Review
Oct 25, 2018, 9:53am

Pakej Percutian Ke Turki Serendah RM1699/ Diskaun RM1500


Berehat seketika daripada kesibukan bandar raya, kesesakan lalu lintas dan sebagainya. Menjelajah keunikan negara lain dapat merehatkan minda buat seketika waktu. Tidak mudah untuk mendapatkan percutian yang murah dan berpatutan, tetapi Kembara Istanbul memberikan peluang ini kepada mereka yang menginginkan suasana yang sedikit kelainan daripada pusat bandar raya. Back packer, ahli keluarga serta pasangan yang baru sahaja berkahwin boleh mengambil pakej percutian ini sebagai ganjaran kepada diri anda.

Ada Pakej Percutian Ke Turki

Pakej Turki Murah Serendah RM1699

Terdapat Pakej Percutian Ke Turki

Selalu nak berjalan ke negara lain, sudah semestinya pakej yang disediakan dalam RM3000 atau RM4000 bagi seseorang. Harga pakej yang diletakkan juga mahal, malah mengambil masa yang lama untuk mengumpul sejumlah wang yang sebegitu banyak. Rata – ratanya ramai yang mencari pakej yang murah dan berpatutan. Syarikat Kembara Istanbul menyediakan pakej yang murah serendah RM1699 daripada harga yang sebenar. Diskaun sebanyak RM1500 juga diberikan kepada yang menginginkan percutian ke Turki. Murah bukan? Tidak memeningkan anda untuk memilih pakej – pakej daripada syarikat yang lain.

Pakej Ini Diutamakan Kepada?

Adanya Pakej Percutian Ke Turki

Warganegara Malaysia, semestinya duduk di Malaysia bukan? Kembara Istanbul amat mengutamakan Warganegara Malaysia tidak kira lelaki mahupun wanita boleh mengambil pakej percutian daripada pihak Kembara Istanbul. Penggemar menjelajah di serata dunia amat di alukan. Tidak perlu risau kerana tiada warganegara lain selain Malaysia yang akan bertolak ke Turki bersama – sama yang lain. Kriteria pakej ini kepada:

 • Rakyat Malaysia
 • Berumur 22 – 45
 • Lelaki dan Perempuan
 • Suka Melancong dan Travel

Senarai  Tarikh Percutian Ke Turki Kembara Istanbul

Pihak Kembara Istanbul menyediakan dua jenis pakej percutian dengan harga yang berbeza. Terdapat ground pakej dan fullboard untuk tahun 2018 dan 2019. Ground pakej untuk mereka yang menginginkan keselesaan dan kedamaian di dalam satu percutian itu. Fullboard biasanya percutian yang mengambil waktu lebih kurang 8 hari 7 malam dan bilangan yang ramai. Kaki berjalan boleh memilih tarikh yang mereka kehendaki. Senarai tarikh yang boleh dipilih.

 • TURKEY JOIN TRIP 8D7N FULLBOARD

[ 2018 ]

Pakej Percutian Ke Turki

WINTER TOUR

November
?1hb – 9hb (Full)
?14hb – 21hb
?20hb – 27hb
?26hb – 2hb/12 (Full)
?26hb – 3hb/12

December
?1hb – 8hb
?5hb – 2hb
?16hb – 23hb (Full)
?19hb – 26hb

[ 2019 ]

January 2019
?2hb – 9hb
?9hb – 16hb
?15hb – 22hb
?23hb – 30hb

February 2019
?1hb – 8hb
?5hb – 12hb
?6hb – 13hb
?20hb – 27hb
?26hb – 5hb/3

March 2019
?1hb – 8hb
?5hb – 12hb
?12hb – 19hb
?20hb – 27hb
?26hb – 2hb/4

TULIP FESTIVAL 2019

Pakej Percutian Ke Turki

April 2019
?2hb – 9hb
?9hb – 16hb
?10hb – 17hb
?16hb – 23hb

May 2019
?7hb – 14hb
?14hb – 21hb
?15hb – 22hb
?22hb – 29hb

Pakej Kumpulan Yang Mempunyai Privasi Sendiri

ada Pakej Percutian Ke Turki

Pakej ground adalah pakej yang melibatkan 10 – 15 orang sahaja di dalam satu perjalanan. Pakej yang mementingkan privasi serta ketenangan amatlah menguntungkan bagi seseorang individu itu. Carilah Kembara Istanbul jika memerlukan lebih banyak privasi dan keselesaan. Hindarkan diri daripada hiruk pikuk kesibukan bandar.

Kelebihan Pakej Murah Turki, Kembara Istanbul

Ada Pakej Percutian Ke Turki

Pergi ke Turki dalam kuantiti 3 orang sahaja cukup memadai bagi pihak Kembara Istanbul. Menginginkan privasi dan keselesaan di antara mereka, menjadi keutamaan Kembara Istanbul. Pilih tarikh, tetapkan jadual penerbangan, buat pembayaran dan berjalanlah anda ke Turki, Istanbul. Pakej untuk beg packer, keluarga dan pasangan yang berbulan madu amat dialukan. Mudah bukan? Tidak perlu tunggu yang lain, keselesaan anda, keutamaan kami.

Keistimewaan Turki, Istanbul

Setiap negara memiliki keistimewaannya tersendiri. Ramai yang memilih untuk ke Turki untuk melihat keindahan alam serta panorama yang cantik. Turki adalah pusat bandar yang kaya dengan agama islamnya, keindahan alam sekitar, gunung – ganang, musim salji, tulip festival dan indahnya pembinaan masjid – masjid di Turki.

 • Masjid Sultanahmet atau Masjid Biru

Selain Pakej Percutian Ke Turki

Merupakan masjid yang terhormat di Istanbul. Uniknya masjid ini ia hanya ada 6 menara sahaja namun hanya 4 menara sahaja untuk masjid. Reka bentuk seni bina merupakan gabungan di antara Byzantine serta tradisi islam. Kenapa ia dipanggil masjid biru? Ini kerana jubin yang menghiasi ruang dalaman berwarna biru.

 • Grand Bazar

Ada Pakej Percutian Ke Turki

Grand Bazar adalah tempat membeli belah, mahupun tempat membeli cenderamata kepada kaum keluarga dan juga sahabat handai. Mempunyai pengunjung yang cukup ramai dan bazar yang tertua di Turki. Harga yang murah serta barangan yang mudah didapati. Dibuka dari pukul 9 pagi sehingga 7 malam. Pengunjung dapat membeli barangan yang di inginkan.

 • Tulip Festival

Adanya Pakej Percutian Ke Turki

Tulip festival selalunya akan berlaku pada bulan April setiap tahun. Bunga tulip yang meliputi sepanjang jalan dengan setiap warnanya yang ada. Tulip pink, kuning, ungu dan sebagainya. Bunga tulip menjadi satu tarikan kepada para pengunjung. Mencantikkan pandangan serta memberikan ketenangan apabila memandangnya.

 • Musim salji

Terdapat Pakej Percutian Ke Turki

Bagi pengunjung yang ingin merasakan salji itu bagaimana. Jadi berkunjunglah ke Turki, Istanbul untuk merasakan kenikmatan sebenar salji itu sendiri. Keadaan yang sejuk serta dingin menjadikan percutian itu menjadi lebih bermakna. Di Malaysia tiada salji, di negara lain empat musim seperti Turki ada salji. Bermain luncur aisi serta salji. Tidak hairan pelanggan menghabiskan duit mereka untuk ke negara Asia yang lain.

 • Belon Udara Panas Festival atau Hot Air Balloon Festival

Mencari Pakej Percutian Ke Turki

Cappadocia adalah tempat dimana ada nya festival belon udara panas. Dengan dapat melihat keindahan panorama sekeliling bandar Turki, Istanbul sudah cukup memadai bagi pengunjung. Rugi bagi pengunjung yang melepaskan peluang menaiki belon udara panas. Satu cita – cita dimana menaiki belon udara panas dalam list percutian para pengunjung.

Harga Pakej Murah Turki Serendah RM1699

Seperti yang dinyatakan di atas tadi, terdapat dua jenis pakej yang pihak Kembara Istanbul sediakan, di antaranya ground dan fullboard. Pakej ini mempunyai keistimewaan serta harga yang tersendiri.

 • RM1699 untuk pakej Ground (sekurangnya 10 orang dan confirm untuk pergi)
 • RM4999 untuk pakej FullBoard
 • Private Trip\
  – 4-6 paxs = RM 2699
  – 7-9 paxs = RM 2499
  – 10-15 paxs = RM 1699

Lokasi Yang Dikunjungi Sepanjang Percutian Kembara Istanbul

Pakej Percutian Ke Turki

Nak berjalan sudah semestinya nak meluaskan pemandangan bukan? Jadi tidak salah untuk pihak Kembara Istanbul menyediakan perjalanan yang sempurna kepada para pelanggan. Bayaran yang berpatutan menjamin kadar perjalanan sepanjang di Istanbul. Di antara tempat yang akan dikunjungi adalah:

 • Turki
 • Istanbul
 • Canakkale
 • Kusadasi
 • Ephesus
 • Bolu

Testimoni Kembara Istanbul

Maklum balas daripada pelanggan adalah perkara yang diutamakan. Sebarang ketidakpuashatian serta ketidakkeselesaan amat dititikberatkan. Daripada itu penambahbaikan diambil daripada maklum balas pelanggan.

Ada Pakej Percutian Ke Turki

Selain Pakej Percutian Ke Turki

Ada Pakej Percutian Ke Turki

Alamat Syarikat Kembara Istanbul

Sebarang surat menyurat mahupun kekhuawatiran, pelanggan boleh datang ke pejabat untuk keterangan lanjut. Di sini disertakan alamat syarikat Kembara Istanbul.

Hubungi Kami Dengan Kadar Segera Untuk Pakej Murah Turki RM1699

Pelanggan boleh menghubungi kami terus melalui website yang tertera, email, facebook, instagram dan juga whatsapp. Tawaran Pakej Murah ini berlangsung sepanjang tahun. Tidak perlu risau, hubungi kami untuk pakej Turki Murah!

KEMBARA ISTANBUL | PAKEJ PERCUTIAN KE TURKI
Hotline: Tekan untuk telefon (012-7956786) | Tekan untuk WhatsApp
Website: https://kembaraistanbul.com/
Email: hello@kembaraistanbul.com
Facebook: https://www.facebook.com/kembaraistanbul
Instagram: https://www.instagram.com/kembaraistanbul/

Hubungi Kami Dengan Kadar Segera Untuk Pakej Murah Turki RM1699!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Malaysia

   
Hubungi Kami Dengan Kadar Segera Untuk Pakej Murah Turki RM1699!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Hubungi Kami Dengan Kadar Segera Untuk Pakej Murah Turki RM1699!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: