Review
Jul 29, 2019, 2:16pm

Pembekal PVC Booth Counter Murah di Malaysia


Pvc Promotion Counter & Design Gombak Sekitar KL

Usahawan yang mampu berfikir di luar kotak adalah golongan usahawan luar biasa yang mampu untuk mengatur langkah yang bernas dalam perniagaannya. Tidak kira sama ada perniagaan itu besar ataupun sederhana. Pokok pangkalnya, untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya, para usahawan harus mengambil inisiatif yang bijak bagi memaksimumkan jualan (sales) sama ada dalam bentuk offline ataupun online.

Para usahawan mampu untuk memasarkan produk atau servis mereka bukan hanya di satu tempat sahaja malah dengan kemudahan yang ada pada masa kini, para usahawan yang bijak mampu untuk menjual dah mempromosikan produk mereka di mana-mana sahaja. Tetapi para usahawan harus peka serta berhati-hati dengan jatuh bangunnya dalam dunia perniagaan ini. Pelbagai strategi serta rancangan sama ada secara offline mahupun online yang perlu setiap usahawan bersiap sedia supaya perniagaan yang diusahakan selama ini tidak sia-sia begitu sahaja tanpa keuntungan walau sedikit.

PUNCA PERNIAGAAN TIDAK BERTAHAN LAMA

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Dikenali

Rata-rata usahawan yang baru menjinakkan diri dalam dunia perniagaan sering tergopoh-gopoh dalam menjana pendapatan dan keuntungan yang lumayan tanpa memikirkan kesan dan akibat sekiranya mereka bertindak tanpa ada strategi yang bernas. Umumnya, bukan hanya dalam perniagaan harus bermula dari bawah, tetapi dalam apa jua perkara tidak seharusnya mereka terlalu terburu-buru. Kesannya, perniagaan yang sedang dibina dan sedang maju musnah di tengah jalan. Adakah anda ingin dikategorikan sebagai usahawan yang tiada masa hadapan? Usahawan yang rugi? Tentu tidak bukan? Jadi, sebelum terlambat, anda sebagai seorang usahawan yang bijak harus mengetahui punca-punca mengapa perniagaan anda masih lagi di takuk yang sama tanpa ada gandaan dalam keuntungan.

Tiada Perancangan Jangka Masa Panjang & Pendek

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Berwibawa

Bidang perniagaan bukanlah suatu bidang ikut-ikutan yang boleh diceburi oleh setiap individu. Sebagai seorang usahawan sama ada baru menceburi ataupun sudah lama (otai), anda wajib mempunyai perancangan untuk jangka masa panjang serta jangka masa pendek bagi memenuhi matlamat perniagaan anda. Tidak mengira apa perniagaan yang anda kemudi sama ada perniagaan berpaksikan makanan, minuman, produk kecantikan dan pelbagai lagi perniagaan sama ada pada waktu permulaannya anda hanya hanya menjadi ahli dropship atau ejen, perancangan hendaklah dirangka dalam masa sebulan pertama, lima bulan pertama, setahun pertama dan sehinggalah rangka perjalanan perniagaan anda untuk tempoh 10 tahun akan datang.

Dengan adanya perancangan untuk jangka masa panjang serta jangka masa pendek, anda mampu untuk mengembangkan perniagaan yang diceburi kerana anda sudah mempunyai target atau sasaran utama sebagai panduan. Namun, jika sebaliknya yang berlaku, maka anda boleh melakukan penambahbaikan atau penyusunan semula strategi perniagaan anda bagi memastikan semuanya berada di landasan yang tepat.

Tidak Mempunyai Ilmu Perniagaan

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Ringan

Anda ingin menjadi seorang usahawan yang hanya indah khabar dari rupa? Sudah tentu tidak bukan. Jika anda hanya mempunyai minat dalam menguruskan perniagaan tetapi tidak mempunyai ilmu dalam bidang tersebut, anda akan meletakkan diri anda dalam keadaan yang berisiko untuk kecundang lebih awal.

Sebagai seorang usahawan, anda sekurang-kurangnya perlu mempunyai ilmu pentabiran, perakaunan, strategi promosi serta segala hal lain yang melibatkan ilmu perniagaan. Apa yang penting kesungguhan untuk menimba ilmu menjadikan anda seorang usahawan lain dari yang lain. Di dalam dunia serba moden ini, pelbagai jenis ilmu dan bahan berkaitan dengan perniagaan yang mudah didapati seperti dengan cara melayari internet, membaca buku atau artikel berkaitan hal perniagaan, menghadiri kursus yang bersesuaian dengan perniagaan anda serta berbagai lagi cara dengan menggunakan teknologi canggih untuk mendapatkan ilmu yang manfaat. 428pp

Tidak Fokus Dalam Perniagaan

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Mudah dan Cantik

Orang tamak selalu rugi. Begitulah yang akan terjadi sekiranya anda terlalu tamak dalam mendapatkan keuntungan dengan cara menceburi pelbagai jenis perniagaan tanpa mempunyai fokus dalam sesuatu perkara. Tidak salah untuk anda mempunyai pelbagai cabang perniagaan, namun anda harus berpijak di bumi yang nyata kerana anda masih lagi dalam fasa untuk memantapkan perniagaan yang ada pada waktu kini.

Hanya Menunggu Pelanggan Datang Ke Kedai / Outlet

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Cantik

Tahun 2019 hanya berbaki beberapa bulan sahaja lagi sebelum memasuki tahun baru iaitu, 2020. Kini bukan lagi masa untuk anda menunggu pelanggan datang mencari anda di kedai atau outlet. Sebaliknya, sebagai seorang usahawan, anda harus berfikir bagaimana anda ingin membawa atau memasarkan produk atau service yang anda sediakan bagi menarik minat pelanggan. Bagaimana untuk membawa produk anda terus kepada pelanggan tanpa perlu kos dan modal yang tinggi? Bagaimana anda perlu merancang strategi marketing yang terbaik untuk perniagaan anda?

PVC Promotion Counter Booth | Counter Booth Trending No 1!

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Lejen

PVC Promotion Counter menyediakan khidmat dalam melakar serta menyediakan design bagi portable booth counter serta promotion table kepada para usahawan di luar sana yang ingin memberi kelainan dan kelebihan dalam membawa perniagaan mereka kepada pelanggan di luar sana tanpa perlu menunggu pelanggan dari pagi hingga ke malam untuk bertandang ke kedai atau outlet. Perniagaan ini diusahakan oleh MZ Depot Trading Enterprise (002738080-U) yang mempunyai kepakaran dalam penyediaan portable booth counter . Selain itu, terdapat juga beberapa perkhidmatan lain yang diusahakan, iaitu artwork design, kad perniagaan, flyers, bunting, banner, roll-up bunting, X-stand bunting, tripod bunting dan pelbagai lagi.
PVC Promotion Counter ini menyediakan perkhidmatan di sekitar kawasan Greenwood, Gombak serta beberapa kawasan lagi di semenanjung Malaysia

Perkhidmatan Daripada PVC Promotion Counter

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Hebat

Pelbagai perkhidmatan yang disediakan oleh PVC Promotion Counter kepada usahawan di luar sana. Anda tidak perlu bersusah payah memikirkan reka bentuk atau design yang sesuai kerana mereka amat pakar dalam penyediaan reka bentuk yang menarik bersesuaian dengan perniagaan anda. Anda hanya perlu menyatakan idea reka bentuk yang anda inginkan kepada pihak mereka. Counter booth yang disediakan mempunyai ciri-ciri unik seperti mudah alih, senang dilipat dan dilentur, stabil, ringan, tahan lasak, diperbuat daripada bahan PVC yang berkualiti, tidak berkarat, sesuai untuk aktiviti indoor mahupun outdoor, beg juga disediakan bagi menyimpan counter booth tersebut serta muat jika diletakkan dalam kenderaan kecil. Ayuh kita lihat bagaimana counter booth ini dapat membantu anda untuk mengembangkan serta menjenamakan produk atau servis yang anda laksanakan!

Siap Custom Design

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Mudah

Jika anda mempunyai idea mengenai design produk atau servis yang anda inginkan untuk perniagaan yang dijalankan, maka inilah peluang yang diperlukan untuk memantapkan lagi perniagaan anda. Selain itu, anda juga boleh berurusan dengan pihak PVC Counter Promotion melalui Whatsapp untuk bertanya akan tentang apa-apa soalan mengenai booth counter serta berbincang mengenai design yang ada inginkan. Begitu mudah!

Siap Print & Pasang Sticker

Pvc Promotion Counter & Design Gombak 2019 dan 2020

PVC Promotion Counter akan memudahkan serta menyenangkan tugas anda jika anda bercadang untuk memiliki sebuah booth sendiri. Mengapa? Ini kerana pihak mereka akan menyiapkan permintaan anda daripada awal hingan akhir dengan kualiti yang terbaik. Anda tidak perlu risau tentang proses penyediaan booth anda, dengan adanya design yang jelas dan teratur mengenai produk anda, maka ianya akan menambahkan lagi keyakinan pelanggan untuk berurusan dan berurus niaga dengan anda.

Ingat, first impression itu amat penting dalam sesuatu perniagaan kerana ianya adalah elemen yang mampu menarik minat orang ramai untuk terus pelanggan anda.

Spesifikasi Sticker Cetak

 • 1440 dpi
 • Sticker (glossy laminated atau matt)
 • Kalis air
 • Tidak mudah pudar
 • Mudah dipasang & mudah dilipat (Portable & Knock Down)

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Selangor

Booth counter ini sangat mudah bagi anda untuk membawa kemana sahaja. Anda sendiri juga mampu untuk memasang booth counter anda tanpa memerlukan bantuan dari pakar.

Spesifikasi Produk:

 • Dimensi (Panjang x Lebar x Tinggi) : 80cm x 40cm 190cm
 • Material : PVC
 • Warna : Putih
 • Aksesori : Beg Kanvas

Jualan Meningkat

Pvc Promotion Counter & Design Gombak 2020

Sikap seorang usahawan bukanlah hanya menunggu di kedai atau outlet sahaja. Anda perlu membawa produk anda kepada pelanggan di luar sana dengan kemudahan yang anda ada. Secara tidak langsung anda mampu untuk memberi kesan kepada jualan serta servis anda.

KENAPA HARUS MEMILIH DENGAN PVC PROMOTION COUNTER?

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Kajang

 • Boleh BERURUSAN dengan segera
 • Memenuhi keperluan MARKETING anda
 • Harga yang BERBALOI
 • Fast response melalui WHATSAPP
 • Trustable Seller, Boleh Dipercayai
 • Produk adalah Ready Stock
 • Self pick up @ Postage

Untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya, anda tidak perlu untuk mengambil masa yang lama untuk memikirkan bagaimana cara untuk memantapkan lagi jualan produk atau servis anda kepada pelanggan di luar sana. Dengan memiliki portable booth, mudah bagi anda untuk membawa produk seperti produk kecantikan, produk kesihatan, perfume, aiskrim, insurans atau simkad, produk penapis air, produk makanan dan lain-lain ke pasaran luar.

Anda Seorang Usahawan? Anda Sedang Mencari Pvc Promotion Counter & Design Gombak ? 

Kini ramai yang berpuas hati dengan hasil kerja yang di buat oleh PVC Promotion Counter.

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Padu

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Terbaik

Pvc Promotion Counter & Design Gombak 2019

Pvc Promotion Counter & Design Gombak 2019 2020

Pvc Promotion Counter & Design Gombak Mudah dan Ringan

Pvc Promotion Counter & Design Gombak KL

Jom dapatkan PVC Promotion Counter / Promotion Table / Sampling Booth yang trending, popular dan mudah untuk Perniagaan!

Jom dapatkan PVC Promotion Counter yang trending, popular dan mudah untuk perniagaan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Jom dapatkan PVC Promotion Counter yang trending, popular dan mudah untuk perniagaan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan PVC Promotion Counter yang trending, popular dan mudah untuk perniagaan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: