Review
Aug 9, 2018, 2:33am

Penapis Air Termurah KING TOP Di Selangor


Anda yang mementingkan kesihatan tubuh badan mestilah prihatin pada pengambilan air bersih yang cukup kan? Tapi rajin ke masak air panas dan siapkan air sejuk? Lebih-lebih lagi yang sibuk dengan kerja. Balik kerja mestilah air yang dicari dulu. Kalau anda perasan, kebanyakkan rumah dan pejabat dah banyak yang guna mesin penapis air (water purifier). Nak minum air panas atau air sejuk hanya dengan tekan je.  Bukan sahaja bersih tetapi sangat memudahkan! Kalau anda belum lagi memiliki penapis air ni, saya cadangkan anda guna Penapis Air Cuckoo, untuk dapatkan air mineral alkali yang baik untuk badan. Memang terbaik!

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Jenis Mesin

?Cuckoo adalah pengilang penapis air besar di Korea malah berada dalam rangkaian DUNIA.?? Tanyalah mana-mana Agen Cuckoo. Permintaan Penapis Air Cuckoo di Korea sentiasa meningkat dan terus meningkat dari tahun ke tahun. Mereka yakin kepada produk berkualiti Penapis Air Cuckoo kerana reka bentuk dan kualiti sistem penapisan airnya. Jika masyarakat Korea memberikan sambutan yang sangat baik pada Penapis Air Cuckoo, sudah tentu rakyat Malaysia juga tidak akan ketinggalan membeli dan menggunakan sistem Penapis Air Cuckoo di Malaysia

Model Terbaru Cuckoo, King Top Mendapat Sambutan Tinggi

Sebut jer Cuckoo, mesti naik nama KingTop, kerana Model ini pernah ditawarkan dengan harga tak logik dek akal yang super rendah serendah RM56.60 sebulan yang dah tamat pada 31 Julai 2017 lalu. Tawaran terendah tersebut menyebabkan permintaan King Top diluar jangkaan. Sampai sesak di Seluruh Malaysia !! Hinggakan ribuan pelanggan terpaksa beratur menunggu giliran untuk dapatkan King Top masing-masing.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Mesin Air 2

Ciri-Ciri Dan Kelebihan King Top Cuckoo

  • Rekaan Khas Untuk Kegunaan Rumah.
  • Reka Bentuk Yang Langsing Dan Bergaya.
  • Penulen Air Lembut Alkali Yang Mempunyai Suhu Bilik, Air Panas Dan Air Sejuk.
  • Sistem Penapisan Positif Nano.
  • Tangki Air Keluli Tahan Karat.
  • Ciri Keselamatan Kunci Kanak-Kanak.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Penulen

Saiz Penapis Air King Top Cuckoo Bersifat Kompak

Saiznya yang kompak, kurus dan comel tidak memakan ruang yang besar. Boleh diletak di atas sinki. Jadi sangat jimat ruang kan? Terutama di dapur, King Top ni semestinya pilihan suri rumah sebab taknak sesakkan dapur.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Mesin Air

Penapis Air King Top Cuckoo Mempunyai 6 Tahap Penapisan

Cuckoo sememangnya mengutamakan kualiti dan servis,  terutama kualiti penapis yg digunakan. Air minuman yang terhasil dari King Top mematuhi Standard WHO yg bebas dari benda asing dan kaya dengan mineral yang diperlukan dan hampir sama dengan bendalir dalam badan. Yang pastinya,  penapis air disahkan Halal dan memastikan air minuman bersih dari logam berat yang berbahaya, virus, bakteria dan toksin. Yang paling penting sekali, tiada sebarang pembaziran air berlaku iaitu sekiranya 1 liter yang ditapis,  maka, 1 liter jugaklah yang akan keluar sebagai air minuman.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Tahap

Percuma Extra Faucet Yang Boleh Dipasang Disinki

Pemilik King Top akan ditawarkan untuk menerima extra faucet yang boleh dipasang di sinki, mesin kopi atau di peti sejuk secara PERCUMA. External faucet ini mengeluarkan air bersih bertapis juga yang boleh digunakan untuk mencuci beras, buah, sayur dan juga untuk diminum.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Sebelah Sinki

??Penapis Air Cuckoo sangat Efektif, Ekonomik dan Sihat

Cuckoo telah berjaya menghasilkan penapis air cuckoo yang berkualiti dan digunakan oleh ramai pengguna di Korea. Cuckoo mereka design penapis air cuckoo yang menepati kehendak dan keperluan pelanggan kami di Malaysia

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Iklan

Sebab Kenapa Anda Kena Dapatkan King Top Cuckoo

1. 9 Suhu Air

Bayangkan dengan Rm80 sebulan, pemilik KIng Top dapat terus nikmati air panas gelegak+ sejuk ketooor + suhu bilik + 7 suhu boleh dilaras secara terus dari King Top. Boleh laras macam volume control !!! Jangan salah putar pulak nanti. Hehe

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Suhu

2. Saiz Kompak

Saiznya yang kompak, kurus dan comel tidak memakan ruang yang besar. Boleh diletak di atas sinki. Jadi sangat jimat ruang kan? Terutama di dapur, King Top ni semestinya pilihan suri rumah sebab taknak sesakkan dapur.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Kompak3. Safety Lock

Ada anak kecil tak jadi masalah untuk memiliki King Top kerana ia lengkap dengan safety lock untuk keselamatan anak kecil. Walaubagaimanapun, Jika anak kecil haus dan inginkan air CUCKOO, seharusnya dibawah pengawasan orang dewasa.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Pricing 2

4. Tangki Air Antibacterial Stainless Steel

King Top ini dilengkapi dengan tangki air panas dan sejuk yang diperbuat daripada stainless steel berketumpatan tinggi untuk mengelakkan pertukaran haba,  keladak dan memastikan tangki berada dalam keadaan bersih sepanjang masa. Ia telah pun dinyahkan bakteria jadi pemilik King Top tak perlu risau dah masalah sama yang dihadapi ketika menggunakan bekas plastik.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Stainless

5. Jaminan Penuh &  Tukar Penapis Percuma

Bayangkan,  dengan serendah Rm56.60 sebulan tanpa sebarang cas tambahan, King Top dilindungi sepenuhnya ( elektronik dan mekanikal) sepanjang 5 tahun tempoh sewa beli.  

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Jaminan

6. Servis Setiap 4 Bulan

Setiap 4 bulan, Cuckoo Specialist akan datang ke rumah pemilik King Top untuk servis dan tukar filter secara berjadual dan berkala. Semuanya PERCUMA!  Tak perlu tambah apa-apa. Sangat berbaloi kan. Takde apa perlu dirisaukan dah.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Servis

Pemasangan Percuma Dan Tidak Perlu Deposit

Jika sebelum ini, bakal pemilik penapis air Cuckoo perlu membayar Rm265 untuk pedaftaran dan pemasangan, kini Cuckoo telah memberi kelonggaran dengan tidak mengenakan sebarang cas tambahan untuk pendaftaran dan pemasangan.  Bakal pemilik King Top hanya perlu sediakan bayaran advance sebulan iaitu seredah Rm56.60 dan hanya perlu menunggu panggilan dari Cuckoo untuk tetapkan tarikh pemasangan ke rumah.

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Function

Nikmati Penapis Air King Top Serendah RM56.60 Sebulan

Model ini pernah ditawarkan dengan harga tak logik dek akal yang super rendah serendah RM56.60 sebulan. Tawaran terendah tersebut menyebabkan permintaan King Top diluar jangkaan. Inilah harga tak masuk akal pernah saya jumpa!

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Price

Testimoni Pengguna Cuckoo

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Wanita

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Cara Guna

Penapis Air Termurah KINGTOP Selangor Budak

Dapatkan Penapis Air King Top Hari Ini!

Dapur cantik bukan idaman utama para ibu. Tapi anak yang sihat jadi keutamaan. Jangan berkira kalau nak satu keluarga sihat. Dapatkan Penapis Air Cuckoo hari ni jugak.

CUCKOO KING TOP | PENAPIS AIR TERBAIK
Hubungi: Tekan untuk telefon (013-9650658) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook : Cuckoo2u 0139650658
Instagram : cuckoo2u_0139650658
Alamat: No 9 jalan usj4/1N, Subang Jaya, Selangor 46000, Malaysia

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: