Review
Aug 7, 2018, 5:58pm

Pati Lanchar Minuman Kesihatan Pelbagai Guna Terbaik Zaman Ini


Mengikut laporan yang dikeluarkan oleh sebuah surat khabar tempatan tidak berapa lama dahulu, Malaysia berada tangga teratas dalam Asia Tenggara dari segi obesiti dan mempunyai ranking yang agak tinggi juga di dunia. Surat khabar juga menyatakan bahawa 15 peratus kanak-kanak di Malaysia mempunyai masalah berat badan dan mungkin menyebabkan separuh populasi rakyat Malaysia diancam obesiti dalam masa 20 tahun akan datang. Menakutkan bukan? Berkait rapat dengan masalah obesiti ialah masalah kolestrol, gula yang tinggi dalam badan dan secara tidak langsung menyebabkan badan dan sendi sentiasa sakit untuk menampung berat badan penghidap obesiti.

Pati Lanchar Buah

Pelbagai penyakit mudah datang dengan wujudnya obesiti. Kolestrol adalah antara perkara yang paling menakutkan yang akan terjadi. Kolestrol akan menyumbang kepada risiko penyakit jantung yang merupakan pembunuh utama rakyat Malaysia. Berkat pelbagai kempen yang diadakan oleh kerajaan, pelbagai produk mula muncul di pasaran dengan tujuan untuk memperbaikkan kesihatan dan membina hidup yang lebih sihat. Banyak produk lebih gemar menumpukan kepada satu kebaikan sahaja bagi satu produk seperti mengurangkan kolestrol, membakar lemak, membuang angin dan sebagainya. Jadi, bagaimanakah anda perlu memilih produk yang mana yang anda perlukan?

Pati Lanchar Penyelesai Masalah Kesihatan Anda

Pati Lanchar ataupun nama penuhnya Pati Lanchar Kolestrol adalah sejenis gabungan bahan semulajadi yang dihasilkan dalam bentuk pekatan minuman harian yang lazat. Ia mempunyai pelbagai fungsi yang baik untuk tubuh badan anda tanpa kesan sampingan. Pati Lanchar juga sinonim di antara pelanggannya sebagai minuman yang membantu melancarkan aliran darah. Formula kesihatan yang berasal dari Semporna Sabah ini telah menjadi kepercayaan ramai sejak beberapa tahun sebelum ia dikomersialkan lagi.

Pati Lanchar Kelebihan

Untuk pengetahuan anda, tidak seperti produk lain, Pati Lanchar tidak mempunyai pantang larang ketika diamalkan. Anda cuma dinasihatkan supaya lebih menjaga pemakanan dan kurangkan pengambilan kolestrol untuk kesan yang lebih berpanjangan.

Bahan Semulajadi Dalam Pati Lanchar

Bagi anda yang ragu-ragu mengenai pati minuman ini, JANGAN RISAU. Pati Lanchar dihasilkan melalui proses perahan sejuk (cold-pressed) bahan yang dijamin 100% semulajadi. Tiada langsung bahan sintetik ditambah di dalam pati ini seperti kebanyakan produk lain di pasaran. Mari saya terangkan serba sedikit mengenai bahan yang digunakan di dalam Pati Lanchar :

  • Sea Bird Nest

Pati Lanchar Bird Nest

Tumbuhan laut yang dituai di perairan Semporna Sabah ini mengandungi nutrient yang mampu mengurang kolestrol yang menjadi punca saluran darah tersumbat dan melancarkan darah

  • Bawang Putih

Pati Lanchar Bawang Putih

Bahan ini merupakan supplement yang paling banyak digunakan untuk menurunkan kadar kolestrol. Kajian menunjukkan bahawa sekitar satu setengah kolestrol mampu diturunkan dengan mengambil 1 gram bawang putih setiap hari.

  • Perahan Lemon

Pati Lanchar Bawang Lemon

Mengandungi Vitamin C dan flavonoid tinggi untuk menurunkan kolestrol dalam tubuh. Orang tua juga mengatakan bahawa lemon mampu memotong lemak di dalam badan dan sesuai untuk penghidap obesiti.

  • Madu Asli

Pati Lanchar Madu Ramuan

Mengandungi Vitamin B, Vitamin C, Karbohidrat serta mineral semulajadi seperti kalsium , zat besi dan sodium. Selain rasa yang manis dan lazat, madu mengandungi kolestrol baik(HDL) yang dapat mengawal jumlah kolestrol jahat (LDL) dalam tubuh.

  • Cuka Epal

Pati Lanchar Cuka Epal

Bukan sekadar mengawal berat badan, cuka epal juga mampu meningkatkan system pencernaan. Ia juga mengurangkan kolestrol yang terkumpul dalam arteri yang meningkatkan risiko sakit jantung.

  • Halia

Pati Lanchar Halia

Bila sebut tentang fungsi halia, pasti ramai yang tahu bahawa ianya adalah membuang angina. Halia juga digunakan untuk mengawal kolestrol. Masyarakat China dipercayai telah menggunakan halia dalam amalan perubatan sejak 2500 tahun lalu.

Pati Lanchar Madu

Itulah bahan-bahan yang digunakan di dalam Pati Lanchar. Tiada lebih dan tiada kurang. Tiada bahan sintetik dan kimia yang meragukan terdapat di dalam pati ini. Kepada anda yang mempunyai masalah alergik dengan sesetengah bahan pengawet atau kimia, anda sangat sesuai menggunakan Pati Lanchar yang tidak mengandungi bahan lain selain bahan semula jadinya. Gula juga tidak digunakan di dalam pati minuman ini. Rasa manisnya hanya bergantung kepada kemanisan madu dalam pati tersebut sahaja. Pati Lanchar mempunyai saiz sebanyak 400g bagi setiap botol dan mampu bertahan sehingga 30 hari bagi setiap botol. Anda tidak perlu mencampurkan pati tersebut bersama air atau apa-apa sebelum meminum kerana Pati Lanchar boleh diminum begitu sahaja di mana-mana sahaja.

Testimoni Pelanggan

Mungkinkah Pati Lanchar hanya produk baru yang belum sahih ketulenannya? Tidak mungkin adalah jawapan yang saya berikan. Telah ramai yang mencuba produk ini dan mereka berpuas hati dengan kesan yang diberikan. Berikut adalah antara beberapa contoh testimoni yang diberikan oleh pengguna Pati Lanchar.

Pati Lanchar Bebas

Pati Lanchar Turun

Pati Lanchar Kolestrol

Pati Lanchar Cergas

Promosi Terbaik Untuk Anda

Tiada pati minuman yang lebih baik dari Pati Lanchar untuk anda. Dengan segala kelebihan yang anda beserta promosi yang sangat mengagumkan, tiada lagi sebab untuk anda merasa ragu-ragu untuk membeli Pati Lanchar. Harga asal Pati Lanchar adalah berharga RM150 sebotol. Tetapi, demi menunjukkan penghargaan kepada sokongan pelanggan-pelanggan Pati Lanchar, promosi bagi produk Lanchar diadakan. Sebotol Pati Lanchar akan dijual dengan harga promosi sebanyak RM79 sahaja.

pati lanchar

Hubungi Agen Pati Lanchar Sekarang

Sudah tiba masa untuk anda mengetahui tentang cara untuk mendapatkan pati minuman ini pula. Terdapat 2 cara untuk anda mendapatkan Pati Lanchar. Yang pertama, anda boleh menggunakan link facebook agen yang saya berikan di bawah untuk membeli melalui agen tersebut atau bertanya mengenai maklumat yang lebih lanjut berkenaan Pati Lanchar. Yang kedua, anda boleh melayari laman web yang saya berikan di bawah yang mana anda boleh melakukan pembelian secara online sahaja. Semoga apa yang saya kongsikan bermanfaat kepada anda. Terima kasih dan sihat sentiasa.

Pati Lanchar Hebat

PATI LANCHAR KOLESTROL
Hotline: Tekan untuk telefon (017-5066599) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook :
https://www.facebook.com/puziah.pmz.1
Instagram : kakgeepmz

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: