Review
Oct 23, 2013, 4:39pm

Nak Mulakan Diet? Peralatan Asas Yang Perlu Anda Beli di Atas Talian


Ramai yang email dan PM saya di facebook. Apakah peralatan asas untuk memulakan program bagi mengurangkan berat badan yang murah dan mudah dengan pembelian atas talian? Setelah teliti dan kaji, maka saya cadangkan 3 peralatan asas untuk memulakan diet dan membeli di atas talian pilihan saya adalah lazada.

http://www.lazada.com.my/

Kenapa Anda Perlu Pilih Lazada ?

 1. Bayar Waktu Terima
  Gunakan kaedah pembayaran Bayar Waktu Terima dan produk akan dihantar kepada anda dan dengan mudah anda dapat membuat bayaran di rumah!
 2. Penghantaran Percuma untuk
  Penghantaran percuma boleh didapati di seluruh negara. Pesanan melebihi RM100 Surcaj dikenakan bagi bilangan produk yang terhad
 3. Pemulangan percuma
  Penukaran produk atau pemulangan wang dalam masa 14 hari.
 4. Diskaun
  Lazada selalu ada diskaun untuk anda.

Peralatan Asas Untuk Mengurangkan Berat Badan

http://www.lazada.com.my/running-apparel/

T-Shirt Quotes : Pemilihan T-Shirt Quotes yang tepat boleh memberi motivasi, inspirasi, dan membuat anda bersemangat. Apabila anda menyesuaikan baju dan pilih quote yang kuat sambil berjogging atau dalam program mengurangkan berat badan. Anda pasti akan berfikir sama ada anda mahu “Cheat Meal” atau tidak. Harga cuma RM39.90.

http://www.lazada.com.my/shop-scale-body-fat-analyzers/

Penimbang Berat : Penimbang berat badan amat penting untuk melihat bagaimana graf berat badan anda sepanjang program yang dijalankan. Cuba untuk menimbang pada setiap pagi dan sebelum menggenakan pakaian. Dan boleh bandingkan apakah plan diet anda berjaya mahupun tidak. Harga bermula daripada RM86.

 http://www.lazada.com.my/weights-accessories/

Heart Rate Monitor : HRM adalah alat pengurusan kecergasan yang penting dan kunci bagi seseorang untuk mengejar pencapaian terbaik. HRM membolehkan kita mengumpul sebanyak mungkin informasi mengenai keadaan jantung semasa latihan. Setiap maklumat disimpan secara digital yang menjadi rujukan penting untuk analisis dalam program mengurangkan berat badan. Harga bermula daripada RM220.

Selamat membeli-belah. Pastikan anda kenalpasti tabiat senaman anda. Akhir kata, 3 peralatan asas di atas ada kelebihan dan reputasi yang tersendiri. Buat pilihan berdasarkan objektif, citarasa dan budget anda yang unik.  Bagi yang mahu melihat produk untuk mengurangkan berat badan yang lebih banyak anda boleh terus pergi ke Lazada Malaysia.

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: