Review
Mar 30, 2018, 9:32am

Mulakan Pelaburan Bitcoin Anda Hari Ini Untuk Masa Depan Anda


Mata wang Digital, atau Crypto currency, yang dahulunya kelihatan asing kini telah menjadi salah satu produk pelaburan popular untuk pelabur di Malaysia. Servis dagangan mata wang digital bukanlah sesuatu yang baru, malah telah di dagang di laman dagangan sejak sekian lama. Lebih 150 syarikat di seluruh dunia telah menggunakan mata wang digital sewaktu membuat urus niaga. Baru – baru ini status penggunaannya sah di sisi undang-undang pada April yang lepas di Jepun.

Antara Pelaburan Bitcoin

Di Malaysia, Bitcoin merupakan antara pilihan utama untuk pelaburan mata wang digital, dengan 52.6 peratus pelabur mata wang digital menjadikannya sebagai alternatif pelaburan.

Apa itu Bitcoin?

Bitcoin ialah  mata wang digital pertama yang telah dilancarkan pada tahun 2009. Setakat ini, terdapat lebih kurang 700 mata wang digital yang didagangkan, tetapi Bitcoin didagangkan di lebih 40 buah negara di seluruh dunia. Status mata wang digital bermaksud tiada wang kertas atau duit syiling yang akan dikeluarkan oleh kerajaan, sebaliknya, wang ini akan dijana sepenuhnya oleh komputer.

Untuk membantu ANDA secara tunai dalam Bitcoin dan Mata Wang Digital kerana ia telah menjadi arus perdana.

Selain Pelaburan Bitcoin

BitClub telah dicipta untuk membantu mendidik, menyediakan perkhidmatan, dan akhirnya untuk mendapat keuntungan daripada industri yang baru berkembang. Kami terus mengembangkan kolam perlombongan dan kini menawarkan peluang Bitcoin, Ethereum, dan Zcash dengan tujuan untuk menambah syiling yang akan lebih menguntungkan pada masa hadapan.

Setakat ini, komuniti ini telah mencipta salah satu daripada kawasan perlombongan ( secara maya ) yang terbesar di dunia. Ini adalah Peluang baik untuk menjadi Pioneer di Negeri Anda.

Gandakan Wang Simpanan Anda Kepada Wang Digital Dengan Bitcoin!

Mengapa Bitcoin berkembang dengan pantas? Ini adalah jawapannya.

1. Permintaan dari China

Kebanyakan pakar bersetuju bahawa peningkatan mendadak dalam harga Bitcoin datang terutamanya dari China. Sebab utamanya adalah penurunan yang ketara dalam pasaran saham di seluruh negara pada pertengahan Disember 2016. Kerajaan China telah mengenakan sekatan kepada pelaburan syarikat insurans dalam keselamatan penduduk China.

Cara Pelaburan Bitcoin

Akibatnya, Indeks Komposit Shanghai kehilangan lebih daripada 3 peratus dalam masa dua minggu. Tambahan lagi, sepanjang tempoh 12 bulan yang lepas, penurunan nilai mata wang yuan adalah kira-kira 7 peratus. Peristiwa – peristiwa ini telah meningkatkan permintaan crypto currency sebagai satu alternatif simpanan.

2. Keselamatan Bitcoin Mengukuhkan Dan Meningkatkan Keyakinan Dalam Mata Wang Digital

Instrumen perdagangan BTC atau USD mempunyai ketidakstabilan yang lebih tinggi berbanding kebanyakan mata wang utama dunia. Walau bagaimanapun, sepanjang tahun lepas, ketidakstabilan crypto currency menurun dengan ketara.

Mencari Pelaburan Bitcoin

Penutupan kecemasan pertukaran mata wang Bitcoin, cubaan untuk memecahkan pertukaran serta pelbagai serangan penggodam tidak mewujudkan situasi panik seperti beberapa tahun yang lalu. Tahap keyakinan dalam mata wang telah meningkat dengan ketara. Orang ramai mula membeli dan memiliki mata wang digital.

3. Ketidakstabilan Dunia

Ketidakstabilan pasaran kewangan, Brexit yang tidak dijangka dan pemilihan presiden di Amerika Syarikat menyebabkan para pelabur mencari alternatif untuk menyimpan wang mereka.

 

Cari Pelaburan Bitcoin

Semua perkembangan ini membawa kepada peningkatan mendadak dalam permintaan Bitcoin. Pada awal tahun 2017, BTC atau USD telah memecahkan rekod harganya sendiri.

4. Boleh Digunakan Oleh Orang Biasa

Lebih banyak syarikat cuba menjadikan Bitcoin boleh didapati oleh pengguna biasa.

Kaedah Pelaburan Bitcoin

Bitcoin sebenarnya masih satu mata wang yang agak khusus. Ia tidak sama seperti aset biasa seperti saham, bon, ETF, pasangan mata wang tradisional. Bitcoin tidak boleh digunakan dalam urus niaga fizikal seperti wang tunai. Kebanyakan orang tidak tahu bagaimana ia berfungsi dan apa prospeknya. Pada masa yang sama, kita melihat kejayaan besar yang ketara dalam pembangunan crypto currency dalam tempoh beberapa tahun yang lepas. Kami percaya bahawa tapak pengguna Bitcoin akan terus berkembang, menyebabkan peningkatan dalam permintaan dan harga untuk crypto currency.

5. Siaran Filem

Dokumentari ini menceritakan tentang evolusi crypto currency  – ciptaan digital terhebat selepas internet.

Selain terdapat Pelaburan Bitcoin

Dia juga menyatakan wakil industri yang penting seperti Charlie Shrem ( pengasas Bitcoin Foundation dan BitInstant ), Barry Silbert ( CEO Digital Currency Group ), Erik Voorhees ( pengasas ShapeShift.io ) dan lain – lain.

6. Pembangunan ETF Bitcoin

ETF ( Exchange Traded Fund )  – dana pelaburan saham – adalah kumpulan dana pelaburan terbuka, saham yang mana didagangkan dalam bursa saham. Ia membenarkan para pelabur mempelbagaikan dana mereka mengikut kawasan geografi, sektor dan kelas-kelas aset. Dinamik harga ETF mencerminkan dinamik harga aset pendasar tertentu.

Pelaburan Bitcoin

Sepanjang 10 tahun yang lalu, pertumbuhan pesat dalam industri dana saham telah berlaku. Aset di bawah pengurusan meningkat sebanyak 24 kali. Sehingga kini, jumlah ETF berdaftar dalam bursa saham utama AS di Eropah dan Asia melebihi 4,500. Pada masa ini, terdapat dua dana Bitcoin – Bitcoin Investment Trust dan Pantera Bitcoin Advisers LLC. Ia adalah dana tertutup, disediakan hanya untuk pelabur-pelabur besar. Dalam masa terdekat, kemunculan Winklevoss Bitcoin ETF akan dijangka. Penciptanya ialah pasangan kembar Cameron dan Tyler Winklevoss. Misi utama Winklevoss Bitcoin ETF adalah untuk menjadikan proses pelaburan dalam Bitcoin mudah dan mampu dimiliki oleh golongan biasa. Dana itu akan beroperasi pada prinsip komoditi standard ETF: pelabur akan membeli Bitcoin sebagai pertukaran untuk saham ETF. Winklevoss Bitcoin ETF kini diterima oleh Securities and Exchange Commission di Amerika Syarikat ( SEC ).

7. Sumber Yang Terhad

Nilai utama Bitcoin terletak pada hakikat bahawa pengeluarannya terhad kepada jumlah 21 juta. Faktor – faktor yang disebut di atas akan menyumbang kepada kepopularan mata wang digital di kalangan pengguna biasa.

Membuat Pelaburan Bitcoin

Ini boleh menyebabkan permintaan sebenar crypto currency yang sekali gus akan meningkatkan nilainya dengan ketara. Kami percaya dalam jangka masa panjang, seseorang perlu membeli BTC/USD untuk kenaikan.

Membantu Orang Biasa Di Mana Sahaja Untuk Mendapat Keuntungan Dengan Bitcoin!

Kita sekarang berada dalam situasi yang bagus untuk mengambil kesempatan dengan ledakan pergerakan Mata wang Digital dan sebagai ahli Bit Club anda boleh menggunakan kepakaran kami dan model perniagaan unik ini untuk menjana keuntungan yang sebenar melalui perlombongan Bitcoin dan mata wang crypto yang lain.

Projek Perlombongan BitClub

Antara cara Pelaburan Bitcoin

Melombong Bitcoin dan Mata wang Digital yang lain boleh membawa keuntungan selagi operasi perlombongan terus berkembang dan keberkesanannya di maksimakan. Setiap kolam perlombongan menawarkan ahli Bit Club peluang untuk membeli saham sebagai pertukaran mendapat peratusan daripada kesemua Bitcoin yang dilombong daripada kolam.

Antara kaedah Pelaburan Bitcoin

Setiap saham yang anda beli, sedikit peratusan daripada Bitcoin yang dilombong akan dibayar dalam bentuk komisen dan sedikit peratusan lagi digunakan untuk membeli saham tambahan( partial shares ) dan peralatan kolam perlombongan. Ini adalah bayaran harian dan setiap kali satu komisen baru diperoleh, sebahagian kecil saham digunakan secara automatik untuk pembelian semula, jadi ia sentiasa berterusan menjana keuntungan untuk anda bagi memastikan lombong terus beroperasi. Semua saham akan membayar selama 1,000 hari sehingga ia tamat tempoh.

Apa itu Mining?

Mining adalah bermaksud Melombong. Crypto Currency atau Mata wang Maya dilombong di Internet menggunakan Mesin Miner berteknologi tinggi. Mesin Miner boleh dibeli jika mampu. Beberapa entiti atau company yang telah di tetapkan untuk urusan Mining di Block Chain.

Pelaburan Bitcoin

Apa yang dimaksudkan dengan Block Chain? Block Chain Adalah salah satu wallet digital bagi menyimpan Bitcoin dan urusan transaksi keluar masuk. Block Chain adalah satu satunya wallet digital yang banyak digunakan oleh pemilik Bitcoin di seluruh dunia.

Bagaimana Cara Anda Mendapatkan Perkongsian Mining?

Terdapat 3 Kolam Perlombongan iaitu $500, $1,000 and $2,000 tapi sebelum anda membeli, anda perlu membayar keahlian dengan harga $99. Apabila anda membeli sebahagian daripada kolam – kolam perlombongan ini, anda membantu kami mengembangkan operasi perlombongan kami dan anda akan mendapat sebahagian daripada Bitcoin yang dihasilkan daripada lombong itu. Jika anda berkongsi dengan rakan-rakan anda, anda akan dibayar komisen berdasarkan bahagian yang mereka beli.

Selian cara Pelaburan Bitcoin

Setiap orang yang membeli sebahagian daripada kolam perlombongan akan menerima keuntungan setiap hari daripada mana-mana hasil kolam. Keuntungan harian ini tidak tetap, ia bergantung kepada apa yang dilombong dan jumlah saham di dalam kolam. Kami tidak menjamin keuntungan, tidak mempunyai set Pulangan Pelaburan ( ROI ) atau membuat spekulasi pendapatan harian kerana semuanya berasaskan hasil perlombongan sebenar. Tetapi, untuk setiap saham yang anda beli anda akan menerima keuntungan harian selama 1000 hari.

Testimoni Pelaburan Bitcoin Dengan BitClubNetwork

Akaun seorang hamba ALLAH daftar akaun  #BitclubNetwork bulan 4 ( April ) 2015. Tak buat apa-apa, Login akaun pun tidak. Hanya terima hasil mining hari – hari. Sebagai pasif sahaja. Modal RM15,000 beli mesin Founder pada tahun 2015. Akaun tak tengok, Password pun dah lupa! Baru 2 – 3 bulan lepas retrieved password balik. Buka akaun, Kira la sendiri.

BTC: 3.41996  @ RM200,887.1135
Clubcoin: 10599 @ $36626 @ RM148926!
Total: RM??????? (Kira sendiri)

Boleh buat Pelaburan Bitcoin

Antara Pelaburan Bitcoin

Pelaburan Bitcoin

Jom Bersama Menjana Pendapatan Melalui Pelaburan Bitcoin

Tunggu apa lagi, tak kan anda nak berdiam diri. Peluang keemasan ada di hadapan mata, kini tiba masanya anda melangkah maju ke hadapan. Bayangkan dengan menjana pendapat melalui Bitcoin anda boleh membantu ibu bapa anda, keluarga anda dan orang – orang yang memerlukan. Tidak perlu memikirkan dua tiga kali, cepat hubungi talian di bawah ini untuk maklumat lanjut tentang Bitcon.

Antara cara dan kaedah Pelaburan Bitcoin

BITCOIN | PELABURAN MASA DEPAN ANDA
Hubungi:
Tekan untuk WhatsApp (013-3361260)
Web: https://bitclubnetwork.com/wxw5670/signup.html

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: