Review
Sep 15, 2018, 10:06am

Mont Cabana Perfume Terbaik Di Pasaran Malaysia | Mesra Solat Tahan 24 Jam


Da pakai minyak wangi tapi masih lagi ada bau yang kurang menyenangkan dari badan sehingga nak duduk sebelah rakan pun terasa malu dan segan. Minyak wangi ni tipu ke? Tapi da tukar minyak wangi yang mahal pun masih sama. Ini sering terjadi pada kita. Tahukah anda, sebenarnya hendak menggunakan minyak wangi pun ada cara-caranya. Nak tahu apa caranya?

Mont Cabana Zul Ariffin

6 Perkara Yang Perlu Dielakkan Semasa Memakai Perfume

Antara cara atau perkara yang perlu dielakkan semasa memakai minyak wangi dan menjadikan wangian tersebut tahan lama ialah,

Jangan Pakai Perfume Semasa Tubuh Masih Basah

Mont Cabana Sembur

Biasanya kita memakai perfume selepas mandi. Tapi jangan terus memakainya setelah habis mandi. Pakai setelah badan dah agak kering (lembap ye, bukan betul-betul kering). Kerana pada waktu itu, kulit anda akan mengeluarkan minyak semula jadi dari tubuh supaya perfume tersebut lebih serasi dengan minyak pada kulit anda.

Jangan Pakai Perfume Lebih Daripada Satu Pada Masa Yang Sama

Mont Cabana Wangian

Setiap perfume mempunyai keharmonian baunya tersendiri. Sekiranya anda menggunakan perfume lebih daripada satu pada masa yang sama, keharmonian perfume akan hilang. Ini akan hanya merosakkan ciri-ciri setiap perfume dan menimbulkan bau yang kurang menyenangkan. Oleh itu, elakkan menggunakan lebih daripada satu jenis perfume pada masa yang sama kerana ia menjejaskan keharmonian bau.

Jangan Pakai Perfume Di Baju

Mont Cabana Baju

Pakai perfume pada badan bukannya pada baju. Selalu kita pakai perfume selepas pakai baju kan? So kali ni pakai perfume dulu baru pakai baju.

Jangan Menggosok Perfume Selepas Pakai

Mont Cabana Gosok

Kalau jenis spray, selepas di spray di pergelangan tangan, jangan di gosok perfume tersebut kerana molekul perfume akan pecah seterusnya note atas or median akan hilang. Ini akan menyebabkan bau perfume menjadi kurang tahan lama.

Jangan Pakai Perfume Di Tempat Letak Barang Kemas/Perhiasan/Jam Tangan

Mont Cabana Lengan

Anda juga jangan memakai perfume dekat barang kemas/perhiasan/jam tangan. Unsur-unsur kimia yang terdapat dalam barang-barang tersebut boleh mempengaruhi bau perfume apabila bercampur. Selain itu, dikhuatiri juga perfume akan merosakkan barang-barang tersebut.

Jangan Letak Perfume Di Tempat Terlalu Panas/terlalu Sejuk

Mont Cabana Panas

Faktor terakhir kenapa perfume anda pakai tidak menghasilkan bau yang maksimum adalah kerana anda menyimpan perfume tersebut pada suhu yang tidak sesuai seperti dalam kereta yang terdedah dengan suhu yang panas. Perfume hendaklah diletakkan di dalam tempat gelap bersuhu bilik, tidak terlalu panas atau terlalu sejuk. Suhu yang tidak sesuai akan memusnahkan molekul-molekul yang membentuk bau wangi perfume tersebut.

Minyak Wangi Tahan 24 Jam??? Ada Ke??

Mencari perfume yang tahan lama dengan harga yang mampu milik dan tahan selama 24 jam? Mont Cabana Eau De Parfum jawapannya. Mont Cabana Eau De Parfum merupakan minyak wangi pertama di Malaysia yang mempunyai ketahanan bau sehingga 24 jam. Bau yang unik dan tersendiri menjadikan Mont Cabana tergolong dalam lingkungannya sendiri. Mereka yang utamakan penampilan Eksklusif, Anggun & Bergaya sangat sesuai untuk di gandingkan dengan Wangian Mont Cabana.

Mont Cabana Awek

Kelebihan Mont Cabana Eau De Parfum

Antara kelebihan yang ada pada Mont Cabana Eau De Parfum ialah;

  1. Kualiti Edp

Mont Cabana Model

Kebiasaannya, walaupun perfume yang mahal di shopping mall, kualiti perfume adalah Cologne, EDT. Kepekatan EDP sangat mahal dan kebiasaan 30% pun dianggap EDP.

  1. Tahan Lama

Mont Cabana Tahan

Tahan lama adalah suatu sifat yang subjektif bagi pengguna. Jika diberikan perfume yang sama dengan kualiti yang sama kepada 10 orang yang berlainan, respond ketahanan dari setiap individu adalah berlainan jawapannya. Tetapi, alhamdulillah 99% feedback pelanggan yang membeli dengan minyak wangi ini menyatakan Mont Cabana Eau De Parfum tahan selama 24 jam. Malah ada feedback pelanggan ketahanan bau sehingga 1-2 hari masih melekat pada baju. Amazing!

  1. Mesra Solat

Mont Cabana Kotak

Penggunaan perfume ini sah dibawa solat. Anda tidak perlu was-was.

  1. Mudah Dibawa

Mont Cabana Isi

Saiz yang compact dan comel membolehkan anda bawa ianya travel ke mana-mana tanpa risau. Malah botolnya tidak mudah pecah. Botol perfume ini sangat tebal. Sesuai jika dibawa masuk ke dalam handbag atau beg anda semasa ke tempat kerja atau travel.

Cash On Delivery Mont Cabana Di Tempat Anda

Anda mungkin lebih selesa untuk dapatkan Mont Cabana di tempat anda. Mereka menyediakan perkhidmatan penghantaran terus ke rumah atau pejabat anda melalui wakil-wakil jualan Mont Cabana berdekatan anda. Lebih cepat dan mudah. Anda hanya perlu menghubungi ejen-ejen Mont Cabana berhampiran anda, dan mereka akan terus hantar kepada anda. Lihat barang, bayar, dan bergembira dengan Mont Cabana tanpa perlu menunggukan abang posmen ke rumah anda.

Mont Cabana Senyum

Order Online – Selamat Dan Mudah

Bagi anda yang lebih selesa untuk buat pembelian secara online, mereka menyediakan pembayaran mudah dan selamat untuk anda. Anda boleh menggunakan FPX Payment, Online transfer, Kad kredit atau Kad debit yang di uruskan oleh senang Pay. Jangan risau, kerana mereka sudah berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan perniagaan online. Jadi, mereka tahu apa yang anda mahukan. Barang anda akan sampai cepat kerana kami menggunakan perkhidmatan POSLAJU, dan kami juga akan bertanggungjawab sepenuhnya jika barang anda tidak sampai atau mengalami kerosakan semasa di pos. Jaminan mereka 100% wang anda akan dikembalikan jika gagal menyelesaikan tempahan.

Mont Cabana Senyum

Apa Kata Pengguna Tegar Mont Cabana Eau De Parfum?

Mont Cabana Pengguna

Mont Cabana Puas Hati

Mont Cabana Seronok

Wahh.. testimoni Mont Cabana Eau De Parfum amat mengagumkan. Rugi rasanya jika tak beli. Buat masa ini, Minyak wangi Mont Cabana ini didatangkan dalam 2 wangian untuk wanita dan lelaki. 22 jenis lagi wangian menyusul dalam waktu terdekat secara berperingkat dalam tahun 2018 ini. Miliki kesemua koleksi premium Mont Cabana ini sekarang!

Mont Cabana Hubungi

MONT CABANA EAU DE PARFUM | PERFUME PERTAMA TAHAN SELAMA 24 JAM
Hubungi: Tekan untuk telefon (0194356692) | Tekan untuk WhatsApp
Facebook: Mario Fateh
Instagram: ibnutahir.montcbana

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

ProfHariz

No.1 Modern Muslim's Lifestyle Website in Malaysia

Beli Sekarang
Waze / Google Map

B12-08 Flr 12 Galeria Residence Wing B, Jalan Putra Permai 2, Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor

   
Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut:

Call Whatsapp Layari Website

Ingin pasarkan bisnes bersama ProfHariz.com?

Klik pada mana-mana pautan di bawah untuk info lanjut: