Review
Sep 20, 2017, 6:43pm

Pakej Katering Murah di Perlis Hanya Dari RM7.80


Musim cuti sekolah kian dekat. Inilah masa yang paling ditunggu-tunggu oleh seisi keluarga dan budak-budak sekolah untuk melakukan aktiviti riadah bersama keluarga mahupun beristirehat. Banyak kenangan manis ketika zaman kanak-kanak berlaku ketika ini. Selain itu , pasangan yang hendak malangsungkan perkahwinan akan memilih masa cuti sekolah ini untuk melangsungkan perkahwinan mereka kerana ramai saudara-mara dan sahabat handai boleh mendapatkan masa untuk menghadirkan diri ke majlis mereka dengan lebih mudah tanpa diganggu oleh masa persekolahan anak-anak mereka. Sudah menjadi lumrah apabila kenduri perkahwinan diadakan , memang ramai tetamu akan datang untuk memeriahkan majlis tersebut.

Pakej Katering Murah di Perlis

Tetapi , dengan jumlah tetamu ang ramai , kos makanan yang terpaksa ditanggung oleh pasangan pengantin tersebut sudah tentulah bertambah. Pada zaman sekarang , orang ramai lebih gemar menggunakan khidmat katering untuk menyediakan juadah di kenduri. Acapkali para pengantin mengadu bahawa sukar untuk mendapatkan katering dengan harga yang murah dalam keadaan ekonomi sekarang dan kos barang makanan yang semakin naik . Boleh dikatakan harga katering boleh mencecah hampir RM 20 setiap seorang.

Hafa Katering Antara Pakej Katering Murah di Perlis

Bayangkan jika 1000 orang hadir ke majlis tersebut. Jumlah yang perlu ditanggung pasangan pengantin sudah pastilah hampir mencecah RM 20 ribu dan itu hanyalah anggaran minimum bagi jumlah tetamu. Berapa jumlah kos jika tetamu melebihi 1000 orang. Meremang bulu roma saya memikirkannya. Akan tetapi , bagi para penduduk Perlis , saya ada berita baik untuk anda semua. HAFA kini sedia menyelesaikan masalah anda dengan menawarkan harga katering serendah RM 7.80 bagi setiap tetamu.

Pakej Katering Murah di Perlis Hanya Dari RM7.80
Jadi , apakah HAFA yang saya sebutkan ini? HAFA adalah perusahaan yang pakar dalam menyediakan majlis perkahwinan impian para pengantin di Perlis . Mereka mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang ini sejak tahun 1983 lagi. Bermakna telah 30 tahun berlalu sejak kali pertama mereka menyediakan khidmat ini. Kualiti perkhidmatan mereka tidak perlulah kita ragui lagi dengan pengalaman mereka yang sangat luas dalam bidang ini. HAFA bukan sahaja menyediakan khidmat katering , mereka juga merangkumi beberapa lagi khidmat seperti :

  • Katering
  • Perancang perkahwinan
  • Perhiasan dalaman
  • Pengurusan majlis

Menu Pakej Katering Murah di Perlis Hanya Dari RM7.80

Dengan memilih HAFA , pengantin hanya perlu bersahaja tanpa kerisauan dan hanya menikmati detik-detik bahagia mereka dengan sepenuh hati supaya kenangan manis ini dapat disemat di dalam hati mereka sehingga ke jannah. HAFA bersedia menguruskan majlis perkahwinan mereka dari A hingga ke Z .

pelamin-Pakej Katering Murah di Perlis

Untuk membolehkan anda lebih memahami apa yang boleh anda dapatkan dari HAFA , mari saya memperkenalkan pakej-pakej yang telah disediakan oleh mereka. Pihak HAFA menyediakan 2 jenis pakej untuk para bakal pengantin iaitu pakej rumah dan pakej dewan. Manakala setiap pakej mempunyai beberapa jenis set.

Pakej Katering Murah di Perlis (Pakej Rumah – Hanya dari RM7.80)

Bagi yang memilih pakej rumah , anda diberikan sebanyak 3 pilihan set dan sudah tentulah lokasi majlis akan diadakan di rumah pengantin tersebut sendiri. Pakej rumah mempunyai harga dari sekitar RM 7.80 sehingga 11.80 setiap seorang tetamu sahaja berdasarkan pakej yang dipilih pengantin. Majlis tersebut bukan sahaja akan disediakan dengan makanan , persiapan khemah juga turut disediakan di dalam pakej tersebut. Berikut adalah pakej rumah yang disediakan.

hafa-pakej-rumah-a Pakej Katering Murah di Perlis

hafa-pakej-rumah-b Pakej Katering Murah di Perlis

hafa-pakej-rumah-c Pakej Katering Murah di Perlis

Memang sudah jelas kelebihan yang disediakan oleh HAFA berbanding pesaing mereka yang lain bukan? Bukan sahaja makanan yang disediakan menarik selera , harga yang berpatutan , penyediaan majlis yang lengkap , malah meja pengantin dan meja makan rombongan berhidang dome bagi melayan tetamu khas juga turut disediakan secara percuma. Apa lagi tidak memuaskan hati kita jika sedemikian ini layanan yang diberikan jika dibandingkan dengan harga yang kita bayar.

layanan-vip Pakej Katering Murah di Perlis
meja-berhidang-dome Pakej Katering Murah di Perlis

Pakej Katering Murah di Perlis (Pakej Dewan A – Hanya dari RM9.90)

Pakej yang seterusnya adalah pakej dewan. Seperti nama yang tertera di pakej , pakej ini sesuai bagi pengantin yang ingin mengadakan majlis perkahwinan mereka di dewan . Majlis perkahwinan di dewan tidak semudah majlis perkahwinan di rumah kerana perhiasan dan peralatan di dewan jauh lebih banyak daripada di rumah. Tambahan lagi , jika hiasan di dewan dilakukan oleh orang yang tidak pakar , suasana di dewan mungkin tidak dapat ditonjolkan dan mengurangkan kemeriahan majlis. Anda pasti tidak mahu perkara sebegini berlaku bukan? Jadi pakej dewan yang disediakan oleh HAFA adalah penyelesai masalah anda. Terdapat dua set di dalam pakej dewan. Berikut adalah perincian set-set tersebut :

hafa-pakej-dewan-a Pakej Katering Murah di Perlis

hafa-pakej-dewan-b Pakej Katering Murah di Perlis

Menarik bukan apa yang disediakan di dalam pakej ini . Terutama di dalam pakej dewan B . Pelamin , walkway dan entrance turut disediakan oleh HAFA. Majlis sebegini boleh dikatakan cukup untuk menunaikan fantasi para pengantin yang menginginkan majlis perkahwinan yang serba eksklusif dan menarik. Walaupun bayaran bagi pakej tersebut agak mahal , apa yang disediakan di dalam pakej tersebut cukup untuk memuaskan hati pengantin yang melanggan pakej tersebut.

Testimoni Pakej Katering Murah di Perlis

Setelah berpuas hati dengan harga dan pakej yang ditawarkan oleh pihak HAFA , bagaimana pula dengan mutu perkhidmatan mereka? Jangan risau. Kesemua yang telah menggunakan khidmat HAFA sebelum ini telah memberikan respons positif dan sangat berpuas hati dengan perkhidmatan HAFA. Anda tidak percaya? Mari saya tunjukkan mesej testimoni dari mereka yang telah menggunakan khidmat HAFA di bawah.

testimoni-hafa-catering-1 Pakej Katering Murah di Perlis
testimoni-hafa-catering-2

Nampak tak betapa puas hati dan gembiranya mereka yang memilih HAFA untuk majlis mereka? Ini hanyalah sedikit dari jumlah testimoni yang ada. Jika saya letakkan semua testimoni pasti and penat membacanya. Jadi tunggu apa lagi ? pilihlah HAFA jika anda ingin melangsungkan majlis perkahwinan anda. Pasti anda tidak akan menyesal dan tersenyum dengan keputusan anda kerana memilih HAFA di masa hadapan kelak.

catering-hafa Pakej Katering Murah di Perlis

Dengan berbekalkan apa yang telah saya ceritakan kepada anda semua, tidak perlulah lagi anda ragu-ragu untuk memilih siapa untuk menguruskan majlis anda bukan? Ayuh jimatkan perbelanjaan anda ketika majlis dengan menggunakan perkhidmatan HAFA dan anda boleh gunakan modal selebihnya untuk membina keluarga yang lebih bahagia dan selesa tanpa beban hutang seperti kebanyakan pengantin yang berbelanja berlebihan ketika majlis sehingga terpaksa meminjam di sana sini.

Jom Dapatkan Pakej Katering Murah di Perlis dengan Hafa Wedding SEKARANG !

catering-murah-hafa Pakej Katering Murah di Perlis

Kepada anda yang berminat , anda bolehlah menghubungi pihak HAFA untuk maklumat lanjut yang lebih terperinci di bawah.

Jangan lupa juga menjemput saya jika tarikh sudah ditetapkan ya. Saya berdoa agar pasangan yang ingin melangsungkan majlis perkahwinan supaya kekal bahagia sepanjang hayat dan berterusan hingga ke jannah. Semoga apa yang saya ceritakan di sini dapat membantu anda melayari bahtera perkahwinan dengan lebih mudah dan sempurna. Sekian terima kasih.

Jom tempah di Hafa Wedding Village SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom tempah di Hafa Wedding Village SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah di Hafa Wedding Village SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: