skincare Malaysia.

4. Melicin Dan Menggebukan Kulit Muka (Glowing)

pencuci muka melicinkan wajah

Banyak testimoni yang menunjukkan kulit wajah pengguna Yanko Skincare Malaysia menjadi semakin glowing dan licin hanya dalam masa beberapa hari ia digunakan. Pencuci muka untuk kulit berminyak ini menganjalkan kulit lantas melembutkan kulit wajah anda dengan resapan khasiat anti oksidan dan anti penuaan menjadikan kulit kelihatan lebih glowing dan licin.

5. Menutup Ruang Pori-Pori Wajah Yang Terbuka

pencuci muka tutup pori

Pori-pori wajah anda yang terbuka akibat kesan jerawat, parut, jeragat ataupun resdung boleh diatasi dengan pencuci muka khas untuk kulit berminyak dari Yanko Skincare Malaysia ini. Setelah muka dicuci bersih, pencuci muka Yanko memainkan peranan dalam menutup liang pori-pori wajah yang terbuka secara selamat dan berkesan.

6. Membekalkan Zat Vitamin Dan Menyihatkan Kulit

pencuci muka berzat

Zat vitamin dan mineral yang menyihatkan kulit wajah anda akan dibekalkan terus ke dalam kulit anda setelah mengaplikasikan pencuci muka Yanko Skincare Whitening. Anda tidak perlu membazir untuk suntik vitamin ke wajah dan sebagainya lagi.

7. Mencerahkan Kulit

pencuci muka cerahkan kulit wajah

Pencuci muka untuk kulit berminyak sepantas 36 jam ini berguna dalam mencerahkan kulit. Kulit akan lebih putih tanpa minyak dengan Yanko Skincare Malaysia.

8. Menghilangkan Jerawat Dan Jeragat

hilangkan jerawat dengan pencuci muka

Wanita paling bencikan jerawat dan jeragat! Yanko Facial Cleanser menghapuskan kotoran wajah dan mencegah jerawat serta merawat wajah daripada sakit akibat jerawat.

Kesan Facial Cleanser Yanko Sepantas 36 Jam

kesan guna pencuci muka yanko skincare

Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening menjadikan kulit muka anda lembab dan tidak berminyak sepantas selama 36 jam. Mahukah anda kulit wajah yang lembab, semakin cerah, tidak berminyak, tiada jerawat dan jeragat lagi setiap masa ketika berhadapan dengan orang ramai? Melakukan urutan muka sambil mencuci muka bersama Facial Cleanser Yanko adalah cara terbaik!

Testimoni Facial Cleanser Yanko Skincare Whitening Sekarang!

testimoni pengguna yanko skincare testimoni pengguna yanko skincare testimoni pengguna yanko skincare

Cubalah Facial Cleanser Yanko Skincare. Selamat Dan Diyakini!

Ramai berpuas hati dengan penggunaan Yanko Skincare Malaysia dalam melindungi kulit muka mereka. Pencuci muka untuk kulit berminyak sepantas 36 jam ini telah membantu ramai wanita dalam mendapatkan kulit wajah yang lembab dan sihat tanpa berminyak. Jom kita lihat testimoni mereka yang telah menggunakannya. Anda boleh mendapatkan facial cleanser Yanko beserta set produk Yanko Skincare Malaysia Original untuk kesan yang lebih efektif.

yanko skincare fullset

YANKO SKINCARE MALAYSIA | SET KECANTIKAN BERKUALITI DAN SEMULAJADI
Hubungi: Tekan untuk telefon (012-5444035) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: