Review
Aug 2, 2018, 3:44am

Pakej Pelancongan Terbaik Ke London, Paris dan Amsterdam


Negara Europe antara tempat yang sangat menarik untuk dikunjungi. Dengan keindahan muka buminya beserta sistem pentadbiran yang bersistematik, kita merasakan negara ini adalah tempat idaman untuk dikunjungi. Bila sebut Europe, sudah pasti orang akan menyatakan ini tempat ” Percutian orang – orang kaya ” mana mampu!

pakej pelancongan terbaik ke london

Kini kami ada cara untuk memberikan peluang kepada anda untuk melancong ke Europe dengan harga yang murah. Tidak semestinya anda perlu kaya untuk melancong ke Europe. Jadi apa tunggu lagi…jom melancong ke Europe harga murah tapi bercuti seperti orang kaya.

Agensi Pelacongan Kembara Sufi

pakej pelancongan terbaik ke london kembara sufi

Kembara Sufi Travel & Tours Sdn Bhd merupakan syarikat pelancongan milik penuh bumiputra yang beroperasi di Semenanjung Malaysia. Syarikat ini telah ditubuhkan pada Disember 2012 dan telah beroperasi pada 21 Disember 2012. Kembara Suci menawarkan pakej percutian muslim dalam dan luar negara. Lebih menarik, syarikat ini turut memberikan servis menguruskan tiket penerbangan, pakej perlancongan seperti hari keluarga, lawatan penyelidikan pelajar, perjalanan syarikat, pakej bulan madu, permohonan visa dan perkhidmatan lain.

Kualiti Dan Perkhidmatan Terbaik Di Tawarkan Kepada Anda

agensi pakej pelancongan terbaik ke london

Kembara Sufi menawarkan pakej perlancongan dan perkhidmatan agensi pelancongan dengan kualiti yang terbaik dan sentiasa mementingkan hubungan ukhuwah islamiah sesama saudara islam dan tanggungjawab kepada agama. Kembara Suci akan memastikan setiap perjalanan anda untuk melancong adalah selesa, selamat dan paling penting, menjimatkan.

Kelebihan Memilih Pakej Kembara Sufi Travel & Tours Sdn Bhd

 • Tempat murah – murah mereka bawa anda untuk shopping. Tapi jangan risau bagi yang minat barang branded, kami bawa untuk anda merasai berada tempat orang – orang kaya sebagai pengalaman.
 • Hotel sangat selesa dan layanan yang disediakan bagaikan mesra satu keluarga tak kira siapa anda diluar sana.
 • Makanan Halal dan Solat diutamakan.
 • Tazkirah dan doa seiring setiap pagi. Bukan kah melancong itu Ibadah!
 • 5 Negara dengan “SATU PAKEJ “.

kelebihan pakej kembara sufi ke london

Pakej Ke Eropah 5 Negara Serendah RM 6999 Selama 12 Hari 9 Malam

Semua mahu paling murah. Lagi banyak bandar dilawati, lagi mahal kos. Kerana kos pengangkutan tambahan. Bandar seperti London, Zurich dan Paris biasanya menyumbang kos paling tinggi dalam trip. Jika anda mengikuti trip dari Kambara Sufi, anda boleh menikmati percutian ke Negara Eropah Serendah RM6999 sahaja! Kesemua harga telah dimasukkan dalam pakej dan tiada caj tersembunyi mengikut terma dan syarat. Sepanjang 12 hari 9 malam anda akan dibawa ke destinasi popular yang sudah termasuk dalam pakej.

kembara ke 5 negara eropah

Melawat Destinasi 5 Negara Eropah Paling Popular

Melawat 5 negara utama Eropah dalam pakej yang ditawarkan oleh Kembara Sufi Travel pastinya satu peluang terbaik yang tidak patut dilepaskan. Setiap negara yang dilawati; German, Switzerland, Paris, Amsterdam, dan Belgium diketahui mempunyai tarikan, sejarah dan keunikannya yang tersendiri.

1. Jerman

percutian terbaik ke german

Di Jerman contohnya setiba di kotaraya kewangan Frankfurt, bangunan Gothic kurun ke-14 yang dikenali sebagai Romer sedia menanti para pelawat. Bangunan-bangunan ini asalnya merupakan rumah orang-orang kaya Rom yang tingal berdagang pada zaman Holy Roman Empire sebelum dijadikan dewan bandaraya pada kurun ke-15. Perkara menarik tentang salah satu bangunan di Romer yang dikenali sebagai Zum Romer ialah dewan ini menjadi saksi pertabalan beberapa raja Jerman pada zaman dahulu termasuklah Frederick Barbarossa yang terkenal.

2. Paris

pakej percutian pilihan ke paris

Sering dianggap sebagai kota percintaan, Paris juga terkenal sebagai pusat fesyen dan kota sejarah. Malah lebih menarik lagi apabila 3 hasil seni yang terkenal boleh dilihat di sini; ikon kota Paris Eiffel Tower (1889), potret Monalisa di Louvre Palace (1202) dan ukiran patung The Thinker di Musee Rodin (1919). Lawatan ke kota Paris semestinya tidak akan lengkap jika tidak menjejakkan kaki ke atas Menara Eiffel yang berketinggian 320m. Menara konkrit ini yang juga dikenali sebagai La Dame de Fer (the iron lady) dibina sempena 1889 World Fair yang berlangsung di Paris dan memegang gelaran binaan tertinggi di dunia sehingga tahun 1930. Pelawat boleh menaiki 3 tingkat pelantar tinjau dan menyaksikan pemandangan sayup seluruh kota Paris.

3. London

pakej percutian menarik ke london

Di London peserta akan di bawa dan dapat melihat sekitar bandar London dan tempat tempat menarik seperti Big Ben & Parliament , Trafalgar Square , Tower Bridge/ London Bridge ,  Buckingham Palace dan membeli belah di Oxford Street .

4. Brussels

pakej percutian ke brussels

Melawat Bandar Brussels dan tempat tempat seperti Mannekin Pis dan Grand Palace. Peserta boleh membeli belah coklat dan waffle.

Perjalanan di teruskan dengan melawat Atomium dan bergambar bersama struktur molekul yang terkenal di Brussels. Perjalanan di teruskan ke Amsterdam.

5. Amsterdam

pakej pilihan ke eropah terbaik

Lawatan ke tempat menarik sekitar Bandar Amsterdam  berdekatan Dam Square ,Bangunan Amsterdam Central, bergambar di IAMSTERDAM.  Melawat bunga tulip (Keukenhof) yang terkenal di sini.

Pakej Percutian Terbaik Ke Europe Ini Merangkumi

 • Flight return pergi dan balik (25 – 30 kilo seorang, 7kilo hand luggage)
 • Hotel bertaraf 3 dan 4 bintang standart
 • Makanan sebagaimana dalam jadual
 • Guide yang berpengalaman di Europe dan wakil kami seorang dari malaysia
 • Transport bus private disediakan

pakej menarik ke europe

Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan Kembara Sufi Travel & Tours Sdn Bhd

 • Dua orang guide yang akan membantu anda dalam pengembaraan.
 • Mesra melancong bagaikan satu keluarga.
 • Makanan Halal disediakan.
 • Penjagaan solat diutamakan.
 • Bacaan doa setiap hari.
 • Guide yang boleh bercakap bahasa melayu / Inggeris berpengalaman di Europe.

tips pakej pelancongan terbaik ke londong

Ribuan Pelancong Memilih Kembara Agensi. Lihat Testimoni

antara pelancong dengan kembara sufi antara pelancong dengan kembara sufi antara pelancong dengan kembara sufi

Jom ke Europe Pada Harga Serendah RM6999 Sekarang!

Kini anda mampu untuk mengikuti pakej murah ini. Kerana apa yang kami buat tidak semata – mata keuntungan tapi lebih kepada hubungan persaudaraan dan ukhuwah dalam melancong. Jom melancong bersama Kembara Sufi sekarang!

trip ke luar negara kembara sufi

KEMBARA SUFI TRAVEL &  TOUR | AGENSI PELANCONGAN TERBAIK MALAYSIA
Hubungi: Tekan untuk telefon (013-3974498) | Tekan untuk Whatsapp
Website: http://kembarasufi.com/

Alamat:
Kembara Sufi Travel and Tour Sdn Bhd
SA – Tingkat 12 -23 Plaza Azalea, Persiaran Bandaraya Seksyen 14, Shah Alam, Selangor

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: