Review
Aug 1, 2018, 11:49am

Ordersini Sistem Tempahan Online Untuk SME dan Sole Proprietorship


Sistem Tempahan Online untuk SME Logo

Ordersini ialah sistem untuk urus tempahan online dengan harga yang paling murah di Malaysia. Dicipta pada tahun 2016 dan digunakan oleh beberapa orang terawal untuk ujikaji, disebarkan kepada public pada 2017 untuk uji stability. Ordersini ialah sistem yang paling ringan dan laju untuk urus tempahan.Sekiranya anda pemilik perniagaan SME dan sole proprietorship, system ini mampu meningkatkan jualan anda dengan mempermudah urusan pelanggan untuk membuat pembelian.

Mari Kita Lihat Kelebihan System Ini.

1. Memudahkan Urusan Pembayaran

Sistem Tempahan Online untuk SME Bayaran

Pembeli anda boleh membeli produk jualan anada menggunakan CDM, manual banking online banking dan pelbagai lagi payment gateway. Hal ini akan mempercepatkan urusan dan tidak membuang masa pelanggan anda.

 2. Produk Tanpa Had

Sistem Tempahan Online untuk SME Kategori

Tiada limitasi amaun produk yang boleh anda letak di system ini. Sesetengah system lain mungkin menegenakan cas tambahan jika anda meletakkan produk nelebihi had tertentu. Namun bagi system OrderSini, tidak mengenakan cas apa-apa kepada anda. Amat menjimatkan bukan.

3. Affiliate

Sistem Tempahan Online untuk SME Interface

Anda juga boleh aktifkan fungsi affiliate bagi membantu anda melariskan produk anda. Dengan hanya beberapa langkah mudah fungsi affiliate akan bertindak serta- merta. Anda juga boleh aktifkan carta affiliate untuk tujuan cabaran.

4. Dropship

Sistem Tempahan Online untuk SME Carta

Selain itu, fungsi dropship juga ditawarkan pada anda yang memerlukan wakil jualan. Melalui system ini anda boleh monitor prestasi wakil jualan anda dengan mudah.

5. Statistik Jualan

Sistem Tempahan Online untuk SME Laporan

Laporan jualan mengikut produk, jualan harian migguan, bulanan, tahunan dan keseluruhan ankan terpapar di system ini dengan mudah. Anda tidak perlu pening kepala untuk kira berapa jualan anda pada bulan tersebut.

6. Senarai Pembeli

Sistem Tempahan Online untuk SME Maklumat

Anda juga boleh melihat maklumat pembeli anda di system Ordersini. Ini boleh bantu anda untuk kenal pasti pelanggan setia anda dan membantu anda untuk mendapatkan mamklumbalas bagi mengimprovisasikan lagi perniagaan anda.

7. Senarai Tempahan

Sistem Tempahan Online untuk SME Tempahan

Dengan 1 klik, anda boleh melihat senarai tempahan. Tiada lagi masalah order tercicir yang boleh menyebabkan pelanggan tidak berpuas hati dengan servis anda.

8. Kupon Tanpa Had

Sistem Tempahan Online untuk SME Kupon

Terdapat 3 variasi kupon yang ditawarkan. Anda boleh pilih kupon tersebut berdasarkan kesusaian produk ini. Kupon ini boleh memabntu untuk menarik perhatian pelanggan anda untuk membeli.

9. Auto Mesej

Sistem Tempahan Online untuk SME Autoresponder

Selepas pembeli membuat pembayaran, anda boleh tulis template auto message yang dihantar ke email pembeli sebagai pengesahan pembayaran telah dibuat.

10. Urusan Pos

Sistem Tempahan Online untuk SME Postage

Ordersini menyediakan fungsi penghantaran untuk produk fizikal mengikut berat, kuantiti dan kadar rata. Hanya perlu pilih yang sesuai dengan produk anda.

11. Sistem Yang User Friendly

Sistem Tempahan Online untuk SME Mesra

Sistem ini sangat mudah digunakan. Dengan adanya sentuhan daripada teknologi terkini seperti menu mudah guna, system ini sangat sesuai untuk newbie.

Mengapa Anda Perlu Cuba System Ini

Sistem Tempahan Online untuk SME Testimoni

Maklumbalas pengguna yang diterima sangat positif. Ramai yang berpuas hati dan kagum dengan perlaksanaan system ini yang sangat efisyen dengan harga yang murah.

Pakej Bermula Dengan RM10

Sistem Tempahan Online untuk SME Harga

Dengan hanya RM10, anda boleh menikmati pelbagai fungsi premium yang ditawarkan. Anda boleh memilih pakej yang ditawarkan mengikut kesuaian anda.

Untuk maklumat lanjut dan berminat untuk membuat langganan anda boleh terus melawat laman sesawang tersebut.

ORDERSINI | SISTEMTEMPAHAN ONLINE UNTUK SME
Website:
ordersini.com
Facebook Page: OrderSini.com
Instagram: Ordersiniofficial
Youtube: Ordersini News & Tutorial

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: