Umum
Sep 19, 2010, 7:11am

Mula Membuncit Diriku Terasa Ayu


  •  
  •  
  •  
  •  

Salam geng,

Pekabar semua? Dan selamat berhujung minggu… Perutku Mula Membuncit dan Diriku Mula Terasa Ayu..  Auchhhh…. *smbl sipu2* Mengapakah ini semua berlaku? Sebenarnya pada hari ini ada 2 tempat i dijemput ke open house… yang pertama i dijemput oleh abang faizal bin ismail.. Alaaa Dj terkenal hot.fm tuh.. Takkan u all tak kenal? dan yang kedua pula i dijemput daripada Restoren Route 69…

Ini Serius! dalam musim perayaan ini kan.. baru 3 destinasi rumah terbuka i pergi.. Ada lagi tak kawan-kawan yang sudi ajak i habiskan makanan di rumah u all itu.. *sambil usap2 perut* G rumah terbuka tuh u makan ape? Hoit… G rumah terbuka sempena musim perayaan seharusnya i makan ketupat,lemang,karipap dan kuih-kuih raya la.. Takkan i makan chicken chop kot.. Ape la punya soalan…

Korang nak tengok tak gambar i yang cute dengan FBI? Gilalah comel siak.. Wahahah Perasan sudahh…

10% Loading….

30% Loading….

50% Loading…,

88% Loading….

95% Loading….

Auchakkkk….. Ini adalah gambar berjemaah 🙁 yelah.. Orang ramai kot…

Tapi xpe kita boleh crop…

Weheee.. Amacam sapa ayu lagi? Ceq ka FBI? *siak je makin membulat aku*

Serius! Sekali lagi serius yea…. FBI ini memang best… Sporting beb… Layan tetamu tanpa rasa penat.. Walaupun Ceq tengok dia ada wajah-wajah letih…. Bagus kalau artis-artis buat macam nie kan? Leh eratkan silaturrahim.. Baiklah setakat ini sahaja.. Apa-apa pun perut ku sudah buncit banyak makan ketupat ehee.. Tapi aku terasa ayu dengan berbaju pink. Anda ada rasa apa-apa kah? Jangan jeles naaaaaa….

ProfHariz : Rumah Terbuka Memang Best Bila Makan Free……