Review
May 4, 2018, 4:58pm

Vivix Ikhtiar Terbaik Untuk Manfaat Kesihatan Anda


Penyakit kronik seperti strok, kanser, kencing manis, darah tinggi dan lain-lain lagi merupakan penyakit yang tidak dapat dibendung lagi dalam negara kita. Ada yang telah gagal dalam rawatan dan segelintir pula yang dapat sembuh dengan bantuan ubat dan makanan tambahan yang terdapat di pasaran. Bagi semua penyakit kronik yang sering terjadi di Malaysia, anda hanya mempunyai 2 pilihan iaitu mendapatkan rawatan hospital dan juga melakukan rawatan alternatif.

antara penawar sakit kronik

Selalunya anda akan mendapatkan rawatan hospital terlebih dahulu, sekiranya masih tidak dapat dirawat, anda pasti beralih ke arah rawatan alternatif, betul? Sebenarnya, anda tiada masalah untuk mencuba apa sahaja rawatan namun, anda perlu mendapatkan nasihat doktor. Anda juga harus mengetahui setiap kandungan ubat dan herba mahupun makanan tambahan yang anda ambil untuk mengelakkan kesan sampingan yang tidak diingini.

penawar sakit kronik berkesan

Antara ikhtiar terbaik untuk sakit kronik seperti kanser dan strok yang terbukti berkesan dan telah mendapat pengesahan pakar penyelidik adalah Vivix. Vivix sangat berkesan dalam membantu memulihkan sakit kronik seperti strok dan kanser di mana ramai yang telah berjaya dan beransur sihat dengan menggunakan Vivix. Vivix adalah salah satu produk makanan tambahan Shaklee yang terbaik di dunia dan telah diselidik bertahun lamanya.

Vivix – Ikhtiar Terbaik Untuk Kesihatan Anda

petua dan penawar sakit kronik

Vivix merupakan produk yang mengandungi bahan aktif campuran polifenol semulajadi yang telah dipaternkan dan dibuktikan secara klinikal bagi mengaktifkan sistem pertahanan sel, meneutralkan radikal bebas di dalam badan yang menyebabkan penyakit kronik berlaku, membantu membaiki DNA anda dengan cara memperlahankan proses penuaan pada peringkat sel lagi serta memperlahankan perkembangan protein AGE yang mengakibatkan sel rosak dan penuaan sel.

vivix penawar sakit kronik

Untuk pengetahuan anda, Vivix dicipta bagi melindungi setiap satu partikel atau atom kecil yang di dalam tubuh badan anda. Bahan aktif yang ada di dalam Vivix sangat berkesan dalam mempertahankan sel anda daripada berlakunya kanser, strok dan penyakit lain lagi.

Cara Vivix Bertindak Berdasarkan Hasil Kajian

petua dan penawar sakit kronik

DNA sel yang terkandung di dalam sel-sel badan di dalam tubuh badan kita berpotensi dirosakkan oleh radikal-radikal bebas yang telah dibentuk oleh pencemaran, cuaca yang tidak menentu, pemakanan yang tidak teratur dan banyak faktor lagi. Radikal inilah yang menyebabkan komponen dalam sel kita iaitu DNA rosak dari masa ke masa.

Cara Vivix Bertindak Berdasarkan Hasil Kajian Makmal Shaklee

cara penawar sakit kronik bertindak

Vivix dihasilkan bagi melindungi dan membaiki DNA sel. Ia telah dibuktikan secara klinikal di mana bahan aktif yang terkandung dalam Vivix boleh mencegah respon atau tindak balas inflamasi sel yang selalunya terjadi akibat pemakanan yang tidak sihat yang menyebabkan peningkatan sel penuaan. Selain itu, ia mengurangkan pengecutan sel 40% dalam kalangan orang dewasa dan 13 kali ganda lebih hebat berbanding resveratrol sahaja kerana Vivix berfungsi memperlahan pembentukan protein AGE, yang boleh menggalakkan kerosakan sel.

Secara kimianya, Vivix telah menjalani proses pengekstrakan pekatan bagi memelihara polifenol bioaktif termasuklah dengan menggunakan formulasi anggur muscadine yang amat sukar ditemui.

Kandungan Vivix

bahan utama vivix bantu penawar sakit kronik

Vivix berbeza dengan produk lain kerana kandungannya yang tidak ada mana-mana produk herba atau botani yang gunakannya. Ia digabungkan oleh patern dan polifenol semulajadi yang bertindak dengan aktif sekali bagi serawat sehalus-halus DNA dalam tubuh badan anda.

1. Anggur Muscadine

Anggur Muscadine penawar sakit kronik

Anggur Muscadine merupakan buah anggur yang paling hebat di dunia kerana ia mempunyai kandungan khasiat yang sangat hebat. Dari zahirnya pula, anggur ini tidak memerlukan semburan racun perosak langsung, kulitnya sangat keras dan ia langsung tidak perlu disiram atau disembur dengan air atau bahan kimia untuk pertumbuhannya. Ini kerana buah yang hebat – boleh menahan suhu panas dan dapat melindunginya daripada bakteria dan kulat.

2. Elder berry

elder berry penawar sakit kronik

Buah beri Elder sangat kaya dengan antioksidan yang berfungsi melindungi sel tubuh daripada radikal bebas. Ia menjadikan tubuh badan anda lebih bertenaga, berdaya ketahanan lebih kuat dan mengurangkan kerosakan sel. Selain itu, flavonoid yang terkandung pada buah beri Elder juga menjadikannya mampu melindungi badan anda daripada pelbagai jenis penyakit.

3. Lobak Ungu

lobak ungu penawar sakit kronik

Lobak ungu kaya dengan sebatian antioksidan yang dikenali sebagai anthocyanin. Ia sangat berfungsi dalam melawan serangan radikal bebas dan antioksidan juga akan melindungi kerosakan sel yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser, strok, serangan jantung dan kolestrol tinggi. Ia juga bertindak membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah.

4. Polygonum Cuspidatum

Polygonum Cuspidatum penawar sakit kronik

Polygonum Cuspidatum merupakan sejenis tumbuhan semulajadi yang bersifat anti-penuaan, anti-radang dan anti-kanser. Ia membantu mencegah penyakit kronik dengan cara membaiki sistem saluran darah atau pembuluh darah anda yang sangat sensitif dan boleh mengakibatkan mati pucuk kaum lelaki jika tidak dijaga dengan baik.

Perbezaan Vivix Dengan Produk Kesihatan Lain

kehebatan penawar sakit kronik vivix terbukti

Vivix dilihat berbeza daripada produk kesihatan yang lain kerana produk lain merupakan jus atau minuman pati botani semulajadi yang sering dikatakan asli. Namun, kandungannya sedikit sebanyak bercampur dengan bahan lain seperti gula dan air. Sedangkan Vivix adalah campuran asli anggur muscadine berserta 3 bahan utama yang amat sukar ditemui. Anda boleh menyemak sendiri dengan cara memasukkan Vivix ke dalam peti sejuk bahagian beku. Pastinya Vivix masih cair dan tidak pernah beku. Ini kerana kandungannya sangat asli dan berbeza dengan produk yang lain.

 • Ditambah dan disokong oleh 6 paten semulajadi yang berkesan
 • Mempunyai campuran semua polifenol yang semulajadi
 • Agen Antioksida, anti penuaan, anti kanser dan anti radang yang sangat hebat
 • Berasaskan Anggur Muscadine yang merupakan salah satu buah terbaik dan berkhasiat di seluruh dunia
 • Mengalami proses pengekstrakan yang dipatenkan bagi memelihara polifenol bioaktif

Manfaat Dan Khasiat Vivix Terbukti Berkesan

manfaat vivix kepada pesakit kronik

Vivix dilihat mempunyai pelbagai khasiat dari segi membantu memulihkan penyakit, mencantikkan kulit, menyihatkan tubuh badan serta ia juga berfungsi sebagai penurun gula dalam darah dan juga agen penuaan yang sangat tinggi. Namun begitu, khasiat Vivix telah banyak terbukti adalah ikhtiar terbaik untuk kesihatan anda.

 • Menggalakkan penuaan secara sihat ( Lebih awet muda dan mengatasi masalah penuaan wajah)
 • Membantu merencatkan sel-sel yang rosak daripada menjadi lebih teruk
 • Mengurangkan risiko penyakit jantung, kencing manis dan saraf
 • Membantu dalam proses detoksifikasi dengan berkesan
 • Menyokong kesihatan mata
 • Menggalakkan kesihatan secara keseluruhan
 • Menjadi penawar penyakit-penyakit kronik.

Kesemua penyakit kronik yang boleh dirawat dengan Vivix ini telah dikaji dan telah terbukti berkesan bagi mereka yang mengalami masalah penyakit kronik sama ada berisiko terkena penyakit kronik, sudah terkena, masih peringkat pertama ataupun sudah tahap akhir.

 • Pesakit kanser tahap pertama sehingga tahap akhir
 • Pesakit menderita kerana strok
 • pesakit yang mengalami kencing manis
 • Pesakit yang mempunyai sakit jantung
 • Anda yang selalu mempunyai masalah saluran darah tersumbat atau sukar bernafas
 • Anda yang ingin kurangkan bacaan gula dalam darah
 • Anda yang mempunyai risiko kanser disebabkan oleh keturunan atau keluarga yang pernah menghidap kanser
 • Anda yang mempunyai darah tinggi
 • Pesakit SLE
 • Anda yang gemar merokok dengan tegar dan ingin berhenti merokok
 • Warga emas yang mempunyai masalah nyanyuk dan mudah lupa
 • Anda yang mengalami apa sahaja masalah mata
 • Wanita yang menghidap CYST
 • Anda yang ingin menjaga kesihatan daripada terkena apa-apa penyakit sekalipun.

Vivix Membantu Pesakit Kanser Dan Strok Secara Efektif

rahsia vivix penawar sakit kronik

Pernah ada kejadian dan kes dimana penyakit strok dan kanser yang dihadapi oleh seorang individu telah mampu sembuh dengan mengamalkan Vivix. Vivix mempunyai bahan aktif yang akan bertindak didalam sel-sel kulit anda sehingga ke DNA anda dalam untuk melindungi dan memperbaiki DNA tersebut bagi membuang segala sel yang telah dijangkiti kanser dan faktor yang menyebabkan badan anda menjadi strok.

vivix untuk penawar sakit kronik berkesan

Anggur muscadine, lobak ungu dan bahan-bahan ramuan Vivix menjadi ejen yang melindungi serta membaiki seluruh badan dan tubuh anda dari luar dan dalaman. Saluran darah yang tersumbat yang disebabkan oleh pembuluh darah tersumbat kerana radikal bebas serta pemakanan yang tidak sihat seperti memakan makanan yang berminyak dan berlemak, mampu memulihkan sel pembuluh darah.

kehebatan vivix penawar sakit jantung

Sel-sel tubuh badan anda akan mengalami proses penyerapan vitamin yang maksimum setelah pengambilan Vivix. Penyerapan ini menjadikan anda merasai khasiatnya yang tinggi sehingga antibodi atau daya pertahanan badan anda menjadi lebih kuat, bertenaga dan sukar dijangkiti penyakit. Maka tidak mustahillah bagi anda yang mempunyai penyakit kronik seperti kanser dan strok dapat menikmati kehidupan seperti biasa semula dan jauh daripada penyakit kronik ini.

Cara Pengambilan Vivix Dengan Lebih Berkesan

minum vivix untuk jaga kesihatan

Bagi anda yang inginkan kesan yang cepat dan pantas, anda boleh mengambil Vivix dengan cara yang betul dan sepatutnya. Anda perlu mengambil Vivix dengan 1 sudu teh ataupun 5 ml sekali untuk setiap hari. Isi padu yang terkandung di dalam sebuah botol Vivix adalah 150 ml. Setelah mengambil Vivix, anda perlu minum air masak secukupnya supaya lebih mudah zatnya diserap ke dalam tubuh badan anda.

Harga Vivix

harga vivix penawar sakit kronik

Vivix merupakan produk makanan tambahan Shaklee yang paling mahal iaitu RM505. Vivix sangat mahal kerana bahan-bahannya yang sangat semulajadi dan sukar ditemui, dan ia adalah rawatan yang paling berkesan dan tidak ada produk lain yang mampu mengatasi khasiat Vivix. Tambahan pula Vivix telah dikaji dan diselidik oleh pakar yang hebat dan berpengalaman dalam memastikan cara ia bertindak serta keberkesanannya. Malah, ramai yang telah beransur sihat daripada penyakit mereka dengan mengamalkan Vivix. Satu hingga dua botol sudah cukup untuk anda mendapat kesannya, namun pengamalan jangka panjang adalah sangat digalakkan.

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Vivix

testimoni vivix merawat sakit kronik testimoni vivix merawat sakit kronik testimoni vivix merawat sakit kronik testimoni vivix merawat sakit kronik

Pastikan Vivix Di Setiap Rumah. Dapatkan Vivix Ikhtiar Terbaik Kesihatan Anda Sekarang!

Pengguna vivix sangat berpuas hati dengan kesan vivix yang telah mereka hadapi setelah menggunakan Vivix. Ramai yang mempunyai masalah kencing manis, darah tinggi, strok dan kanser sekalipun mampu meneruskan kehidupan dengan lebih baik setelah menikmati Vivix. Rasanya juga sedap dan menjadi kesukaan para pesakit mahupun orang yang sihat sama ada muda atau tua. Anda wajib menggunakan Vivix yang sangat terbukti berkesan membantu pemulihan penyakit kronik serta mencegah segala penyakit dan penuaan. Inilah penawar anda wajib dapatkan!

order vivix sarawak

VIVIX | PENAWAR SAKIT KRONIK, KANSER DAN STROK TERBUKTI BERKESAN
Hubungi: Tekan untuk telefon (017-8142471) | Tekan untuk WhatsApp

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: