Review
May 24, 2019, 3:55pm

Pembekal Peralatan Gym Commercial Europe Fitness Murah di Malaysia


Zaman sekarang, kita boleh lihat ada banyak pusat penjagaan kesihatan gym di negara kita terutama di pusat-pusat bandar. Dah ada kedai gym pasti anda mencari peralatannya pula kan? Rata-rata ramai yang mahukan peralatan gym yang baru dan berkualiti. Dah survey di kedai tapi peralatan yang dijual mahal pula. Jika ada pun peralatan gym tersebut sangat limited dan kurang berkualiti. Nak saya kongsikan kat anda pembekal peralatan gym yang berkualiti tinggi tak? Teruskan pembacaan

Pembekal Peralatan Gym Commercial Fitness

Pembekal Peralatan Gym Commercial Europe Fitness Murah di Malaysia

Pembekal Peralatan Gym Commercial Malaysia

Pada yang mencari peralatan gym saya sarankan anda beli di Gym Equipment Park. Di Gym Equipment Park mereka menawarkan pelbagai jenis peralatan gym yang berkualiti tinggi.  Gym Equipment Park percaya bahawa kualiti adalah jiwa produk. Oleh itu, Gym Equipment Park memberi jaminan bahawa produk mereka akan bernafas dalam keadaan yang sangat baik selepas penggunaan lama atau bahkan dalam keadaan iklim yang teruk.

Pembekal Dan Pengedar Barangan Komersial Pusat GYM Murah Dan Berkualiti

Gym Equipment Park adalah pembekal dan pengedar untuk barangan komersial pusat gym yang berkualiti dengan harga yang berpatutan dan optima. Sebenarnya banyak peralatan gym yang dijual di kedai kedai fitness centre. Dan kalau anda lihat, harga yang mereka tawarkan tidak murah. Semuanya mahal mahal. Tetapi kita faham, produk peralatan sukan kesihatan badan sebegitu jarang orang beli dan produknya dibuat dari besi dan berat. Jadi sudah tentu ianya mahal. Di tambah lagi dengan kos sewa kedai dan mengupah pekerja. Jadi kalau melihat kepada faktor tersebut, kita boleh faham akan harga yang mereka kenakan. Itu biasa.

Pembekal Peralatan Gym Commercial Terbaik

Namun sebenarnya anda mempunyai alternatif untuk membeli dan mendapatkan produk peralatan gym dengan harga lebih murah. Caranya dengan membeli alat alatan gym tersebut secara online di Gym Equipment Park. Ada sangat banyak produk fitness alternatif yang berjenama tetapi tetap baik dan berkualiti dan dijual dengan harga jauh lebih murah.

Contoh Senarai Peralatan Gym di Gym Equipment Park Sdn Bhd Adalah Seperti Berikut :

  1.  Chest incline
  2.  Flat bench
  3.  Incline + flat bench
  4.  Shoulder press
  5.   Lat pull down + cable row
  6.   Bicycle
  7.   Treadmill
  8.   Cable cross
  9.   Waist twister
  10. Seat up

Pembekal Peralatan Gym Commercial Berkualiti

  1. Bench press machine
  2. Chest machine
  3. Leg extension machine
  4. Leg curl machine
  5. Leg press
  6. Bicep curl
  7. Lat pull down
  8. Dumbbell rack
  9. Dumbbell (pelbagai saiz)
  10. Plate (pelbagai saiz)
  11. Cermin dinding

Apa faedah yang anda dapat beli di Gym Equipment Park Sdn Bhd?

Pembekal Peralatan Gym Commercial Hebat

1) Peralatan lengkap untuk 1 gym, Gym Equipment Park tidak menjual secara berasingan.

2) Harga rendah.

3) Jumlah harga mengikut bajet anda. Contoh : katakan bajet anda RM30000. Gym Equipment Park akan usaha mencari segala peralatan lengkap untuk 1 gym dengan kos peralatan RM30000.

4) Khidmat nasihat penggunaan dan penyelenggaraan peralatan gym.

5) Lagi bagus datang sendiri tengok barang, puashati, baru beli.

Gym Equipment Park Sdn Bhd Akan Memastikan Anda Menerima Peralatan Dalam Keadaan Terbaik

Pembekal Peralatan Gym Commercial Europe

Kepakaran Gym Equipment Park adalah memastikan Peralatan GYM yang terbaik sahaja diberikan kepada anda. Mereka akan pastikan setiap peralatan gym yang dihantar berada dalam keadaan baik. Mengenai pemasangan pula, pihak meraka akan bantu anda pasang peralatan gym tersebut. Jadi anda, tidak perlu berusah payah untuk hire orang pasang peralatan gym.

Gym Equipment Park Sdn Bhd membekalkan Peralatan Gym Untuk Semua Jenis Sektor

Pembekal Peralatan Gym Commercial Murah

  • GYM atau Bilik Rekreasi untuk Hotel, Kondominium, Apartment, & Resort.
  • GYM untuk Banggunan Sektor Kerajaan, Universiti & Kolej, Sekolah, dan Sektor Swasta
  • RING untuk pusat latihan BOXING, MMA, & MUAYTHAI.
  • Alatan untuk Padang permainan, Futsal, & Lain-lain.
  • Dan SEGALA JENIS KATEGORI BERBENTUK SUKAN DAN KESIHATAN.

Beli Alatan Senaman Atau Exercise Machine Di Gym Equipment Park Sdn Bhd

Pembekal Peralatan Gym Commercial di Malaysia

Alatan latihan senaman atau ‘Exercise Machine’ merujuk kepada peralatan yang diguna pakai dalam melakukan senaman atau latihan fizikal. Fungsi utama alatan ini adalah memberi tekanan (resistance) kepada badan untuk menerima rintangan berdasarkan bebanan yang sesuai dalam menjalani latihan fizikal. Setiap peralatan adalah direka khas untuk kesesuaian sesuatu aktiviti latihan fizikal dan boleh dilaraskan bebanan mengikut kesesuaian pengguna. Beberapa alatan senaman yang sering kita lihat di televisyen atau pusat kecergasan (gimnasium) merupakan alatan latihan kecergasan dan alatan latihan bebanan. Alat-alat ini berbeza penggunaannya sama ada untuk di rumah atau di gimnasium.

Beli Alatan Latihan Kecergasan (Fitness Training Machine) Murah Di Gym Equipment Park Sdn Bhd

Pembekal Peralatan Gym Commercial Berpatutan

Alatan Latihan kecergasan atau lebih dikenali sebagai alatan kardio direka khas untuk memberi tekanan dalam bentuk pergerakan yang berulang-ulang dan menggunakan sistem jarak dan masa. Alatan Latihan Kecergasan lebih memberi impak kepada sistem kardiovaskular atau sistem pernafasan. Direka khas untuk berfungsi mengikut pergerakan asas manusia. Antara contoh alatan kardio yang sering kita lihat adalah seperti Treadmill, Basikal atau Bike (Recumbent, Upright, Spinning) dan Elliptical (cross trainer).

Lihat Feedback Pembeli Peralatan Gym di Gym Equipment Park Sdn Bhd

Pembekal Peralatan Gym Commercial Sangat Dijamin

Pembekal Peralatan Gym Commercial Telus

Pembekal Peralatan Gym Commercial Dipercayai

Berminat untuk membeli peralatan gym secara pukal atau persendirian? Dapatkan harga terbaik di Gym Equipment Park Sdn Bhd Sekarang!

GYM EQUIPMENT PARK SDN BHD | SUPPLIER PERALATAN GYM TERBAIK
Hotline 1 :
Tekan untuk telefon (013-9426242) | Tekan untuk WhatsApp
Hotline 2 : Tekan untuk telefon (013-3244455) | Tekan untuk WhatsApp
Hotline 3 : Tekan untuk telefon (03-56260017)
E-mail 1 : supplygymequipment89@gmail.com
E-mail 2 : gymequipmentparksdnbhd@gmail.com
Website 1 : www.supplygymequipment.com
Website 2 : https://www.gymequipmentpark.com/
Facebook : Supply Gym Equipment
Instagram : @supplygymequipment
Twitter : @supply_gym
Youtube : Europe Fitness
Our Client : http://supplygymequipment.com/our-client/

Jom dapatkan peralatan gym commercial SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan peralatan gym commercial SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan peralatan gym commercial SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: