Review
Sep 28, 2019, 3:00pm

Pakej Umrah 2020/2021 Cuti Sekolah dan Sepanjang Tahun Dengan Bayaran Ansuran


Secara umumnya kebanyakan jemaah umrah/haji terutama di Malaysia mahu berasa selesa untuk melaksanakan ibadat haji atau umrah kerana jika tidak kena dengan caranya, ibadat akan menjadi berat kepada jemaah itu sendiri. Saya yakin anda sendiri dambakan suasana umrah yang lebih relaks dan seronok serta ada mutawif berpengalaman untuk membimbing para jemaah sepanjang berada di sana. Menurut kajian juga, kebanyakan jemaah akan mengutamakan soal ‘jarak’ dan ‘harga’ bagi pakej-pakej umrah/haji sedia ada. Banyak perkara perlu dititikberatkan agar dapat beribadat dengan tenang, khusyuk, serta memberi impak selepas kembali ke tanah air. Tak tahu pilih agensi pakej umrah yang mana?

Pakej Umrah Murah

Pakej Umrah dan Haji Terbaik Di Juara Travel

Pakej Umrah Secara Ansuran

Masih tercari-cari pakej umrah selepas musim haji atau umrah akhir tahun cuti sekolah musim sejuk? Juara Travel menyediakan pakej umrah yang pastinya menepati keperluan anda. Siapa Juara Travel? Juara Travel & Tours Sdn Bhd adalah sebuah syarikat agensi pelancongan berlesen dan berdaftar di bawah Kementerian Pelancongan Malaysia semenjak tahun 1994. Mereka juga merupakan ahli Malaysia Association Of Tour And Travel Agents (MATTA) dan BUMIPUTRA MALAYSIA (Persatuan Syarikat Pengendalian Pelancongan Bumiputra Malaysia).

Berpengalaman Dalam Pengurusan Haji Dan Umrah Lebih 10 Tahun

Pakej Umrah Bayar Ansuran

Juara Travel sangat berpengalaman dalam menguruskan umrah iaitu lebih 10 tahun dan telah mengendalikan lebih 30,000 jemaah sehingga kini. Harga pakej yang ditawarkan merangkumi harga tiket penerbangan, pengangkutan, penginapan, dan mutawif dari Rarecation yang akan membawa jemaah semua dalam perjalanan ini. Sudah tentu pakej yang di tawarkan sendiri oleh Juara Travel memberikan kualiti servis terbaik. Dengan pengalaman luas mengendalikan urusan jemaah di tanah suci, perjalanan pergi & balik anda pasti lebih indah.

Juara Travel Menawarkan Pakej Umrah Mampu Milik Serendah RM5,990 Hingga RM7,999

Pakej Umrah 2019

Juara Travel akan melan­carkan pakej umrah bemula akhir Oktober 2019 dengan menawarkan harga promosi. Harga berkenaan bermula dari RM5,990 seorang berbanding harga pasaran RM 6,990 seorang. Dalam pakej ini, semua jemaah berpeluang menginap di hotel yang dekat dan selesa di Mekah dan Madinah pada harga murah.

Juara Travel Agensi Umrah/Haji Yang Dipercayai Ramai

Pakej Umrah Ansuran

Sudah ramai jemaah Malaysia pergi menunaikan umrah berulang kali menggunakan servis dari JuaraTravel. Alhamdulillah, ternyata kebanyakan dari mereka sangat berpuas hati dengan pengalaman ke sana. Juara Travel sememangnya sebuah agensi pelancongan bermatlamat untuk menyediakan pakej-pakej Umrah dan juga pakej-pakej Pelancongan Islam yang berkualiti bersama dengan harga yang berpatutan.

7 Sebab Utama Mengapa Pakej Umrah Dan Haji Juara Travel Menjadi Pilihan Ramai :

Pakej Umrah Melalui Ansuran

 • Penginapan yang terbaik.
 • Perjalanan yang lancar.
 • Pengurusan yang cekap.
 • Harga berpatutan.
 • Kecekapan (Perkhidmatan Profesional).
 • Fleksibiliti (Pilihan kepada pelanggan).
 • Altenatif (Memberi altenatif yang sesuai mengikut citarasa pelanggan).

Juga Termasuk Bimbingan Khas Daripada Mutawwif Yang Berpangalaman Luas Didalam Membimbing Jemaah Umrah

Pakej Umrah 2020 dan 2019

Mutawwif berpengalaman dilatih untuk menjaga kebajikan jemaah, memberikan pengisian rohani & sirah (sejarah) nabawiyah yang menarik & menginsafkan. Mutawwif adalah orang penting yang mengajar dan membantu jemaah Malaysia sepanjang mengerjakan umrah dan haji di tanah suci Mekah. Di Juara Travel, anda akan dibantu oleh mutawwif berpengalaman dan petugas yang diterbangkan khas dari tanah air, insyaAllah para jemaah akan lebih selesa dan mudah berurusan semasa beribadah.

Pakej Umrah Bermula Cuti Sekolah Dan Sepanjang Tahun 2020/2021

Pakej Umrah 2020

Pakej Umrah Biasa merupakan pakej umrah yang merangkumi lawatan di sekitar Mekah dan Madinah. Anda akan di bawa melawat tempat-tempat bersejarah di samping mengenali lebih dekat sirah Rasulullah dan para sahabat Baginda melalui tinggalan yang ada di sana.
Mengenai tarikh pula, anda boleh pilih sama ada pada cuti sekolah dan sepanjang tahun pada bila-bila masa sahaja.

Menerima Bayaran Secara Ansuran

Pakej Umrah Padu

Deposit hanya RM1000 seorang. Baki bayaran boleh dibuat secara ansuran. Bayaran penuh perlu dibuat 45 hari sebelum berlepas. Harga pakej adalah berbeza mengikut bulan dan musim. Contohnya, pakej mengerjakan umrah di bulan Ramadhan adalah lebih mahal kerana pahala amalan dan ibadat kita di gandakan berkali ganda.

Pakej Umrah Termurah Dari Juara Travel

Pakej Umrah 2019 2020

Anda tercari-cari pakej umrah selepas musim haji 2019 atau umrah akhir tahun cuti sekolah musim sejuk 2019? Juara Travel menyediakan pakej umrah yang pastinya menepati keperluan anda dengan penginapan di Hotel Anjum Mekah dan di Hotel Al Safwah Royale Orchid. Pakej umrah 2020 dan 2021 juga tersedia. Harga Bermula RM5,990 sahaja untuk tahun 2019 bagi memenuhi keperluan anda untuk terbang ke sana dengan harga berpatutan.

 • Hotel 5 bintang di Menara Jam (Marwa Rayhaan by Rotaana) berhadapan dataran Masjidil Haram (50 meter).
 • Hotel Concorde di Madinah (150-300 meter) ke dataran Masjid Nabawi.
 • Dibimbing oleh mutawwif berpengalaman dan bertanggungjawab menjaga kebajikan.
 • InshaALLAH inilah pakej yang paling ramai ambil dari kami.

Mereka Yang Sudah Merasai Pengalaman Bermakna Menunaikan Umrah Bersama Juara Travel :

Pakej Umrah 2020 2019

Pakej Umrah Terbaik

Pakej Umrah 2019 dan 2020

Jom Tempah Pakej Umrah Di Juara Travel Sekarang!

Mahukan Umrah yang lebih Istimewa? Anda boleh menghubungi Juara Travel untuk sebarang pertanyaan mengenai pakej. Mereka berusaha menjawab semua pertanyaan dalam masa kurang daripada 1 jam.

Jom dapatkan pakej umrah dengan bayaran secara ansuran SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

JALAN SULTAN YAHYA PETRA, KUALA LUMPUR Kuala Lumpur, Malaysia 54100

   
Jom dapatkan pakej umrah dengan bayaran secara ansuran SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom dapatkan pakej umrah dengan bayaran secara ansuran SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: