Review
Nov 27, 2017, 8:26pm

Nak Repair Motherboard Tapi Takut Rosak Balik? Ambil Masa Lama?


  •  
  •  
  •  
  •  
repair-motherboard-laptop

Saya faham apa yang anda rasa. Sebab saya juga pengguna seperti anda. Jadi, bagaimana saya boleh bantu anda? Teruskan baca sampai habis.

Jangan salah faham, saya tak akan paksa anda dapatkan servis dari saya.

Cuma, kalau apa yang saya tawarkan hari ini kena dengan keperluan anda, anda boleh decide sama ada nak menggunakan perkhidmatan kami atau tidak.

Deal?

Ok, jom kita teruskan.

Apa yang anda akan dapat dari FR Laptop Service?

servis-di-frlaptop

Apa beza FR Laptop Service dengan kedai laptop yang lain? Ya, anda akan mendapatkan Servis Repair Motherboard dengan 4 manfaat utama seperti berikut.

1. Gantian Graphic Chipset baharu, bukan sekadar Reheat Chipset sedia ada.

Untuk anda yang ada masalah tak ada display, anda akan dapat new set graphic chipset, bukannya reheat (guna semula graphic chipset lama).

Untuk laptop yang tak boleh on, technician FR akan full scan untuk check punca sebenar dan repair setiap masalah dengan harga flat rate, tanpa cas tambahan.

tukar-chipset-laptop

Jadi laptop anda akan tahan lebih lama tanpa rosak kali ke-2 dalam waktu yang singkat.

Maksudnya anda tak perlu risau laptop anda tiba-tiba rosak masa tengah siapkan kerja. Lebih-lebih lagi kerja tu penting.

Setiap kali anda on laptop, anda yakin laptop anda tak akan ada masalah dan anda dapat buat kerja dengan tenang sehingga kerja siap.?

Dan semestinya anda rasa gembira kerana anda dah buat pilihan yang tepat tanpa perlu bazir duit cuba cara yang belum pasti.?

2. Barisan technician yang berpengalaman

Dengan technician yang berpengalaman, laptop anda akan dibaiki dengan berhati-hati untuk kesan setiap masalah laptop anda.

barisan-technician-fr-laptop

Maksudnya anda akan dapat semula laptop anda dengan kualiti yang dijamin tiptop, dan anda boleh guna laptop tersebut untuk jangka waktu yang lebih lama dari apa yang anda sangka.

Semestinya anda rasa lega kerana tak perlu keluarkan duit yang banyak untuk beli laptop baru.

3. Warranty servis selama 5 bulan

Selain itu, anda dilindungi ‘insuran’ 5 bulan warranty, satu-satunya kedai laptop di lembah klang. Itulah keunikan kami di sini. Kalau laptop anda rosak dalam tempoh warranty, anda dilindungi ‘insuran’ dan segala kos repair adalah PERCUMA.

5-bulan-waranti-di-fr-laptop-service

Maksudnya anda tak perlu keluarkan duit 1 sen pun dari poket anda. Biar kami yang tanggung jika ada apa-apa masalah. Anda bayar 1 harga tapi anda dapat jimat duit lebih banyak untuk masa yang akan datang.

Tentunya perasaan anda lebih tenang lepas hantar laptop untuk repair. Tiada apa yang perlu anda risau dan takut.

4. Tempoh repair motherboard siap dalam masa 5 – 7 hari sahaja

Kalau anda risau ambil masa lama untuk repair, jangan risau sebab di FR, servis repair motherboard hanya ambil masa 5-7 hari bekerja untuk siap.

repair-service-pantas

Anda tak perlu tunggu lama sehingga berminggu-minggu untuk dapat semula laptop anda. Jadi, anda boleh siapkan semua kerja yang tertangguh sebelum ini secepat mungkin.

Anda akan dapat semula life anda sebab saya faham laptop ini ibarat nyawa. Bisnes anda boleh berjalan macam biasa, boss anda dah tak kejar anda lagi sebab kerja pending, boleh layan movie etc.

Anda akan dapat rasa hidup anda lebih bermakna lepas dapat semula laptop anda. Tak perlu lama. Sekejap je.

Nanti dulu, anda bukan sahaja dapat 4 manfaat kat atas ini, tapi saya nak bagi 3 BONUS tambahan untuk anda.

BONUS tambahan yang anda akan dapat selain daripada servis repair.

1- Membership Card bernilai RM500++ (untuk seumur hidup)

membercard-fr-laptop

Dengan membership card ini, anda boleh dapatkan lebih penjimatan untuk seumur hidup berbanding mereka yang tak ada membership card. Untung kan?

Apa kelebihan FR membership card?

Diskaun RM50 pada Hari lahir anda. Kerana anda begitu berharga untuk FR dan kami menghargai anda sebagai pelanggan kami.?

Anda dapat jimat RM50 setiap tahun untuk seumur hidup. Nilainya ratusan ringgit.?

Maksudnya anda boleh dapatkan servis di FR dengan harga lebih jimat berbanding orang lain.?

Anda hanya perlu walk in ke centre FR dan tunjukkan membership card dan IC anda, dan anda layak untuk tuntut bonus hari jadi.

Anda rasa lebih dihargai kerana dapat lebih manfaat berbanding pelanggan lain di sebelah anda.

Selain itu, anda dapat jimat RM10 setiap kali anda datang ke centre FR, seumur hidup, tanpa had. Semuanya dengan Membership Card.

2 – Servis Clean Format PERCUMA bernilai RM50.

servis-format-laptop-percuma

Jadi, anda dapat feel guna laptop macam seperti baru.

Di mana, technician kami akan clean semua file dalam hard disk termasuk virus dan unwanted file yang tak perlu.

Dan install window baru dan kembalikan setting laptop kepada yang asal.

Laptop anda akan bebas dari virus dan malware yang menyebabkan laptop lembap. Fail-fail sampah yang tak perlu akan clear dari hard disk.

Laptop anda jadi lebih laju dan ringan seoalah-olah macam baru beli.

Setiap kali anda nak open software, program atau file, laju je, lagi cepat dan tak perlu nak tunggu sampai 30 saat. Laptop pun tak hang tiba-tiba masa anda tengah syok buat kerja.

Anda jadi lebih seronok setiap kali guna laptop sebab laptop dah tak buat hal.

3 – Servis Clean Dust PERCUMA bernilai RM50.

clean-dusk-laptop

Kami akan total clean habuk yang terperangkap dalam body laptop termasuk kipas, heatsink dan bahagian-bahagian yang susah nak dibersihkan.?

Airflow laptop jadi lagi ‘cun’ dan udara panas dah tak terperangkap dalam laptop. Jadi, laptop anda tak akan overheat (suhu jadi normal).?

Maksudnya anda dapat panjangkan jangka hayat laptop anda lebih lama dari apa yang anda sangka bila komponen elektronik laptop dapat disejukkan dengan baik (tak akan cepat rosak).

Bila anda jaga suhu laptop, anda tak akan alami lagi pengalaman ngeri, laptop tiba-tiba shutdown sendiri.?

Anda tenang je dapat buat kerja tanpa perlu risau kerja anda hilang sebab laptop tutup sendiri.?

Apa kata pelanggan kami yang dah repair laptop mereka di FR Laptop Service?

testimoni-pelanggan-di-review-fb (1) testimoni-pelanggan-di-review-fb (2) testimoni-pelanggan-di-review-fb (3) testimoni-pelanggan-di-review-fb (4) testimoni-pelanggan-di-review-fb (5)

” Baik Haziq, berapa harga untuk repair motherboard? “

Berapa yang anda sanggup laburkan untuk dapatkan semula life anda yang selama ini hilang sebab laptop rosak?

Jujur saya cakap, nilai kesemua 7 manfaat kat atas ini boleh cecah sehingga RM1000.

Tapi anda tak perlu pun bayar sebanyak tu.

Tapi saya yakin nilai yang anda dapat lebih besar dari RM400 yang anda keluarkan hari ini.

Ya, RM400 untuk sebuah kehidupan yang lebih bermakna dengan laptop di sisi.

Servis Repair Motherboard
RM 400
5 bulan warranty
Siap 5 hari bekerja
Free membership card – RM500++
Free Servis Clean Format – RM50
Free Servis Clean Dust – RM50
Free runner dalam tempoh warranty
100% jaminan pulangan wang
Technician Berpengalaman
Kualiti Dijamin
fr-guarantee

Ini JAMINAN berat sebelah dari saya…

Technician kami akan repair laptop anda dengan penuh berhati-hati untuk pastikan hanya kualiti terbaik yang anda dapat.

Tapi in case, motherboard dah total lost dan rosak 2 kali* dalam tempoh warranty, saya akan BAYAR duit anda semula tanpa banyak soal. Full refund 100%.

Bukan itu sahaja, anda boleh simpan segala bonus yang anda dapat sebelum ini termasuk membership card. Anda boleh gunakan membership card bila-bila masa dan dapatkan diskaun untuk service laptop yang seterusnya. Tak kisah laptop adik beradik anda atau laptop mak ayah anda, enjoy diskaun yang diberikan.

Ini sebagai cara saya menghargai anda yang mempercayai FR.

Anda langsung tak rugi!

Dengan jaminan pulangan wang yang saya tawarkan, anda hanya perlu hantar laptop dan biar kami uruskan.

Bila laptop dah ok, guna laptop anda macam biasa untuk buat kerja pejabat, urusan bisnes, paperwork, editing etc. Paling penting semua kerja anda dapat disiapkan.

Antara pelanggan kami yang happy bila dapat semula ‘life’ mereka yang selama ini hilang

pelanggan-fr-happy (1) pelanggan-fr-happy (2) pelanggan-fr-happy (3)

Bayangkan ini yang akan jadi dalam hidup anda…

Lepas je anda dapat laptop kat tangan, anda pasti gembira sebab anda dapat semula ‘hidup’ anda yang selama ini hilang, nyawa anda.

Sampai je rumah, anda boleh on laptop kesayangan dan siapkan semua kerja pejabat, jalankan bisnes macam biasa, dapatkan semula sales yang selama ini down, tengok movie kegemaran dan sebagainya.

Dan pastinya hidup anda kembali ceria dengan laptop di sisi.

Sekarang anda ada peluang untuk pastikan anda tak akan alami lagi situasi kat bawah ini :

  • Urusan bisnes anda terganggu.
  • Kerja yang bertimbun tak dapat siapkan.
  • Duit tak masuk sebab laptop rosak (sebab laptop tu je lah mesin kerja anda).
  • Tak dapat nak update bisnes online.
  • Kena marah dengan boss sebab kerja tak siap.
  • Prestasi kerja menurun.
fr laptop servis laptop murah di kuala lumpur

Apa yang anda perlu buat sekarang, klik link di bawah untuk whatsapp pegawai khidmat pelanggan FR Laptop. Beliau akan bantu anda sebaik mungkin untuk selesaikan masalah laptop yang anda hadapi.

FR Laptop Service | Servis Membaikpulih Laptop

Hubungi : Tekan Untuk Call (017-2882349) | Tekan untuk WhatsApp Facebook : @FRLaptopService Email : frlaptopservice@gmail.com

Alamat : 508 Jalan Kanan 1 Kg Pandan Kuala Lumpur, Malaysia 55100

Waktu Operasi : 9.00 Pagi – 9.00 Malam

Anda akan masuk dalam waiting list top priority. Kalau anda tiada masa, biar runner kami datang depan pintu rumah anda dan collect laptop anda. Percuma je. Mudah kan?