Review
Jul 6, 2019, 10:33pm

Pembekal Doorgift Murah Dibuka Untuk Belian Online


Menganjurkan sesuatu majlis bukanlah satu tugas mudah. Banyak benda yang perlu kita fikir dan uruskan. Salah satunya adalah berkenaan dengan doorgift atau cenderahati yang ingin diberikan kepada tetamu yang hadir. Kalau anda belum jumpa doorgift yang menarik hati, apa kata berikan tetamu anda booklet mini surah yassin. Banyak kelebihan memberi doorgift ini. Dalam article ini juga saya akan kongsikan kepada anda pembekal doorgift mini surah yassin yang menawarkan harga murah di pasaran.

Pembekal Doorgift Murah Padu

Hadiahkan Tetamu Anda Doorgift Mini Surah Yassin Untuk Pahala Yang Berpanjangan

Pembekal Doorgift Murah Lejen

Selalunya, orang yang bijak akan memilih hadiah cenderahati yang bukan sahaja bernilai sentimental dan peribadi, malah dapat memberikan saham akhirat. Kalau ini yang anda inginkan, saya cadangkan anda untuk memberi booklet mini surah Yasin. Pasti pahala anda akan berpanjangan walaupun majlis anda sudah berakhir!

Mc Yassin Velvet Doorgift Pembekal Doorgift Yassin Di Malaysia

Pembekal Doorgift Murah Cantik

Mc Yassin Velvet Doorgift adalah pembekal cenderahati berbentuk buku yassin di Malaysia. Mc Yassin Velvet Doorgift membekal doorgift yassin cenderahati termurah yang sesuai digunakan di semua acara majlis seperti perkahwinan, majlis pertunangan, majlis aqiqah dan sebagainya.

Pelbagai Design Dan Warna Doorgift Yassin Boleh Di Pilih

Pembekal Doorgift Murah Sedap

Bercakap mengenai pilihan design pula, di Mc Yassin Velvet Doorgift mereka sediakan banyak design paling popular dari semasa ke semasa. Mc Yassin Velvet Doorgift kumpulkan semua design yang GERENTI tetamu anda pasti akan seronok apabila mendapatnya. Oh ya, design-design Yasin Readymade di Mc Yassin Velvet Doorgift direka khas oleh designer khas yang memang berpengalaman dalam bidang grafik islamik.

Sebelum itu nak bagitahu 4 Sebab Kenapa Doorgift Yassin dari Mc Yassin Velvet Doorgift Menjadi Pilihan Masa Kini

1. Berkualiti Tinggi

Pembekal Doorgift Murah Terbaik

Buku Yassin Mc Yassin Velvet Doorgift memang terbaik. Sebabnya, buku yassin ini dibuat dari kain baldu, hasil seni yang kemas dan Dilengkapi tafsiran dalam bahasa melayu dan tuturan bacaan dalam rumi. 100% buatan tangan dari orang islam.

2. Mesra pengguna

Pembekal Doorgift Murah Untuk Semua

Pernah tak pergi surau di RnR atau di mana-mana surau, nak baca yassin tapi tak jumpa al-quran? Nah, ini penyelesaiannya. Dengan pemberian buku yassin ini, tak perlu dah tunggu al-quran orang lain. Kita bawa, dan kita guna. Kan lebih baik ? Saiznya pun tak besar sangat. Mesra poket.

3. Nampak Eksklusif

Pembekal Doorgift Murah 2020

Seperti yang saya bagitahu tadi, buku yassin ini sesuai untuk Tetamu Vip. Macamana ya nak nampakkan lebih eksklusif? Buku yassin akan dimasukkan ke dalam box khas dan diikat dengan reben bagi menampilkan hasil yang sangat eksklusif.

4. Bermanfaat kepada orang lain

Pembekal Doorgift Murah Kita

Sudah tentu ! Apa-apa sahaja pemberian yang membuatkan seseorang itu dekat dengan PenciptaNya adalah kebaikan yang sangat diberkati. Bayangkan… kita beri buku yassin pada orang, dan orang itu menggunakannya untuk beribadah. Pahala siapa yang dapat kalau bukan si pemberi bukan ? Kita mudahkan urusan orang, inshaAllah urusan kita akan dipermudahkan.

Keistimewaan Doorgift Yassin Dari Mc Yassin Velvet Doorgift

Text Besar & Jelas

Pembekal Doorgift Murah 2019 dan 2020

Risau tetamu susah nak baca yasin? Takut text terlampau kecil atau susah nak dieja?
Haa, tengok gambar sini, text dalam yasin Mc Yassin Velvet Doorgift menggunakan jenis tulisan yang jelas serta terjemahan yang jelas untuk memudahkan golongan yang lebih berusia untuk membacanya. Mc Yassin Velvet Doorgift tidak menggunakan teknik fotostat untuk print buku ini, sebaliknya kami print secara direct daripada original softcopy sendiri.

Masukkan Dalam Kotak Khas

Pembekal Doorgift Murah 2019

Untuk lebih exclusive, tambah add-on kotak yasin yang direka khas untuk anda letak surah pilihan custom made anda di dalamnya. Dijamin lebih cantik. Hanya dengan tambah add on kotak doorgift yasin readymade, doorgift anda akan terus kelihatan exclusive dimata tetamu

Bermanfaat Untuk Tetamu

Pembekal Doorgift Murah Kita

Doorgift yang bagus adalah doorgift yang bermanfaat untuk tetamu yang mendapatnya.
Dan doorgift Yasin Readymade adalah pilihan terbaik jika anda punyai prinsip yang sama seperti kami. Alang-alang bagi doorgift, biarlah ianya bermanfaat kan?

Selain Mini Surah Yassin, Zikir Dan Doa Harian juga ada

Pembekal Doorgift Murah Meyakinkan

Buku Doa Harian bersaiz poket ini mudah dibawa ke mana- mana. Sangat sesuai diberi sebagai cenderamata agar lebih ramai memperoleh manfaat darinya InsyaAllah. Kualiti doa Harian ini bukan sahaja terletak pada kulit dan halaman dalam yang tebal. Tetapi didatangkan dengan pelbagai design kulit yang menarik.

Kenapa harus pilih Yassin Velvet Doorgift?

  • Yassin Velvet Doorgift
  • 100% buatan Islam dan bumiputra
  • Exclusive dibuat dari kain Baldu
  • Buatan tangan yang kemas
  • Pocket Size
  • Tulisan besar.
  • Dilengkapi tafsiran dalam bahasa melayu dan tuturan bacaan dalam rumi

Tempahan Order Mini Surah Yassin Di buka untuk belian online!

Pembekal Doorgift Murah Terrrbaik

Zaman sekarang kita nak semua benda mudah dan cepat seperti dalam urusan rutin harian kita termasuklah membeli barang doorgift atau cenderahati. Memahami rutin harian manusia yang kian sibuk hingga tak sempat nak buat tempahan diluar maka kini anda boleh membuat tempahan secara online di laman sesawang Mc Yassin Velvet Doorgift seperti shopee, lazada facebook dan instagram.

Harga Doorgift Mini Surah Yassin di Mc Yassin Velvet Doorgift lebih murah berbanding tempat lain

Pembekal Doorgift Murah 2019 2020

Mc Yassin Velvet Doorgift akan menawarkan harga produk atau barang mereka jauh lebih murah dalam atas talian berbanding dekat kedai kerana barang dihantar terus dari penghasil/penjual ke pembeli tanpa melibatkan orang tengah (kecuali for delivery). Selain itu, kebiasaannya Mc Yassin Velvet Doorgift berikan diskaun atau promo khas untuk mereka yang membeli secara atas talian. Anda boleh terus berhubung dengan mereka untuk sebarang tempahan!

Alhamdulillah Feedback Customer Semua Memuaskan. Lihat testimoni:

Pembekal Doorgift Murah Hebat

Pembekal Doorgift Murah Dipercayai

Tunggu apa lagi? Jom dapatkan doorgift Yassin dari Mc Yassin Velvet Doorgift sekarang!

Jom dapatkan tempahan Yassin dari Mc Yassin Velvet Doorgift SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

MC YASSIN VELVET DOORGIFT

PEMBEKAL YASSIN DOORGIFT MURAH TERBAIK

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan tempahan Yassin dari Mc Yassin Velvet Doorgift SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan tempahan Yassin dari Mc Yassin Velvet Doorgift SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: