Review
Sep 15, 2018, 1:52pm

Pelan Internet Terbaik Untuk Kekalkan Data, Minit dan SMS


Pelan Internet Terbaik Biru

Pelan internet terbaik yang anda inginkan tak lain tak bukan adalah internet yang laju dan tiada gangguan line dimana sahaja anda berada bukan? Ia akan lebih berbaloi dan jimat sekiranya data, minit panggilan dan sms yang masih berbaki dapat dikekalkan.

Pelan Internet Terbaik Masa Kini

Pelan internet terbaik yang boleh anda dapatkan bergantung kepada jenis simkad yang digunakan sama ada anda menggunakan simkad digi, maxis, u mobile dan sebagainya.  Namun, tahukah anda apakah simkad yang memberikan pelan internet terbaik untuk anda?

Simkad ONEXOX Black

Pelan Internet Terbaik Logo

Dah banyak kali dengar tentang Simkad One XOX Black, tetapi sehingga sekarang masih tak faham apa istimewanya simkad ini? Simkad One XOX Black ini terkenal dengan penjimatan serta pelan internet, minit panggilan dan sms yang kekal dan dibawa ke hadapan walaupun topup sudah expired dan setelah ditambah nilai lagi.

Plan Internet Mudah Alih Tidak Terhapus

Pelan Internet Terbaik Sim Kad

Simkad One XOX Black yang mempunyai data internet, minit panggilan dan sms yang boleh anda gunakan ini tidak terhapus selamanya dan ia bukanlah sejenis postpaid dan prepaid. Anda bebas melayari internet bagi mana-mana pelan One XOX Black yang anda pilih tanpa perlu mengaktifkan data dari akaun Season Pass.

Simkad One XOX Black Tidak Perlu Topup Setiap Bulan

Pelan Internet Terbaik 4G

Ramai yang keliru antara simkad biasa yang mereka gunakan dan juga simkad One XOX Black. Kedua-dua simkad ini memerlukan anda topup namun bezanya, simkad One XOX tidak perlukan anda topup pada setiap bulan.  Bagaimana jika ia expired? Anda berpeluang menikmati tempoh sah kredit selama 2 tahun 4 bulan lebih dengan penggunaan simkad One XOX ini. Malah, semua baki data, mini dan sms akan kekal di dalamnya dan boleh digunakan setelah ia ditopup pada masa akan datang.

Keuntungan Menggunakan Simkad One XOX Black

Pelan Internet Terbaik Patuh

 • Internet murah dan laju di mana sahaja tempat anda berada
 • Boleh kekalkan nombor telefon bimbit lama anda
 • 1 sms yang digunakan bernilai 2 sen
 • Call serendah  12 sen untuk seminit terhadap semua rangkaian
 • Mendapat 1800 sms free untuk semua rangkaian

Pelan Internet Terbaik Tambah Nilai

 • Dijamin tiada hilang kredit dan sebagainya
 • Untung 5% sekiranya anda memperkenalkan simkad kepada orang lain
 • Murah serendah RM10 sahaja untuk simkad dan kredit disediakan iaitu RM5
 • Mempunyai bil penggunaan yang lebih terperinci
 • Mudah mendapatkan topup iaitu di stesen minyak, 7 eleven, e-pay dan juga secara online
 • Semua plan data, minit panggilan dan SMS dibawa ke hadapan

Kelebihan Menggunakan Simkad OneXox Black

Penjimatan Yang Hebat

Anda tidak rugi satu sen pun kerana kesemua data, minit panggilan dan SMS yang belum digunakan tidak akan terhapus dan akan dibawa ke hadapan selamanya untuk anda gunakan selagi akaun anda masih aktif.  Selalunya tiada masalah bagi pengguna, sememangnya mereka akan terus gunakan simkad penjimatan ini.

Tiada Kontrak

Pelan Internet Terbaik Satu

Anda tidak perlu risau kerana anda tidak terikat dengan mana-mana kontrak.  Plan One XOX ini tiada kontrak seumur hidup.

24/7 Internet Yang Laju

Pelan Internet Terbaik Telefon

Anda berhak menikmati kelajuan internet tanpa sempadan dimana internet yang berkelajuan tinggi pada bila-bila masa 24/7 dimana sahaja anda berada.

Komitmen Sekali Seumur Hidup

Pelan Internet Terbaik Komitmen

Komitmen diperlukan hanyalah minima dan sekali seumur hidup iaitu melabur untuk simkad yang bernilai RM10 tetapi memberi keuntungan dan penjimatan data, mini panggilan, sms free dan sebagainya.

Menerima Kredit Percuma

Pelan Internet Terbaik Iphone

Sekiranya anda memperkenalkan simkad One XOX Black ini kepada keluarga dan kawan-kawan, anda akan menerima 6% daripada jumlah topup yang mereka topup pada bila-bila masa. Berbaloi kan? Cuba anda bayangkan berapa kerap mereka akan topup jika mereka gemar menggunakan telefon.

Simkad Dan Program Patuh Syariah

Pelan Internet Terbaik Patuh

Simkad dan program ini dikawal selia oleh panel yang diikiraf dan ianya sudah pasti patuh syariah, malah tiada cas tersembunyi yang perlu dibayar oleh anda kelak. Anda hanya bayar RM10 untuk simkad sahaja dan topup mengikut kehendak anda.

Kadar Panggilan Yang Lebih Jimat

Pelan Internet Terbaik Jimat

Setiap 30 saat anda menggunakan simkad ini untuk membuat panggilan, ia akan menolak 0.5 minit.  Banyak prepaid lain di pasaran yang menolak 1 minit walaupun panggilan yang dilakukan adalah kurang daripada 30 saat.  Kadar panggilan yang lebih jimat ini tidak dapat anda temui di mana-mana simkad yang lain kecuali Simkad One XOX Black.

Mereka Yang Sesuai Menggunakan Simkad One XOX Black

 • Pelajar Dan Remaja

Pelan Internet Terbaik Remaja

Pelajar dan remaja yang memerlukan telefon bimbit bagi permulaan mereka menggunakan telefon sesuai menggunakan pelan ini kerana mereka tidak perlu topup setiap masa dan tidak perlu risaukan tempoh kredit luput dan sebagainya.

 • Peniaga Online Atau Pekerja Online

Pelan Internet Terbaik Pekerja

Ramai yang menjana pendapatan secara online seperti penulis, peniaga, guru dan sebagainya.  Mereka memerlukan internet, sms atau mini panggilan untuk berhubung bagi menyelesaikan pekerjaan mereka.

 • Mereka Yang Bijak

Orang yang bijak pasti tahu menguruskan kewangan dan memilih yang terbaik untuk penjimatan dan pelan mereka gunakan.  Tidak dinafikan, mereka semua akan memilih simkad One XOX Black.

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Simkad One Xox Black

Pelan Internet Terbaik Testimoni

Ramai rakyat Malaysia yang sudah bertukar ke simkad One XOX Black disebabkan oleh penjimatan dan keuntungan pelan yang melampau.  Mana tidaknya, siapa yang sanggup lepaskan peluang mendapatkan Simkad yang memberikan pelan internet terbaik untuk kekalkan data, mini dan sms? Jom tukar kepada Simkad One XOX Black sekarang!

Pelan Internet Terbaik Berbaloi

Pelan Internet Terbaik Senang

Pelan Internet Terbaik Burnproof

SIMKAD ONEXOX BLACK | PELAN INTERNET TERBAIK UNTUK KEKALKAN DATA, MINIT DAN SMS
Hubungi: Tekan untuk telefon ( 010-3191234 ) | Tekan untuk Whatsapp 

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: