Review
Sep 18, 2018, 11:55am

Pakej Sewa Banglo Murah Untuk Majlis Di Kuala Lumpur


Adakah anda mengidamkan sebuah majlis yang sempurna dan eksklusif? Anda pasti sentiasa mengimpikan sebuah majlis yang tenang, damai, dekorasi yang menarik, suasana yang ceria, hidangan menu yang sedap, serta yang paling utama adalah kepuasan tetamu yang hadir. Semua ini merupakan impian sesiapa sahaja yang ingin mengadakan sesuatu majlis tidak kiralah majlis yang kecil apatah lagi majlis yang besar.

banglo murah di kl

Hari ini, sudah ramai yang berkemampuan mengadakan majlis yang meriah untuk meraikan sebuah majlis sambutan harijadi, majlis perkahwinan, kenduri akikah, majlis pertunangan, majlis persaraan, dan sebagainya. Keraian ini dibuat untuk menghargai mereka yang tersayang dan juga tetamu yang hadir.

sewa banglo murah kuala lumpur

Berita baik untuk mereka yang berada di Kuala Lumpur atau mereka yang ingin mengadakan sebarang majlis di Kuala Lumpur. Anda sangat bertuah kerana kini anda berpeluang untuk mengadakan sebuah majlis impian anda tanpa perlu memikirkan keadaan rumah sendiri yang kecil, kekurangan kerahan tenaga yang dapat membantu serta tiada lokasi yang selesa untuk membuat sesuatu majlis.

Elmira Banglo Sediakan Pakej Sewa Yang Murah di Kuala Lumpur

elmira banglo sewa murah di kuala lumpur

Elmira Banglo menawarkan pakej majlis yang terbaik untuk anda. Anda sudah tidak perlu memikirkan tentang persoalan tempat, dekorasi, sewa khemah, sewa pelamin, katering makanan dan sebagainya. Semua yang anda inginkan sebuah majlis yang diidamkan ada di Elmira Banglo. Pasti anda ingin tahu apakah kelebihan mengadakan majlis di Elmira Banglo ini. Jom baca perkongsian seterusnya.

Realisasikan Impian Sebuah Majlis di Tepi Kolam

sewa banglo murah untuk majlis di kuala lumpur kolam

Anda kini mampu mengadakan majlis yang eksklusif di tepi kolam renang di sebuah banglo yang besar dan selesa. Majlis apa pun yang dibuat bersebelahan kolam renang pasti menjadi kenangan terindah buat sesiapa sahaja yang hadir. Anda boleh juga merancang majlis harijadi untuk anak – anak, majlis ulangtahun perkahwinan, kenduri akikah untuk kaum keluarga serta sahabat dan juga majlis apa pun yang anda ingin adakan di Elmira Banglo ini.

Pakej Dekorasi Pelamin Siap Sedia Untuk Anda

sewa banglo murah dengan pelamin di kuala lumpur

Majlis yang diadakan di Elmira Banglo akan nampak seperti majlis yang diadakan di rumah sendiri. Pakej sewa yang ditawarkan termasuk juga dengan gubahan pelamin dan dekorasi mengikut citarasa anda. Sudah pasti anda inginkan kelainan dan keunikan untuk majlis anda. Elmira Banglo bakal menjadikan hari bersejarah anda akan menjadi ingatan kepada semua tetamu. Sememangnya, dengan mengadakan majlis akad nikah serta majlis perkahwinan di Elmira Banglo akan membuatkan hari bersejarah anda menjadi lebih bermakna.

Disediakan Pakej Katering Yang Lengkap

pakej katering sewa banglo murah untuk majlis kuala lumpur

Apalah makna sebuah majlis impian tanpa deretan juadah makanan yang pelbagai variasi dan jaminan kualiti rasa yang terbaik. Anda sudah tidak perlu menyusahkan ibu sendiri bersusah payah mengumpul jiran tetangga untuk memasak kerana pada hari penting untuk anda, ibulah orang yang perlu duduk dengan tenang tanpa rasa letih menguruskan majlis untuk anda. Pakej katering sudah siap sedia termasuk dalam tempahan majlis di Elmira Banglo ini sangat memudahkan anda dan sesiapa sahaja yang ingin melaksanakan sesebuah majlis.

Pakej Termasuk Canopy, Kerusi dan Meja

pakej sewa banglo termasuk catering, meja dan kerusi serta kanopi

Dekorasi canopy, kerusi dan meja siap sedia untuk majlis impian anda. Anda hanya perlu memilih pakej untuk berapa orang tetamu dan pemasangan canopy serta susun atur kerusi dan meja akan dijalankan oleh team Elmira Banglo. Pemasangan juga akan diadakan awal daripada tarikh majlis anda supaya majlis dapat berjalan dengan lancar.

Pakej Termasuk Penginapan Percuma 2 hari 1 malam di Elmira Banglo

sewa banglo murah di kuala lumpur dengan penginapan 2 hari

Bagi melihat sendiri proses pemasangan dan dekorasi majlis anda, pakej yang disediakan termasuk penginapan di Elmira Banglo untuk 2 hari 1 malam. Elmira Banglo yang mempunyai 4 bilik dan berhawa dingin sepenuhnya pasti memberikan keselesaan yang maksima untuk anda dan keluarga. Anda boleh mengalami sendiri pengalaman persiapan majlis idaman anda di Elmira Banglo ini.

Majlis Yang Bakal Diadakan di Elmira Banglo

banglo untuk sewaan majlis di kuala lumpur

Elmira Banglo sedia menerima tempahan untuk pelbagai majlis yang bakal diadakan. Anda sudah mengetahui pakej – pakej yang tersedia untuk anda nikmati di Elmira Banglo. Adakah anda di antara mereka yang sedang merancang majlis perkahwinan, majlis pertunangan, majlis sambutan hari lahir, majlis kenduri akikah, keraian rakan pekerja sektor korporat, majlis makan malam eksklusif dan pelbagai lagi majlis yang sedang anda rancangkan? Di Elmira Banglo bakal merealisasikan sebuah majlis idaman yang akan terpahat di dalam memori semua tetamu anda nanti.

Harga Pakej Bermula Serendah RM 6,500 Sahaja

Kebanyakan harga sebuah majlis yang serba lengkap dengan katering makanan, canopy, meja, kerusi serta mini pelamin mencecah sehingga ke RM 10, 000. Namun di Elmira Banglo anda boleh menempah pakej yang berharga serendah RM 6,500 sahaja untuk bilangan tetamu 100 pax yang pertama.

tempahan sewa banglo murah di kuala lumpur dibuka

Anda juga boleh membuat bayaran ansuran sekiranya anda mempunyai masalah kewangan untuk mengeluarkan sejumlah belanja yang besar. Ini secara langsung dapat memberi peluang kepada mereka yang berpendapatan sederhana merealisasikan impian sebuah majlis eksklusif di Elmira Banglo ini.

Apa Kata Mereka Yang Sudah Menempah di Elmira Banglo?

testimoni sewa banglo murah di kuala lumpur testimoni sewa banglo murah di kuala lumpur testimoni sewa banglo murah di kuala lumpur testimoni sewa banglo murah di kuala lumpur testimoni sewa banglo murah di kuala lumpur

Tempah Majlis di Elmira Banglo Untuk Majlis Anda Sekarang!

Anda pasti mahukan majlis terbaik yang akan terpahat di memori anda, keluarga dan para tetamu. Bukan itu sahaja malah anda dapat menikmati pelbagai lagi manfaat dengan menempah majlis anda di Elmira Banglo. Anda perlu menempah segera dan kunci tarikh yang anda inginkan. Untuk urusan tempahan dan maklumat lanjut, anda boleh hubungi info di bawah.

sewa banglo murah elmira melawati

PAKEJ SEWA BANGLO MURAH | ELMIRA BANGLO
Hotline: Tekan untuk telefon (016-2150072) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Banglow Nur Elmira rumah event
Instagram: @elmira_banglo

Jom sewa banglo murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom sewa banglo murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom sewa banglo murah SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: