Review
May 25, 2018, 9:10am

Pelan Takaful Terbaik Untuk Keluarga Hanya Serendah RM300


Pelan Takaful Terbaik Untuk Keluarga AIA takaful

Apabila anda tercari-cari kad perubatan untuk keluarga anda, Inilah plan yang sesuai kerana plan ini memberi anda pilihan untuk mendapatkan kad perubatan sahaja yang mana kosnya lebih murah. Dengan adanya plan ini satu keluarga anda berpeluang mendapatkannya. Selain itu inilah masanya untuk kita memberi ganjaran kepada diri kita sendiri dan keluarga dengan menyediakan keselesaan penerimaan rawatan perubatan di masa hadapan. Reward yourself.

Memperkenalkan Pelan Kad Perubatan Takaful Untuk Kanak – Kanak Serendah RM150

Pernah tak anda dengar pelan kad perubatan takaful untuk satu keluarga? Ia adalah pelan kad perubatan dari AIA Public Takaful pakej keluarga yang menyediakan dana perubatan untuk individu, pasangan dan anak-anak hingga 4 orang anak. Dengan serendah RM150, Pelan perubatan yang lengkap dan komprehensif ini merupakan satu keperluan asas bagi setiap individu dan keluarga. Ia menyediakan anda akses kepada rawatan dan penjagaan kesihatan yang berkualiti dan berterusan demi kesejahteraan anda dan orang-orang tersayang, sambil membantu anda menangani kesan inflasi kos perubatan.

takaful terbaik untuk anak

Pelan Takaful Terbaik Untuk Keluarga Hanya Serendah RM200 Untuk Dewasa

Dengan hanya bayaran serendah RM300.00 anda kini mampu mempunyai Medical Card sebanyak RM600,000.00 Setahun untuk keluarga anda. (Suami + Isteri + 4 Orang Anak) Rm100,000 Seorang. Medical Card AIA tiada limit. Bukan RM 1 Juta bukan 2 Juta. Selagi anda mencarum. Bayangkan selama 20 tahun anda mencarum di AIA Public Takaful. Anda telah membuat Protection terhadap keluarga anda sebanyak RM600,000x 20 tahun = RM12,000,000 Protection terhadap Keluarga anda. InsyaAllah, dengan adanya Medical Card AIA ini anda tidak lagi perlu risaukan Kos Perubatan yang tinggi dan semakin meningkat dari tahun ke tahun.

pelan takaful pilihan

Sebab Kenapa Anda Perlukan Medical  Card Dari Takaful AIA

1) Limit Tahunan Adalah Ke Atas Individu

Limit tahunan Family Takaful adalah mengikut individu dan tidak pernah ada istilah share limit. Kalau satu medical kad mempunyai limit tahunan RM1.5 juta, maka setiap individu keluarga tersebut akan mempunyai limit tahunan RM1.5juta ( limit tahunan tak berkongsi).

pilihan Pelan Takaful Terbaik Untuk Keluarga

2) Satu Keluarga Boleh Masuk Sekaligus

Tiada masalah Untuk Satu Keluarga Masuk Sekaligus, Fakta selain daripada ini adalah AUTA.

3) Jika Pemilik Polisi Meninggal, Anak-anak Macam Mana?

Peranan agent anda untuk gantikan policy lama dengan policy baru. Jika anak-anak masih bawah umur, penjaga boleh jadi pemegang policy. Tempoh menunggu dan penyakit sedia ada akan di”waive”kan. AIA kan ada system. Boleh refer ape?

kelebihan pelan takaful aia

4) Platinum Hospital

Jika anda memilih untuk admit di Hospital Platinum Berdekatan Anda, Anda Tak Perlu Risau Tentang Deposit Kemasukan & Proses Kemasukan Wad Akan lebih Pantas.

5) Kemudahan “Just Swipe” Medical Card

Kemudahan SWIPE medical card AIA ini adalah bertujuan untuk memudahkan proses deposit dan kemasukan wad. Kes cover claim standard tak standard bergantung kepada GL itu sendiri, iaitu penyakit anda. (kalau ada masalah GL, refer agent. Setakat ni kebanyakan AIA agent tak sedar pun client dia masuk hospital sebab mudah tak perlu refer kepada agent)

kad perubatan aia takaful

6) Cover Maximum 6 Orang (Suami + Isteri + 4 Anak)

Jika Anak Anda Baru 2 Orang, Untuk Anak Ke 3 & 4 anda tak perlu tambah bayaran, cuma serah kan details anak utk dimasukkan dalam Plan Family, Mudahkan….

  • “ZERO” Co-Payment / Hospital deposit
  • “ZERO” Co-Takaful
  • Kemudahan “SWIPE” Untuk Kemasukan Hospital
  • Pakej Individu Atau Keluarga atau suami & isteri atau suami/isteri & anak-anak
  • Coverage Setahun sehingga RM1.5 Juta
  • Tiada Had Seumur hidup
  • Kemudahan GL 24 jam
  • Pembebasan Cukai Pendapatan (max.RM3000)

Pelan Yang Terbaik Adalah Pelan Yang Melindungi Manfaat-manfaat Yang Diingini Dalam Jumlah Perlindungan Mengikut Keperluan Individu Pada Harga Yang Mampu Dibayar

Perlindungan insurans takaful adalah bersifat individualised; mengikut kepada keperluan, keinginan dan kemampuan setiap individu. Jadi, kenalpasti apa keperluan, keinginan dan kemampuan diri sendiri, barulah akan dapat pelan perlindungan insurans takaful terbaik. Disebabkan faktor inilah ramai memilih Takaful AIA.

Konsultan Agent Takaful Di Sekitar Petaling Jaya Dan Lembah Klang

Dengan hanya bayaran serendah RM300.00 anda kini mampu mempunyai Medical Card sebanyak RM600,000.00 Setahun untuk keluarga anda. (Suami + Isteri + 4 Orang Anak) Rm100,000 Seorang. Medical Cardqd AIA tiada limit. Bukan RM 1 Juta bukan 2 Juta. Selagi anda mencarum. Bayangkan selama 20 tahun anda mencarum di AIA Public Takaful. Anda telah membuat Protection terhadap keluarga anda sebanyak RM600,000x 20 tahun = RM12,000,000 Protection terhadap Keluarga anda. InsyaAllah, dengan adanya Medical Card AIA ini anda tidak lagi perlu risaukan Kos Perubatan yang tinggi dan semakin meningkat dari tahun ke tahun.

Pelan Takaful Terbaik Untuk Keluarga terkini

Pelan yang terbaik adalah pelan yang melindungi manfaat-manfaat yang diingini dalam jumlah perlindungan mengikut keperluan individu pada harga yang mampu dibayar!

Perlindungan insurans takaful adalah bersifat individualised; mengikut kepada keperluan, keinginan dan kemampuan setiap individu. Jadi, kenalpasti apa keperluan, keinginan dan kemampuan diri sendiri, barulah akan dapat pelan perlindungan insurans takaful terbaik. Disebabkan faktor inilah ramai memilih Takaful AIA.

pemegang polisi Pelan Takaful Terbaik Untuk Keluarga pemegang polisi Pelan Takaful Terbaik Untuk Keluarga pemegang polisi Pelan Takaful Terbaik Untuk Keluarga

Konsultan Agent Takaful Di Sekitar Petaling Jaya Dan Lembah Klang

Mendapat bantuan daripada ejen yang baik dan ikhlas berkhidmat adalah satu bonus. Majoriti penduduk di Malaysia mengambil insurans untuk diri mereka. Tapi tiada sebarang protection untuk pasangan dan anak-anak mereka kerana bayaran yang terlalu tinggi (RM600-RM700 Sebulan untuk seisi keluarga). Akan tetapi, dengan perlindungan yang sama kini anda hanya perlu bayarkan RM300 sahaja sebulan. Saya ulang RM300.00 sahaja sebulan. Murah bukan? Anda kini jimat RM400.00/sebulan. Kehadiran Medical Card AIA umpama memberi nafas lega kepada Parents yang prihatin terhadap risiko yang akan berlaku terhadap anak-anak mereka.

ejen takaful terbaik

Sekiranya anda berminat dengan plan keluarga AIA Public Takaful tapi masih belum berkahwin ataupun baru berkahwin. Anda boleh menyertai AIA Public Takaful dengan memiliki plan individu terlebih dahulu sebanyak RM150/sebulan. Sesudah berkahwin nanti upgrade ke pakej pasangan tanpa perlu beli polisi baru dengan bayaran RM230/sebulan. Dan apabila dah ada sorang atau 2 orang anak nanti baru bertukar ke plan keluarga dengan bayaran RM300/sebulan. Simpanan anda akan kian meningkat dan tak hilang. Masih tak paham? Jika anda perlukan khidmat konsultan boleh berjumpa terus agent takaful Shafiq yang akan menerangkan lebih lanjut mengenai pelan takaful di sekitar Petaling Jaya dan Lembah Klang.

Berminat Dengan Pelan Takaful Yang Ditawarkan? Hubungi Segera Agent Takaful Dibawah :

ENCIK SYAFIQ | PELAN TAKAFUL TERBAIK DARI AIA
Hubungi: Tekan untuk telefon (010-3693790) | Tekan untuk WhatsApp

Jom dapatkan pelan takaful AIA SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom dapatkan pelan takaful AIA SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan pelan takaful AIA SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: