Review
Jul 4, 2018, 5:45pm

Pati Lanchar Kolestrol Penawar Kolestrol Terbaik di Putrajaya


kolesterol dan penyelesaian

Paras kolestrol akan naik tanpa disedari sekiranya anda masih tidak peka dengan cara pemakanan, gaya hidup serta kandungan gula yang diambil setiap hari. Simptom-simptom yang anda hadapi seperti kebas tangan, sakit belakang, cepat mengantuk dan terlampau letih menandakan paras kolestrol di dalam badan yang tidak bagus.

jus turunkan kolesterol

“Paras kolestrol yang tinggi di dalam darah kini telah menyerang 9.6 juta rakyat Malaysia yang berumur 17 tahun dan ke atas”. Fakta berbahaya ini merupakan hasil kajian terbaru NHMS dari IKU. Masalah kolestrol yang menyebabkan terjadinya saluran darah tersumbat ini mempunyai pelbagai penyelesaian yang perlu anda ketahui. Salah satu kaedah mengatasi masalah kolestrol adalah dengan menggunakan Pati Lanchar Kolestrol.

Pati Lanchar Kolestrol – Penawar Kolestrol Terbaik di Putrajaya

penawar kolesterol terbaik

Pati Lanchar Kolestrol adalah penawar masalah kolestrol semulajadi yang paling berkesan dan menjadi pilihan ramai terutamanya mereka yang mengalami masalah paras kolestrol tinggi atau mempunyai penyakit kronik. Pati Lanchar Kolestrol sangat pekat dan mempunyai kesan utama dalam melancarkan aliran darah justeru dapat menghalang daripada penyakit merebak terutamanya sakit jantung, obesiti, strok dan pelbagai lagi.

Bahan Kandungan Pati Lanchar Kolestrol

kandungan pati lanchar penawar kolestrol

Pati Lanchar Kolestrol mengandungi 100% bahan semulajadi yang selamat dengan kaedah perahan suhu rendah atau cold pressed tanpa bahan sintetik tambahan. Antara bahan-bahan kandungan Pati Lanchar Kolestrol adalah sarang burung, halia, cuka epal, bawang putih, madu asli dan perahan lemon.

1. Semporna Sea Bird Nest

bird nest untuk penawar kolestrol terbaik

Semporna Sea Bird Nest merupakan bahan utama yang terdapat di dalam pati lanchar kolestrol yang dibawa khas dari Sabah. Semporna Sea Bird Nest berfungsi mengawal dan mengurangkan paras kolestrol atau bacaan gula dalam darah yang menjadikan saluran darah tersumbat yang menyebabkan penyakit kronik. Ia juga dapat membantu anda meningkatkan kolagen dalam tubuh badan.

2. Halia

halia penawar kolestrol pantas

Halia amat terkenal dalam konteks perubatan terutamanya dalam perubatan masyarakat China sejak 2,500 tahun yang lalu. Halia dapat membantu anda mengatasi masalah angin dalam badan, mencairkan kolestrol yang terperangkap dan tepu di dalam badan dan sebagainya. Ia juga membunuh bakteria dan kuman yang merebak dalam tubuh badan.

3. Cuka Epal

cuka epal kawal kolestrol mudah

Cuka epal kaya dengan khasiat yang membantu mengurangkan kolestrol jahat di dalam arteri saluran darah, malah ia dapat mengawal berat badan dan mengatasi masalah pencernaan. Penyakit kronik seperti sakit jantung dapat dicegah pada peringkat awal.

4. Perahan Lemon

lemon detox kolestrol badan

Lemon selalu digunakan sebagai detoks bagi menghancurkan lemak-lemak dan kolestrol yang berkumpul di dalam tubuh badan. Ia mengandungi vitamin C dan flavonoid yang tinggi dalam menyingkirkan toksin dari tubuh badan.

5. Bawang Putih

bawang putih rawat kolestrol

Bawang putih merupakan tumbuhan yang bersifat anti radang dan anti bakteria. Ia dapat menurunkan kadar kolestrol dengan mudah dan juga bertindak sebagai antibiotik buat anda yang tidak kuat daya tahan badan.

6. Madu Asli

madu kawal kolestrol bahaya

Madu asli mengandungi Karbohidrat, Vitamin B, Vitamin C dan juga mineral semulajadi seperti sodium, kalsium dan zat besi. Ia dapat meningkatkan tenaga dan menjadikan tubuh badan lebih cergas, aktif juga mengandungi kolesterol baik (HDL) yang dapat menghapuskan jumlah kolesterol jahat (LDL) dalam tubuh.

Manfaat Pati Lanchar Kolestrol Terhadap Tubuh Badan Anda

manfaat pati lanchar rawat kolestrol

Secara keseluruhannya, Pati Lanchar Kolestrol dapat menurunkan kolestrol yang berada dalam tubuh badan anda serta dapat menyihatkan sistem tubuh badan. Pati Lanchar Kolestrol terbukti berkesan dalam mengurangkan kolestrol dan mencegah penyakit.

#1 – Kurangkan Paras Kolestrol

rendahkan kolestrol dengan berkesan

Pati lanchar kolestrol membantu pengaliran darah ke seluruh tubuh badan dan menurunkan kolestrol dengan berkesan.

#2 – Kurangkan Sakit Sendi Lutut

kurangkan sakit sendi dengan berkesan

Sakit lutut dan sengal-sengal sendi akan dapat dikurangkan dengan pengambilan pati lanchar kolestrol.

#3 – Bahagian Kebas Dapat Dikurangkan

rawat kebas dengan berkesan

Tangan, kaki, peha dan seluruh badan yang mengalami kebas akan dapat dikurangkan dan pengedaran darah akan menjadi begitu lancar.

#4 – Membantu Solat Dengan Selesa

solat dengan mudah

Anda boleh melakukan solat dan aktiviti-aktiviti lain dengan mudah dan selesa setelah mengamalkan pati lanchar kolestrol. Solat dengan sempurna boleh dilakukan kerana kaki dan tubuh badan tidak lagi kebas, sakit sendi dan sebagainya.

#5 – Melawaskan Penghadaman

lawaskan perut dengan pantas

Masalah penghadaman dan pencernaan akan bertambah baik dan mudah lawas. Anda juga akan mengalami kelancaran dalam pembuangan air besar dan kecil.

#6 – Detoksifikasi Tubuh Badan

detox badan dengan sihat

Toksin akan disingkirkan dengan adanya kandungan pekatan lemon yang berfungsi menghancurkan bakteria dan toksin yang tidak diperlukan dalam badan anda.

#7 – Membuang Angin Dalam Badan

buang angin dengan pati lanchar

Halia yang merupakan kandungan pati lanchar kolestrol ini dapat mengeluarkan angin-angin badan, menjadikan badan lebih ringan dan mengatasi masalah kegemukan serta tidak cepat letih dan penat.

#8 – Mencairkan Kahak

cairkan kahak dengan pantas

Pati Lanchar Kolestrol juga dapat mencairkan kahak, mengatasi masalah demam, selsema dan sebagainya. Ia juga membantu meningkatkan daya tahan tubuh badan anda.

Kelebihan Pati Lanchar Kolestrol

1. Mudah Dan Cepat Diminum

pati lanchar mudah diminum

Pati Lanchar Kolestrol boleh diminum begitu sahaja tanpa perlu dibancuh. Dimana sahaja anda berada dan pada bila-bila masa sahaja, anda boleh menikmatinya dengan mudah dan cepat.

2. Tiada Kandungan Gula

madu pengganti isteri

Kandungan dalam pati lanchar kolestrol tidak mengandungi sedikit gula sekalipun. Ia hanya menggunakan kandungan madu sahaja sebagai penambah dan pemanis rasa serta tidak memudaratkan.

3. Jimat Kos

pati lanchar tahan sebulan

Untuk pengetahuan anda, 1 botol pati Lanchar Kolestrol yang bersaiz 400g dapat bertahan sehingga 30 hari. Anda tidak perlu mengeluarkan kos yang begitu banyak kerana ia bertahan lama, memberi kesan kesihatan yang sangat berbaloi.

Cara Pengambilan Pati Lanchar Kolestrol

pati lanchar cara minum

  • Boleh diambil 1 sudu pada setiap pagi dan 1 sudu pada setiap malam
  • Diminum sebelum makan
  • Haruslah menggunakan sudu plastik bagi menjaga zatnya
  • Kanak-kanak boleh menikmatinya dengan 1 sudu kecil pada waktu pagi dan malam
  • Bagi pesakit gastrik, anda boleh mengambilnya selepas makan
  • Sekiranya mengambil ubat doktor, anda harus jarakkan dalam tempoh masa sejam sebelum minum pati lanchar kolestrol
  • Pati Lanchar Kolestrol ini boleh disimpan di dalam peti sejuk selepas dibuka.
  • Anda harus menjaga pemakanan dan mengamalkan makanan yang berkhasiat.
  • Makanan yang tinggi kolestrol harus dikurangkan bagi mendapatkan kesan pati lanchar kolestrol secara berpanjangan dan berterusan.

Harga Pati Lanchar Kolestrol Berbaloi

harga pati lanchar

Pati Lanchar Kolestrol sangat berkesan dalam mengatasi masalah kolestrol yang tinggi dan penyakit yang sering terjadi akibat kolestrol. Dengan harga RM 120, masalah kolestrol anda akan selesai dan bertambah baik. Ia sangat terbukti berkesan malah banyak permintaaan di Malaysia untuk mendapatkan Pati Lanchar Kolestrol. Anda boleh mendapatkannya di Putrajaya ataupun secara online. Untuk pembelian 2 botol pati lanchar kolestrol, ia hanya RM 160 sahaja.

Testimoni Mereka Yang Menggunakan Pati Lanchar Kolestrol

testimoni jus lanchar testimoni jus lanchar testimoni jus lanchar

Dapatkan Penawar Kolestrol Berkesan Hari Ini Juga!

Ramai pengguna Pati Lanchar Kolestrol amat berpuas hati dengan khasiat dan manfaat yang telah mereka rasakan. Bagi mereka yang mengalami masalah darah tinggi, sakit sendi dan sebagainya telah berjaya diatasi. Pati Lanchar Kolestrol ini adalah nombor satu paling berkesan bagi menurunkan kadar kolestrol! Jom dapatkannya sekarang.

PATI LANCHAR | PENAWAR KOLESTROL BERKESAN
(Azizan B Kamis)
Hotline: Tekan untuk telefon (012-4609213) | Tekan untuk WhatsApp
Belian Online: https://www.terusjoin.com/TJ200

Lokasi: Putrajaya

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: