Review
Oct 17, 2019, 1:51pm

MR Hamper Pembekal Hamper & Corporate Gift Pada Harga Anda


Hamper adalah pemberian yang sangat sesuai untuk dihadiahkan dalam pelbagai situasi sama ada ketika melawat rakan di hospital, majlis di sekolah, pejabat, berhari raya atau memberikan hadiah sempena hari istimewa. Apa yang membezakan hamper adalah kandungan barang yang dibungkus mengikut kesesuaian keadaan.

pembekal hamper dan corporate gift murah

Sebagai contoh, sekiranya di pejabat anda ada majlis perasmian bersama orang kenamaan pastinya anda akan mencari hamper jenis exclusive untuk VIP tersebut. Apa yang penting adalah memastikan hamper yang diberi adalah bersesuaian dengan tema majlis yang dijalankan.

Anda Sedang Mencari Hamper di Selangor?

mr hamper terima tempahan hamper dan corporate gift

Mr.Hamper boleh bantu anda. Mr.Hamper adalah sebuah syarikat yang dimiliki oleh bumiputera yang menyediakan perkhidmatan membekal hamper & hadiah kepada syarikat-syarikat dan juga sektor kerajaan untuk pelbagai acara seperti hari keluarga, acara korperat & banyak lagi. Mr.Hamper memberikan servis yang terbaik mengikut bajet yang ditetapkan oleh pelanggan. Moto Mr.Hamper adalah “Elevate your business with us, your budget our creativity”. Hamper Mr.Hamper berkualiti dan cantik. Dengan harga bermula dari RM30, Mr.Hamper menyediakan servis hamper pantas dan berkualiti pada pelanggan

Mr.Hamper Menawarkan Perkhidmatan Tempahan Hamper Untuk Corporate Dan Lain-lain

Mr.Hamper menyediakan perkhidmatan tempahan pelbagai pilihan jenis Hamper dan Hadiah dengan pelbagai pilihan harga untuk membantu anda menjayakan majlis-majlis penting anda dengan teratur.

tempah hamper premium

Antara servis hamper yang ada di Mr.Hamper seperti :

 1. Hamper Raya Eksklusif.
 2. Hamper Hadiah Eksklusif untuk Korporat.
 3. Hamper Barangan Mengikut Bangsa
 4. Hamper Makanan dan Minuman dan Hamper Tupperware.
 5. Hamper Buah.
 6. Hamper Cabutan Bertuah ( Hamper Majlis ).

Mr.Hamper Juga Menerima Tempahan Hamper Untuk Apa Jua Majlis Di Selangor

tempahan hamper untuk majlis hari guru dan hari jadi

 1. Hamper sebagai hadiah Hari Guru
 2. Hamper sebagai hadiah untuk baby yang baru lahir
 3. Hamper sebagai hadiah pertandingan
 4. Hamper Hari Raya Aidil Fitri
 5. Hamper untuk VVIP
 6. Hamper untuk orang sakit
 7. Hamper hadiah cabutan bertuah
 8. Hamper untuk melawat saudara mara
 9. Hamper sebagai hadiah Hari Jadi
 10. Hamper sebagai hadiah Hari Ibu dan Hari Bapa
 11. Hamper Ulangtahun perkahwinan
 12. Hamper untuk Hari APC- Anugerah pekerja cemerlang

Tempahan Hamper di Mr.Hamper Ada Nilai Dan Konsep Yang Tersendiri

kemasan hamper berkualiti

Tidak hanya bergantung kepada konsep yang sama setiap tahun, Mr.Hamper cuba mencari kelainan dalam rekaan sehingga tercetus idea untuk menghasilkan hamper pelbagai design pada setiap tahun. Ia bersesuaian dengan keadaan ekonomi yang kurang memberangsangkan, hamper dari Mr.Hamper memberikan pilihan kepada pelanggan untuk mendapatkan pada harga yang lebih rendah. Kebiasaannya, stok bagi gubahan hamper, bunga atau coklat memang sedia ada namun Mr. Hamper juga menerima tempahan mengikut apa yang dikehendaki pelanggan. Anda boleh menunjukkan contoh hamper yang anda inginkan atau lihat sahaja hasil mereka di facebook. 

Hamper Hasil Mr. Hamper Adalah Berkualiti Tinggi

antara hasil hamper yang ditempah pelanggan

Hamper untuk musim perayaan, malah hamper untuk majlis-majlis korporat, hamper melawat keluarga, hamper pertandingan, hamper meraikan kelahiran bayi dan macam-macam hamper lagi. Jangan risau, Mr.Hamper di sini dapat bantu anda sediakan hamper untuk majlis atau program rasmi mahupun aktiviti sukan syarikat. Barang-barang yang disediakan pun akan bersesuaian dengan penerima. Ada pelanggan Mr.Hamper bagitau kalau beli hamper ready made kadang-kadang dapat jajan je. Tapi bila tempah dengan Mr.Hamper ibarat dapat hamper jenis exclusive. berbaloi-baloi!

Harga Tempahan Hamper Mengikut Bajet Anda

tempahan hamper mengikut bajet

Mr.Hamper mengakui perbincangan rapi bersama pelanggan terutama berkaitan tema dan harga gubahan hamper adalah suatu perkara yang penting. Daripada situ Mr.Hamper sering mendapat idea kerana apa yang dimahukan pelanggan itu memberi idea baru kepada saya untuk berkarya. Selepas mengetahui apa yang pelanggan mahukan, Mr.Hamper akan gabungkan idea sendiri untuk menghasilkan gubahan hamper yang lebih menarik mengikut bajet anda

Anda Boleh Menempah Hamper di Mr.Hamper Serendah RM30 Sahaja!

tempah hamper dan corporate gift serendah RM30

Tidak meletakkan harga sesuka hati dan menjual hamper dengan harga paling rendah RM30 seunit membuatkan perniagaan diusahakan Mr.Hamper terus dipercayai. Mr.Hamper menerima tempahan hamper mengikut bajet pelanggan dan turut menyediakan khidmat menyediakan hamper bajet untuk majlis sukan sekolah, pertandingan futsal, sukaneka dan hari keluarga. Pada masa sama, Mr. Hamper juga menerima tempahan hamper untuk dijadikan cenderahati majlis kenduri atau hadiah bagi tetamu terhormat. Hamper yang disediakan adalah mengikut bajet dan cita rasa yang dimahukan pelanggan bagi memastikan ia memuaskan hati.

Gubahan Hamper Dari Mr.Hamper Sentiasa Mendapat Sambutan Ramai

gubahan hamper yang menarik hati

Gubahan hamper yang disediakannya sesuai dijadikan hadiah untuk jamuan hari jadi, sambutan hari guru, hantaran pertunangan dan pernikahan, pemberian pada hari raya atau cenderahati majlis perkahwinan. Saban hari Mr.Hamper semakin dapat permintaan ramai kerana hasil kerja dari mereka sangat memuaskan hati pelanggan.

Kenapa Anda Perlu Pilih Hamper Dari Mr.Hamper?

kenapa anda harus pilih mr hamper

 1. Design yang menarik & eksklusif
 2. Pelbagai pilihan bajet
 3. Isi makanan yang ada brand & berkualiti
 4. Pilihan kuih yang sedap, bukan kuih kilang
 5. Mr. Hamper menyediakan penghantaran sekitar KL & Selangor

Lihat Antara Hasil Hamper Yang Ditempah Oleh Pelanggan Mr. Hamper :

antara hamper tempahan pelanggan mr hamper antara hamper tempahan pelanggan mr hamper antara hamper tempahan pelanggan mr hamper

Tempah Hamper Terbaik Anda Di Mr. Hamper Sekarang!

Menerima tempahan pelbagai jenis hamper tidak kira untuk musim perayaan atau majlis hari jadi untuk dijadikan hadiah yang semuanya dibuat mengikut bajet serta tema dikehendaki pelanggan. Jom tempah hamper pilihan anda sekarang!

Nak tempah hamper atau corporate gift?

Hubungi sahaja Mr Hamper. Klik WhatsApp atau lihat FB dan IG kami untuk koleksi hamper untuk pelanggan.

Mr Hamper

Hamper. Corporategift. Bouquet

Beli Sekarang
Waze / Google Map

Jalan Nirwana 14, Taman Cahaya Suria, 68000, Ampang, Selangor

   
Nak tempah hamper atau corporate gift?

Hubungi sahaja Mr Hamper. Klik WhatsApp atau lihat FB dan IG kami untuk koleksi hamper untuk pelanggan.

Call Whatsapp Layari Website

Nak tempah hamper atau corporate gift?

Hubungi sahaja Mr Hamper. Klik WhatsApp atau lihat FB dan IG kami untuk koleksi hamper untuk pelanggan.