Review
Nov 19, 2019, 7:08am

Peluang Jana Pendapatan Dengan Pembekal Peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah di Malaysia


Adakah anda berminat untuk bekerja dari rumah dan membuat kerja yang mudah mengikut kesesuaian masa anda tetapi dibayar mengikut komisyen yang banyak? Kalau anda serius nak jana pendapatan dengan mudah dan cepat inilah peluang anda untuk jana pendapatan dengan menjadi agent dropship menjual peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah dari pembekal peralatan sekolah terkenal iaitu Azam Perkasa Resource Sdn Bhd.

Pembekal Peralatan Tadika 2019 2020

Pembekal Peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah dari Azam Perkasa Resource Sdn Bhd

Pembekal Peralatan Tadika Melayu

Azam Perkasa Resource Sdn Bhd merupakan pembekal peralatan keperluan taska,tadika dan pra sekolah di Malaysia. Namun, orang awam juga boleh walk in ke kedai untuk melihat pameran peralatan yang dijual. Untuk anda yang ingin walk in boleh terus ke alamat mereka yang terletak di Jalan Batu Tiga Lama Shah Alam, Berdekatan McD Seksyen 26 Shah Alam & Balai Polis Taman Pinggiran USJ. Saya yakin ibu bapa dan para pengusaha taska dan tadika pasti rambang mata melihat pelbagai perabot, bahan bantu mengajar dan permainan kanak-kanak yang dijual di sini. Bukan sahaja menawarkan harga yang berpatutan, malah mereka turut memberikan perkhidmatan khidmat pelanggan yang terbaik.

Peluang Jana Pendapatan dengan Azam Perkasa Resource Sdn Bhd

Pembekal Peralatan Tadika 2019

Setiap tahun, pasti ada pengusaha sekolah, taska dan tadika akan menghubungi Azam Perkasa untuk membeli peralatan sekolah. Hasil dari jualan peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah juga sangat mengungtungkan jadi, inilah peluang anda untuk menjadi agen dropship Azam Perkasa. Senang-senang sahaja anda boleh dapat duit poket lebih. Sementara peluang dropship dibuka cepat-cepatlah apply. Bukan senang peluang macam ni nak muncul.

Tugas anda cuba mempromosikan produk jualan sahaja

Pembekal Peralatan Tadika Di Mana Sahaja

Salah satu kelebihan buat dropship jual Peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah ialah anda tak perlu keluar modal untuk beli produk. Kenapa? Sebab dalam bisnes dropship, anda bertindak sebagai wakil jualan atau orang tengah. Tugas anda sebagai agen dropship cuma promosikan produk milik supplier (pembekal produk) sahaja.

Tak Perlu Keluar Modal Untuk Beli Produk!

Pembekal Peralatan Tadika BMF

Anda tidak perlu menjual Peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah. Anda hanya Promote produk tersebut. Lepas ada orang buat pembelian dengan anda, anda akan terus menghubungi Azam Perkasa untuk kirimkan barang tersebut direct terus ke customer anda. Bermaksud anda tak perlu pegang produk itu pun kalau gunakan sistem dropship ni. Mudah kan? Yang menarik tentang dropship ini, anda tak perlu nak keluar kos tinggi untuk menghasilkan produk sendiri & dan anda tak perlu nak susah-susah pergi poslaju. Kesemuanya akan di handle oleh supplier anda.

Sebagai agen, anda boleh mark up sendiri harga peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah

Pembekal Peralatan Tadika Terbaik

Sebagai agen dropship Peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah dari Azam Perkasa, tugas anda adalah mempromosikan dan menjual peralatan tersebut tersebut kepada orang lain pada harga yang ditetapkan atau mark-up lagi untuk lebih keuntungan. Apabila pelanggan membeli, anda perlu terima bayaran daripada pelanggan, kemudian bayarkan kepada vendor pada harga asal dan vendor akan poskan barang tersebut kepada pelanggan anda. Keuntungan daripada hasil jualan tersebut anda sendiri ambil dan simpan.

Dapat komisyen dari Rm10 hingga Rm50 bergantung pada jenis barang

Pembekal Peralatan Tadika Mudah

Kalau anda pandai mengarang ayat, tahu teknik tarik perhatian pembeli apa kata gunakan skill yang anda ada untuk dapatkan lebih keuntungan dengan hasil menjual peralatan sekolah ini. Kenapa saya kata menguntungkan? Sebabnya peralatan sekolah ini sentiasa di cari oleh pengusaha sekolah dan setiap komisyen yang bakal diperoleh juga sangat lumayan. Bayangkan setiap untung jualan boleh mencecah Rm10 hingga Rm50 bergantung pada jenis barang.

Azam Perkasa memberi peluang kepada suri rumah yang ingin menjana pendapatan

Pembekal Peralatan Tadika Padu

Untungnya dengan teknologi masa kini, para ibu kini mampu menjana pendapatan dengan mudah sambil menjaga anak, melakukan kerja-kerja rumah dengan hanya beroperasi dari rumah. Dengan adanya kemudahan internet, laptop/desktop, smartphone semuanya di hujung jari, tidak mustahil untuk dilaksanakan. Ibu-ibu tidak perlu keluar rumah, hanya online bila-bila masa kita nak. Pokok-pangkalnya, semangat dan komitmen terhadap bisnes itu berterusan dan konsisten. Hendak seribu daya, tak nak seribu dalih.

Kelebihan menjadi dropship pembekal Taska,Tadika dan Prasekolah dari Azam Perkasa :

Pembekal Peralatan Tadika Hebat

  • Tak perlu keluar kos untuk dapatkan produk.
  • Kos marketing ditanggung oleh owner.
  • Mengurangkan risiko.
  • Tiada modal besar untuk permulaan.
  • Stok tak perlu disimpan.
  • Barang sedia ada.
  • Tak perlu fikirkan macam mana nak up lagi produk tersebut.
  • Delivery kepada pelanggan diuruskan oleh owner

Jom lihat koleksi perabot, meja, kerusi dan pelbagai rak di Azam Perkasa :

Pembekal Peralatan Tadika Dengan Mudah

Pembekal Peralatan Tadika Malaysia

Pembekal Peralatan Tadika 2019 dan 2020

Kualiti peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah yang dijamin berkualiti tinggi dan terbaik di Selangor

  • Kualiti Di Jamin. Kerusi Brand 3v
  • Tahan Lasak& Susah Patah Berbanding Kerusi Di Pasaraya
  • Pilihan 4 Warna (Biru,Merah, Kuning & Hijau)
  • Rekabentuk Sesuai Untuk Kanak-Kanak
  • Meja yang boleh dilipat dan mudah disimpan
  • Bahan Mesra Kanak-Kanak
  • Bahan Tidak Toksid

Pembekal Peralatan Tadika Murah

  • Meja Kalis Air & Calar (Material Sama Dengan Kitchen Cabinet)
  • Penggunaan Perabot Berwarna Menarik Minat Pelajar Bermain & Belajar
  • Meja boleh lipat dan mudah untuk disusun
  • Mesra Kanak-kanak
  • Mengikut Bajet Tadika/Taska Anda
  • Harga Boleh Dirunding
  • Sebut harga Percuma
  • Sesuai untuk semua jenis Tadika / Taska

Beli peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah murah harga boleh dirunding!

Pembekal Peralatan Tadika KL

Kepada bakal-bakal pengusaha tadika atau taska, juga kepada pengusaha taska tadika sedia ada yang sedang mencari perabot seperti meja kerusi kanak-kanak, barangan tadika taska serta taman permainan untuk tadika taska masing-masing, boleh la ke Azam Perkasa Resource Sdn Bhd. Juga kepada pengusaha taska tadika sedia ada, boleh juga nak upgrade barangan di tadika masing-masing. Kepada guru-guru prasekolah, boleh juga mendapatkan perabut, barangan dan permainan di Azam Perkasa Resource Sdn Bhd. harga peralatan di sini boleh dirunding dan dijamin murah.

Premis perniagaan yang mencari peralatan kanak-kanak boleh dapatkan di Azam Perkasa

Pembekal Peralatan Tadika Gombak

Kepada premis-premis yang mensasarkan family dan kanak-kanak sebagai target customer, boleh dapatkan barangan seperti set meja kanak-kanak, rak kanak-kanak dan playground serta playhouse khas untuk kanak-kanak di Azam Perkasa Resource Sdn Bhd. Ramai premis terkenal menggunakan servis dari Azam Perkasa dan berpuas hati dengan kualiti barang dari mereka. Anda bila lagi?

Ramai Pengusaha Taska, Tadika dan Prasekolah telah menggunakan servis dari Azam Perkasa. Lihat testimoni :

Pembekal Peralatan Tadika Power

Pembekal Peralatan Tadika 2020

Pembekal Peralatan Tadika Terhebat

Jom rebut peluang untuk jana pendapatan dengan menjadi agent dropship pembekal peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah dari Azam Perkasa!

Sentiasa cari peluang untuk kehidupan lebih baik, tanpa perlu risau masalah kewangan. Jom jana pendapatan dengan Azam Perkasa sekarang! Sebarang maklumat dan info terus hubungi mereka di talian di bawah.

Jom rebut peluang untuk jana pendapatan dengan menjadi agent dropship pembekal peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom rebut peluang untuk jana pendapatan dengan menjadi agent dropship pembekal peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom rebut peluang untuk jana pendapatan dengan menjadi agent dropship pembekal peralatan Taska, Tadika dan Prasekolah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: