Review
Sep 24, 2018, 8:13am

Nasar Ceramic Coating Menawarkan Coating Kereta Terbaik dan Murah


Kereta adalah pengangkutan utama dan siapa yang tidak suka kalau ada kereta yang sentiasa tampak seakan baru sentiasa. Namun sayangnya kereta yang di beli boleh menjadi semakin lusuh dari hari ke hari terutama pada warna catnya dek kerana asyik terdedah kepada panas dan hujan sepanjang digunakan setelah bertahun-tahun lamanya.

Coating Kereta Hujan

Faktor cuaca yang sering tidak menentu di negara ini memang tidak dapat dinafikan boleh memberi kesan pada rupa luaran kenderaan namun persoalannya sekarang, adakah sebarang produk yang boleh membantu mengatasi masalah ini supaya kenderaan yang di beli dengan hasil titik peluh itu dapat sentiasa kekal cantik seakan baru walau sudah lama digunakan. Jawapannya adalah ya! Sebenarnya telahpun ada produk hebat di luar sana yang boleh menolong anda mengatasi masalah ini dan nama untuk produk ini adalah NASAR CERAMIC COATING Y-07.

Coating Kereta Pantas

Keistimewaan Nasar Coating Apabila Digunakan Terhadap Kenderaan

Nasar Ceramic Coating ini boleh menawarkan ketahanan lebih 60 bulan perlindungan luaran untuk cat kenderaan kesayangan anda. Produk Nasar Ceramic Coating ini juga sangat berkesan kerana ia mempunyai tahap premium ceramic coating yang telah diterap secara berperingkat ke atas cat kenderaan sehingga mampu memberikan hasil seumpana kemasan kaca yang berkilat.

Coating Kereta Kesan

Tidak sekadar mampu mengilatkan malah ia boleh turut memberi perlindungan ke atas cat kenderaan selama bertahun-tahun malah produk Nasar Ceramic Coating Y-07 ini juga mampu untuk melindungi cat kenderaan sehingga 1 tahun dengan memberikan kesan kilat dan hidrofobik yang sangat baik. Ia juga akan bertindak sebagai pelindung cat kenderaan untuk pelbagai keadaan seperti hujan asid, sinar UV serta matahari, pencemaran bandar dan sebagainya.

Cat Tahan Lama Dan Anti Calar Dengan Formulasi Anti-Oxdising Tulen 100% Dari Jepun

Produk ini sangat berkesan dek kerana ia dihasilkan dengan menggunakan formulasi anti-oxdising yang tulen 100% dari Jepun. Cara produk ini dihasilkan adalah dengan mencipta beribu lapisan seramik mikroskopik untuk melindungi cat kenderaan. Molekul coating akan memenuhi setiap ruang di dalam cat dan seterusnya melindungi cat kenderaan daripada pengoksidaan. Kerosakan cat kenderaan daripada pengoksidaan dapat dikurangkan kepada zero sepanjang jangka hayat coating itu sendiri dan sekiranya calar, hanya beberapa lapisan yang akan terlibat maka secara tidak langsung ia akan menjadikan cat kenderaan tersebut bersifat anti-calar.

Coating Kereta Terbaik

Maka, apabila produk ini digunakan ke atas kenderaan para pemilik hanya perlu menggunakan jari atau kain sahaja untuk menggosok pada bahagian yang tercalar dan dengan sendirinya calar tersebut akan hilang dan cat kenderaan itu sendiri akan kembali kelihatan sempurna dan berkilat semula. Cara penggunaanya juga tersangatlah mudah. Hanya dengan cara menyemburnya ke atas kenderaan telah dapat menambahkan kesan kristal seakan kenderaan baru pada permukaan cat kenderaan tersebut.

Coating Kereta Licin

Mampu Melindung Dan Mengilatkan Cat Kenderaan Sehingga 5 Kali Ganda!!

Meskipun botolnya tampak kecil namun hakikatnya produk hebat ini boleh melindung dan mengilatkan cat kenderaan sehingga 5 (lima) kali ganda daripada biasa dan hasilnya itu mampu untuk bertahan selama bertahun-tahun! Secara tidak langsung ia bukan hanya boleh menjadi pelindung cat kenderaan semata-mata bahkan dapat menjimatkan wang para pengguna untuk hasil yang akan tahan lama hanya untuk setiap kali penggunaan.

Bagi kenderaan yang telah digunakan produk Nasar Ceramic Coating ini ke atasnya, ia bukan saja dapat tampak sentiasa kilat bahkan kerja pembersihan ke atas kenderaan terbabit juga jauh lebih mudah kerana segala kotoran seperti debu dan lumpur boleh ditanggalkan dengan mudah kerana cat kenderaan yang telah diletakkan dengan produk Nasar Ceramic Coating ini akan bertukar daripada cat biasa-biasa kepada cat yang kalis air.

Coating Kereta Mudah

Kemasan salutan nano daripada lapisan seramik coating yang terbentuk itu juga akan turut menjadikan cat kenderaan anda itu amat terlindung dengan lapisan yang sangat hebat sehinggakan amat sukar untuk menyerap air, lumpur dan debu. Kerana itu ianya amat mudah dan sangat menjimatkan masa untuk dibersihkan daripada pelbagai jenis kotoran.

Maklumbalas Daripada Sebahagian Pengguna

Di sini disertakan juga sebahagian daripada maklumbalas pengguna yang telah berjaya melindung dan mengembalikan keunggulan rupa kenderaan masing-masing hanya dengan menyembur Nasar Ceramic Coating ini pada kenderaan kesayangan masing-masing.

Coating Kereta Cepat

Coating Kereta Laju

Harga Teramat Murah Dengan Hasil Terlajak Hebat!

Hanya dengan harga RM75 sebotol untuk isi kandungan sebanyak 50ml, anda akan mampu untuk menjadikan cat kenderaan anda kembali cantik berkilat-kilat persis kristal yang bercahaya dengan kesan perlindungan kalis air untuk menempuh pelbagai jenis cuaca yang tidak menentu ini. Produk Nasar Ceramic Coating – NASAR Y-07 ini boleh di beli secara terus mahupun melalui kaedah penghantaran secara pos hanya dengan cara menghubungi wakil penjualnya yang sah.

Mahu Kembalikan Kegilatan Kereta Cara Selamat Dan Jimat? Dapatkan Nasar Ceramic Coating Untuk Hasil Yang Menakjubkan!

Coating Kereta Kilat

Jangan tunggu lama-lama kerana produk laris ini semakin mendapat perhatian ramai sekarang ini. Jika anda benar-benar mahukan satu produk yang mampu untuk melindung, mengilat dan mencantikkan kenderaan anda pada cat luarannya, inilah dia produk terbaik yang patut anda cuba. Dapatkan segera sekarang juga kerana Nasar Ceramic Coating benar-benar menawarkan coating kereta terbaik dan murah yang selama ini anda cari!

NASAR CERAMIC COATING | PREMIUM CERAMIC COATING UNTUK KERETA ANDA
Hubungi: 
Tekan untuk telefon ( 019-6527368 ) | Tekan untuk Whatsapp
Facebook : Nasar Ceramic Coating HQ
Instagram : nasar_ceramic_coating

Dapatkan Nasar Ceramic Coating Untuk Hasil Yang Menakjubkan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Dapatkan Nasar Ceramic Coating Untuk Hasil Yang Menakjubkan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Dapatkan Nasar Ceramic Coating Untuk Hasil Yang Menakjubkan SEKARANG!

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: