Review
Oct 26, 2017, 1:05pm

Pakej Seri Pengantin Terbaik dari Jendela Spa Di Melaka


pelamin-perkahwinan-di-melaka

Hari bahagia yang dinanti-nantikan akan tiba tidak lama lagi. Semakin hari, semakin berdebar hati melihat kalender silih berganti hari. Pastinya sebagai seorang wanita, anda ingin kelihatan cantik disandingkan diatas pelamin bersama jejaka pilihan Bagaikan puteri kisah khayalan. Tapi sebelum itu, anda perlu melakukan 7 persediaan sebelum naik pelamin supaya terserlah aura kecantikan anda dengan pakej Seri Pengantin yang ditawarkan oleh Jendela Spa.

Rawatan Seri Pengantin di Spa Terbaik di Melaka

Pakej Rawatan Seri Pengantin di Spa Terbaik Melaka

Deep Cleansing Facial Persediaan Sebelum Naik Pelamin

Wajah adalah perkara pertama mata si jejaka pilihan perhatikan pada hari persandingan dan dari mata terus ke hati. Oleh hal demikian, rawatan muka dengan melakukan Deep Cleansing Facial adalah perkara pertama yang perlu di titik beratkan. Wajah yang bersih bukan sahaja memudahkan alat solek dipasang, malah, menyerlahkan seri wajah. Kecantikan seorang isteri adalah antara cara untuk mengikat hati suami.

Deep Cleansing Facial

Face Point Massage Persediaan Sebelum Naik Pelamin

Apa rahsia wajah bersinar-sinar di hari perkahwinan? Jawapannya, urutan di wajah. Wajah akan mendapat pelbagai faedah apabila diurut. Ia meningkatkat aliran darah dan oksigen dan seterusnya meningkatkan penghasilan kolegen. Kolegen yang terhasil memberikan wajah kelihatan muda dan bersinar. Urutan di wajah juga membantu membaiki dan memulihkan wajah dari trauma kulit kesan dari pengaliran oksigen dan darah.

Aroma Sholder Massage Persediaan Sebelum Naik Pelamin

Persediaan sebelum naik pelamain ini membantu mengurangkan stress yang anda hadapi. Yelah, menunggu hari bahagian akan menambahkan stress. Kata orang tua-tua, menunggu lebih perit dari menghadapi. Urutan di bahu bersama dengan bauan terapi aroma boleh membantu anda menangani stress dan kebimbangan. Pada masa yang sama, ia membantu aliran darah yang menyihatkan badan dan memastikan badan dalam keadaan yang sihat. Selain itu penggunaan minyak urutan yang sesuai dapat membantu menyihatkan kulit dengan membuang sel-sel kulit yang mati

Anti Stress Head Massage Persediaan Sebelum Naik Pelamin

Selain daripada mengurangkan stress dan merehatkan minda, ia merehatkan otot kepala, bahu dan belakang. Ia juga membantu mengurangkan sakit kepada dan membantu memudahkan tidur di malam hari. Pada masa yang sama, ia membantu kulit kepala dari kelemumur dan kekeringan disamping membantu pertumbuhan rambut. Pastinya anda ingin rambut anda kelihatan tebal, cantik dan bersinar dan ia adalah aset kedua yang ingin dilihat oleh bakal suami andainya anda bertudung.

Whitening Back Bodyscrub Persediaan Sebelum Naik Pelamin

Badan manusia secara purata membuang kulit mati antara 11,000 hingga 23,000 sel dan memerlukan 27 hingga 30 hari sebelum kulit baru naik kepemukaan. Bodyscrub bertujuan membantu membuang sel-sel kulit mati melalui exofoliasi dan membersihkan kulit, pada masa yang sama membantu aliran darah didalam badan. Selain memberi kelembapan kepada kulit, ia juga membantu mencantikan kulit dan memberikan kesan bersinar pada badan. Kulit anda akan kelihatan segar dan rejuvenasi. Anda akan kelihatan lebih muda.

Anti Stress Head Massage

7 Flower Bath Shower Persediaan Sebelum Naik Pelamin

Mandi bunga adalah tradisi turun-temurun yang selalunya dilakukan oleh bakal Raja Sehari untuk menaikan seri pengantin. Ia dapat menambahkan pesona wanita serta membantu tampil anggun. Khasiat yang terkandung didalam bunga boleh membantu menjadikan kulit lebih segar dan lembab disamping menyerikan wajah yang kusam.

7 Flower Bath Shower

6 rawatan diatas dilengkapkan lagi dengan rawatan Whining Back Body Scrub , Whiteing Back Body Masker yang membantu membuang bintik-bintik hitam, manicure untuk mencantikkan kuku jari, nail vitamin untuk menyuburkan kulit kuku supaya kelihatan cantik bersinar, eyebag treatment dan eye pillow untuk menghilangkan lingkaran gelap bawah mata.

Harga Pakej Seri Pengantin Terbaik dari Jendela Spa Di Melaka

Harga asal Rawatan Seri Pengantin diatas adalah RM899, tetapi untuk masa terhad, hanya RM299.99 apabila anda melawat Spa terbaik di Melaka. Jendela Spa yang bertempat di Aeon Bandaraya Melaka Shopping Centre. Bersama 11 rawatan seri pengantin diatas, anda akan mendapat percuma Foot Detox, Foot scrub dan foot moisturising.

Berikut adalah bakal-bakal pengantin yang telah menempah Pakej Seri Pengantin Spa di Melaka.

jendela_spa

bakal-pengantin-jendela-spa-2

bakal-pengantin-jendela-spa-3

bakal-pengantin-jendela-spa-4

Pakej Baru Foot Treatment, Spa Terbaik di Melaka

Bukan wajah dan kulit saja perlukan rawatan. Jendela Spa Terbaik di Melaka menyediakan rawatan Lemon Grass Foot Treatment. Rawatan ini baik untuk merawat kaki yang lenguh, kejang, dan tapak kaki yang sakit. Dalam pakej ini anda akan menerima rawatan Lemongrass Foot Detox Shower, Coconut Scrub Foot Treatment, Foot Reflexologi, Foot Moisturising dan Classic Pedicure pada harga yang promosi RM99.99 sahaja dari harga asal RM199.99

foot-treatment-di-spa-jendela

Pakej Istimewa Sempena Pembukaan Cawangan Baru Spa Di Melaka

Bagi yang berminat untuk mendapatkan rawatan Collagen, anda boleh datang dan cuba pakej First Trial yang berharga RM98 dan Jendela Spa di melaka ini akan masukkan sekali rawatan percuma Eye Pillow, Eye Bag, Sholder Massage dan Head Massage.

pakej-istimewa-spa-melaka

Sempena pembukaan Jendela Spa di melaka berhadapan AEON Bandaraya, Jendelah HQ menawarkan pakej istimewa kepada semua pelanggan setia dan bakal pelanggan. Untuk hanya RM99.99, anda boleh menikmati 18 rawatan dalam satu pakej yang sangat lengkap. Pakej ini merangkumi:

 • Glowing Facial Treatment
 • Hot Steamer
 • Blackhead/ whitehead Serum
 • Extraction
 • Anti-stress Head Massage
 • Refreshing Sholder Massage
 • Eye Cooling Mask
 • Eye Massage for Relaxing
 • Hand Massage
 • Clasic Manicure
 • Nail Vitamin,
 • Double Face Mask
 • Tokok Wajah Masage
 • Lip Treatment
 • Natural Simple Makeup Touch
 • Herbs Drink
 • Leg Point Massage
 • Goodbye Msasage

Menurut pemilik Jendela, jika anda antara yang buat tempahan awal, anda akan mendapat doorgift yang bernilai RM150.

Testimoni Pelanggan Jendela Spa Di Melaka

testimoni-pelanggan-jendela-spa-melaka-1

“Will come again”, “Service tip Top”, “berpuas hati”, itu antara kata-kata dari pelanggan Jendela Spa yang berpuas hati dengan perkhidmatan dan layanan yang diberikan. Pastinya anda juga akan mengucapkan kata-kata yang sama dengan perkhidmatan profesional dari Jendela Spa di Melaka.

testimoni-pelanggan-setia=jendela-spa-2

testimoni-pelanggan-setia=jendela-spa-3

testimoni-pelanggan-setia=jendela-spa-4

Peluang Keusawahanan Dalam Bidang Kecantikan Spa Terbaik Di Melaka

Bukan setakat itu sahaja, Jendela Spa menyediakan peluang-peluang kepada bakal usahawan yang berminat untuk menceburi bidang kecantiakan dengan menganjurkan bengkel-bengkel pembangunan persoaniliti, kesihatan dan kecantikan disamping menyediakan kelas-kelas kemahiran andaman, tata-rias dan hiasan pelamain. Jika anda berminat, anda boleh sertai bengkel-bengkel yang dianjurakan oleh Jendela Spa untuk meningkatkan kemahiran dalam bidang kecantikan.

Jendela Spa di Melaka turut membekalkan produk-produk kecantikan bertaraf antara bangsa untuk pusat-pusat kecantikan yang lain.

Antara Fasiliti Di Jendela Spa di Melaka

fasiliti-jendela-spa-1

fasiliti-jendela-spa-2

fasiliti-jendela-spa-3

Tempah Sesi Untuk Pakej Seri Pengantin anda dari Jendela Spa di Melaka

Kepada anda yang bakal menjadi pengantin. Anda boleh membuat tempahan sekarang. Tempat adalah terhad. Pakej Ekslusif Seri Pengantin ini berharga RM899.99 tetapi untuk masa terhad, anda cuma perlu bayar RM299.99 sahaja.

booking-segera-jendela-spa-melaka

Untuk menempah, anda boleh hubungi Jendela HQ di talian 017 215 2564 atau terus ke 2 Cawangan Jendela beralamat berikut:

Jom tempah slot di Jendela SPA SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

No 26,jalan pe 35,taman paya emas,76450 melaka.

   
Jom tempah slot di Jendela SPA SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah slot di Jendela SPA SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: