Review
Sep 15, 2017, 10:57am

Pakej Katering Murah Di Melaka Dari 50 – 5000 Jemputan


Adakah anda sedang pening kepala untuk mendapatkan khidmat pakej katering murah di Melaka? Sama ada anda hendak meraikan majlis perkahwinan, pertunangan, majlis aqiqah, majlis kesyukuran atau apa sahaja majlis yang mana anda ingin mencari pakej katering yang murah dan berpatutan di negeri Melaka.

pakej katering murah di Melaka untuk kenduri

Adakah anda juga ingin mencari orang yang dapat menawarkan pakej katering yang boleh menampung sehingga 5000 jemputan? Pastinya di negeri Melaka agak payah atau sukar untuk mendapatkan orang yang dapat menyediakan pakej katering yang murah di Melaka yang boleh melayan jemputan sehingga 5000 orang?

pakej-katering-sehingga-5000pax

Pastinya terdapat pelbagai orang atau syarikat yang menyediakan pakej katering di Melaka, tetapi anda tidak akan pasti sama ada pakej katering tersebut boleh didapati dengan harga yang murah atau sama ada mereka boleh menampung dari 50 – 5000 jemputan. Agak sukar untuk mendapatkan sesiapa yang menawarkan pakej katering di Melaka yang murah dan pada masa yang sama boleh melayan sejumlah jemputan yang ramai. Mari kita perkenalkan satu syarikat yang boleh menawarkan pakej katering murah di Melaka dengan pakej meliputi 50 – 5000 jemputan pada satu-satu masa.

Jiha Jaya Trading Antara Pakej Katering Murah dan Terbaik Di Melaka

Syarikat Jiha Jaya Tradiing merupakan satu-satunya syarikat yang menawarkan pakej katering di Melaka. Diuruskan oleh gandingan ayah dan anak iaitu En. Jimat (ayah) dan En. Hafidzzul (anak), mereka menawarkan pakej katering di Melaka yang murah dan meraka dapar menampung jemputan dari 50 jemputan sehingga ke 5000 jemputan pada satu-satu masa. Jiha Jaya Trading menawarkan pakej katering murah di Melaka dengan menyediakan pakej katering yang berbaloi dengan kualiti makanan dan layanan yang tip-top.

meja-makan-beradap-melaka

Mungkin anda tidak mengenali En. Jimat atau anaknya En. Hafidzzul, tetapi tahukah anda bahawa En. Jimat adalah anak buah kepada Mohd Shah, tokay Nasi Baryani Mohd Shah yang berpengkalan di Batu Pahat dan sememangnya famous dan terkenal di sana, malah satu negeri Johor Darul Takzim kenal akan kesedapan dan keenakan nasi baryani Mohd Shah Batu Pahat ini. Oleh itu anda tidak perlu ragu-ragu akan kualiti dan kelazatan makanan yang disediakan oleh Jiha Jaya Trading ini.

Menu Yang Disediakan Pakej Katering Murah Di Melaka

menu-catering-melaka

Pelbagai menu dan juadah boleh disediakan oleh Jiha Jaya Trading terpulang kepada kehendak pelanggan dan juga bergantung kepada majlis yang hendak diraikan. Kesemua menu-menu yang disajikan oleh Jiha Jaya Trading confirm sedap dan enak, sesedap nasi briyani di Batu Pahat itu sendiri. Lazat dan enak dan pasti digemari jemputan-jemputan yang berkunjung ke majlis nanti.

Antara menu-menu yang boleh dipilih adalah seperti berikut:

 • Nasi baryani
 • Nasi tomato
 • Nasi jagung
 • Nasi minyak

nasi-minyak-catering-melaka

Lauk-lauk yang boleh ditempah atau dipesan termasuklah:

 • Kambing / Daging / Ayam baryani
 • Ayam masak merah
 • Pajeri nenas
 • Dalca
 • Buah-buahan
 • Papadom
 • Minuman seperti jus dan lain-lain

set-makanan pakej katering murah di Melaka

Pakej Yang Ditawarkan Pakej Katering Murah Di Melaka Dari 50 hingga 5000 Jemputan

Syarikat Jiha Jaya Trading berpengalaman menyediakan pakej katering yang boleh menampung dari 50 sehingga 5000 jemputan. Harga yang ditawarkan memang berpatutan dan murah dan susah untuk mendapat harga yang setandingnya di negeri Melaka. Syarikat JIha Jaya Trading juga menawarkan pakej katering yang lengkap dari RM18 sehingga RM25 seorang. Set katering yang lengkap ini termasuklah makanan, minuman, karaoke (PA system), khemah dan juga lauk untuk pengantin. Walaupun begitu set lengkap ini hanyalah untuk tempahan di negeri Melaka sahaja. Walaupun begitu, sekiranya anda memang meminati masakan daripada Jiha Jaya Trading, mereka menawarkan perkhidmatan masak sahaja untuk tempahan di luar negeri Melaka.

set pakej katering murah di Melaka

Harga yang diberikan oleh Syarikat Jiha Jaya Trading ini amatlah berpatutan dan murah di sekitar negeri Melaka, maklumlah ini merupakan antara pakej katering murah di Melaka dan boleh melayan dari 50 – 5000 jemputan. Tambahan pula siapa yang tak nak merasa nasi baryani yang asli dan original seakan-akan memakan nasi baryani di Batu Pahat! Tentu ramai yang tidak sabar untuk membuat tempahan dengan syarikat Jiha Jaya Trading untuk majlis yang hendak diadakan, termasuklah majlis perkahwinan atau majlis bertunang, majlis aqiqah, majlis kesyukuran, kenduri tahlil dan doa selamat, hari jadi ataupun sekadar hendak mengadakan rumah terbuka.

keenakan-nasi-briyani-kambing-tersohor pakej katering murah di Melaka

Keenakan Nasi Briyani Kambing Johor ini Dibawakan Kepada Tetamu Anda

Keunikan Nasi Baryani Pakej Katering Murah Di Melaka

Bagi anda yang pernah menjamu selera di majlis-majlis di mana Syarikat Jiha Jaya Trading merupakan katerer bagi majlis tersebut, anda pasti akan terpikat dan terpesona dengan rasa enak dan lazat nasi baryani yang seolah-olah anda sedang menikmati nasi baryani di Batu Pahat. Anda tentu sedia maklum bahawa bandar Batu Pahat memang terkenal dengan nasi baryani mereka. Jadi anda tidak perlu hairan kerana keunikan dan kesedapan nasi baryani Jiha Jaya Trading adalah asli dan seperti yang original kerana rempah-rempah masakan yang digunakan didatangkan langsung dari Batu Pahat, dan tidak menggunakan rempah berjenama lain.

nasi-briyani-batu-bahat pakej katering murah di Melaka

Menggunakan Rempah Ratus Asli Dari Batu Pahat Untuk Keenakan Rasa Briyani Sebenar

Sudah pasti Syarikat Jiha Jaya Trading mementingkan mutu dan keaslian rempah ratus yang digunakan dalam masakan mereka agar hidangan mereka adalah outstanding dan out of this world! Pasti ia akan menjadi bahan bualan yang positif dimana beribu-ribu komen positif yang didengari dan disampaikan oleh jemputan-jemputan bagi sesiapa yang berpeluang menjamu selera di majlis yang dikater oleh Syarikat Jiha Jaya Trading.

Jom Dapatkan Pakej Katering Murah Di Melaka Ini Sekarang !

Pakej Katering Murah Di Melaka

Jangan lagi teragak-agak untuk mendapatkan pakej katering murah di Melaka yang juga dapat melayan dari 50 – 5000 jemputan. Tidak kira apa jua majlis yang hendak diadakan, Syarikat Jiha Jaya adalah pilihan yang sesua untuk anda mendapatkan hasil masakan yang enak dan sedap bagi jemuputan-jemputan anda untuk majlis keraian anda.

Hubungi En Jimat / En. Hafidzzul Untuk Maklumat Lanjut!

Jom tempah katering JIHA JAYA TRADING SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Jom tempah katering JIHA JAYA TRADING SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Jom tempah katering JIHA JAYA TRADING SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: